Sziasztok!
Laura!
Ha Gira bekukkantana hozzánk, ő biztos tudna neked jó tanácsot adni, mert neki -elmondása szerint- nagyon jól sikerült a 2. szülése. Én is császárral szültem a faros babámat, de a kitolásig ment minden rendesen, de sajnos ahogy páran már írták, tuti tippem nekem sincs, lélegeztem (lihegtem
) meg kipróbáltuk a masszírozásokat, de az engem inkább idegesített, pedig két szülésznő is próbálkozott vele, plusz a férjem.
Viki!
Az idő valóban gyönyörű
. Jó lenne, ha esetleg jövő hétre beszélnénk meg valamit?
Tencsi!
Varga Tamásnál szültem végül. Hú, azért nagyon ügyi vagy, hogy így kézben tartod a dolgokat, hiszen már 7 hónaposak a babák és még nem kaptál idegösszeomlást.
Jó, biztos nem ilyen tragikus, meg egy idő után nagyon jó lehet, ahogy eljátszanak egymással, egy csapásra van két gyermeked...stb.
Netty!
Gratulálok Máté első lépéseihez, nagyon ügyes!
Úgy látszik, akkor nem Tami az egyetlen, aki ennyire vonzódik a gyümölcsökhöz. Már kóstoltunk husit is, de azt is csak gyümölccsel vagy sütőtökkel fogadja el. Ami viszont rossz, hogy az én főztöm nem ízlik neki. Tegnap megint bepróbálkoztam krumplival, bébirépával és sütőtökkel, de nemigen ette. A bébikajákból sem kellenek neki a "sima" zöldséges főzelkékek, de ezek szerint van remény a későbbiekben.
Erzsó!
Nagyon jó a kép, amit feltettél. Örülök, hogy jó volt falun, bár ez a "leteremtem a szülőt, védem a gyereket" nekem nagyon a halálom, utálom az ilyet, de apukám tuti, hogy ezt fogja művelni, annyira ismerem. Most karácsonykor is állandóan a kilenc éves kisöcsémet piszkálta, hogy maradjon már, üljön le, ne járkáljon, ne beszéljen, mert a Tami mindig őt nézi és nem eszik, nem alszik, kell neki az a játék amivel játszik. Pedig nincs az én lányom se cukorból, nem kell azt mindig ennyire óvni. Biztos, ha nagyobb lesz és leteremtem valamiért, akkor majd ő teremt le engem, meg fogja babusgatni, hogy szegény kislány
.
Mamamvica!
Ez a történet, amit leírtál súlyos. Remélem nem lesz barátnődékkel semmi baj.
Szerintem az a gond, hogy némelyik orvos némelykor rájön, hogy javítani kéne a császáros statisztikán és elkezdenek kísérletezni. Olyanokkal is, akiknél ez nem gyerekjáték.
Varga T. akit tudom, te nagyra becsülsz, ezt nálam is kipróbálta, nem jött be, de egy kismamatársamnál két napra rá sokkal kisebb bébinél sem vacakolt és mindjárt vitték a műtőbe. A különbség az volt kettőnk közt, hogy ő normálisan akart szülni én meg az utolsó 3 hónapban, mikor végig csücsült a babám már megbarátkoztam a császárral és a dokim többszöri körzőzés után meg is mondta, hogy nem fog kiférni, de aztán elment szabira, Varga T. meg csak várt, várt, már ráhúztam két hetet és akkor is csak úgy rohantunk a műtőbe, mikor a kitolásnál jött a gubanc.
De a lényeg, hogy itt vagyunk.
Andi!
Szerintem nem korai kiváltani egy etetést, bár ha a 6 hónapig csak anyatejet vesszük alapul nem is vagy elkésve egyáltalán. Mi már naponta 2-3x mást eszünk. Majd hívlak
Sziasztok: Timi