Szisztok.
olvasóban voltam mostanság.
bubek, elküldted? még nem néztem, kinyomtatom persze, ha itt lesz.
Natasa hurrá újra itt!!! Már csak Gabusék hiányoznak!!!!!!!!!!!!! Hallottátok számítógépszerelők????????????
Meg mintha mancsékról sem hallottam volna néhány napja. vagy csak 1?
vanília rémtörténet
Sajti nagyon élvezem az irományaidat, olyan mindig, mintha más anyanyelvű ember írná aki nem ismer minden szót, ezért nem magyaráz, hanem röviden és tömören KÖZÖL!
Natasa te konyhád is nagyon kafa!! meg persze a többieké is!! Tücsiéknél nagyon megragadott a fiókra akasztott pelenkászscskó, feltételezem, hogy a szemetet gyűjtitek benne??! Nosztalgiáztam, az előző konyhánkban nem volt szemetes, néhányszor próbálkoztam, de felesleges volt, Jupap ugyanis nem volt képes/hajlandó csak a fiókra akasztott zacskóba gyűjteni a szemetet
. Ez ment hosszú évekig. Március óta van a mostani bútor (nna jó, majd én is lefényképezem és felteszem
), ikeás és ott vettem hozzá mosogató alá szerelhető, kihúzható szemetest. azóta kultúráltan gyűjtjük.
rossz hír: holnap Danival Heim Pálba kell menni.
vasárnap éjjel arra ébredt, hogy nagyon fáj mindkét lába, sírt nagyon. Ettől még nem ijedtem meg, kapott nurofent, van ilyen lábfájás a növekedéstől. reggel elment oviba, nem panaszkodott, de du sántikált és mondta, h fáj. Éjszaka nyugodt egy nurofennel.
Ma reggel megint fájt és sántikált nem engedtem oviba. egész nap alig mozgott, egy helyben ült ez az örökmozgó kis kobold, és délben mikor kicsit megmozdítottam a lábát, még el is kezdett sírni, annyira fájt. ebből az egészből valamennyi nekem is szólt azt tudom, de azt is, h meg kell nézetni. csak most este volt dokinéni, jó alaposan megvizsgálta (ez az új doki, naaagyon szuper, örülök, h átjelentkeztünk hozzá!!), hajlítgatta, forgatta, kopogtatta a lábait. Lehet h csípőizületi gyulladása van, lehet, h csak meghúzta. viszont flefedeztük (én is láttam), h az egyik, a fájós lába kb 1 cm-el rövidebb mint a másik
. azt még el is felejtettem kérdezni, h ez mekkora baj, lehet-e rosszabb vagy összenő a kettő, vagy van-e ilyen eltérés gyakran.
Reggel kérek időpontot, jupap elviszi a h.p.-be az ortopédiára.
úgyhogy most eléggé aggódunk.
Eszti ha ezsedbe jut, nem kérdeznéd meg a tesódat erről az egészről? előre is köszi
úgyhogy ha lesz kedve, holnapután ő is jön a talira.
Nekem nagyon készülnöm, hogy ott legyünk időben, mert ha 9 körül ébred Julesz, akkor épp fél 12 körül aludna . de van 7 és 8 között egy szopi, ha akkor nem hagyom visszaaludni, akkor fél 12 körül tudunk indulni.
Cool, elvihetlek titeket is kocsival??(látod, ez a konkrét fuvarozási ajánlat
)
hol találkozunk? sztem a Pesti úttól (ugye nem járok messze tőletek?) van vmi járat cinkotára. az lenne a legjobb. De egyébként minden megoldás érdekel
elég gázosak a napokban az alvások. a cecelégy nem szeretett nálunk lenni, vszínű csak véletlen téved be arra az éjszakára mikor J aludt 7 órát egybe