Sziasztok!
Végre időben itthon
.
Nolina
gratulálok én is a babához. Nagyon várom a képeket
.
Kata
még csak egy hete vagyok ott. Szép is lenne, ha már hatna a "babavarázs" erőm
. Mondjuk én úgy tervezem, hogy most irigy leszek és csak én kapok belőle
.
Zsuzska
csak az éltessen, hogy átjárható vagy. És tényleg megszépül az emlék, pedig nekem is fájt nagyon. Nekünk a doki azt mondta hajrá, mert ilyenkor nagyobb az esély. A vérzésről nem tudok semmit, mert nekem egy csepp sem volt. Különben én az asztalon azt hittem, hogy mindenem el van záródva, mert olyat is hallottam, hogy akinek nincs gond, annak nem is fáj.
Vica
Tényleg hatalmas a pocakod. És nekem is feltűnt hogy semmi felesleg. Hihetetlen vékony maradtál.
Keditke
köszike a drukkokat. Én nem nagyon bizakodom, csak mérgelődöm, hogy megint miért késik. Ugyanis már érzem a görcsöcskéket. Ha így játszik velem annak nagyon nem fogok örülni. De tényleg aranyos vagy hogy eszedbe jutottam
.
Melincsi
gratulálok a picihez. Olyan édesen írtad le, még a könnyem is kicsordult.
Zsuzska
itt vagyok ám.
Na most leírom miért nem voltam, és hogy mi törpént velem.
Szóval, reggel fél 7-kor elindulok dolgozni, ott végzek olyan fél 4 körül, utánna könyvelő iroda és kb fél 8-ra érek haza. De ez semmi, mert ettől még éjszaka írhatnék. Nem tudom meséltem e, hogy milyen beteg a párocskám. Szombaton 38,5-ös lázzal jött haza dolgozóból. Na most jó feleséghez híven ápolgattam a drágát. Erre kedden délután már nekem is fájt a torkom. Sikerült felhúzni a lázamat 37,5-re, ami nálam már nagyon magas, ugyanis én nem szoktam egyátalán lázas lenni. Szóval nagyon elvagyok. Szóval este hazaesem lefekszem. Ennyi a napom. Szegény férjecském főz nekem ebédet is. Olyan cukor.
Ugye így már bocsánatos bűn
És még egyszer mondom, azért hogy nem jött még meg ne izguljatok, minden percben várom. Nem tudom mi lesz, ha így folytatódik. Pedig mindig elég pontos volt
. Ki kell tolnom a teszt idejét? Már így is lejárt szekény tesztecském szavatossága
.
Na puszi mindenkinek, bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de egy hetet kellett bepótolnom.