Új privát üzeneted érkezett!

Barbi, And!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najóvammá'!!!!!!
Tényleg tiszta hülye vagyok!

Akkor Barbi!

Bocsi, és sztornó!

És And!

Szóval, akkor ez azt jelenti, hogy akár indulhat is a baba-projekt????

Kép
kuha

And!
Dehogy volt bántó, csak úgy látszik, túl jó a memóriám :wink: :lol:

Évi!
Ezt And írta, nem én :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Látom, közben tisztázódott, hogy nem akarok még újabb kistesót...... :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Egyébként ebből lesz a pletyka!!! 8) 8) :lol: :lol: :? :? :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Benianyu!

Szerintem is "beszélj" Danival...
És megy a drukk ezerrel, és nyugi, minden rendben lesz!
És ha tudsz, valami infót azért majd adj magatokról!!!!!

Kép
kuha

Kérdésem van:

Csíráztatott közületek már valaki?
Vettem búzacsírát de nem tudom, hogy kell csíráztatni. :oops: Gyanítom, hogy nem földbe kell ültetni. Viszont vettem hozzá égetett agyag csíráztató tálat. Ez hülyeség volt? Most nagyon össze vagyok zavarodva.... :roll:

ayse

Rokica,

Dedi :twisted: :twisted: , ne idegesitsd magad ezen, lenyeg, hogy anyukad maskepp latja es o legalabb melletted all! Gyors gyogyulast kivanok neked is, hogy minel hamarabb menni tudj te is hozza! Koszi a Rokica szeru tomor de atfogo :wink: :lol: hozzaszolast, jobban aterezheto igy, hiszen mi csak foszlanyaiban jutottunk itt a hirekhez es az eleg szornyu es igenis nem is tudom kifejezni erzeseimet, de valoban, nem is ismerlek titeket, de nagyon sokszor gondoltam erre a szegeny kislanyra, min mehet keresztul. Irasaidbol talan mostmar jo utra tert, a gyogyulas fele!!!! Igenis, igy kell, hogy legyen!!
Nagyon csodallak, hogy ennyire jol fogod fel a dolgokat, nekem nem hiszem, hogy ennyire terhelheto az idegkuszobom, de valoban, ha jobban belegondol az ember, ki vagy teve nekik minden szempontbol, hat jobb egyuttmukodni veluk. Meg aztan, ha nem vagy benne sajat magad, akkor nem is tudod aterezni igazan!
Orulok, hogy talaltal egy normalis orvost vegre!!

