benkoka,
Bocs, hogy ezt írom, de szerintem nincs igazad! Olyan nincs, hogy nem vagy idevaló!!! Igen is, ide való vagy, és ugyan olyan fontos vagy itt, mint bárki más közülünk. És igen is kíváncsiak vagyunk Rád és a babádra. Tessék írni nekünk továbbra is
elizabeth 25,
Jobbulást!!!!!
babzsák,
Gratula a 30. héthez!!!!
És drukk a lakásnézéshez!!!
Lányok, annyira előre szaladtak a vonalzóink, öröm nézni
gyanixi,
Én is nyomkodtam már a mellbimbót, és volt már előtejem. Az az érdekes, hogy kb 2 hétig volt, most meg már nincs... Ez normális, hogy egy ideig van, aztán abba marad ?!?!? Egyébként biztos, hogy nem fog ettől beindulni a szülés, ahhoz erősebb ingerre van szükség. Állítólag a szexuális jelleggű "mell masszázs" indukálhatja a szülési méhösszehuzódásokat
Hulla vagyok, nemrég jöttem haza a fotózásról... ami tök jó volt... Egyetlen egy dolgot levonva, még pedig a ruhák, amit rámadtak nem tetszettek, nem az én stilusom... Ja, és olyan marlyn mansonosra sikerült a sminkem
Állítólag dögös, de nekem furi volt
Amúgy poén volt az egész, jókat nevettem utólag azon, hogy milyen poziciókban kellett ülnöm (dölj előre-dölj hátrébb-a bal kezed tedd a a térdedre, nem inkább vedd el onnen... stb), és hogy fujtak ventilátorral, hogy olyan "szélhatású" legyen a hajam... A lényeg, hogy élveztem az egészet. De most már teljesen beájultam, megyek egy picit lefekszek, hátha sikerül elaludni, és 1kicsit bepótolom az álmatlan éjszakát.
Huuu, ez elég hosszúra sikeredett. Bocsi