Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :) :)

Nem tudtam aludni. Jó rég óta fent vagyok, már minden rendbe vágtam, megy még egy mosás is. A fiúk még alszanak. :) Inkább jöttem egy kicsit olvasgatni ide, levezetni a feszültséget.

Köszi a további drukkokat! Kedvesek vagytok! :)
Tényleg olyan összetartó az a fórum, jó érzés ez! :)

Rokica,
Látom, te sem tudtál aludni éjjel :( :(
De jó, hogy Zsuzsa nem volt este már lázas! :) HP nővérke :( :(

Mi nem a Madarászba megyünk, a Szabolcs utcai kórházban van a dokink. Ő gyerek és felnőtt fül-orr-gégész egyben. Ennek annyi az előnye, hogy a műtéteknél a gyerekeket előre veszik és nem délben fog Benire sor kerülni, éhgyomorra, idegesen, hanem remélhetőleg már 9 körül. A doki nagyon kedves és szimpatikus, nagyon gyerekbarát és ismeri Beni korosztályát, mert 6 éves ikerfiai vannak és egy 5 éves kislánya. Nagyon tud bánni a gyerekekkel, Beni sem fél tőle. :) Ez nagyon fontos!

Ayse,
Dani is mondja, hogy repülő! "epüj" :)
Jó csíráztatást! :)

Ayse, Juci
Én az édes vagy félédes fehérbort szeretem, kizártok? :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

benianyu
detto :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

de én csak most hupantam ide.....mért van benned feszültség? :oops: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!!!!!!
azért majd küldök smst is,de szerintem semmit!tényleg!max.innivalót ,amit isztok,mert mi vizen élünk!
de jó,ha nem lesz nagy szélvihar,sétálunk egy nagyot!

tegnap voltam tornázni(Zsírégető aerobik),azt hittem vagy 3szor is ,hogy elájulok,mert ilyen steplépcsőn ugri-bugriztunk megállás nélkül és amikor végre megállltunk egy kicsit pihenni,közölte a csaj,hogy igyon mindenki egy korty vizet(csak nekem nem volt :evil: )majd jöhet a másik oldal :shock: :shock: :shock: fel se tűnt,hogy csak az egyik oldalamat sanyargattuk :oops: :lol:
azért jól esett,de biztos ami biztos algopirinnel aludtam,hogy csak kicsit legyen izomlázam! :roll: azt hiszem bejött!
nyuszi még mindig alszik az ágyunkben!!!!!!!! :shock: :P :P :P
arra sem ébredt föl(amire mindig szokott)hogy az apja elment dolgozni!édesen szuszizik!és kacag is ,igazán jól aludhat! :P

Jucc
nekem is szólhatott volna,mert direkt megnéztem és én is rosszul írtam :oops: ,,de mint írtam igazad van ,csak magyarázkodtam! :roll:
de azért olyat nem teszek,hogy nem írok!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Benianyu!

Elhiszem, hogy már ideges vagy, én is az lennék!
De nyugi, minden rendben lesz!

Ayse!
Nem akarok beleszólni, de nem lenne egyszerűbb, ha már készen megvennéd a csírát??
Én régebben nagyon sok ilyen biocsírát ettem, legfőképpen kefírbe tettem bele. Nagyon szerettem. De most nem lenne energiám, hogy én csíráztassam ki!!!

Juci!
Hűű, micsoda napod volt. Nekem már az elég lett volna, amikor kiderül a pénztárnál, hogy nincs nálam a kártyám.
Aztán meg a többi...

De minden jó, ha a vége jó (borozgatás) :lol: :lol:

Kép
kuha

And!

Hűű, nagyon köszönöm!!! Pont ilyen részletezésre gondoltam!!! :lol: :lol:
Az Örsön hajlamos vagyok bénázni, ha egy számomra ismeretlen buszmegállót kell megkeresni.
Nagyon köszi mégegyszer, profi nagyon a térkép is, és a leírás is!
Ha holnapra adok választ, az még jó neked???

Kép
kuha

Juci!
Ha sikerül a búzaprojekt, akkor jöhet a többi csíra is!

Kuha!
Itt kész csírát nem lehet kapni. :(
Gondoltam dekorelemnek se lesz rossz az a kis zöld az ablakban (oregánó már van). A szemem is éhes a zöldre.
A frissen szedett növények mindig ízesebbek, nagyobb a vitamintartalmuk. Hát ezért...
Én meg kutyát nem bírnék tartani egyelőre :wink: , bár a szüleim, tesóim értetlenül állnak előttünk, hogy kertes ház és mégsincs kutya :roll: :roll: (hugom állatorvosnak tanul). Egyszerűen nincs hozzá szabad vegyértékem, sem érzelmi, sem energia...úgyhogy csodállak meg Jucit is, hogy bírjátok!

Benianyu!
Nem, nem zárunk ki! Jó az az édes fehér (én is ott kezdtem), pláne, ha nem teszik kötelezővé! :wink: :lol:

Juci!
Tegnap például azt álmodtam, hogy mentünk a családommal az erőben, a szüleim is ott voltak, és el kellett érnünk egy buszt :shock: . Én meg állati lassan aladtam a gyerekekkel,pláne, hogy megálltunk szamócázni és mindenki nagyon ideges volt rám, főleg anyukám. Mondta, hogy nem lehet így lassúskodni! És ez az érzés, hogy anyukám elégedetlen velem, ez egész nap megmaradt :( Hát ilyenek, és ebből van amikor 5-6 is/ éjszaka. :evil: :evil:

Rokica!
Ismered a polóötletemet:

Elülső fele:

Jóindulatú vagyok!

Háta:

Nem hülye!

