Új privát üzeneted érkezett!

vicuska,
Nekem volt egy időszakom (kb.20-25 hetes voltam) , amikor nagyon vizesedtek a kezeim/lábaim, miután áttértem a csökkentett nátrium tartalmu ásványvízre, illetve csökkentettem a sófelhasználást a főzésben (ami nem volt egyszerű, ezért nem is vittem túlzásba, mert imádom a sós kajákat), azóta sokkal jobb lett. Persze még így is néha-néha kicsit megduzzad a bokám, általában amikor sokat mászkálok... De a lábfelpolcolás ilyen esetekre nekem is bevállt.

Kép
dijcsi
 
 


Boszibaba, Vicuska
Én sem tudom hogy igazából mikor kéne befordulnia. A múlt hónapban ejvégű fekvése volt, akkor azt mondta a dokim hogy benn van a helyén. Most azt mondta hogy egy kicsit kikóborolt a helyéről, de jó irányban van, fejjel lefelé. Én ezen nem parázom. Van ezer más amin igen, de ezen nem.

nap12
erre az összetett down kór és velőcsőzáródási rendellenesség kockázatának szűrésére gondolsz vérből? Ez a 30.000 Ft-os?( Ha jól emlékszem)

Dijcsi
mesélj a fotózásról!

berzkat
 
 


nika:

hogyhogy neked bekell feküdnöd a kórházba ilyen hamar?????én már 2 napot ráhúztam de csak kétnaponta kell mennem NST-re meg már nézik a magzat vizet.nekem csak hétfőn kellenne befeküdnöm ha nemakarna jönni a törpe.aakor már 41 hét 1 napos lenne a picúr.de remélem eu nem jön el.bár pár napja minden fájás megszünt csak párszor keményedek.bár a mészájam szépen tágul már 3 ujnyi.de még ithon vagyok.nemlehet kellem befeküdni.legalábbis ha semmi baja a babának se meg a mamának se.azért remélem nemkel sokat bnt feküdnöd egyedül :D

MINDENKINEK AKI IDŐBEN VAN MIELŐBBI "OSZTÓDÁST"KIVÁNOK!!!!!
kismama18
 
 

 
 

Vicuska : Köszi megnyugodtam de amúgy sem aggódtam nagyon hiszen majd minden orbvossal találkoztam már és nincs okom panaszra. :) Ha csütörtökön megyek be majd megkeresem talán :)

Kismama : itt ez az etikett. Ha eléred a kiírt időpontot mindenkit befektettnek. Állítólag ez máshol is etikett mert a barátnőm szülésznő volt a nyírőben és ott is ez volt.Én nyugodtabb vagyok ha ott megy el a magzatvízem és nem kell rohangálnom :)
én szeretném ha csak hétfőn születne :) de mint tudjuk ez nem rajtam múlik :) Én megbeszéltem babával hogy 21-e előtt ne akarjon jönni ráér:) Eddig jó fiú hallgat a mamára :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok

Én Melinda (Elizabeth) párja vagyok, csak megkért, hogy írjak nektek és adjak hírt róla, ha valakit érdekelne, hogy miért nem jön!

Sajnos nagyon beteg, kórházban van, tüdő-mellhártya-garat gyulladással, sajnos már második hete beteg!

Reméli, hogy itt legalább mindenki jól van, és mindenkinek sok puszit küldd!

Megyek még írok a többi topicba is!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Elizabeth!Gyógyulj meg hamar! Gondolunk rád!

Én itt pironkodok magamban,mert igaz,hogy nagyon nehezen alszom el,de ha sikerül,én olyan nagyokat és nyugodtakat tudok aludni,mint eddig talán soha. Azelőtt kiabáltam,verdődtem,rugdostam,most semmi.És napi minimum 10 óra megvan...És engem a hasam sem zavar,eleve oldalt feküdtem,most is ugyan úgy. az az egy rossz,ha jön a savam,mert az fekve eléggé kínoz.

Nika! Úgy érzem,kihúzod te még egy hétig,és meglesz a vízöntőség!
Bár nem tudom,mi a baj a bakkal...Samu kos lesz,ha minden jól megy,na attól félek...

És ma töltöttem be a 30. hetet!Már csak 10!!

Kép
babzsák
 
 


Elizabeth-nek üzenem,hogy gyógyuljon meg minnél előbb,pihenjen sokat és próbáljon meg a babára koncentrálni!Biztos minden rendbejön!Jobbulást!