Itt kanyarodnek Majola kerdesehez is, hat en nem tudom, mi a helyzet Parizsban, csak az itteni del Aquitaine helyzeterol tudnek nyilatkozni! Azert is talaltam felhaboritonak nehany dolgot, mert talan nem elek otthon es csak nehany cikkbol, anyuektol stb. tudom, hogy milyen valtozasokon megy keresztul az egeszsegugy!
De nem tudok sajnos megerositest irni erre a vizsgalati dologra, mert "szerencsere" meg nem volt reszem benne! Nalunk az a jo, hogy peldaul nekem is van fogadott gyerekorvosom, aki ugyanazon a klinikan dolgozik, mint ahol szultem. Ott volt mindket szulesnel es o vizsgalta meg eloszor a gyerekemet. Utana rajtam all, hogy hozza viszem vagy mashoz, de ha nala maradok (igy van ez mindket gyerekemnel, akkor a kovetkezo modon tortenik. Meg van hatarozva, mennyi idonkent kell visszavinni a gyereket kontrollvizsgara! Vedooltasokat o irja ki, o adja be. Matthieunak volt egy nagyon durva lefolyasu asztmaja meg ugy keteves koraban. Bevittem a dokihoz, az elkuldott rontgenre, vervetelre, stb-stb, mindezt ugyanazon a korhazon belul, ki sem kellett mozdulni es szinte azonnal csinaltak mindenhol :lol: Valoban most igy visszagondolva eleg sok vizsgalatra felirt bennunket! Majd visszamentunk hozza, nala mar ott voltak a leletek es ezen alapjan adott gyogyszert! Nem tudom, ez nem igy van nalunk? Az biztos, hogy itt eloszeretettel irnak fel mindenfele vizsgalatot, kisebb bajoknal is! Nem tudom melyik a jobb, engem mindenesetre ez jobban megnyugtat!
Eda-val kapcsolatosan!! Most beletapintottatok!! Hat akkor csak erositeni tudok!!! Itt mindenkit Edaznak, csak akkor nem, ha valoban surgosen jon a baba es mar keso beadni. De ennek kikuszobolesere valoban egy latatlan szerzodes van a nodoki meg a paciens kozott, ahol a doki kozli kozli a kb. 34. heten, mikor fogsz szulni pontosan es a felkeszulesi adatoknal elmagyarazzak, hogy ez igy jobb, mert egyutt a csapat, mert idoben erzestelenitenek, mert ez igy gazdasagosabb a klinikanak stb. :( :( :evil: Valamint itt a mi korzetunkben egyre tobb csaszaros szules van, egyreszt mert a klinika jobb penzt kap, maskepp meg meg lehet hatarozni, hogy pontosan mikor csaszaroznak!!! Gazdasagos nem??? Ezert is szultem en ketszer csaszarral es ezt a masodiknal nem tudom elfogadni, mert bementem szerdan hajnalban szulesi fajdalmakkal a 38. heten voltam es a dokim adott valami szar gyogyszert, hogy megallitsak a fajasokat. De mivel nem allt le es tagulni kezdtem, nagy aranyosan bejelentette, hogy akkor csaszarozni fog. Mire en, nem szulhetnek normalisan?? A baba jol fekudt, megkezdodott a munka, de erre o, nem lehet tudni mikor jonne a baba, igy o osszehivta a csapatat es punk-tum, csaszar! :cry: :cry:
Az Eda viszon vegig van, nem erzel semmit normalis szulesnel sem, ezt nagyon precizen csinaljak az biztos, kiveve mondom, ha mar keson jossz be. Vagy itt is rosszul adjak be, mint a baratnomnek, aki 3 eve szult es az Eda felfele hatott nem lefele, ami azt jelenti, hogy derektol felfele lezsibbadt es nem is volt magatal a szulesnel! :twisted:
Na remelem ertheto amit irtam, a lenyeg, hogy szerintem dokija valogatja, talan az, hogy itt meg azert tobb szakember akad mint otthon, bar ki tudja meddig. Egyre tobbet sztrajkolnak ok is! :lol:
Persze nem lehet megelnie a kb 15 000 €-os fizujabol!! :twisted: :twisted:

Kuha,
De jo, akkor vegre rendes kezekben vagy te is!

Ayse
En sem tudok feladatozni vele, bar nem is igazan akar mostanaban! :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kicsit előrébb is olvastam, mert ma még nem volt időm. :?

Davallia,
Jobbulást Pandának! Remélhetőleg tényleg meggyógyul, mielőtt a kistesó kikívánkozik.

Nyúlné,
Én már nagyon kíváncsi vagyok Kisnyuszi új frizurájára. Nekem tetszett hippisen is. :)
Ne rágódj a külalakodon, így szeretünk. :)

Nemesek,
Tényleg jöhetnél ám gyakrabban! :)

Ancsi,
Jobbulást neked is! Munka ügyben ki se nyisd a mélt, sajnos kamu, de én sem tudtam.

Anikó,
Dani nagyon jól eszik, ha valamit nem tud megrágni azt kiköpi. Eddig egyszer volt, hogy megakadt valami a torkán, az szörnyű volt, de kiköhögte és vége. Nem maradt rossz emléke, csak nekem.
Sokkal jobban szereti az almát, ha haraphatja, mint darabkákban adom. Mandarint is kap, mostanában megszerette. Arra figyelek, hogy nehogy mag legyen benne, de a hártyát nem szedem le.

