Új privát üzeneted érkezett!

Gabus kérte az alvós képeket. 8)
Nekem is van, csak addig nem akartam feltenni, míg nem tudja megnézni.
Kép
Kép

Nokicsek és Petra is cukorka amúgy. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Akkor most már a következő képeket is feltöltöm. Nemrég csináltam Gabuskának, mert Ő kért alvós képeket a gyerekekről, csak mire elkészültem, addigra elromlott a gépük.

A napközbeni alvása így néz ki Petrának.
Kép Kép
Kép

Mivel napközben nem hajlandó a kiságyában elaludni és persze velem alszik be, ezért csináltuk neki ezt a kiskuckót, mert onnan nem tud leesni. Éjszaka is ha átvittem magunkhoz, akkor ott volt, mert a nagyágyban nem fért el közöttünk, oda lenyújtom neki a kezem, ha nagyon nyűg melléfeküdtem, de egy csomószor elég volt neki, hogy látott engem. Most már nincs erre szükség, mert éjszaka jól elvan a helyén, viszont napközben ott alszik. Valahogy rácsos ágy fóbiája van, nem szereti azokat, szóval már tök jó lenne, ha rendes ágyikója lehetne, de onnan meg még legurulna, ezért ez a megoldás.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Azt hiszem ezt az oldalt Gabusnak ajánlhatjuk!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

na megjöttünk séta + udvari hintázásból.

Cool:
igen már jobban láccik a konyha, kösz. jóóóóóó.

Vanília:
én egy nagyon családbarát kis cégnél dolgoztam, ahová már nagyon visszavárnak, bár hogy igazából mennyire toleránsak majd ezután derül ki. Főleg, hgoy kibírják-e a 3 évet nélkülem. Merthogy az egyik tulaj (csaj) babája 1 éves volt amikor ő visszajött. Csakhogy ott volt főállású bébiszatyor, + 4 db. nagyszülő. Nálunk 0 nagyszülő és 0 felvigyázó van. Bár én nem is adnám a gyereket. De ha addigra a cég tönkremegy, ami valljuk be kis magáncégeknél nem olyan nagy cucc, eléggé meg leszek lőve.

Ja elfelejtettem mondani nektek: apától kaptam egy ministeppert. Már egészen 10 percet tapostam is rajta, és a helyzet hogy éppen csak nem haltam meg :oops: Mindenesetre a derekam kikészült :lol: Ha csütörtökön nem ismernétek meg: egy derékszögben meghajlott nyomorék - az én leszek :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!
VAN INTERNETÜNK, VAN INTERNETÜNK, VAN INTERNETÜNK!
A bibi csak annyi, hogy mi lenn vagyunk a gép meg fenn és itt még rumli van és Szonja vagy drótot rág vagy vmi kétes eredetű papírt eszik :twisted: DEEEEEE, amint este elalszik jövök, mert ma szalma vagyok éjszakára :?
ÉSSSSSS, van nekem is alvós képem Szonjecról!
Bubek, te nagyon stramm csaj vagy! A táblázat meg minden. Remélem összehozunk vmit közösen!


Pusszantás estig :wink:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa!!! Éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!
és azt mikor fogod üdvrivallni, hogy VAN ABLAKUNK VAN ABLAKUNK VAN ABLAKUNK!!!?
najó, ez tapintatlan volt.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa hurrá, akkor már alig várom az estét! :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


No még 1:
Kép

De jó helye van Petrának. :)

Natasa,
HURRÁ!!! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, ez a fotó ugyanolyan, mint az előző 500, ezen is Beni alszik... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool az előző 500-ban nem mindig aludt Beni. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


De ezen az oldalon igenis aludt... :twisted:

Kép Kép
coolasa
 
 


Hát folyton alszik ez a gyerek? Ilba, csinálj már valamit!