Lányok!Én viszont szeretnék tőletek végleg elköszönni,úgy érzem nem vagyok ide való.....Mindenkinek szeretnék kívánni nagyon boldog életet a babájával,könnyű szüléseket és egészséges kisbabákat!

Sziasztok!
Vendég
 


Benkoka!!!

Mi történt?
Mi az,hogy nem vagy idevaló? Nem reagáltunk valamire? Vagy miért érzed így?
Ha biztos vagy a döntésedben,akkor sok sikert neked,jó egészséget!

Kép
babzsák
 
 


BENKOKA MIÉRT NEM VAGY IDEVALÓ???????????????? Szerintem mindenki idevaló aki babátvár vagy várt,hisz ez a közös bennünk nem??????????? ELIZABETH REMÉLEM MINNÉL ELÖBB MEGGYÓGYULSZ,MÁR VÉGRE!!!!!!!!!!SOK PUSZI NEKED
Vendég
 


Elizabeth jobbulást kívánok neked! Gyógyulj meg hamar,várunk! :)
Benkoka nem értelek én sem! Miért nem vagy idevaló???

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Egyébként még mindig nem tudom,hogy Korenával mi lehet...
Senki nem tud semmit róla???

Kép
babzsák
 
 


Elizabeth:jobbulást és gyógyulj meg hamar!!!
Benkoka:ezt én sem nagyon értem,mi a baj?Én sem mindenben értek egyet mindenkivel.....
Babzsák: irigyellek!!!

KépKép
vicuska
 
 


Benkoka! Én vissza olvastam az elmúlt oldalakat és semmi olyant nem találtam ami miatt ne lennél idevaló.Az ha valakivel nem értesz egyet az előfordul ,nem vagyunk egyformák! De azért ne menj el légyszí :(
Vendég
 


Sziasztok!

Semmi gond nem volt,nem az a gond,hogy nem értek egyet valamivel,csak egyszerűen úgy érzem,nem tudok olyan témákat felhozni,ami igazán érdekelne benneteket.Így inkább csak olvaslak benneteket,mert kíváncsi vagyok a babáitokra,de flesleges értelmetlen dolgokról írnom......Lehet,hogy ez csak valami ,,kismamabetegség".
Szerintem Korenát próbáljátok máshol elérni,msn vagy skype,ha van neki.
Majd jövök olvasni,mindenkinek sok szerencsét kívánok!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi :)

Szóval a nyákdugóm elment 11-én és azóta reggelre igen bőven eláztatom a pizsim. Eddig iylen nem volt. arra gondoltam, hogy magzatvíz szivárgás esteleg felülről és este tud kijönni bővebb mennyiség, mert ugyan próbáltam megállapítani, mi az de nem tudtam. A jó, hogy menetem a kórházba és ott épp az ügyletes doki mega szülésznő sem tudta megállapítani, mivel napközben igen csekély amennyisége. A méhszáj még zárt, azt megtudtam.

Van valakinek erre vonatkozóen tapaszatlata vagy ötlete?

aztán voltam a saját dokimnál, ő pedig mondta, hogy hát nem valószínű, hogy az , így bent sem tart, mivel se fájások se semmi nincs ezen kívül. azt viszont megállíptotta, hogy rövidül a méhszáj.

ez meddig tarthat, míg lerövidül?
persze folyamatosan feszít a hasam és kis mensi szerű görcsök vannak, de mondjuk nem sokszor.

antibiotikumot kaptam azért a fertőzés elekerülés miatt, azt szedem...

Ha tud valamelyikőtök segíteni kérlek írjatok!

köszi

Mir

mir
 
 


Benkoka! Nekem is van olyan ,hogy napokig csak olvasom az írásokat.........de szerintem másnak is van. Az meg ,hogy nem tudsz olyan témát felhozni ami érdekelne minket ,az butaság.Mert szerintem MINDEN érdekel mindenkit ami a babákkal kapcsolatos,és ha írsz és kérdezel akkor biztosan kapsz vissza igazolásokat arról ,hogy nem vagy "egyedül".Felesleges értelmetlem dolgokról még ha karnál se tudnál írni :) mert te is a babádat várod és ezt osztod meg velünk! Remélem nem voltam túl erőszakos,és persze a te döntésed nem akarom felülbirálni csak azért gondold át még1x! Azért remélem kicsit tudtam segíteni :)
Vendég
 