Danit szerencsére nem érdekli egyáltalán a tévé. Beni szokta nézni, de csak, ha engedem. Az a megállapodásunk, most, hogy nem jár oviba, hogy délután, amíg Dani alszik, nézheti, különben nem. Ha nem korlátoznám, reggeltől estig bámulná. Ez meg engem nagyon zavar. Így korlátozva van.
A kedvence az Animal Planet, ezen kívül dvd-ket, videót néz. Én is ilyen régebbieket vettem neki, Mirr Murr, Pompom, Lolka & Bolka, Vakond sorozat és van egy két Micimackó is. Meg a nagy kedvenc mostanában a Madagaszkár. Azt kaptuk, de bírom én is, jó benne a szöveg.
Balázs nagyon édes, hogy kikapcsolta a tévét! :)

Nálunk Dani nem féltékeny Benire. Beleszokott, hogy ilyen az élet(életrenevelés by Beni) és imádja a bátyját. Persze, ha Beni az ölemben ül, akkor jön ő is rögtön. :)
Nem is tudom, mit tanácsoljak Balázs hisztijével kapcsolatban. :oops: Furcsa, mert ő is abba született bele, hogy van egy bátyja.
Én is próbálom Benihez meghívni, vagy őt elengedni játszani hasonló korú barátaihoz. Van itt a házban egy kisfiú, egy évvel fiatalabb csak Beninél, ma nálunk volt Beni játszani délután egy jó órát. Kicsit nehezebb, hogy kettesben legyünk, de próbálom úgy szervezni. A múltkor meg hármasban (Apával) voltunk moziban és Danit az Anyuéknál hagytuk. :)

Ayse,
Nagyon jó, hogy az óvó nénik nem látnak változást Lili viselkedésén. Annyira más az ő viselkedése és hozzáállása Andrishoz! Egyrészt persze, mert kislány és kicsit anyáskodik, másrészt, mert igen okos kislány és nagyon jól kommunikál. Talán jobban megérti, hogy már nem egyke és ez mivel jár. :wink: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Totka,

Hu, akkor neked is kijart ma a rud! Szegeny anyukad, es Panna :oops: Lanyok mar irtak okos dolgokat, szerintem is eroltetni kell nem mennel bele talan egy kaparasba! Miert vesztetek ossze? Szerintem ferj sem akar kaparast nem??
Egyebkent mar akartam irni, hogy szerintem jol tetted, hogy irtal a fonokodnek, Ayse jol irta, ez a vilag mar valoban az isemerettsegi korokon alakul! Minel tobb embert ismersz jo helyen, annal nagyobb eselyed van boldogulni az eletben. :evil: :evil: Szeged azert messze van toletek nagyon napi oda-vissza alkalomra nem?? Raadasul az utak sem eppen a legjobbak, sot Hodmezovasarhely fele egyenesen :evil:, bemenni minden nap?? Nagyon remelem, hogy lesz jobb megoldas szamodra kozelebb!!

Most akkor ki akar szulni???? :lol:
En ugy tudtam, hogy And akar varni es Barbapapa mar nagyon erosit a harmadikra nem????

Benianyu,
Megy a drukk, Matthieu is neha kezelhetetlen, ha ideges!!!
Te se izgulj, minden rendben lesz!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

And, Rokica, Barbi, Zsuzsa, Kuha, Aniko
Köszi a drukkokat! Remélem, minden rendben lesz!
Danival is fogok beszélni. :)
Most kikapcs, mert kell az erő holnapra! :) Jó éjt! :)

benianyu

Benianyu!
Drukkolok Nektek nagyon!
Dani biztos, hogy megért majd belőle valamennyit, ha elmondod neki, hogy mi fog történni!
Majd csak túllesztek ezeken a nehéz napokon!
Beni gyorsan át fogja vészelni! Amilyen elesettek tudnak lenni a gyerekek, olyan hamar szedik össze magukat aztán!
A műtét után kérünk szépen sms-t! (központilag)