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool ezen az oldalon minden gyerek alszik, a konyhátok a kakukktojás, igazán rakhattál volna bele egy alvó Nokit. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, látod milyen gondatlan vagyok, egy noki sincs a konyhában, a jövőben megpróbálom összeszedni magam, igérem. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Na azért. Ha már Te nem vagy egy konyhatündér, akkor Nokit neveld annak. Nem árt ha már most elkezded azzal, hogy megismerteted a konyhával. :lol:
(Bagoly mondta Verébnek :wink: )

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Én ma megint megállapítottam, hogy nem érdemes Petrára főzni. Sokkal lassabban eszi a házikosztot, és csak fele annyit. Holnaptól újra csak üvegeset eszünk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, igen, rendben, megmutatom neki a konyhát, és ezzel rögtön át is adtam neki az összes felhalmozott tudást..

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool én is kikísértem Petrát most a konyhába, nem árt ha megtanulja a túrós süti készítését. Egyébként apával sokkal jobban elvan a konyhában, mint velem, nem értem miért. Nálam mindig ordít, apánál meg tök jól elvan (most is "rendet rak" a fiókokban).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Képzeljétek, mikor gyógytornán voltunk Nokival, a következő történt: mikor kijöttünk, és Nokipapa elment a kocsihoz, hogy közelebb álljon a kapuhoz, meghallottam 3 ottani Családsegítős Ügyintézőt beszélgetni. Épp a timesheet-jük volt téma, hogy nem tudják elkészíteni a munkaidőelszámolásukat, mert ha számológéppel számolják, akkor más jön ki, mint ha fejben. És előadták hangosan méltatlankodva, hogy fejben mindig akárhány óra 15 perc jön ki, de ha ezt számológépbe beütik, mármint a perceket, és leosztják 60-nal, hogy hány óra, akkor akárhány óra pont huszönöt század az eredmény. Ti persze már tudjátok a választ, és mivel én ott pont ráértem, semmi dolgom nem volt, hasznos tagja akartam lenni a társadalomnak, így csillogó szemmel elárultam, hogy a 15 perc az pont ugyanannyi, mint a valamennyi pont 25 század óra, mert a 60 perc 25%-a az pont 15, vagyis a 60 perc negyede, ami negyed óra, a nevében is benne van, és az is pont 15 perc ugye.... mire eszesen visszavágtak, hogy igenám, de ők nem százalékban számoltak, hanem egyszerűen elosztották a 60 perces órával a perceket, és akkor én azt válaszoltam, hogy de pont ezt hívják százalékszámításnak...és...és.....és én akkor már láttam, hogy eme remek Családsegítőknek én ezt nem fogom tudni megmagyarázni annyi idő alatt, amennyi alatt Nokipapa már átáll a kocsival, és egyben fohászkodtam a mindenhatóhoz, hogy családunk a közeljövőben nehogy kerületi illetékességű segítségre szoruljon.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool :lol: :lol: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, az elmúlt napokban megfigyeltem, hogy történeteinkkel rá vagyunk hangolódva egymásra.
Én a helyedben aggónék ezen 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ha nem romlott volna el a Bnet, akkor javítottam volna magam.
:cry: :cry: :cry: (egyes emberek kiakasztóak és néha még függünk is tőlük)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kép Így aludt egykor.

Kép
Így alszik most.

És ilyen amikor nem alszik:
Kép

No, még nem olvastam vissza csak eme "alvós" oldalt, de azért jó újra itt!
Szonja ma nagyon lefárasztott noha kerek 20 percet aludt kinn a kertben, miközben a füle mellett csaholt a szomszéd két vérebe.
Cool, remélem sikerül neked jó hírrel szolgálnom,...vannak ablakaink és már használni is lehet őket. Csak egy ajtó van totál elrontva, de ez annyira nem is rossz arány ha ismerjük az elkövetőket :evil:
Ja, lányom roppant önálló akar lenni és ha nem megy akkor átmegy Brutalicába :? csak legyen aki mindig jópofát vág hozzá. Csak tudnám kitől a temperamentuma?
Ja, hogy hogy veszekszünk? Párom skandináv hidegséggel hallgatja amint én mediterrán kiabálok a fülébe. Ez meg aztán annyira kiborít!