(a magyar/walesi stb. vagyok nem túrista mintájára)

ayse

And!
Ez a neogranormon dolog elgondolkodtatott....
Bocsánat, hogy mindig zaklatlak a hülyeségeimmel, meg nem is babás fórum téma...ha valaki tiltakozik, inkább priviben kérdezlek....

Szóval honnan vesznek hasnyálmirigyet a kenőcshőz??????? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

ayse

Hajrá Benianyu és Beni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rokica, azert ez mar jelentos javulas, nagyon drukkolok Nektek!

And :) Egy kis endorfint Neked :) Ejjel egyszer sem ebred fel Eszti? Vagy azzal elotte sem volt problema? A mai ejszakank egyebkent jo volt, de otkor DAvidnak mar hangosan korog a hasa, es fel perc alatt szippant be harom deci tejet..

Nyulne! Nyilvan nem gondoltad komolyan, hogy leirod hogy uj a frizko es nem teszel fel rola kepet! :twisted: :twisted: (kuldheted)

Kép

Kép
ppanna

Rokica,

Hat szerencsere egyik fiamnak sem volt semmi baja a csaszarbol, de ez egy orok rossz emlek marad, mert mig az elsonel elfogadtam a csaszart, Matthieu vegig farfekvesu volt, addig a masodikat nem igazan tudom lenyelni! Egyebkent en is hallottam, hogy egy csaszaros szules, plane ha meg a magzat nincs megerve a szulesre, sok kart okozhat, de bar van eleg sok csaszarozott ismerosom, nem tudok ra es nem is hallottam ra peldat! Egyebkent itt minden szules atlag 10-15 nappal van elorebb hozva-programozva! Most az egyik baratnom 5 honapos terhes es mar tudja pontosan, hogy melyik napon fog szulni! :roll: :roll: Ezt tartom durvanak, hogy gazdasagi szempontokat hoznak elobbre egy termeszetes szules ellenneben.

Nszoke,
Nem a csaszar ellen van, volt kifogasom, hanem a modszer miatt.
Szoptatas: Nagyon keves ismerosom szoptat, szoptatott :roll: :cry: :( De statisztikai adatokat nem ismerek :P
Remelem azert nem ilyen rossz a helyzet, mert egyre tobb kampanyt lehet latni a szoptatasrol es annak elonyeirol. Csak sajnos egyszer mar leirtam, hogy itt atlagban nagyon hamar vissza kell menni dolgozni es rengeteg potszer-tapszer adott, igy a mamak nem is "farasztjak" magukat. Adott egy baratnom, aki most varja a harmadik fiat :lol: . Otodik honapban van, o az aki mar tudja, mikor szul! Szoval mar van egy 10 es egy 7 eves fia. A nagy jol van, de a kicsit allandoan vinni kell orvoshoz, asztma, allergias kiutesek stb, rengeteg borproblema + kicsi is a korahoz! Hat amikor megszultem Balazst es szoptattam, ahelyett, hogy helyeselte volna, allandoan magyarazott, hogy dilis vagyok, hoy semmi ertelme :roll: :evil: stb, amikor ratertem a tapszerre(ot honapig tudtam csak szoptatni), Balazs eleg rosszul viselte a valtozast, kiprobaltam vagy hat fajtat, mire megtalaltam azt, amit elfogadott. Ekozben o allandoan poazott, hogy miert nem adok normalis tejet mar az 5 honapos gyereknek, o mar ket honapos korukban is azt adott a gyerekeknek. En meg mondtam neki, hogy te nagyokos meg is latszik, egy eletre betegge tette a kisebb fiut :cry: :cry: Meg is romlott a kapcsolatunk egy kicsit, de most valamelyik nap dumaltunk, hat nem sokat valtozott. Szoptatni nem fog es bizony o adni fogja a tehentejet, mint a masik kettonek is!

Bocs lanyok, eltertem off voltam!!!!! De neha az emberi hulyesegnek nincs hatara!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ayse,

Ezt talaltam neked:
Kora tavasszal egyre inkább áhítozunk egy kis friss vitaminforrásra. A legegyszerűbb, ha primőrök helyett az üde, erőt adó és házilag is előállítható csírát választjuk.

Csíráztatható magvak
. gabonafélék (búza, árpa, rozs)
. hüvelyesek (lencse, bab, borsó)
. olajos magvak (napraforgó, lenmag, tökmag)
. füvek, fűszernövények (mustár, zsázsa, hajdina)

Hogyan csíráztassunk?
1. Csak étkezés céljára árusított magvakat csíráztassunk.
2. A kiválasztott magvakat folyó víz alatt leöblítjük, majd 12 órára beáztatjuk.
3. Fél nap elteltével a magokról a vizet leöntjük és a csíráztató- tálba tesszük őket. (Tál híján egy befőttesüveg is megteszi, melynek a tetejét gézlappal befedjük.) Az edény méretének megválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy a csírák a magok eredeti térfogatának ötszörösére növekednek.
4. Az edényt fényre - de nem tűző napra - állítjuk.
5. Az apró növénykéket naponta kétszer, langyos vízzel leöblítjük, alaposan lecsöpögtetjük, mert ha a víz megáll a csírák alatt, rothadásnak indulhatnak.
6. 4-5 nap múlva a csírák már igazán zamatosak, és asztalra kerülhetnek.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

NEOGRANORMON KENÖCS 100 G B

A felületes bőrsérülések, eróziók hámosítására, és pelenkadermatitisz gyógyítására alkalmazható, recept nélkül is megvásárolható gyógyszer.