Hajni!
Ezek bizony nem jó hírek! :(
Megy a drukk, hogy hasson a krém! Árpám nekem is volt egy időszakban, jó makacs dolog, az biztos! de leszedni nem kellett.
46 éves anyukád????? A férjem idén 44 :oops:

And!
Ha a jó oldalát nézzük, sokkal egyszerűbb egy négy és fél éves mellett egy újszülött baba, mint egy 2 éves mellett! Mivel fiú-lány, amúgy is teljesen más jellegű baráti körük, érdeklődésük lesz egy jó ideig. De mindennek ellenére szeretik, sőt imádják egymást! Amikor ANdrissal kórházban voltam, mert Supermeneset játszottunk (és lefújta a teraszról a babakocsival együtt), teljesen jól elvolt az idegen környezetben, de először akkor mosolygott, amikor Lili is bejött hozzá! Na jól elkanyarodtam.
Végül is nagyon féltem ettől a korkülönbségtől, de sokkal jobb lett, mint vártam.

ayse

Ayse, azt örömmel hallom :) most úgy érzem nekünk is kisfiúnk lesz majd. úgy 3 év múlva :lol:
csíráztatásról fogalmam sincs :oops: és mit fogsz csinálni, ha kicsírázik? csak nem megeszed?? :D

a sudokrémmel meddig lehet kenni a popsit? esztinek van egy makacs kis hólyagszerű kiütése a popsiján, ami nagyon nehezen akar múlni. sztem csak a kakitól van, mert szimmetrikusan piros is, ahol összeér a popója.
erről eszembe jutott, hogy olyan aranyosan rávág a kis fokhagymaseggére, amikor kérdezem, hogy hol a popsid :D :D :D

Évi, írtam!

KépKép
KépKép
and

Megyek aludni lanyok, jo ejszakat mindenkinek!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

And!
Úgy tudom bármeddig lehet sudozni!

Andris tegnap kimutatott az ablakon és ondta, hogy REPÜJÍÍÍÍÍÍÍ. Ugyanis nagyon sokat szoktuk nézni a repülőgépeket. Kismotorosok is gyakorolnak felettünk meg itt van valami lgifolyosó is.

ayse

Ja a csírát megesszük igen. Azt írják a zacsin, hogy 3 nap alatt friss vitamin. Vagy egy vitamin nem is lehet nem friss? :roll:

ayse

Ayse, köszi :) jó étvágyat hozzá :)

Évi, pü-t írtam, nem emilt :oops:

KépKép
KépKép
and

lassan én is elteszem magam, végre apa is hazajött...
nektek is jóéjt :)
ja, mielőtt indul a pletyi, mi sem vágunk még bele a második körbe! :D

KépKép
KépKép
and

Szisztok!

Kuha
Szerencsés vagy a doktorbácsival, remélem minden rendben is lesz! A babanet nekem is gyakran sz@rakodik.

Prüntyi
Milyen az orrszívós lefogás? Egyedül csináljátok? Mert én másodmagammal tudom csak leszívni az orrát!

Benianyu!
Minden jót nektek!
És ez a munka akkor nem jó? Mert már tökre beleéltem magam!! :roll:

Totka!
Szegény anyud!!! De tényleg szerencse hogy nem valami szörnyűség miatt kell a műtét, szóval hogy nem életmentőműtétről van szó. (bocsánat ha bántó lett volna)
És drukkolok hogy Pannának meggyógyuljon a szemecskéje.

Roki!
Csak azt tudom mondani amit a többiek! Te egy erős nő vagy, főleg pocakos is, és ugy látszik ezt a kicsi Zsuzsa örökölte. Nem tudom hogy bírod!!!! Minden "elismerésem" a tiéd és Zsuzsájé!
Ügyesek vagytok- "sajnos"...mert muszáj.