Ja Cool, rájöttem a 15 perces megoldásra és azt hittem vmi csavar van benne, mert nekem az ilyen nagyon nem megy. De vagy fejlődöm vagy ez tényleg kispite :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa csak 3 kép ennyi idő után???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


No, ami megmaradt eddig:
Vuka mosógépe hollandul énekel! Nem semmi :shock:
Cool tanulja a hollandot, Ilba meg már 50%-ban beszéli, hiszen tud németül. Aranyos Beni is valószínűleg hollandul telefonál. Solálá!
Vanília a saját idegei után kiképezi a topiktársakét is rémtörténetekkel.
Sajti igazi kismama, semmi sem érdekli, semmiben sem hisz és egyébként is minden szép és jó! Solálá!
Bubekék hozzájárulásuk adják, hogy az ebédlő padlóján együnk. Nuku nekünk asztal. Sebaj, majd főzök vmi afrikait azt lehet földről is. (Egyébként köszi bubek, hogy megkérdezted. Sajnálom, hogy nem lesz dedikált asztalunk :cry: )
Tücsi, mondom én, hogy gyertek hozzánk. Én nem tudok mandarint enni, mert Szonja ugrik rá. Nála a köv. kaják mennek még akkor is ha nem éhes: natúr joghurt, virsli, mandarin.


No, most megyek lebegő Petrát keresni!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, a történéseket gömbölyűen összefoglaltad. Ha szükséges, erről igazolást is kiállítok!

Vuka, a kiakasztó embereket, akiktől még függünk is értenem kellett volna? :roll:

Kép Kép
coolasa
 
 


Nos, megtaláltam lebegő Petrát! Nem semmi a kiscsaj! Én ilyet karúszóval se mernék :oops: Lehet vmi érdekes van ott a mennyezeten :wink: Meditált :)

Vanília, jól látom, hogy Ádusz törékent tányérból falatozik? :shock: Nem, nem azért, hogy bevághatja magát csak pl nálunk tuti egy étkezéskor repülne. Szonjának fém tányérja van 8) Tudom, mint a kutyáknak. De tessék elhinni nem kutyatányér hanem gyerek!

Ok, tessék szemezgetni az én konyhámat! Jó nagy kupi van pedig megigértem magamnak, hogy majd most,..... :oops:

Kép
Külön felhívám figyelmünk a dizájnos függönyünkre :lol:

Eszti, vendégünk vagytok Benyóval egy tál bablevesre :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mivel ilyen termékeny voltam ma ( :lol: :lol: :lol: ) megyek le Lila akácközt nézni :D Meg rendet varázsolni a játékhalmazban.

n

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

Natasa üdv. a körünkben. Csak halkan megsúgom a Lila akácközös mese holnap lesz. Szerdán (a magyaron) :lol:

Nagyon tecc a konyha mennyit kóstált, hány méter? Nagyon rá vagyok kattanva a konyhabútor témára.

Ádusz műanyag tányérból szemezget.

Vuka, te most felemelkedtél oder leemelkedtél Cool színvonalára? Nem kő válaszolni. :lol:

Kép
vanília
 
 


Szisztok.

olvasóban voltam mostanság.

bubek, elküldted? még nem néztem, kinyomtatom persze, ha itt lesz.
Natasa hurrá újra itt!!! Már csak Gabusék hiányoznak!!!!!!!!!!!!! Hallottátok számítógépszerelők????????????
Meg mintha mancsékról sem hallottam volna néhány napja. vagy csak 1?

vanília rémtörténet :evil: :evil: :cry:
Sajti nagyon élvezem az irományaidat, olyan mindig, mintha más anyanyelvű ember írná aki nem ismer minden szót, ezért nem magyaráz, hanem röviden és tömören KÖZÖL!

Natasa te konyhád is nagyon kafa!! meg persze a többieké is!! Tücsiéknél nagyon megragadott a fiókra akasztott pelenkászscskó, feltételezem, hogy a szemetet gyűjtitek benne??! Nosztalgiáztam, az előző konyhánkban nem volt szemetes, néhányszor próbálkoztam, de felesleges volt, Jupap ugyanis nem volt képes/hajlandó csak a fiókra akasztott zacskóba gyűjteni a szemetet :oops: . Ez ment hosszú évekig. Március óta van a mostani bútor (nna jó, majd én is lefényképezem és felteszem :wink: ), ikeás és ott vettem hozzá mosogató alá szerelhető, kihúzható szemetest. azóta kultúráltan gyűjtjük. 8)

rossz hír: holnap Danival Heim Pálba kell menni.
vasárnap éjjel arra ébredt, hogy nagyon fáj mindkét lába, sírt nagyon. Ettől még nem ijedtem meg, kapott nurofent, van ilyen lábfájás a növekedéstől. reggel elment oviba, nem panaszkodott, de du sántikált és mondta, h fáj. Éjszaka nyugodt egy nurofennel.