Benkoka
Ha most így érzed, tedd azt amit jónak látsz. De szerintem ezt azért így ne jelentsd ki,hogy nem vagy idevaló. :( Meglátod, ahogy haladsz az időben, egyre töb dolog lesz, amit szívesen megosztanál másokkal, iletve választ kapnál rá. Legalábbis nálam így van, pedig már szültem, de mindíg van valami ami egy kicsit elbizonytalanít, és ha másnak is van hasonló, megtudjuk beszélni.Ja és persze nem utolsósorban olyan jó érzés az, amikor egy "ismeretlen ismerősnek" megszületik a kisbabája, és mint egy családtag, te is az elsők között örülhetsz vele, és majd talán ha te szülsz, más is ugyanúgy fog örülni mint te magad.Nem győzködni akarlak, de sajnálnám ha elmennél.DE ha úgy döntesz hogy egyenlőre inkább csak olvasgatsz bennünket, megértem. De tudd, hogy bármkor jössz, örülni fogunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

berzkat
 
 


Benkoka:
Te tudod, ha nem akarsz jönni, de szerintem jobb kifogást is találhatnál, mert az hogy nem vagy idevaló, az fura. Nem tudom, ki bántott meg, vagy hogy értsük ezt a mondatod, de ha arra gondolsz, hogy nem mindig reagálnak rád, nyugodj meg, nekem is voltak hozzászólásaim, amire senki se reagált, de vannak témák, amik megragadnak sokmindenkit, van amihez meg senki nem tud hozzáfűzni semmit.

Babzsák:
Jaj, én majdnem minden nap gondolok Korenára, mert ugyanaz a dokink és majdnem együtt szültünk volna. Visszaolvastam a hozzászólásait és legutoljára azt írta, hogy fura mocorgást érez a hasában (egy másik topicban). Remélem nem történt a babájával semmi, de sajnos rossz sejtésem van, mert hogy ilyen hirtelen teljesen eltűnt.

Elizabeth:
Nagyon nagy jobbulást, reméljük, hogy minél előbb meggyógyulsz és jössz vissza. A férjed meg nagyon aranyos, hogy írt, ezentúl várjuk a fejleményeket rendszeresen.

Vicuska:
eddig még néha-néha jól aludtam, de most már majdnem egy hete alig. Hát, gondolom ez a vége felé normális, a lábam zsibbad, a hátam fáj, 2 óránként WC, nem könnyű így elaludni :( .

Kép

Kép
rekanna
 
 


Mir

Lehet hogy hülyeség amit írni fogok, de lehet hogy van benne valami. nem is tudom hogy leírjam- e.De azért leírom, hátha látsz benne valamit. :oops:
Szóval a magzatvíznek ilyen édeskés szaga van, mint amikor menstruálsz, a friss vérnek. A vizelet ugye egy kicsit más szagú, főleg ha egy kicsit áll. Biztos éreztél már ilyen hugyszagot. Bocs, de ez így van. Talán ha eltennéd a pizsit , és estefelé megszagolnád, egyből rájönnél hogy ez vizelet, vagy egyéb.
Tényleg ne haragudjatok hogy ezt így leírtam, de nekem ez jutott eszembe. Különben nem elképzelhetetlen a felső burok repedés sem, csak akkor a magzatvíz mennyiségnek is csökkennie kellene, ezt meg csak észrevették volna a dokik. Bár nem tudom... De azis lehet hogy nyomja ahugyhólyagot a pici, és éjjel amikor mélyen alszol, nem tudod visszatartani.
Remélem kiderül hogy mi is ez tul.képpen. És szeretném ha megírnád, hogy ebből is tanuljunk
Kata

berzkat
 
 


Sziasztok!

Elizabeth:
Remélem,hamar meggyógyulsz,és a baba is jól tűri a közös megpróbáltatásaitokat! Te szegény,honnan kaphattad ezt el? :(

Dorcacs:
Én is kaptam az elsővel Ergam cseppeket,de csak miután 5 hetes volt a baba,és megint bevéreztem.. A Donalgint lehet kapni recept nélkül? Ha jól tudom,az elég erős.(Persze pont az a jó ebből a szempontból..) Hát remélem nem betegedtek meg! Sajnos az enyéim karácsony óta betegek.. Épp most gondolkodom,hogy a lányom átviszem a tüdőintézetbe,ha a férjem hazaér.Egyfolytában köhög,éjszaka is,és semmilyen asztmagyógyszere nem hat. A gyerekorvosnál voltam vele,de nem tudja,mitől van.. Csak hát engem ez egyáltalán nem nyugtat meg! A Petit meg holnap visszük a Bethesdába egy tüdőspecialistához. Ő is köhög,és állítólag nem fejlődik rendesen a tüdeje. Istenem,nincs rosszabb,mint ha betegek a gyerekek! :( :( :!:

