Megint en vagyok az utolso de azert is
Gratulalok Vitte-nek a kis Noah-hoz! Remelem minden OK, sok tejcsit es nyugalmas ejszakakat! Alig varom, hogy irj minel tobbet es tegyel fel kepeket persze csak miutan kisse kipihentetek magatokat es hazaertek.
Ozi hogy ez a baboca milyen edes!!!! Imadom a kis hurkait, biztos finom kis babaszaga van!
Lehet, hogy ez csak az en perverziom, de annyira imadom a kisbabak finom puha szagat (azon ritka pillanatokban, amikor tiszta a pelus
) Meg kell hagyni hatalmas baba, egyszeruen nem is tudom, hogy tudtad megszulni. Nekem ez teljes lehetetlensegnek tunik, minden elismeresem a Tied! Irj te is minel tobbet, hogyan birkoztok meg az elso napokkal!
Dijcsi biztos nagy elmeny volt a fotozas
mikor latunk az ujsagban? A cicinyomogatasra visszaterve (remelem jol emlekszem, hogy Te irtad) en amilyen lokott vagyok, miutan megvettem a mellszivot nem tudtam megallni, hogy ki ne probaljam. Nekem elkezdett spriccelni az elotej!
Szoval jol meg is ijedtem es lealltam a kiserletezgetessel. De ez sztem sem indithatja be a szulest. Amugy nekem spontan is folyik az elotej egy honapja mar, szinte minden nap
Melltarto nelkul nem merek jarkalni. (amugy sem, de aztan igy meg plane)
Zsana, Nanett Ez a nyugosseg nekem is ismeros, nekem altalaban segit ha eszem valamit (meg akkor is ha hanyingerem van es nem kivanom), azt, hogy ez a szules elojele lenne nem tudom... Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de en mar annyira varom, hogy minden kis elterest a megszokottol a szules elojelenek velek
Fajasok jonnek mennek nalam folyamatosan, de nem hiszem, hogy akarmi komoly, a doki szerint meg legalabb 2-3 hetunk van...
Benoka: nagyon megdobbentettel, mar miert ne lennel ide valo???? En mondanam, hogy respektalom a dontesed, de akkor ez ugy hangzana mintha elfogadnam amit mondasz, pedig oszinten megvallva sztem is butasag, de nem akarlak megserteni (bocsi, hogy zavaros vagyok...) Szoval lszi irj meg barmikor amikor kedved tamad, igenis kivancsiak vagyunk Rad!!!!
Korkerdes Nekem a doki azt mondta, hogy raerek akkor bemenni a korhazba ha a fajasok 3 percesek es 1 perc koztuk a szunet? Nem keso szerintetek? En mindenutt egy perces fajasokrol olvastam... Es a korhaz Athen kozpontjaban van, mi meg kb 1-1,5 oranyira lakunk forgalomtol fuggoen. Tudom, hogy elso baba alt lassan jon, de nagyon nem akarok az autoban megszulni...