Ma reggel megint fájt és sántikált nem engedtem oviba. egész nap alig mozgott, egy helyben ült ez az örökmozgó kis kobold, és délben mikor kicsit megmozdítottam a lábát, még el is kezdett sírni, annyira fájt. ebből az egészből valamennyi nekem is szólt azt tudom, de azt is, h meg kell nézetni. csak most este volt dokinéni, jó alaposan megvizsgálta (ez az új doki, naaagyon szuper, örülök, h átjelentkeztünk hozzá!!), hajlítgatta, forgatta, kopogtatta a lábait. Lehet h csípőizületi gyulladása van, lehet, h csak meghúzta. viszont flefedeztük (én is láttam), h az egyik, a fájós lába kb 1 cm-el rövidebb mint a másik :cry: . azt még el is felejtettem kérdezni, h ez mekkora baj, lehet-e rosszabb vagy összenő a kettő, vagy van-e ilyen eltérés gyakran. :? :roll: :cry:
Reggel kérek időpontot, jupap elviszi a h.p.-be az ortopédiára.
úgyhogy most eléggé aggódunk.
Eszti ha ezsedbe jut, nem kérdeznéd meg a tesódat erről az egészről? előre is köszi

úgyhogy ha lesz kedve, holnapután ő is jön a talira. :)
Nekem nagyon készülnöm, hogy ott legyünk időben, mert ha 9 körül ébred Julesz, akkor épp fél 12 körül aludna . de van 7 és 8 között egy szopi, ha akkor nem hagyom visszaaludni, akkor fél 12 körül tudunk indulni.


Cool, elvihetlek titeket is kocsival??(látod, ez a konkrét fuvarozási ajánlat 8) :) )
hol találkozunk? sztem a Pesti úttól (ugye nem járok messze tőletek?) van vmi járat cinkotára. az lenne a legjobb. De egyébként minden megoldás érdekel :!:
elég gázosak a napokban az alvások. a cecelégy nem szeretett nálunk lenni, vszínű csak véletlen téved be arra az éjszakára mikor J aludt 7 órát egybe :(
jumam
 
 


szóval natasáéknál ragadt meg a felakasztott pelenkászacskó :oops: :oops:
jumam
 
 


elolvastam a hsz-emet, és csak a pontosság kedvéért, a fájós lába látszik hosszabbnak. fordítva írtam előbb.
jumam
 
 


OK, lebuktam. Az az inkább égtem. Én azt hittem, hogy ma szerda van :oops: Így cápát néztem/hallgattam majd hazajött az uram :) Szonja meg hangos ordításba kezdett a ciciért. Most apa próbálkozik vízzel, de egyenlőre nem áll nyerésre :(
Jumam, nálunk is Liberós zacsi van a képen szemetesnek. egyébként a mosogató alatt van a szemetes csak még nincs beszerelve :oops: Meg a mosogatógép eleje sincs felrakva meg stb, stb, stb.
Remélem ez a lábas kérdés hamar megoldódik. Szorítok, hogy ne legyen nagyon komoly. Elég baj ha fájdogál :(
Vanília, nekünk a konyha adott volt. így nem tudom mennyi volt (ide tervezték anno) csak a gépeket vettük mi (az viszont húzós volt). Annyi, hogy a "koronát" leszedtük a felső szekrényekről, mert nekem nem tetszett. Egyébként,...egyszer majd világos faszínű konyhabútorunk lesz :D

Most megyek!
Jó éjt!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


sziasztok,
küldtem mailt a táblázat újabb verzsönjével, és elküldtem nektek a levelezéseimet is a szállásosokkal. össz 7 levél asszem, de ha nem annyi akkor bocsesz. Na mindegy. A lényeg, hogy szavazni kéne mihamarabb, hogy döntés is szülessen még a héten. Kösszencs.