Mi a Neogranormon kenőcs?
A felületes bőrsérülések, eróziók hámosítására, és pelenkadermatitisz gyógyítására alkalmazható, recept nélkül is megvásárolható gyógyszer. 1 doboz Neogranormon 25g kenőcsöt tartalmaz.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a Neogranormon kenőcs?
A készítmény 100 NE ergocalciferolum-ot, 300 NE retinolum-ot, 900 mg extractum pancreatis-t, 3,75 mg zincum oxydatum-ot tartalmaz 25 g vazelin típusú kenőcsben.

Mire használható a Neogranormon kenőcs?
A gyermekek, háziasszonyok, durva fizikai munkát végzők horzsolásos hámsérüléseinek, felületes bőrsérülések, eróziók hámosítására és a csecsemő és kisdedkorban létrejövő bőrgyulladásra a pelenkával fedett tájakon (pelenkadermatitisz).

Hogyan kell alkalmazni a Neogranormon kenőcsöt?
Az érintett felületet vékonyan bekenni, naponta 3-4-szer.

Mikor nem szabad alkalmazni a Neogranormon kenőcsöt?
Nem alkalmazható a készítmény az összetevőivel szembeni esetleges túlérzékenység illetve nedvező, gennyes, vérző seb esetén.

Mire kell figyelni a Neogranormon alkalmazásakor?
Más gyógyszerrel való esetleges kölcsönhatás nem ismeretes, mégis célszerű az egyéb készítményekkel történő egyidejű alkalmazást orvosával megbeszélni. Ha panaszai tartósan fennállnak, kezelőorvosát fel kell keresnie és a panaszok okát kivizsgáltatni.

Milyen mellékhatások fordulhatnak elő a Neogranormon kenőcs alkalmazásakor?
Mellékhatások nem ismeretesek.

Hogyan kell tárolni a Neogranormon kenőcsöt?
Hűvös helyen tárolandó. A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni. A gyógyszert csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

Vény nélkül kapható gyógyszer. A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót , kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

ezt pedig a kenocsrol

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

KépKép
KépKép
aniko47

Juci,

Hahh :twisted: nekem is eleg lett volna a kartya nelkuli penztaros eset! Mit csinaltal???

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Rokica :) Tényleg javulásnak indul mostmár a dolog! Továbbra is nagyon drukkolok! És amíg anyukád nem volt bent, Zsuzsa nem is ébredt fel? Szegény nózija :( Tényleg HP a nővérke, hát nincs elég baja annak a kicsi lánynak? :evil:

Benianyu :) Mi is drukkolunk, hogy ezt a mai idegesítő napot lazán bírjátok, és holnap is rendben legyen minden a műtéttel! Meg utána is. És persze Danival is :)

Ayse :) Régen mindig biztos voltam benne, hogy ha lesz kertes házunk, akkor minimum egy kutya lesz, meg cicák. Most egyáltalán nem vagyok ebben biztos, úgy vagyok ezzel, mint Te. Nincs rá szabad kapacitásom. Persze Balázs még röfiket, meg pipiket is akar...

Nekem van franciaországi ismerősöm, aki magyar egyébként. Fél évvel kisebb a kislányuk Balázsnál. Ő nem császárral született, és három éves koráig szopizott :) Szóval vannak jó példák is. / mondjuk sokat számított, hogy a magyarországi védőnővel folyamatosan tartották a kapcsolatot, és ez a védőnő egy jobbfajta.../

Egy Balázs-féle szösszenet:

/ mostanában nagyon rákapott a fantáziálásra, és arra, hogy mindenkinél nagyobbat mondjon/
Apja meséli, hogy autómosóban volt, ahol be kell dobni a zsetont, és hamarosan indul is a mosás. Ő szeret beugrani a kocsiba, és onnét várni a mosás végét. Mindig mondom neki, hogy egyszer nem ér oda időben. Na, most megtörtént, kapott egy kis habos vizet a fejére. Elképzeltem, és ennek megfelelően nagyot röhögtem, és elmeséltem Balázsnak is. Erre ő elgondolkodott, majd közölte: " én meg olyan hosszú mosóban voltam, hogy amikor bedobtam a pénzt, elindult a mosás, de nem csak vizet kaptam, hanem meg is kefélt, és meg is szárított." Na, ezt múlja fölül valaki :D

Az előbb elkezdte, hogy mi szedjük le a fát, ne várjunk az angyalokra. És az oka az, hogy karácsonykor ő akar díszíteni :shock: Hát, nemtom. Gergőnek még szívesen megtartanám teljesen a Jézuska-mesét, de ha Balázsnak azt mondom, hogy Gergőnek mondjuk ezt, nem fogja azt hinni, hogy ez hazugság?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Csak gyorsban tudok jönni..

Andrea!
Kérhetek én is útvonalat? Nem ígérek semmit, de ha Nati is és én is pihentek leszünk a holnapi nap után, mennénk hozzátok! :)

Benianyu!
Nagyon drukkoltam nektek! Remélem már túl is vagytok a műtéten! :)

Roki!
Nektek is megy a drukk továbbra is!! :)

rohanok..

Andi&Nati

KépKép
duda

Ezt találtam, akár itt is lehet talizni...

Kedves Fórumosok! Anyukák és Apukák! Tartsátok nálunk, a Szülők Házában fórum találkozótokat és egyéb családi rendezvényeiteket (szülinapi buli, stb). Kétszáz négyzetméteren, óriási játéktéren, sok-sok játékkal, beszélgetős és kávézós sarokkal, óriás csúszdával várunk titeket! Címünk: XI. kerület Eleven Center, Rétköz utca 7. Előzetes bejelentkezés alapján árainkból 10% csoportos kedvezményt adunk. Állandó programjainkat a http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_programok.html honlapunkon olvashatod. Amennyiben csak Ti szeretnétek aznap játszani, az egész játszóházat is kibérelhetitek, sőt, még szakértői, illetve egyéb programokat is szervezünk nektek.