Kismama18:
Már épp gondoltam,hogy mi lehet veled! Hát,majdcsak kibújik :D

Mir:
Valószínű lehet,hogy megrepedt a magzatburok? Lehet,hogy éjszaka vízszintben máshogy "fekszik" a burok,és azért szivárog a víz.. Nekem a kisfiammal szivárgott a víz,de csak pár órát bírta így,aztán egyszercsak elöntött.. Hát,ha az orvos sem tudja.. :shock: Igyál sokat,hogy tudja pótolni a szervezeted a vizet.. :D

Benkoka:
Szerintem (legalábbis nekem..) itt MINDENKI fontos! :P Ha bárkinek valami gondja van,valamennyire meg lehet beszélni, hát az ember nem tud minden ilyetén gondjával a párjához szaladgálni.. Egy csomószor ven,hogy én is csak olvasok.. (Bár mostanában kicsit hosszúra sikeredek... :roll: )

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a védőnőnél, minden rendben van.
A múlt héten a párommal elmentünk megcsinálni az apasági nyilatkozatot. Így már csak a szülőszoba látogatás maradt, de azt majd 30-32-hetesen kell.

Elizabeth! Jobbulást neked!

Én is megfáztam egy kicsit, ma délelőtt még semmi hasznosat nem csináltam, próbálom kúrálni magam!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Ancsa!
nem akarlak elkeseríteni,de szerintem elhamarkodtátok az apasági papírt. 3 hónapnál NEM régebbit kell vinni a kórházba majd...Mi most akarjuk lassacskán megcsináltatni...
Örülök,hogy minden rendben a babóval,de szerintem érdeklődj utána,nehogy majd a szülésnél derüljön ki,hogy nem jó az igazolás.

Kép
babzsák
 
 


Mir: Ez fura... azt sem értem, h a nyákdugó teljesen zárt méhszájnál is ki tud jönni??? A magzatvíz mennyiségét meg uh-on meg tudják nézni, h kevesebb lett-e! Miért nem fektetnek be?? :?:

Nekem is lenne egy kérdésem: Olvastam és egy bnőm mondta is, h az utolsó hetekben megnyomta a mellbimbóját, h megnézze, jön-e belőle előtej...(persze nem bügyürgetés sokáig) Hát én is ma megtettem és jött. Ugye ennyitől nem indul be a szülés? Más is próbált már ilyet?? S.O.S
:o

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Benkoka, szia, remelem minden rendben lesz nalad, es a baba alaposan ki akarja majd tolteni a hatralevo 12 hetet! Vigyazz magatokra!

Nalunk szerencsere semmi izgi, baba rug, anya tovabbra is piheg delelottonkent. A hematokritom ocsakabb lett a cukorterheleses vizsgalaton, mint a multkor volt, ragom a vasat, eszem a gyumiket, ez van...

Ma megyek furdetest tanulni a terhes tanacsados tanfolyamon, aztan majd otthon eloadom en is, mit tanultam. A parom nem az a kimondott alkat, aki ilyen helyekre jarna :wink:

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Na sziasztok..
Vtam ma dokinál...Dóri drágával minden rendben..UH azt csak febr 6ra tudtam kikönyörögni a dokimtól(rendes m mindíg lebeszél róla h csak költöm a pénzem feleslegesen... :lol: )
Szóval szívhang jó,méhszáj zárt..magne Bt kell szednem egy keveset 3szor 1et!!!Meg több calcium pezsit kell igyak a vádlim görcsölése miatt de ennyi...nem teremtett le a súlyom miatt se,úgyhogy ezért ma túró rudival indítottam a napot :lol: !!!!
Ennyi talán belefér...

Rekanna
Jössz ma??Akkor én lemondom a jógámat anyuval és ott talizunk végre!!lehet rádcsörgök ha nem jön válasz tőled...

Babzsák
Ti merre szeretnétek költözni??És miért??Mióta áruljátok a lakásotokat??Képzeld mi meg már 2 éve áruljuk erre a legjobbkor ugyebár..most jelentkezett egy komoly vevő,úgyhogy mi jól benne vagyunk..sietni kell ezerrel h Dóri érkezéséig sikerüljön új helyet találni...de azért még ez sem tuti..csak ha aláírtunk mindent!!
Hol hirdetitek??

