Sziasztok!
Az idegileg lerobbant kétgyerekes anyuka (bár néha csak egyszerűen szörnynek érzem magam) jön lelket ápolni.
Sz_Kata, alias Sorstárs!
Hidd el, együttérzek Veled!!! Bár tudom, hogy ebben az állapotban baromira nem segít, DE valahogy ki kell bírni, azaz bírnunk. Beni is tisztára olyan zizis (bocsi) gyerkőc, mint Petike. Ha nem agyabugyálom egész nap, akkor csak visít, ordít, mostanság pedig már sikít is (a fülünk belefájdul). Én meg szimplán begolyózok mellette. Ja nem a saját bajomról kéne írnom... A légyeg, hogy örülj annak, hogy Petike első babának született, mert így "csak" Őt kell kiszolgálnod. Az égiek nem lehetnek olyan szadik, hogy másodikra is ilyen nehéz babát kapjatok, úgyhogy Nektek másodjára tutira egy olyan mintababa érkezik, mint az én Marcim (alig sírt, no fogzás, tuti alvóka soroljam?!)
A gőzt add ki magadból, mert ezt máshogy nem lehet kibírni. Én sokat sírok, nekem így jön ki. A Pároddal pedig próbáld megértetni, hogy Te ezt a visítást-bömbölést stb-t hallgatod egész nap, pihenés nuku. Én ezen próbálkozom (mármint a megértetésen) cirka 4-5 hónapja Férjemmel, Anyámmal, de szerintem még nem jutott el hozzájuk igazán.
FEL A FEJJEL, HIDD EL ENNÉL CSAK JOBB LEHET!!! ÉS ADD KI MAGADBÓL A FESZKÓT, AZ NEM JÓ A GYÜLEMLIK!!! JA ÉS AZT ELFELEJTETTEM, HOGY ÜGYES VAGY!!!
Még annyi:Párodnak üzenem, mint többgyerekes anyuka, hogy én sem bírom idegileg
Ranpo!
Ricsit biztos a tejcsi íze zavarja és sztrájkol mellé. Nem könnyű helyzet, én a sztrájkról regényt tudnék írni. Türelem kell hozzá dögivel, ami gondolom a sok idegeskedés miatt alig van, de muszáj!!! Hidd el, Marcim nagyon sokat sztrájkolt, de kitartottam, mondhatni én voltam az erősebb és sikerült!!! Neked is fog!!! Ügyes vagy!!! A Párod pedig adjon Neked erőt és ne magát sajnálja (bocsánat, hogy ezt írom, mert tudom, hogy kurvára nehéz most Neked). Egyébként a Párom is ezt csinálta anno. De azért emellett jó tanácsként fogadd el, hogy próbálj a Pároddal is beszélni arról, amit érzel. Lehet, hogy nem érti meg teljesen, de legalább látja, hogy próbálod belevonni a dologba.
Olvasd el, amit Sz_Kata linkelt be és a
www.szoptatasert.hu oldalon is sok jó dolgot olvashatsz, mind a menstuáció, mind a szopisztrájk kapcsán. A szopis tanácsadó felhívása is jó lenne, én is felhívtam anno egyet és a beszélgetés vele nagyon megnyugtató volt. Drukkolok!!!
Krisszi!
Ricsike zabálnivaló a pihiszékben és a járókában is!
Én meg eszem a kefét, hogy ebben a kis lakásban nem tudom beüzemelni a cirkuszkirályfimnak a járókát. Mire átköltözünk, lehet hogy már "késő" lesz.
Edit, Beuka!
Köszi a drukkot!
Ákata!
Neked is kösszi a drukkot! Ja egyforma mindkét combom,mindkettő jó nagy, elhízott
Beuka!
Szerintem annyi fokon mosd, amin egyébként a későbbiekben is fogod. Pl. ha majd 60 fokon akarod mosni, akkor most is annyival avasd be - szerintem
Én is baromira kivagyok, Beni csak visított este, meg úgy egész nap, azt hittem menten kiugrok az ablakon. Marci is túráztat minket, most kóstolgatja a határait. Na ezektől úgy egybevéve az idegeim cafatokban...
Szerintetek normális, hogy egy pár hónapos kölkec cirka 1-1,5 órát alszik napközben és ezt néha csak szopi közben az édes anyukáján???
Persze néha vannak kivételek,mert gondolom, már totál ko és alszik 1, max. 1,5 órát az ágyában, de ezt lassan már feljegyezzük, olyan ritka. Van úgy, hogy kínkeservek árán ringatva bealtatjuk, ágyba be, majd 5 perc múlva (nem rögtön!!!) elkezd visítani, ordítani (na ilyenkor mennék én a Dunának). Bocsi, hogy én is kiborultam...
Mindenkinek szebb, nyugodtabb estét!!!
Pusz:Melinda