sziasztok!
hát én ma nagyon ramaty állapotban vagyok,nem tudom miért,mert aludtam az este...
viszont,ami igaz,az igaz,jó korán keltem,mert úgy volt,hogy megyek reggelitornázni(nagyNyúl munkahelyére,vett nekem bérletet
),ittam hajnalban egy kávét,ide-oda rohangásztam a lakásba,még késésben is voltam,erre elmaradt!
,de cserébe megyek este valamelyikre órára!nem úszom meg!
addig is kinyaltam itthon a lakást,nyuszi segített,ki is dőlt és nem fáradtabb vagyok,mint valaha!ki érti?mi lesz így velem holnap?izomlázzal!
ja,Barbi!!!!!akkor,ha gondolod gyertek holnap!!!!!!!nyuszi olyan 11-12-1körül alszik el(mostanában kicsit nehéz kiigazodni rajta),szóval,ha nektek jó akkor olyan 1körül akár át is jöhettek,legfeljebb még alszik nyuszi!vagy az késő???bár nektek nem hiszem,mert jó alvókái vannak a gyerekeknek!is!
levágtuk a haját!
,de még csak félsiker,mert a hajnyíróról hallani sem akart én meg nem akartam erőltetni,inkább szoktatjuk még egy kicsit a berregő rémséghez!ollóval estem neki,apja ölében ült és szórakoztatta,körbevágni sikerült is,de a fejtető nem lett tökéletes,mert elkezdte szúrni gondolom a haj és elkezdett nyafizni,végül futni előlem!
úgyhogy várunk vele,lehet ma este vagy holnap inkább újra nekifutunk és befejezzük a frizkót!nagyon fura így nyuszi,néha amikor meglátom meglepődök,hogy ki ez a gyerek?
de fülét már biztosan nem bántja!
azért jó lenne,ha megbarátkozna a hajnyíróval,mert az úgy egyszerűbb lenne!
voltunk tegnap ikreknél!nagyon édesek,sokat nőttek és egyre jobban minyílnak a világ felé!a legédesebb az volt,ahogy vártak minket,mert van egy hangulat kandallójuk és a két tökmag odavolt fektetve egy-egy hordozóba eléje és azok csak nézték,csak nézték!
teljesen meditációs szoba volt!
és volt egy eszméletlen jelenet,mentünk közös sétára,nyuszi elkezdte előlről húzni(nagyon erős gyerek
)az ikrek baromi nagy kocsiját és egyszercsak megbotlott és a kocsi alá került!
egész egyszerűen elütötték az ikrek a
nyuszimat!
semmi baj nem lett belőle,csak meglepődött én meg,mint jó fotóriporter palánta az egészet lefotóztam!
és még készült pár fotó,tudjátok egyszzercsak érkezik!
betegeknek és ápoló mamiknak kitartás és megy a sok gyógypuszi!!!!
képek szuperek!kedvencem Dani és az alma és a két alvó fejecske!
mentem,nyuszi lassan remélhetőleg ébren,program meg van mindig
csináltam fini "lájtos" tésztát!kifeküdnétek tőle,olyan jó lett!
pá csajok!
ja
még azt akartam Juccnak mondani,hogy tudom rengeteg hibát ejtek,de mentségemre én még mindig csak egy,néha kettő ujjal pötyögök,mindezt eszméletlen gyorsasággal és kapkodva,mert már annak is örülök,ha kiszúrom a billentyűzeten a rövid vagy a hosszú í-t és örömömben nem is keresek tovább,mégha nem is a megfelelő!
persze gondolom téged és még sokakat ez nem vígasztal,mert bántja a szemeteket a sok sületlenség,megpróbálok figyelni,de lassan már egy sort se merek leírni,mert vagy olvashatatlanul tömör vagy tele van hibákkal(legtöbbször mindkettő),ami igaz is!de ,ha sok mindent le akarok írni,akkor az időmből csak így futja!
esetleg lehet kölcsönkérem Csibi gyorsíró tankönyvét,hátha úgy megtáltosodnék és nem lesz több gond velem....már ami az írások külalakját illeti,a tartalmából nem engedek
igyeszem igérem!
na de most tényleg mentem!