Ancsa
Bár most láttam h Babzsák már írta..én is így tudom h 3 hónapnál nem régebbit fogadnak csak el..vagy ez 1 hónap kb mire kiküldik??És akkor azon a dátumon lesz mikor kézhez kaptad??M akkor nem gáz..

Kép
nikky
 
 


Sziasztok!

Babzsák, Nikky!


Debrecenben fogjaák anyakönyvezni a picurt és felhívtam a debreceni anyakönyvi hivatalt, és azt mondták, hogy már régen, potosabban 4 hónapja megszünk ez a 3 hónapos dolog, úgyhogy a terhesség alatt bármikor megtehető a nyilatkozat.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Ancsa! Akkor ne haragudj! És köszönjük az új információt!
Nikky! Mi nem áruljuk azt amiben lakunk,ez a párom kis legénylakása,egy szoba csak,egy kis garzon,ezért akarunk költözni.
Igazából nem írnék erről többet,mert azt hiszem babonás lettem ebben a témában(én nagyon mennék akár ma este,nagyon félek,ha nem sikerül elmenni,akkor hogy fogunk elférni,pihenni,élni egyetlen szobában...).
Egyébként ma este talán többet tudok a kinézett lakásról,szorítsatok!!!!

Kép
babzsák
 
 


Nikky:
igen, jövök, kicsit fáj a hátam, de talán jót is tesz a torna, vagy az Andrea (Tanárnő) tud adni tippeket. Én rózsaszín felsőben és szürke gatyában leszek. Örülnék, ha jönnél, különben vannak jógához hasonló gyakorlatok is meg légzés.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Sziasztok!

Bocs a betolakodásért!

Őzi! Gratula a "kis" fiadhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok tejcsit kívánok!

Üdv. cic
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Azt olvasom, hogy az utolsó hetekben rosszul alszatok. Ez kicsit elkeserít, ugyanis én már most is rosszul alszom. Reméltem, hogy a későbbiekben javulni fog a helyzet.

Mikor érdrmes 4D UH-ra menni? Itt a kórházban nem mutatják meg a gyereket, ezért úgy döntöttünk, hogy rászánjuk a pénzt és elmegyünk 4D-re. Az egyik ismerősöm szerint a 30. hét körül kell menni.

Ancsa: te is a Kenézyben fosz szülni?

Kép
anido
 
 


Ancsa
akkor sorry,csak azért szóltam m én így hallottam egy hónapja és nem akartam h emiatt vmi gáz legyen..de akkor már ezt is tudom...

Babzsák
Elhiszem a babonás dolgot ne is mondj!!!De atért drukkolok,de tudod sok jó ember kis helyen is elfér..de persze tudom h azért jobb lenne minimum egy másik kis félszoba elbújni... :lol:

Rekanna
okés akkor ott talizunk 16.30kor,de azért megnézem még a kis papírom..már nagyon kiváncsi vagyok..sztem megismerlek,de köszi az infót..ja és tényleg kell vinni matracot??Most olvasom a papíromon??!!vagy egy törcsi elég a földre??
Én fekete gatyába megyek meg ...valamit biztos felveszek felülre is :lol: ,de még nemtudom mit de sztem megismerjük egymást a képek alapján...
Sztem jót tesz egy kis mozgás a hátadnak..könnyű mondani 26hetesen mi??? :lol:
akkor see ya there

Kép
nikky
 
 


Én szerencsére jól alszom,lábgörcs néha van,de alig.
Én a Balatonon mentem férjhez,ahol felnőttem. Anyunak szóltam is a házassági anyakönyvi miatt,mert ő ott dolgozik. Ott nálunk meg 30 napnál nem lehet régebbi,tehát a 3 hónapos se jó! Még jó,hogy szóltam,és,hogy anyum ott dolgozik! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


benkoka,
Bocs, hogy ezt írom, de szerintem nincs igazad! Olyan nincs, hogy nem vagy idevaló!!! Igen is, ide való vagy, és ugyan olyan fontos vagy itt, mint bárki más közülünk. És igen is kíváncsiak vagyunk Rád és a babádra. Tessék írni nekünk továbbra is :D

elizabeth 25,
Jobbulást!!!!!

babzsák,
Gratula a 30. héthez!!!! :D És drukk a lakásnézéshez!!!

