Jó hétföt mindenkinek!
Képzeljétek ma reggel egymás után 3 szivárványt is láttam! Remélem ez valami jót jelez elöre, már nagyon rám férne!
Anna,
most néztem csak, hogy elirtam az adataimat, ciklusnapként a dátumot irtam be. Most javítottam:
Beja: 8c, 28cn, 10ou
Kriszti: 8c, 14cn, oe
Orsi: 8c, 16cn, 2ou (Komlo)
Anna: 4c, 18cn, 10ou (Hamburg)
Laura:6c, 36 cn, mensit nem várva.(Budapest)
Eva: 19c, cn12.
Mariann: 3c,14cn,oe(Miskolc).
Monika: 6c, 74 cu, Budapest
Jutka: 3eve 19cn. (Videk)
Kinga:1.c,2o.c.n,6.o.
Viráganya,
millió GRATULA!!!
Nagyon irigyellek!
Éva,
én is gondolkodtam ezen a kifolyás dolgon. Nálunk a hétvégén volt peteérés (elvileg), és péntek esete sikerült akcióznunk (három nap után) és fél órára kispárnát tettem a fenekem alá, majd reggel 11-ig fel sem keltem, mégis folyt ki valami, ami szerintem csak az a váladék lehet, amiben a spermiumok kilöködnek. Hiszen csak a spermiumok úsznak felfelé, a váladék az kénytelen engedni a gravitációnak. Ezek csak az én kósza gondolataim, de kiváncsi lennék a véleményetekre!
Mariann,
sajna a kivizsgálás elmaradt
. Én ugyan ott voltam, és türelmesen vártam 1 órát, miután kiderült, hogy a doki már rég hazament. Mondanom sem kell, rémesen felhúztam magam! A növérek úgy sétálgattak, mint a királykisasszonyok! Amikor megkértem az egyiket, hogy keresse meg a dokit, azt mondta, hogy szólt neki, mindjárt lejön, ehhez képest 40 perc múlva egy másik, lényegesen kedvesebb növér kiderítette, hogy a doki már fél órája elment! Ma még felhívom a dokit, hátha tud elfogadható kifogást mondani, de azt hiszem keresek másikat. Az ember azt hinné, hogyha már ezreket fizet egy 10 perces beszélgetésért, akkor nem felejtik a váróteremben! Persze mikor hazaértem vagy egy órát bögtem (talán ennek köszönhetem viszont, hogy a párom munka után teljes gözzel vette be magát péntek éjjel
). Azt hiszem megkérdem a háziorvost, hogy meg tudná-e nézni a hormon szinteket. Benne még nem csalódtam, kár hogy nem találok egy hasonló nögyógyászt!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerültem, de még mindig nem tudtam túl tenni magam a cserbenhagyáson és olyan jól esett kipanaszkodnom magam!
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Orsi