Zsódajumam,
elküldtem neked is, remélem ki tudod majd nyomtatni csütre. Köszi-köszi, örök hála. :D
Nem jó ez a lábas hír....lehet hogy gyorsabban nőtt az egyik lába mint a másik, és azért fáj esteleg? Rmélem jó hírekkel jössz holnap ha Jupapék visszamentek a hp-ból....

Natasa, annyira vagány ez a fürcsis kép!!!!! Meglehet zabálni rajta Szonját!!! :wink:

Cool, jó ez a sztori...vagy inkább kétségbeejtő...????nem tudom eldönteni, hogy emberek, akik felelős beo-ban vannak, hogy nem tudnak ilyen nagyon elemi kérdéseket feldolgozni magukban/tól...hmmmmm...nem is annyira vicces ez... :(

én meg egy csomót küzdök, mert két gépünk van, és össze akarom buherálni őket, mert az egyikbenvan a dvdíró, és a másikon meg a fényképek. És egyszerűen nem akaródzik sikerülni....valami nem stimmel, de már egy ideje próbálkozom....remélem kitartok addig, amíg még van hely a vinyón a képeknek, videóknak.... :lol:

mArci mostanáig csak egyszer kelt.... :shock: ehhez hozzátartozik, hogy keveset evett egész nap, és keveset is - 1,5 órát du - aludt. Lehet hogy kissé el van pilleve, és azért....nemtom. Na jó, már én is álmoska vagyok, legyetek jók, ha valaki nem kapta mega maileket, szóljon lécci. Aztán jó lenne ha véleményeznétek a dolgokat.

Jó éjtet mindenkinek! Csövi!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jumam:
már kezdtem keresni a konyhánkban a pelenkás-szemetest. Mi is aggatunk zacsit, a radiátorcsőre, abban szelektív gyűjtünk: papírt és a másikban műa. flakont. Gergőpapa nagyon szigorú, nem szabad a kajás szemetesbe dobni, ami nem odavaló :D

Natasa:
Szonja azon a képen, ahol húzza az orrát és huncut, totál hasonlít rád.

Gergő úgy láccik, mégsem a mandarinomtól nem aludt (igen Ilba 7-8 db, de mentségem, hogy csak ebből tudok ennyit enni, almából már nem :lol: ) ma is negyed 1-től 3-ig kínlódott, az apukáját megint kiüldözte, most már nem a nappaliba, hanem Kispeti kuckójába. Én hulla vagyok.

Jumam:
az én lábam is rövidebb az egyik kb. 1 cm-el. Nem tudom mennyire látszik élőben, csak egy pár éve vettem észre, hogy amikor a nadrágokat felvarratom, akárki csinálja, az egyik szára mindig rövidebb lesz :shock: Én babakoromban csípőficamgyanús voltam, nem tudom, ennek van-e köze hozzá.

És az a lábam, amelyik hosszab, több mint fél számmal nagyobb :D
Vendég
 


Nem kell a heim pálba menni, kéthetente egy napon van ortopédiai rendelés itt a kórházban, és pont ma, és kaptunk időpontot fél 5re.

köszi Tücsi a bíztatást
jumam
 
 


Bubek, köszi ezt a sok-sok infót. :)
Mi a Keszthelyre szavazunk, de ha nem oda menne a többség, mi akkor is elmegyünk ide, szerintem szuper helynek tűnik.
Vendég
 


Szonja ugyanolyan rosszcsont, mint a kedves közvetlen felmenője anyai ágon (ja, kedves Anyai Ág, juteszembe, a múltkor megfigyeltem, mikor Nokipap vezetése mellett hátul ültem Nokival, hogy ott is ujjbegyfehéredve kapaszkodik ám a babaülés szélébe, csak elterelem a figyelmét, és így néha elfelejtkezik róla..)

Jumam, hát, ez a láb dolog.... főleg ha fáj is elég fura, de ha csak most lett 1 cmvel hosszabb, akkr legalább nem születési rendellenesség, mint a csípőficam (nekem volt, és amúgy is lánybetegség).... Remélhetőleg ma kiderül az igazság és hepiend lesz, függetlenül attól, hogy ez most a világ legnagyobb kliséjének hangzik...

