Sziasztok!
Itt vagyok!
délelőtt kapta Panna a 15hós szurit.Elég jól viselte, egy picit nyöszörgött csak.Viszont, azt, hogy lapoccal belenézzen a doktornéni a torkába, 3x-i próbálkozásra sikerült(pedig fém volt a lapoc, nem is gyengusz fa...!
)., úgy szorította!
Na, erre kérdezem, hogy szerinte hogy kenjem BELE a szemhéjjába a kenőcsöt???Erre:egy agyrém a kenőcs, nem is érti, miért nem cseppet kaptunk.
Köszönöm a tippeket, azt hiszem, Juci írta, hogy mikor nem figyel oda futtomban.Hát így kenem.Nem 100%-os, de sehogy nem bírjuk/bírom szétfeszíteni a szemét...!
Ma igen sürű napunk volt.Egész nap csörgött hol a mobilom, hol a vonalas, ill.vagy 3 x kerestek a skype-n.Ja, volt főnök is telcsizett, majd beszámolok, nagyon ari ember!!
Más:
csak úgy 10%-ra sikerült olvasnom Titeket, este bepótolom!
Ayse
jól emlékszem, hogy búzát csíráztatsz?????Ősszel kérdeztelek Benneteket, hogy ismeritek e a csíramálét, de talán Kuha ha hallott róla.
Erre mifelénk nagy hagyománya van a búzacsíra evésnek, írtó egészséges!(én nagyon csippantom!!!)-férjem meg öklendezik tőle!
Szóval:egy kp.méretű tepisbe tenni a búzát, jó meleg helyre.Naponta-másnaponta locsolni, vagy betakarni konyharuhával, és a ruhát öntözni, hogy jó vizes legyen.
Kb.6-7 cm-es legyen a zöld csíra.Ha ez megvan, akkor búzástól együtt a csírát ledarálni húsdarálón!
Fini nagyon!
Majola
totál megértelek, én tüstént váltanék orvost!Meddig akarják Benned tartani a nem oda való dolgokat????!
Családod apraja-nagyja nagyon szép!!!!(a csajok különösen!!
)
Nyúlné
Pannának és nekem Marcid nagyhajjal-kishajjal, kunkorival, kunkori nélkül, vigyorin, komolyan, tudományosan EGYARÁNT NAGYON HÓDÍTÓ, IGAZI PASIII!!!(és szerelmetesek vagyunk!!!)
Kuha
mit gondolsz, ki volt az a nőgyógyász, akiről tegnap mutatták riportot!!!!!!!(anno azt hiszem, Jucinak írtam róla)
Tinikoromtól az én dokim!!!!!!!!A tetű!!!
Végül odáig nem volt vele bajom, míg elmentem hozzá, hogy abbahagytam a fogamzásgátló tbl.-t, mert babát szeretnénk.
Felírt Folsavat, E-vit.-t, ill.(Figyeljetek!!)kétféle hormont, hogy biztos ami biztos teherbe essek!!!!!
Mondom neki hülledezve, hogy minek a hormon, hisz alig egy hónapja próbálozunkk.Erre:hogy hamarabb terhes legyek, és hátha ikrek lesznek!Ja, és ezt komolyan is gondolta!!!!!Mondanom se kell, széttéptem a recepteket, ott a SZEME ELŐTT!!!!!!!
Januárban született a kislány, akit mondván, elnézett az uh.-n, én meg februárban lettem kismami.Mondanom se kell, kerestem a mostani dokimat, akit nagyon bírok, emberileg, és szakmailag is!
Ja, a doki Szentesen dolgozik, mint aki jó végezte dolgát, az adjunktusi titulusából egyet már feljebb is lépett, főo.lett belőle.
Huu, még most is igen heves indulatokat váltott ki belőlem!