Kép

Kép
jucc33
Érd

júúúúúújj,Benianyu!!!! :oops:
utánnaolvastam és én is drukkolok és kitartás!bár,ha te nem bírsz ki akár ilyet is könnyedén,akkor senki!éljenek a szupermamik!!! :P :P :P

Roki,le a kalappal elöttetek is!gondolom nem ilyen terhességre vágytál Zsuzsa után,ez a sok idegeskedés! :(
de nagyon strammul csinálod!

hát én nem hiszem,hogy bírnám az ilyen edzőtáborokat! :? nyuszi 3hetes náthájától is kivoltam... :(

PPanna
már készültek fotók,és még az ügyeletes képfeltevőmnek is elküldtem,de szerintem csak ma este vagy inkább holnap valamikor teszi fel!szerintem már nincs is gépközelben!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc!
nekem tetszik az ötlet,pláne,mert itt van a közelben! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Andi :) a műtét csak holnap lesz...

And :) El is felejtettem: terveztem a talidat magunknak, de sajna Gergőnek valami rémesen rekedt a hangja :( Semmi mást nem látok rajta, de lehet, hogy csak idő kérdése, és előjön valami kórság. Úgyhogy nem megyünk fertőzni semmiképp.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

sőőőőt
mi oda járunk néha!ari hely!ott volt a MIkulás ünnepség is!akkor voltunk utoljára! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Azt gondoltam, hogy Neked mindenképp tetszene :)

Én sem bírnám ezt a fajta kiképzést. Parázni nem szoktam túlzottan a betegségek miatt, de a szenvedésüket nem bírom lelkileg :(

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na megérkezett a nyuszi-frizkó!
8) kicsit még csapzott,de mint mondtam a ritkitóval még át kell dolgoznom a kobakját!de olyan édesen tűrte,hogy amikor elege lett,nem akartam kínozni!minden nap egy kicsit! :wink:
de már nagyon tetszik,pláne a gomba fej után(félkész állapot),úgy nagyon vicces volt!így csinibb!
és Benianyu!éééén is imádtam a hippi haját,kár hogy zavarta ! :? :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:oops:
és köszi Csibi! :mrgreen:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Első kép nem semmi=szuper-"gondolkodom tehát vagyok" :lol:

Anikó!
Ez a barátnő nem semmi. Elég fura felfogás van Franciao.-ban, ezzel kapcsolatosan, mármint a szoptatásról, meg a babatáplálásról kialakult véleményre gondolok.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Nyúlné!

Nagggyon király lett Kisnyúl sérója!!!!!!!!!!!!
Az első kép meg aztán tényleg nagyon-nagyon ééédes!

Te figyu, mit szólnál, ha leparkolnám nálad néhány napra Gergőt, és csinálnál neki is ilyen vagány frizkót????
Mi az a néhány nap, míg levágod neki??? És különben is, Gergő tuti nagyon élvezné!! :lol: :lol: :lol: És szerintem Kisnyúl is!
Abban már nem vagyok olyan biztos, hogy Te is.. :D :D :D
Biztos ripityára szednék a lakásotokat!!! :D :D 8) 8)

Jucc!

Balázs szövege haláli!!!! Még jó, hogy nem tudja, hogy mit beszél... :D :D
Úgy bírom, mikor így sztorizgattok, alig várom már, hogy mi is itt tartsunk, szerintem időnként majd én is vinnyogni fogok a röhögéstől.
Persze, az ilyen kínos, most akkor mit is válaszoljak dolgoktól én is félek egy kicsit, de hát ez van, szerintem nem fogom én sem megúszni.

Anikó!

Hát tényleg elég érdekes egy felfogása van a barátnődnek , a szopival kapcsolatban.
Itt vagyunk egy néhányan (köztük én is) , akik nagyon sok mindent odaadtak volna azért, ha tovább tudják szoptatni, vagy egyáltalán szoptatni tudják a babájukat.
De hát nem vagyunk egyformák...

Ja, még valami:

Anno nekem is mondta a védőnő, hogy ne használjam állandóan a neogranormont, inkább csak akkor, amikor kimondottan valami azt kívánja. De ahogy elmúlik a bibi, akkor már hagyjam abba.
Nekem is volt egy időszak, kb. 5-6 hónapos volt Gergő, amikor állandóan azt használtam.
Én imádtam az illatát, még a pelenkán keresztül is lehetett érezni.
Azóta csak akkor használom, ha valami kicsípi.
Vagy a Sudocremet még.

De most jut eszembe, már annyiszor akartam kérdezni tőletek, ti kenitek még valamilyen krémmel a babák popsiját???
Én nagyon rég óta nem, csak akkor, mondom, ha valami kicsapja.
De szerencsére ez elég ritkán fordul elő...

Kép
kuha

Jucc!
Na, ez az én formám! :oops:

Benianyu!
Ne haragudj! :oops: Tegnap csak hébe-hóba tudtam visszaolvasni és tökre azt hittem, ma lesz a műtét! :oops:
Nna, akkor továbbra is megy a drukk, hogy mindketten átvészeljétek a dolgot!
Neked biztos legalább olyan nehéz, mint Beninek, csak másképp.
És még erősnek is kell látszanod. :?

Húú, mi lesz velem, ha Nati is kh-ba kerül egyszer valamiért?? :? :(

Anikó!
Amíg Apa mozizott, bementem egy könyvesboltba és vettem Natinak néhány könyvet! :)

Az ujjam is jobban van már, már alig fáj, de még lila :?

Kuha!
Örülök, hogy sikerült új dokit találni! :)

Nyúlné!
Kisnyuszi tarkóján az a kis "kunkor" naggyon édes!! :D Tényleg, azt hogy hívják fodrászul??