Holnapi tali: Jumam mi
igazából annyira nem vagyunk közel a pesti úthoz, kb 4-5 buszmegálló, amíg elérjük, mert amúgy a kerület legszélén lakunk (Naplás út és környéke), és mielőtt tovább szerveznénk, felmerül a kérdés, hogy dúskáltok-e felesleges autósülésekben, vagy nekünk kell vinni, mert az úgy Nokit is magamon hordva, mint kengurú a kicsinyét már elég súlyos... szóval ezesetben lehet, hogy nem élnénk a kocsi nyújtotta gáláns és azóta konkréttá vált fuvarozási ajánlattal... :roll:

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, a voksom Fenyőharaszté.
Plusz figyelembe kell vennem, hogy márc-ban csak az első időpont jó az egész családnak, következő héten Nokipapa edzőtáborozik, így ha az az időpont lesz a befutó, akkor
1, kell, hogy valakinek a kocsijába beférjünk
2, egyágyas felárt kell fizetnem.
De addig is, míg kikristályosodik, Fenyőharaszt, pedig a SzentOrbán is megkapó, csak ott a 2. márciusi időpont szabad kizárólag, ráadásul szobaárakat határoztak meg, így 2 főre fizetnék.

Szent Györgyék meg értelmi fogyatékosak ezzel a többtízezred konferencia terem árral, nem esett le nekik, hogy kisgyerekes családok vagyunk? A honlapjukon hirdetik a berendezett játszószobát, most meg említést sem tesznek róla, ki érti ezt....?

Kép Kép
coolasa
 
 


Valamint arról akartam még áradozni, hogy Bubek te egy munka hőse vagy, mert csak a táblázat összeállítása is fél napot vesz igénybe...

(Apropó, látom IQSoftos vagy, nem ismered véletlenül az Ambrus Andrist? Nem a viszkis rabló, hanem egy infós ismerősöm, asszem ő néhány éve még ott dolgozott...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok Csajok!

E-mailben elküldtem mindenkinek a közös hétvégés véleményemet :wink:
Nem sok időm van Bnetezni, Petike állandó figyelmet igényel. Meg beindult az Australian Open is, így sütifalózás, labdázás, pelenkázás stb. közben megpróbálok elcsípni egy-egy jobb labdamenetet :lol:
Mi nem megyünk holnap a talira.

Natasa,
örülök, hogy van végre internetetek! A konyhád nagyon tetszik, a fal meg még jobban. Én nagyon szeretem az élénk színeket a lakásban. Azért mert tarkára van festve a fal, még nem kell, hogy csicsás legyen. Szupijól néz ki!!!

Megyek is, csákány!

8)

Kép
mancs
 
 


Nekem meg a beépített sarok fűszerespolc kompozíció tetszik Natasáéknál. Tényleg, mi olyan extra a tűzhelyben? (Vagy ahogy az auchanban hívják, "tűszhely"). Említettél olyasmit a múltkor, hogy programozó-matematikus másoddiploma nélkül ne is remélje a kedves tulaj, hogy be tudja üzemelni, annyi gomb van rajta...

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, na van vmi fejlemény Dadaügyben? Vagy a magyar egészségügy malmai ennél lassabban őrölnek? (Vmiért azt gondolom, hogy délelőtt van a rendelés, mivel szerény tapasztalataim szerint biz. munkatársakat az egészségügyben direkt azért alkalmaznak, hogy komoly statisztikai mérésekkel kifigyeljék, mely időpontok a legalkalmatlanabbak a szülők számára gyermekük orvosi elvitele szempontjából, és akkor ezt szokták meghatározni nyitvatartási időnek. Ugyanezen tudományos kutatásokat veszi egyébként alapul minden kerületi okmányiroda is...)

Kép Kép
coolasa
 
 


cool, a naplás út és környéke még jobb!! onnan tuti van valami buszjárat Cinkotára.
megnéztem térképen, a 76 os busz jár a környéketeken, azzal ki tudnátok jönni a Bökényföldi útra, aminek a vége a Kerepesibe (veres péter?) torkollik, ott tudnánk találkozni, vagy a 192es ami a Vidámvásár úton megy cinkota felé, de nem megy el odáig arról le kellene szállni, ha van olyan megálló h Georgina utca, ott. Ha térképezel egy kcisit te is, akkor nem lesz ennyire kínai amit írtam.

gyerekülést mi is meg tudjuk oldani, Julcsi ül abban amit vaateráztunk, Noki pedig a kivehető hordozóban.