Lányok, annyira előre szaladtak a vonalzóink, öröm nézni :D

gyanixi,
Én is nyomkodtam már a mellbimbót, és volt már előtejem. Az az érdekes, hogy kb 2 hétig volt, most meg már nincs... Ez normális, hogy egy ideig van, aztán abba marad ?!?!? Egyébként biztos, hogy nem fog ettől beindulni a szülés, ahhoz erősebb ingerre van szükség. Állítólag a szexuális jelleggű "mell masszázs" indukálhatja a szülési méhösszehuzódásokat :wink:

Hulla vagyok, nemrég jöttem haza a fotózásról... ami tök jó volt... Egyetlen egy dolgot levonva, még pedig a ruhák, amit rámadtak nem tetszettek, nem az én stilusom... Ja, és olyan marlyn mansonosra sikerült a sminkem :D Állítólag dögös, de nekem furi volt :D Amúgy poén volt az egész, jókat nevettem utólag azon, hogy milyen poziciókban kellett ülnöm (dölj előre-dölj hátrébb-a bal kezed tedd a a térdedre, nem inkább vedd el onnen... stb), és hogy fujtak ventilátorral, hogy olyan "szélhatású" legyen a hajam... A lényeg, hogy élveztem az egészet. De most már teljesen beájultam, megyek egy picit lefekszek, hátha sikerül elaludni, és 1kicsit bepótolom az álmatlan éjszakát.

Huuu, ez elég hosszúra sikeredett. Bocsi :)

Kép
dijcsi
 
 


barbamami

még egyben vok.még mindig! :cry: ma voltam NST-n 10 es lett.mészáj vasárnaphoz képest változatlan :( doki szeront ezen a héten még egyben maradok persze a jelen állás szerint.én jobb szeretném ha bak lenne mint az apja és nem vizöntő mint én!szerintem befalaszta magát :lol: :lol:

de majd doki bácsi kirobbantja :lol:
kismama18
 
 


dijcsi:köszi a megnyugtatást!!Szerintem nem baj, ha most nem jön semmi, majd jön,ha kell!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Csak felületesen tudtam átolvasni az utóbbi napok termését, mert félév vége felé közeledve rengeteg a munka, és persze engem sem kímélnek, tegnap pl. két lyukas órámban is betettek helyettesíteni, tehát nyolc órát tanítottam le egyhuzamban. Eléggé kiborultam estére. A mai nap jobb volt.

Nikole: Próbáld ki az aszalt szilvát és a lenmagot is (2x1 evőkanál vízzel vagy joghurtban). Pesti bababoltok közül én is az Elefánit tudom ajánlani, valamint a Babvilág boltot (ASTI Gyermekáruház a másik neve, IX. kerület, Soroksári út 110, Tel.: 476-5088), elég nehéz odatalálni, mert egy udvaron belül vannak, ha eltévedtek, hívjátok fel őket. Nyitva: H-P: 10-18, Szo: 10-15). Az Elefáni vasárnap is nyitva van. Brandonba csak akkor menjetek, ha sok pénzetek van. Bár kiságyból mi ott láttuk a legjobbat, ami minden igényünknek megfelel. A kókuszmatracok (latexelt, jó minőség) nagyjából egy árban vannak mindenhol (amit mi láttunk).

Benkoka: Amint kedved támad, írj nekünk bátran! :lol:

Nap12: Mi voltunk önköltséges Down-szűrésen az Istenhegyi Klinikán. Elégedettek voltunk és megnyugodtunk. Nemcsak a Down-ra szűr, hanem másik két kromoszómarendellenességre is. Jár hozzá pár perc 4D Uh is, lemezen. Ha jól emlékszem, 28 ezer forint volt, nem olcsó, de ennek köszönhető, hogy nem engedtem az amniocentézist, amit rutinból felajánlottak a genetikai tanácsadóban a korom miatt, noha minden leletem végig tökéletesen rendben volt.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát elég sokáig tart az egy napi termést is végigolvasni, de ez a jó!

benkoka:
Én is inkább olvasgatni szoktam, de azért néha-néha írok is, és azt kell hogy mondjam nagyon jól esik, hogy így is kapok azonnal választ a kérdéseimre. De ha úgy gondolod, inkább csak olvasgass, de szerintem ha lesz kérédsed úgysem bírod ki, hogy ne oszd meg velünk! Szóval remélem még hallunk rólad!

anido:
Nekem azt mondta a dokim, hogy a 27. hét körül lehet a legtöbbet látni, meg akkor már gyerek formája van. Kecskeméten viszont a 28-30 hét között szeretik csinálni, de ettől függetlenül mi a 26 hetesen voltunk. és már mindene nagyon jól látszott, a pofija is. Megpróbálom feltenni a képet, hátha sikerül.