Jucc!
A talis ötlet szerintem is jó! Bár még nem tudom, most hogy tudnánk oda eljutni, de remélem még idén sor kerül arra, hogy csak átsétáljunk! :)

Ébredés van.

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!
Mi is nagyon drukkolunk Beninek, hogy simán menjen minden holnap.

Kuha!
Sárvár király volt, tényleg szuper a fürdő, és nem voltak sokan, nagggyon jól éreztük magunkat. Képes beszámoló a 22.-i topicban. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Na jövök megint panaszkodni: voltam kontrollon és még mindig van valami a méhemben, az orvos szerint alvadt vér. Újabb kontroll jövő csütörtökön.
Most már komolyan gondolkozom, ha még egy küretre van szükség, beperelem az orvost, akinél szültem. ... Áááááááááá, úgysem fogom, de jó mérges vagyok.
Arról nem is beszélve, hogy egy magamfajta hipochondernek ez már jóval túl van a tűréshatárán.
Állitólag nagy botrány volt a kórházban, a bunkó és ügyetlen nővérkét jól letolták ... ciki, de engem meg mindenki felismert, hogy én vagyok a botránykeltő. Igaz, kedvesek voltak a nővérek, lehet, hogy ők is tudják, hogy a kolleganőjük milyen béna. Az egyikkel beszélgettem, teljesen igazat adott nekem.
Ja, és még attól vagyok rosszul, hogy ezek után két percet szán rám az orvos vizsgálattal együtt, abból egyet dokumentál.

Szerintem botrányos, ami itt zajlik, én nem lennék ilyen türelmes a Madarászban sem. Inkább végezzenek el három vizsgálatot feleslegesen, minthogy ne végezzenek el egyet, amiből kiderül a baj oka.
Anikó, ezek szerint nálatok tényleg gyorsak a vizsgálatokkal.

EDA: én sem akartam kérni, pont azért, amiért Ayse, de amikor nagyon fájt, inkább szerettem volna: utólag nem bánom, hogy nem kaptam az eslőnél, de a második jobb lett volna érzéstelenitéssel.

Ayse, de jó, hogy irtad ezt a csiráztatást, én is fogok. Van edényem, csak mindig megfeledkezem róla. Csak a füvet lehet megenni, vagy az alját is?

És hogy ne csak mérgelődjek, hiszen inkább örülök a két szép csemetémnek:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!!
gyönyörűek vagytok! szuszogó csomagocska a karodban és ahogy nézi az apukáját nagyon meghitt! Julcsi meg aranyos csibészke, ahogy játszik a cicával :D
és nehogy már te érezd magad rosszul, mert más hibázott! dehogy ciki!! érezzék magukat ők rosszul, de nagyon-nagyon, és örüljenek, hogy ennyivel megúszták!
most akkor melyik doki kontrollál téged? nem az, akinél szültél? és egyébként jól vagy, ugye? (nincs hőemelkedésed, ilyesmi) és a rendes dokid mit szólt az egészhez?

KépKép
KépKép
and

Majola!
Jajj de nagyon cukiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy de úgy megölelgetném!
Julcsinak meg de jó dolga van a cicával! :) Igazi kis Piroska!
Nem hiányzik a park?
És az alvadt vér felszívódhat????? Mire várnak?????
A saját orvosod volt ez a figyelmes, vagy ő még nem jött vissza?

Anikó!
Köszi!
Már be is áztattam :D

Nyúlné!
Kisnyúl férfiasan tökéletes!
Akkor kérnénk majd a ritkítottból is egy sorozatot!!!!

Jucc!
Kefélőgép :lol: :lol: :lol:

Andrissal nem tudom mi van, nem akar aludni. Se ma, se tegnap!
Az ujjai között van egy felülfertőződött kiütés aaaaaaaaannyira ronda! Lili vette észre, szinte megikedtem tőle. Ki se mentünk, mert kinnt mindenfélét megfog :(.
De láza nincs, az étvégya is jó, egy nagy adag krumplifőzeléket benyomott egy tisztességes méretű egybesült fasírttal.
És a hűtőleolvasztás folyományaként sütött kacsacomb a múltkoriban igencsak bejött neki. Hiába, pasi :D.

ayse

And, az eredeti dokim vizsgál, de látszik rajta, hogy nem akar válaszolni a kérdéseimre, inkább rohan. Szerintem nagyon összetartanak és nem akarnak kinos kérdéseket.
Jól vagyok egyelőre, bár a tudattól, hogy valami van bennem, már úgy éreztem, belázasodok :oops:

KépKép

KépKép
majola

Ugye milyen aranyos???? Kár, hogy apa pont eltakarja Anna pocakját: elképesztő méretű :lol:

KépKép

KépKép
majola

Juci! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
bocs, még nem :( nem is tudom hol a könyv, mert azt inkább az apa olvasta, de estére igyekszem megnézni!!

Andi, küldtem neked is pü-t!