Du megyünk dokihoz.
majd még jövök
csávesz
jumam
 
 


Jumam, ezt a 192-es buszt még soha nem használtam semmire (mert az ilyen háromszámos buszok hajlamosak katasztrófálisan ritkán járni..), de úgy látom, itt az idő. Van némi kockázata ugyan a projektnek, mivel most nézem (és itt jönnek elő látnoki képességeim) reggel 7 és délután 2 óra között 1 azaz EGY db busz indul, pontban 12kor, előtte 5 és utána 2 órán keresztül semmi. Remélem, ezek után, tényleg jár... :lol: És megvan a Georgia u. is, nem lesz gond.
Akkor a BKV Fogalomszervezés részlege a találkánk időpontját is definiálta egyben, mert a kis táblázat a bkv honlapján azt állítja, negyed 1re leszünk ott menetkész állapotban a georginán.
Egybe vág ez valamelyest a ti terveitekkel? És ott hova menjek, esetleg valami kedves kis utcácskád, ahol nyugodtan megállhatsz, míg bepréselem lányom a hátsóülésre...?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok,

mi is megyünk holnap, már alig várom. :)
Horror sztorit holnapra tartogatom, addig is páááá :wink:
Vendég
 


Peszti, most nem fogunk tudni aludni, hát kellett ez? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


ilyenről még nem is hallottam, h ilyen ritkán járjon ??!! meg hogy a 3 számjegy azt jelenti h ritkajárat.
A georgina utcában meg tudok állni.

de nekem a másik buszos találka is jó.

Eszti milyen horrorsztori?

Vanília gyerekbezárása, novum gyerekröptetése után mi jöhet még??
jumam
 
 


Jumam, nekünk bármelyik hely jó, te teszel szívességet. Mondj egy helyszínt és időpontot.
Mivel Peszti nevetős fejet is tett a mondat végére, én nem reszketek ettől a horrorsztoritól, biztos már a múlt ködébe vész, és már csak nevetni fogunk rajta. Szóval szerintem csak hatásvadász módon ijesztget... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Egyelőre úgy néz ki, mi is megyünk. Mikorra érjünk oda?
Azért ne vegyetek 100 százalékra.

Ilba,
lehet, hogy téged nem vigasztal, de én is szívok Pampers vonalkód ügyben. Nov. 28-án adtuk fel, ajánlva a kódokat, azóta most reklamáltam másodszor. Még a számítógépükben sincs benne, hogy egyáltalán beérkeztek volna a pontok. Legalább ez a nő kedvesebb volt, mint a Karácsony előtt kifogott pasi, mert az elhajtott a búsba, most legalább elkérte az adatokat, hogy majd utána nézet.

Ja, s nem tudom, másnál hogy van, de az idén még egyik megrendelt újságunk se ért ide reklamáció nélkül.

Apró horror nálunk is van, nem nagy kunszt, csak Leventének van most már lassan liluló monoklija a bal szemén. Álmából felsírva sikeresen legurult az ágyról, s szemével eltalálta a forgószék egyik lábát. Mellesleg valahogy rájár a rúd, tegnap kétszer esett le a nagyágyról, pedig már igen régóta tudja, hogy ha elér az ágy széléig, akkor megfordul, s letolat. Most ez kimaradt. Ma meg a kanapéról puffant, párom szerint túl merész lett, s nem figyel. De a héten egyszer nagy négykézlábas rohanásában felbukott a nemlétező küszöbben (csak egy rézcsík jelzi nálunk a helyét), s lett egy vágás az állán. Majd egy műanyag dobozba pakolta befelé a kockáit, belelkesedett, s ránehezedett a doboz élére, minek annak szembeéle lendületesen képenvágta, vérzett a szája.

Babó gépet szerelne, mennem kell. Úgy néz ki, ma délutánra ignorálta az alvást, de legalább nem fogja este 10-ig húzni, mint az elmúlt napokban.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?