Az alvással nekem is gondom van, de már az elejétől kezdve. Néha már annyira fáradt vagyok, de még így sem tudok rendesen aludni. Inkább a délutáni szundítások a mélyebbek, de azt nem lehet minden nap...
Kép Marci

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok Lányok!

Elizabeth!!! Jobbulást! Szegényke.. olyan sürün Vagy beteg!!! :(

Alvás: Nekem egy gondom van ezzel: a Párom... Későn fekszik le... jóval éjfél után... És előszöris nem tud csendben lefeküdni... de ha megis.. akkor a hasamra teszi a kezét és ettől felébredek... Aztán ő bezzeg elalszik... Én meg lebegekk...
Utolsó pár napban meg a Baby felkel olyan 5-6 óra körül... Na én is....
A legjobb napok - a hétvége.... Alig várom!!!!!! :shock:

Székrekedés... Háááát... én is már régóta kérdezni akartam.... Mindent kiprobáltam... lekvárok.. zöldségek... hmmm... nem jön :roll:
Pár napja elpanaszoltam Anyukámnak... És olyat tanácsolt.. de olyaT!!!! NAgyon egyszerü!! ÉS HATÁSOS!!!!
Lefekvés előtt... este)) ... egy Activiát!!!! NAGYON JÓ!!!!!!! CSak szombat óta eszem - és tényleg segit!!!!!!

Apaságinyilatkozat: utánanéztem... telefonáltam... Tényleg!! Most már bármikor terhesség alatt el lehet intézni... be kell sétálni ahhoz az önkormányzathoz, amely az édesanya lakcíme szerint illetékes, vinni kell a terhes kiskönyvet, mindkettőjük személyi igazolványát, majd mindketten aláírják a nyilatkozatot arról, ki a gyermek édesapja. És kapnak egy példányt erről a nyilatkozatról.
Ha szülésig nem történt meg az apasági nyilatkozat kikérése, úgy az anya nevét kapja a születendő gyermek. Utólagos módosítás, vagyis, hogy az apa később mégis nevére veszi a gyermeket, természetesen lehetséges, ám igen bonyolult procedúra (hiszen ott már névváltoztatási kérelmet is be kell nyújtani), ezért időben kell intézkedni!
Ugyhogy fogom a Párom és megyünk!!! :D

Kép

Kép
fenix
 
 


nikole: köszi. Nagyon helyes a baba.

Azért kérdeztem a 4D-t, mert Valentin napon 26+1 leszek, és olyan jó lenne a szerelmesek napját így ünnepelni. Még bizonytalankodom, hogy nem kellene-e később menni.

Kép
anido
 
 


:D
Sziasztok!!

ELIZABETH, GYÓGYULJ MEG GYORSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

BENKOKA!!!!!!ÉN SEM ÉRTELEK, SZERINTEM MÁR AZ IS JÓ HA A TÖBBIEKRŐL MEGTUDUNK EZT-AZT, EGY KÉT ÚJ HÍRT HALLUNK!!AZ ÉN ÍRÁSAIMRA SEM REAGÁLNAK, AMI EGYÁLTALÁN NEM BAJ,NA NEM MINTHA OLYAN SOKAT ÍRNÉK, DE AZÉRT JÓ OLVASNI A SORSTÁRSAKRÓL!!!!GYERE AZÉRT HOZZÁNK!!!PUSZIKA.
:P

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Hello Lányok!

Mi újság a babásokkal? Mikor leptek meg minket egy két képpel?

Ma pocsékul ébredtem, vagy inkább el sem aludtam igazán... reggel meg a gyomrommal volt valami, nem tudtam eldönteni, hogy hányingerem van, vagy éhes vagyok, szóval az egész közérzetem nagyon sz..r volt, ilyen még nem is volt. Aztán irány a kórház, vérvétel UH, CTG... na végre ettem is valamivel jobb lett de nem az igazi. Az UH-n minden rendben a lepénnyel, kicsit kevesebb a víz, de ez még a normál tartományban van, mert állítólag szülés előtt kevesebb lesz. Szép nagy feje van már most Kishercegnek... BDP: 99... na lesz bele szenvedés, viszont, teljesen bent van a helyén, állítólag már csak tapsra vár és jön. Kb 3,5 kg-ra saccolták most. Ha marad még 2 hetet akkor 4 kg körül lesz. CTG is rendben volt, kisebb összehúzódásokat produkáltam, de semmi extrát nem.