Lányok, akkor még egyszer:
mindenkit várunk szeretettel csütörtökön, bárki jöhet, bármettől bármeddig :)
Évi, ráér szólni, hogy tuti-e, csak azért, higy mégis kb mennyien leszünk.
ha senki nem jön, mi akkor is bulizunk :)

szóljatok, hogy kinek küldjek még címet!
Nyúlné, Csibb?
Márti, rólatok is rég hallottunk! ti nem laktok messze, ha jól emlékszem... ha van kedvetek gyertek el ti is! :)

Ayse, ez a hasnyálmirigykivonat mélyen érintett :D halvány dunsztom sincs :roll:

Rokica!
alakultok???

császártéma és szoptatás,
szerintem az, hogy 2x annyi az intenzíven kezelt császáros baba, az azért annyak is betudható, hogy ha gond van a babával akkor császárral születik, tehát a normál szüléseknél kevesebb eleve a beteg baba. ezek a statisztikák soha nem pontosak.
na mindegy, a lányeg akkor is ugyanaz.
egyébként beszéltem egy lánnyal, aki meg belgiumban szült, nagyon hosszú volt a vajúdás, ezért muszáj volt a császár. viszont: az apukának le kellett vetkőzni, hogy az ő mellkasára rakhassák rá a kicsit!!! és utána, amíg az anyuka megérkezett az ő külön szobájukba, addig az apukára volt bízva a kicsi. együtt várták a mamát :) utána is együtt voltak egy külön szobában, tehát nem volt egy napig elkülönítva stb. volt laktációs nővérke :)
a szoptatás pedig annyira nem divat, hoigy az anyukák nem tudnak segíteni a lányaiknak, mert ők maguk sem szoptattak. állítólag most próbálják visszaszoktatni a szoptatásra az anyukákat. és a munkába áűllás tényleg 3 hónap után történik, de van, ahol vigyázzanak a gyerekre és kötelező szoptatási időt kapnak, meg ilyesmi. szóval azért nem tökéletes a rendszer, de vannak benne jó dolgok is.
olyan anyukákat meg sajnos nálunk is lehet találni, nem is kell nagyon keresgélni :(, aki tehéntejet ad túl korán :(

na megyek, még alszik, kihasználom az időt.. azt a pár percet :lol:

KépKép
KépKép
and

Márti :) Megnéztem a képeket, nagyon szépek vagytok :) Igazán jó lehetett Nektek :)

Zsuzsa :) Nem csodálkozom, hogy ki vagy akadva! Remélem, nem kell több beavatkozás! Képek tüneményesek!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Márti!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, gondoltam is rátok a múlt héten, hogy vajon mikor jöttök haza! Képes beszámolót mindjárt meg is nézem.
Tudod, mondtam neked, hogy januárban Apa itthon van szabin, és 2-3 napra mi is terveztük, hogy lemegyünk Sárvárra.
Sajnos viszont nem úgy jött össze, szinte végig betegek voltunk, Gergő karácsony óta nyomta kisebb megszakításokkal, aztán január elején mi is dögrováson voltunk.
És persze anyagilag is megcsusszantunk egy kicsit, úgyhogy bármennyire is vágytunk rá, nem vállaltuk be.
Talán tavasszal...

Majola!

Ne már! Teljesen megértem a felháborodásodat, és ilyenkor én is mindig azt mondom, hogy igazán megérdemlnék, hogy az ember akkora pert akasszon a nyakukba, hogy csak úgy nyekkennek.
Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy személy szerint lehet-e dokit perelni, vagy csak a kórházat???
De most őszintén? Kinek van erre ideje?? Meg legfőképpen pénze???
Mert itt, ha nincs valami nagyon dörzsölt ügyvéded, aki ért is valamit ezekhez a dolgokhoz, akkor kész, esélyed sincs.
Mert nagyon jól mondtad, nagyon-nagyon összetartanak!!!

(Csak mellesleg jegyzem meg, épp tegnap hallottam a híradóban, hogy 9 millió forintot ítélt oda a bíróság annak a családnak, ahol nem vették észre az ultrahangon, hogy szegény kislány kéz és láb nélkül fog megszületni. Nevetségesen kevés összegnek tartom, ha azt veszem, hogy mi mindent kell megvalósítani ahhoz, hogy a kislány teljes, vagy legalábbi majdnem teljes életet élhessen. Véleményem szerint teljes életet soha nem fog tudni élni, a kirekesztettségről meg ne is beszéljünk, mert később szerintem igenis szembe kell majd néznie ezzel a problémával is)

Szóval, tök igazad van, és az is lehet, hogy a Te dokid szégyelli magát, azért akarja mindig olyan gyorsan letudni a vizsgálatokat, és nem válaszolni a kérdéseidre.

Komolyan mondom, a múltkori írásod után, megnéztem, hogy az én kórházi zárójelentésemben mi szerepel.
Naná, hogy nem szerepel az, hogy a szülés után 2 óra helyett, 7 óárt kellett a megfigyelőben feküdnöm, mert baromi sok vért vesztettem.
Persze, lehet, hogy csak én fújom fel, de akkor ott nekem sem mondtak semmit, csak hallottam, mikor a szülésznő a folyosón beszél az ügyeletes dokival.

Anna - lány nagyon-nagyon édes, ahogy szunyókál rajtad!
És Julcsi is, ahogy játszik a cicával...

Ayse!
Nagyon bírom ám a humorodat, ugye tudod??? :lol: :lol:

Andris ujja :twisted: :twisted: :twisted:

Ja, és a sütött kacsacombi nekem is igencsak bejönne ám, nem csodálom, hogy Andrisnak is bejött! Jó kis lilakáposztával, nyam-nyam, el tudnám képzelni... :lol: :lol:

Kép
kuha

Zsuzsa!
én meg pont azt néztem, hogy milyen aranyos, ahogy átfogja Anna pociját az a megbízható kéz :D apa két tenyerében elfér a kis Anna :)
dokitéma: na ilyenkor azért én is már kemény lennék. nézzen bele a szemedbe, és válaszoljon konkrétan a kérdéseidre, ennyit azért megérdemelsz. b vv
de ttényleg nehéz erre mit mondania egy "becsületes orvosnak"
nekem egyszer egy néni elmesélte, hogy a szívsebésztől megkérdezte, hogy mégis mennyi lóvéval kész üljön a szívműtétj é.re, és a doki azt mondta, hogy nem lesz drágább,mint egy temetés :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: na erre mit lehet mondani???? és tőlem kérdezte a néni, hpogy most mégis az mennyit jelent? :shock: :shock:
közben felébredt a csaj, és itt matat :D

na megyek

KépKép
KépKép
and

And!