Császár: én császárpárti vagyok már-amióta így szültem. Így én cssak "jól" érezném magam franciao-ban ebből a szempontból. Viszont mindenkinek EDA???? :shock: :shock: :shock: a sima szülésnél? Ott a nők ennyire nem bírják a fájdalmat vagy miért?
a franciák azok akik a szoptatást sem szeretik ugye? rájuk nem jellemző? mert valamelyik országról tudom.
Eda: egy kolleganőmnek olyan jól adták be császárnál immár 2éve, hogy azóta bebisil, be nagy vécézik. Valamit eltaláltak vagy nem is tudom pontosan, de valami záróizmokat tönkretettek valahogy...kb.fél éve beszéltem vele, mert állítólag műtéttel lehet korrigálni, de sosem lesz tökéletes. Azóta nem tudom javult e...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Benianyu
Tőlünk is ezerrel megy a drukk!
És szerintem beszéljél Danival :wink: Ideje beszélni a kis fejével :lol: :lol: Csak hogy oldjam a feszültséget. Meglátodd hipp-hopp ismét oviba jár Beni, csak már mandula nélkül, és mi rójuk a köröket Kápon!

Kuha
Éljen az új doki! És mennyire kell felhúzni a fütykösről a bőrt? Én annyira tudom Marcinak,hogy a teteje kilóg.

And
Megnézted nekem a székes dolgot? :oops:

Totka
FEl a fejjel! Én egy óvatlan pillanatban amikor Panna nem számít rá, oda szaladnék és gyorsan-gyorsan belekenném a szemébe.
:oops: :oops: De a többiek lehet,hogy okosabbat írtak :wink:
Anyukádnak meg szorítunk. Hála Istennek,hogy nincsen nagyobb baj! Babát már gondolom nem szeretne és az egészsége a legfontosabb!

Rokica
Jobbulást Nektek is! Kérlek tudósítsál minket Zsuzsáról, ahogy tudsz, ok?
És le a kalappal a megértésed előtt. Én nem lennék ilyen megértő. Nem lennék képes megértéssel szemlélni egy aprócska tévedésüket sem amikor a Fiamról van szó, főleg ha még el sem magyarázza senki,hogy mi történik a gyerekemmel. De itt befogtam.Nagyon szorítok Nektek.
Dédi meg igen fura. Ne törődj vele. Ő már ilyen marad.

Ayse
Tök jó, hogy jobban vagytok! És gondolom nagyon megnyugtató érzés, hogy Lili viselkedésében nem tapasztaltak negatív irányban változást.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja, EDA
Én is kaptam, igaz röpke 10 óra vajúdás után.
És a tolófájásokat sikerült fájdalom nélkül megélnem!
Remélem legközelebb is így sikerül. Kivettem a részemet a szülési fájdalomból és azt mondom, hogy nem bírtam volna, ha ezt még fokozza rajtam a természet. Így is készenlétben tartották a műtőt mivel kétséges volt,hogy megtudom e szülni. Aztért nem tágultam állítólag mert annyira begörcsöltem. Mondjuk Marci 4200 grammal és 60 centivel jött a világra én meg tudjátok, hogy nem vagyok túl erős testalkatú.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And
Ti mikor vágtok bele? :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Szép súlya volt Marcinak :)

Tesóprogram???? Ki(k)nél várható???Mikor?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Ayse
Én általánosban babot csíráztattam. Úgy csináltam, hogy nedves vatta vagy zsepi közé tettem a magot, nedvesen tartottam és kb egy hét alatt szépen kinőtt.
És aztán el lehetett ültetni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Milyen front van ma? A fejlécből úgy látom, elég sokan vagyunk még itt :D

Juci!
Szép nagy lett Marci...és az is maradt! :D

And!
A neogranormon az, amit csak kúraszerűen lehet alkalmazni.
Köszi, a csíra biztos fini lesz, pláne, ha valaki elárulja, mit kell vele tennem.
NYÚLNÉ??????

ayse

Ayse!