Aki szült azoktól kérdezném, hogy a fent említett tünetekkel találkoztatot e már. Ja és azóta sem túl jó a közérzetem, nem fáj semmim (kiv a medence csontom), de rossz a közérzetem, meg punnyadt is vagyok... :? Az is lehet, hogy ez nem az én napom és ennyi...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


anido
Engem a Dokim kifejezettem elküdte a 3D /4D/ UHra 25. hét után!!

Szerintem nagyon jó ötlet ily módon megünnepelni a szerelmesek napját :D
fenix
 
 


Elisabeth: ill. a párjának üzenem, hogy adja át a jókívánságokat. Nagyon sajnálom, hogy ilyen problémák vannak. Jó lenne több infó ha van időd, jelentkezz, hogy mi van Veletek, és a babára hogy hat a betegség? Köszi

Bocsánat, visszatérve az elöző kérdésemhez azért érdekelne, mert arra gondolok, hogy lehet pár nap múlva szülök? Olyan fura érzéseim vannak.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Zsana!

Hát,én még nem szültem,de a részletes szüléstörténetek alapján amiket olvastam,simán lehet,hogy pár nap,és babázol.
Az eddig olvasott történetek 90%-a úgy kezdődött,hogy már reggel sírógörcsöm volt...Olyan furán éreztem magam,nem találtam a helyem...na,szóval ilyen "nem az én napom"-módon kezdődtek...
De mondom,tapasztalatom nincs!!! Azért drukkolok!!!

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok!

Anidno!

Igen a Kenézyben. Te is? Ki az orvosod?
Ti apás szülést terveztek?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Babzsák: köszi azért. :wink: A múltkor kérdeztem, hogy vagytok, segít e a sok pihenés, vagy maradt minden a régi? Babókával szoktál még eszmefuttatásokat végrehajtani?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Apasági nyilatkozatnál nincs határidő.Azt nem lehet visszavonni. A házassági papir nem lehet 3 hónapnál régebbi :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok Lányok! Gyorsan írok, mert megint nem tudok ülni a méhkeményedések és a szeméremcsontom fájása miatt.

Én is ma voltam UH-on, CTG-n és vérvételen. És futólag találkoztam Zsanával is, sajnos többre nem futotta most. Minden rendben volt, de Domi nem fordult be, így jövőhét keddre kaptam időpontot a császármetszéshez.

Zsana, ha hiszed, ha nem, én délután óta kb. ugyanúgy érzem magam, mint Te. Lehet, hogy nem fogom keddig kihúzni a dolgot, pedig reggel még mondtam, milyen jól vagyok. Olyan furán érzem magam, mintha kicsit hányingerem is lenne, ahogy írtam, a méhem nagyon keményedik, a csontjaim nagyon fájnak. Hol melegem van, hol fázok, sírhatnékom van. Ja, és nem épp a székrekedés most a problémám, sőt. Hát, nem tudom, most mi van.

Örülök neki, hogy mindent rendben találtak nálad. Jó nagy buksija van a babádnak. Csak nehogy tényleg kemény is legyen.

Bocsánat, most nem tudok reagálni másra, elég szarul vagyok.

KépKép
nanett
 
 


Zsana:
én sem szültem még, de kb. 1 hete nálam is fura dolgokat tapasztalok, hátfájás, rosszullét, kisebb különböző fájások mindenütt. De én szerintem még sehol sincs a baba, a hasam fenn, igazi fájások nincsenek és a hasam is még pici. Szerintem ne izgulj, a vége fele mindentől lehetnek a rosszullétek meg gondolom a baba egyre több energiát szív el tőled.

Anido:
Mi a 28.héten voltunk és nagyon cuki volt a baba, de már csak a fele fért rá a képernyőre. Elvileg jó elmenni a 20. hét körül, mert akkor még a teljes baba látszik és a 30 hét körül, mert akkor meg a pofija már kezd kirajzolódni.

Dijcsi:
melyik újságban és mikor és hányadik oldalon láthatunk?

Nikky:
örültem, hogy sikerült találkoznunk a tornán és azért még remélem jövő héten is tudok menni.

Kép

Kép
rekanna
 
 


R Zsana!!

Én is ilyen rosszul éreztem magam szülés előtt, a barátnőm úgy fogalmazott, hogy : nagyon nyü-nyü vagyok, ez azt jelentette, hogy fáradt, semmihez nincs igazán kedvem meg ilyenek, ugyhogy lehetséges, hogy nem sokára babázol!!!DRUKKOLOK!!!!!!! :lol:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?