Hű, ez nagyon durva, na nekem a bicska nyílik ilyenkor a zsebemben!!! Most őszintén, hogy lehet ilyet mondani, egy idős embernek???
Nem lesz drágább, mint egy temetés...
Hát az anyukáját, már bocsánat...

Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy néni, kérem, ne csináljuk meg azt a műtétet, és akkor megússza csak a temetés árával... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Márti!

Megnéztem a képeket, és a beszámolót!!
Hát hallod, így lestem :shock: :shock: :shock: Bendegúz annyit változott szerintem!!! És tök nagyfiú már!!!
És azok a gödröcskék a pofiján, amikor nevet :lol: :lol: :lol: , na, hát attól kész voltam!
Nagyon helyes kispasi, az tuti!
Nekem az a kép tetszik a legjobban, amikor a vízben az öledben van, meg amikor a kék melegítőben nevet!!!

Kép
kuha

Itt vagyunk mi is, csak sokat csavargunk ebben a szép időben.

Benianyu
Minden jót kívánunk Beninek a műtéthez.

Rókica
Zsuzsának is mostmár tényleg mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Megpróbálok visszaolvasni.

Kép
Kép
maresz

Ezt az oldalt sikerült elolvasnom.

Majola
Gyönyörű két kislányod van. Julcsi mintha idomítani szeretné a cicát Anna szemei ahogy Apán lógnak :lol:
Ez a kórház sztori pedig észbontó. Tényleg megérdemelnének egy jó kis pert a nyakukba.

Nyúlné
Szuper KisNyúl frizkója. És szokás szerint szuperek a képek.

And
Alvástanítás?
Nálunk nagyon bejött. Este sírás nélkül tűri, hogy Apa átvigye a kiságyába és reggelig szó nélkül alszik. Ma pl. f9-kor kelt fel. A délutáni alváson még van mit javítani, de már ennek is örülök.
Még mindig nem vagyunk tali képesek, mert még mindig nincs autónk. Sajnálom, hogy ennyi jó taliról lemaradunk, dehát ez van.

Tovább olvasok :wink:

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Majola ez felháborító! És most mi lesz ezután? Amúgy meg nehogy te érezd magad kényelmetlenül...szerintem nekik ez sokkal nyomasztóbb. Hát igen a perre ugyanazt tudom mondani mint Kuha.

Nekem is egy csomóan mondták pereljem a nőgyógyászom, de se időm, se energiám, pénzem se erre és a sok fájdalom, meg megaláztatás amit egy per során kapsz az majd hogy tönkretehet, mert akkor olyan de olyan együttérzően szemetek tudnak lenni, hogy hihetetlen(már elnézést a kivételtől)

Ja és csodacsalád vagytok!
Nagyon szépek.

And!
Ez a nénis dolog nem semmi. Botrányos, és szegény ezekután egy "ilyen kése" alá feküdhet.

Kuha!
A zárójelentésbe direktbe elfelejtenek egy csomó amúgy iigen fontos dolgot beleírni. Engem a körzeti kórházunkból töröltek ki mint a pinty, se karton, se számítógépbe nem vagyok, pedig nyáron voltam pajzsmirigy vizsgálaton, előtte, genetikai uh-on, de semmi nyoma az egésznek... :shock:
A doki akihez mentem meg kérdőre vont hogy biztos jártam-e már itt???? :twisted:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

And!
Időközben bevillant, hogy lehet, hogy disznóból vagy marhából.

Komolyan annyira zavar, hogy egy csomó mindent nem tudok az orvosi témákról. Elsős gimis koromig orvos akartam lenni, aztán megismerkedtem a gimnáziumi fizika tananyaggal (mármint, hogy mit kéne tudnom), és itt vége is szakadt a projektnek. :twisted:
Ha nyerek a lottón, akkor viszont befizetem magam az önköltéséges képzésre (vagyis soha). :twisted:

ayse

Ayse,

Andris ujja :(

Majola,
jaj olyan kedvet kaptam most egy kisbabahoz :lol:
Olyan szep csalad vagytok!!!
Nem tudok mit szolni az eredlmenyedhez, felhaboritooooooooo!!!
Mire varnak csutortokig? Hogy elmuljon magatol?? Csak nehogy bajod legyen!!!

Jucc,
Megvan, azert szoptatott harom evig, mert magyar lany :lol: :lol:
Na de azert en csak egy peldaval eltem es mint Andi is irta, peldalozni lehet, de a statisztikat nem ismerem. Egyre tobb itt is a kampany a szoptatasrol es annak elonyeirol!!
Csak hogy jo peldaval is szolgaljak, a dadanal van egy 14 honapos kisfiu, anyukaja meg reggel este szoptat es fej is mellette (tejleado) o francia! Azert vannak itt is akik csinaljak! :lol: De szerintem nagyobb az aranya a nem szoptatoknak! Nekem is kicsit fajo pontom ez, nem volt tejem, de ez van!