Juci jól írja, én is így csíráztattam, vattában. Pl. a papagájnak napraforgót :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci!
Ari vagy, ezt én is így tettem anno, gyanítom, itt valami másról lehet szó...olyan nagy tömegben kell kinőniük, de a növénykén rajta marad a magja, viszont nem földes. Szóval lehet, hogy mégis a vatta....mondom, hogy meg vagyok zavarodva! :lol:

ayse

A növényke sacc/kábé olyan 4-5 centi magas lesz, mire ehető.

ayse

A neogranormont csak kúraszerűen lehet alkalmazni?
Kérek szépen több infót!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jujj, Juci, ezt nem tudom már, hol olvastam, de megjegyeztem, hogy a sudo is, a bepanthen is mehet, a neogranormon viszont nem a végtelenségig!

ayse

Amúgy ma ritka peches napom volt. Hogy csak egyet említsek, jól bevásároltunk Marcival az Auchan-ban, majd a pénztárnál kiderült,hogy az én egyetlen kedves férjem kivettem a tárcámból a kártyát! :evil:
Meg a harisnyám kiszakadt, kettő is. Meg egy idióta a gyerekülés felöli ajtóra teljesen rá állt. Meg a kutyuli átrohant az úttesten, de hála Istennek nem lett baja. Meg Marciba bele bújt a kisördög.
A végén már csak nevettem. Szerencsére komolyabb probléma nem történt, csak bosszúságok. (Bár a harisnyám.... :lol: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Pedig a neogranormon a legjobb a három közül :?
És mi az a végtelenség? :oops:
Akkor szerintem csíráztasd úgy, hogy tedd olyanba amibe a cicafüvet szokták. Az szerintem fűrészpor és forgács keveréke. És abból tuti jól kinő. Uaz az eljárás, nedvesen kell tartani.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Ezt itt találtam a rendelőben:

Kérdés:
Kislányom popsiját minden pelenkázás után Neogranormon krémmel vékonyan bekenem és egy ideje más krémet nem is használunk. A popsija mindig szép és csak igen ritkán és igen picit szokott piros lenni. A minap egyik barátnőm rám ijesztett, hogy nem szabad folyamatosan ezt a krémet használni, mert hormontartalmú. Kérem válaszát, hogy ez igaz-e, mert nekem ezt még eddig sem a gyógyszertárban, sem pedig az orvosnál senki sem mondta. Sőt a krémen sincs feltüntetve.
Válasz:
Valóban a Neogranormon kenőcsöt nem popsikenőcsként forgalmazzák. Sebek, fekélyek kezelésére szolgáló készítmény, hámosító, bőrregenerálódást elősegítő hatása van. D-vitamin származékot, hasnyálmirigykivonatot tartalmaz kenőcsben. Az előbbi hormonszerű anyag, de nem olyan hatású, mint az un. szteroidhormonk, amelyek tartósan alkalmazva akár a bőr sorvadását is okozhatják. Az alkalmazási előíratban is szerepel, hogy a kenőcsöt addig használjuk, amíg a folyamat gyógyul. Kollegáim is, én is tehát általában akkor javasoljuk a használatát popsikenőcsként, ha a bőr gyulladt, hámfosztott. Egyébként különböző gyógyszertári, ill. gyári un. popsikenőcsöt ajánlunk. Ezekből igen sokféle van, és a hámosító hatáson kívül gombaölő, gyulladáscsökkentő hatásuk is van.
Dr. Gömöri Ágnes

ayse

Gondolom saláta jellegű élelem lesz belőle, ugye?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse
Köszönöm! Akkor szüneteltetjük, bár nagyon csípem. Tényleg tök jól gyógyit. A Sudo sztem a nyomába nem ér.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Na ez nem semmi, ilyenkor kell leülni és iszogatni valamit :P
Nekem legalábbis segíteni szokott egy kis jager, vagy bacardi-cola :oops:
Kártyával ma én is megjártam a deichman-ban, mert van egy új american express kártyám, de szart se ér, mert sehol se lehet vele fizetni :evil: Nolcsinak kinéztem egy szuper bobos gumicsizmit, végre volt a méretében is, mert már egy fél éve hajtom neki, erre nem lehet kártyával fizetni. Mondom oké, itt egy automata a közelben, veszek ki pénzt....pontosabban vettem volna, ha működött volna :evil: :evil: Holnap délelőtt mehetek vissza :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na ez pont beleillet volna a napomba Barbi! :lol:
Amúgy most borozgatok. :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

beleillett

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Holnap legyen jobb napod! :wink:

