Sziasztok!
Mniki: kösz, hogy hiányoltál, jól esik....viszont munka mellett kuksizok be néha, és inkább csak olvasgatok....
Norka: tök jó fej lehetett ez a nőci, hogy nem ijesztett meg......viszont azért lehet, hogy sok szempontból jó, ha az ember képben van a valós viszonyokat illetően...lásd PCO.....örülök, hogy Boginak ilyen jó volt a kezelés
hát zsizsik, ez az ág is húzza verzió?
Na, de Rambóka: fogorvos fél a tűtől, akasztják a hóhért?
Bocsi, ha valakit kifelejtettem volna, mert rengeteg a termés...
Júú, Kandika totálkár? Durva!!!!
mir: izgulanciában vagyok! júúúúhúúúj, hogy mennyire oda kell figyelni mindenre....
Monyoka, jó, hogy figyelsz...nagyon észnél kell lenni, én a gyógyszertárban szembesültem ezzel, mert olcsóbb gyógyszert akartak adni meforal helyett, (nem fogadtam el), és jól tettem, mert csak 662,7 mg metformin van benne! Legyetek szemfülesek....
Igazából csak félredumálgatok itt lányok, de tök kétségbe vagyok esve! (nem csoda Szisza mindig...), elmentem Fehérvárra orvoshoz, és közölte velem a doki, hogy a Veszprémi kórházig. fegyelmi terhe mellett megtiltotta a dokiknak, hogy kezeljenek vp. megyei beteget. Ha orvosi ellátás kell fizessek....(sima szülés:20e, császár:60-70e)....bele vagyok fáradva már ebbe a sok kínlódásba...
hogy a szarba teremtsek elő pénzt, akármire is? A férjemnek májusig, nekem meg ki tudja meddig van állása......bocsi....
most akkor van szabad kórház választás, vagy nincs!?!?!?!?!?!?