Csaszar: Andi, nalunk nem lehetett benn a ferjem egyik mutetnel sem! Mutet utan azonnal ramtettek a kicsit, majd atvittek egy szobaba, ahol meg kellett varnom, hogy az erzestelenito kimenjen a szervezetembol, majd amikor ez megtortent, atvittek a szobamba,itt vart a ferjem is, ahova ket percen belul hoztak a kicsimet es ratettek a mellemre!! Mutet elott megkerdeztek, hogy szopos vagy tapszeres baba, s mivel en szoptattam, nem is probalkoztak semmit adni a kicsinek, ramtettek azonnal. Sot, amikor Balazzsal nem sikerul elsore, nagyon ideges voltam, sot nagyon fajt mindenem(fokent seb), jottek a szoptatosok es segitettek! Nagyon rendik voltak! Innentol a kicsim velem is volt egesz vegig! El lehet donteni, hogy magadnal tartod a babat vagy vigyaznak ra, ha pihenni akarsz, de behozzak szopni. En vigyazni akartam ra igy csak csongettem, ha valami volt, mivel az elso este es masnap nagyon nehez, nem is lehet mozogni, de valoban szuper rendik voltak. Szoval a korulmenyek adottak a szopiztatashoz meg csaszarnal is!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Lányok!!

S.O.S.!!!

Kérlek Titeket, hogy írjatak nekem nagyon egyszerű, de annál finomabb pizza-tészta receptet!!!

Köszönöm előre is!!

Kép
kuha

Másfél deci langyos vízbe egy szrazélesztő, egy teáskanál cukot, kis keverés után 3 evőkanál olaj, majd 35-40 deka liszt, egy teáskanál só. Addig dagasztod, amíg el nem válik az edény falától. Ha kell, vízzel, liszttel módosítasz az állagán. Meleg helyen félóra alatt megkel.

ayse

Ayse!

Köszi! :lol: :lol:
A szárazélesztő az a sima élesztő? Az a kb. 5 dekás, kis sárga papírban lévő kocka, ugye??

Kép
kuha

Sziasztok!
Itt vagyok!
délelőtt kapta Panna a 15hós szurit.Elég jól viselte, egy picit nyöszörgött csak.Viszont, azt, hogy lapoccal belenézzen a doktornéni a torkába, 3x-i próbálkozásra sikerült(pedig fém volt a lapoc, nem is gyengusz fa...! :roll: )., úgy szorította!
Na, erre kérdezem, hogy szerinte hogy kenjem BELE a szemhéjjába a kenőcsöt???Erre:egy agyrém a kenőcs, nem is érti, miért nem cseppet kaptunk.
Köszönöm a tippeket, azt hiszem, Juci írta, hogy mikor nem figyel oda futtomban.Hát így kenem.Nem 100%-os, de sehogy nem bírjuk/bírom szétfeszíteni a szemét...!
Ma igen sürű napunk volt.Egész nap csörgött hol a mobilom, hol a vonalas, ill.vagy 3 x kerestek a skype-n.Ja, volt főnök is telcsizett, majd beszámolok, nagyon ari ember!!

Más:
csak úgy 10%-ra sikerült olvasnom Titeket, este bepótolom!

:oops:
Ayse
jól emlékszem, hogy búzát csíráztatsz?????Ősszel kérdeztelek Benneteket, hogy ismeritek e a csíramálét, de talán Kuha ha hallott róla.
Erre mifelénk nagy hagyománya van a búzacsíra evésnek, írtó egészséges!(én nagyon csippantom!!!)-férjem meg öklendezik tőle! 8) Szóval:egy kp.méretű tepisbe tenni a búzát, jó meleg helyre.Naponta-másnaponta locsolni, vagy betakarni konyharuhával, és a ruhát öntözni, hogy jó vizes legyen.
Kb.6-7 cm-es legyen a zöld csíra.Ha ez megvan, akkor búzástól együtt a csírát ledarálni húsdarálón!
Fini nagyon!
Majola
totál megértelek, én tüstént váltanék orvost!Meddig akarják Benned tartani a nem oda való dolgokat????! :cry: Családod apraja-nagyja nagyon szép!!!!(a csajok különösen!! :wink: )
Nyúlné
Pannának és nekem Marcid nagyhajjal-kishajjal, kunkorival, kunkori nélkül, vigyorin, komolyan, tudományosan EGYARÁNT NAGYON HÓDÍTÓ, IGAZI PASIII!!!(és szerelmetesek vagyunk!!!)
Kuha
mit gondolsz, ki volt az a nőgyógyász, akiről tegnap mutatták riportot!!!!!!!(anno azt hiszem, Jucinak írtam róla)
Tinikoromtól az én dokim!!!!!!!!A tetű!!!
Végül odáig nem volt vele bajom, míg elmentem hozzá, hogy abbahagytam a fogamzásgátló tbl.-t, mert babát szeretnénk.
Felírt Folsavat, E-vit.-t, ill.(Figyeljetek!!)kétféle hormont, hogy biztos ami biztos teherbe essek!!!!! :shock:
Mondom neki hülledezve, hogy minek a hormon, hisz alig egy hónapja próbálozunkk.Erre:hogy hamarabb terhes legyek, és hátha ikrek lesznek!Ja, és ezt komolyan is gondolta!!!!!Mondanom se kell, széttéptem a recepteket, ott a SZEME ELŐTT!!!!!!!
Januárban született a kislány, akit mondván, elnézett az uh.-n, én meg februárban lettem kismami.Mondanom se kell, kerestem a mostani dokimat, akit nagyon bírok, emberileg, és szakmailag is!
Ja, a doki Szentesen dolgozik, mint aki jó végezte dolgát, az adjunktusi titulusából egyet már feljebb is lépett, főo.lett belőle. :cry: Huu, még most is igen heves indulatokat váltott ki belőlem!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok lányok,

ma megkaptuk végre a 15 hós oltást...háááááááááát, alig tudtam Tüncsit lefogni (sajnos le kellett), olyan ereje van...szegény úgy sírt... :cry:

ja és 3 napja nem kelt éjszaka,...most bizti fog... :?

And, küldjél nekem, is, ha nem lesz bajunk az oltástól, lehet, hogy megyünk...

Majola! Olyan szépek vagytok!!! Julcsi rád hasonlít, de Anna tiszta apja!!!!!!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?