Lehanyatlok...

ayse

Ayse
A próféta szóljon belőled és az álom legyen Veled! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Én úgy gondoltam, hogy a szendvicsekre szórom majd... meghogy kikísérletezek mindenfélét...most búzát vettem, de láttam, lencsét, meg mustárt, meg lilahagymát, meg még mi mindent....

Vörös?

ayse

Olyan vagyok, mint a horrorfilmekben a rém...ezrszer leütik, de újból föltámad! :lol:

Juci!
Ne is mondd az álmot! Régebben nagyon sokat és intenzívetálmodtam, aztán Lili születése óta nem. Azt hittem a szervezetem védekezik így, hjogy azt a kicsit legalább nyugalomban...Erre egy pár hete újra kezdtem...fárasztó nagyon...és napközben is kísértenek az érzések....

Vagy fehér?

ayse

vörös és száraz :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

és régebben én is sokat álmodtam
Rendszerint üldöztek álmomban. Újabban nem álmodok én sem. Lehet, hogy túl fáradt vagyok :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Az jó! Én is arra szavazok. Pláne, ha villányi!

A bor száraz, amúgy. :wink: :lol:

Télleg megyek, mert nehéz lesz az ébredés....

ayse

és mindet csíráztatni fogod? lencsét, hagymát stb?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Egyetértek. És természetesen villányi :wink:
Jó éjt!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse
Nagyon cuki lehetett Andris a repülős beszólásával! Legközelebb azt mondja majd,hogy motojos repüjő és légifoloszóóóó

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse
Amúgy Te miről szoktál álmodni,hogy napközben is kísértenek az érzések?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na most aztán kaptál pár kérdést, de gyanítom hogy a választ már nem ma fogom olvasni :P

Jó éjt mindenkinek! Vagyis nekem :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Anikó!

:shock: Félelmetes amit írsz a császárról! Meg hogy leállítottak egy beindult szülést azért hogy meg tudjanak császározni mert összeállt a "team"!!! Ez ugye nekem nagy vesszőparipám. Pont most olvastam egy cikket, hogy a programozott császárokból született babáknak KÉTSZER akkora az esélyük hogy intenzív osztályra kerüljenek születésük után, mint a programozott hüvelyi szülésből születettekének. Azt sajnos nem említette a cikk, hogy ezek hogy viszonyulnak ahhoz mikor hagyják a maga természetes tempójában lezajlani a szülést, de az ember feltételezi, hogy azokból van a legkevesebb komplikáció.

Megértés:

Azt hiszem ezért mentem pszichológusnak, mert már szinte "betegesen" mindig próbálom megérteni illetve jóindulattal szemlélni a másik ember álláspontját, az ő helyére képzelni magam, hogy vajon mit miért csinál. Ez a hozzáállás nem mindig célravezető a saját érdekeim érvényesítésében. :( Zsuzsa miatt kezdek egy kicsit agresszivabb lenni, hogy ide vagy oda a megértés, az ő érdekeit meg kell védeni. De nem megy könnyen, mert ráadásul nem vagyok egy konfrontálódós típus...

Babaproject!

Mi már tervezzük a kistesót Zsuzsának! :lol: Van aki már rá is jött, pedig esküszöm egy szóval se mondtam nekik... :roll:

Zsuzsa híradó!

Anyukám azt mondta mikor visszaért a kórházba, hogy nem volt lázas, ellenben a HP idős néni nővérke úgy megszadizta az orrát lefekvés előtt, hogy elpattant benne egy ér. :evil:

Benianyu!

Melyik kórházba mentek? Lehet hogy találkozunk???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?