Sziasztok,
Őzi,
Gratulálok Leventéhez igazán nagy és szép baba!!!
Kataa,
Leon még mindig nagyon szép baba, mint a mi Danink:)
Mágnes,
Ne aggódj, nekem Dani szinte sosem eszi meg talán még a minimumot sem, amennyit kellene, állandóan elalszik a cicimen, csak ha elviszem az ágya felé, vagy a pelenkéázóra, akkor ébred meg és eszik tovább, mégis hízik. egy hét alatt 240 grammot hízott, szerintem az jó nem??? MÁrmint nem sok, de elég....
Egyébként mintha egyforma problémáink lennének a szopizással.
Nálunk a rengeteg mosolyon és a síráson a nemalváson kívül nincs sok új.
Kezdünk belerázódni a mindennapjainkba, ha minden jó akkor Dani délután elalszik olyan 3-és 4 közt és csak fürcsi előtt ébred 7 körül.
Persze ez mondjuk minden másnap van.
Voltunk ortophédián és mindent rendben találtak, és Dani annyira szépen viselkedett, nem sírt meg ilyenek. Nekem sajnos ez a legnagyobb parám, hogy sír és nem tudom megnyugtatni.
Ákos tanul ezerrel a szakvizsgára, vagyis szegénykém tanulna, ha nem lennénk itthon, mert így nagyon nehéz. Úgy volt hogy holnap megyünk haza (hagyjuk őt tanulni) a 6 hetes kontrol után, erre ma este esett le, hogyha hétfőn 15-e volt, akkor holnap nem lehet 18.,
Szerintetek a kórházban van mindennap ilyen kontroll viszgálat? Mert akkor megpróbálnék bemenni holnap. Szegény Ákos azért vett ki szabit hogy tanuljon, de "sírós" Dani, meg "daloló" feleség mellett ez nem megy:(((
Ma pl voltam fodrásznál, és addig Ákos vigyázott Danira, és állítólag a másfél órából 15 percet aludt és a többit végigsírta.
Viszont jó lett a hajam, vállig érő, tetszik magamnak. Bár lelkiismeretfurim van...
Tettem fel Daniról újabb képeket a linkre, de nem tudom átkonvertálta-e mára képtár.hu.
MA hajnalban sírtam mert Dani 3-tól ciciztt, persze azt nem tudom menniyt, mert bealudtam én is, csak azt tudom, hogy utána olyan reggel 7ig egybefolyt minden, és csak azt tudom, hogy hol sírt, hol nem, váltogattam a cicimet, és reggelre teljesen kiürültem,és már arra gondoltam, hogy nincs is elég tejem és lehet hogy Dani éhezik, és azon gondolkodtam nem érdemes tápinak itthon lenni???