Új privát üzeneted érkezett!

Ayse!

Vallással kapcsolatban talán én is fogalmazhattam volna radikálisabban is - mint ahogy gondolom is - csak nem nagyon akartam méhkasba nyúlni (vagy hogy is mondják ezt??? :oops: :oops: :oops: ), szóval próbáltam nagyon-nagyon finoman előadni a véleményemet.

Juci!

Jaj, Marci nagyon helyes a nagyiddal! Annyira meghatóak ezek a képek. Én mostanában ráadásul különösen érzékeny vagyok ezekre a nagyis dolgokra, ugye a nagymamám nagyon beteges, bezzeg, amikor Gergő ott van, akkor kivirul, felélénkül...

Kutyuli nagyon édes, gondolom, lesi minden mozdulatotokat.
Szót fogad egyébként?
Azt hallottam, hogy ezek az állatok, akiket befogadnak, megmentenek, nagyon-nagyon hálásak tudnak lenni.
Marci hogy viszonyul a kutyuhoz? Ill. fordítva? Nem vadul Marcival? Ezt úgy értem, hogy nem kell attól félni, hogy fellöki, örömében, stb?

Várgesztesen milyen látnivalók vannak?

Kép
kuha

Kuha
Nagyiddal semmi változás? Úgy értem nem lehet belé lelket önteni?
Várgesztesen szép erdő van és egy vár :lol:
Kutyuli szótfogad és nagyon kedves. És imád játszani. De nagyon résen kell lenni, mert nem érti hogy Marci labilisabb és simán felborítja szegényt. Mondjuk természetesen egy pillanatra sem hagyom Őket kettesben és résen vagyok. Amúgy egyelőre semmi hír a gazdiról.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Róki - Zsuzsa baba híreket köszönjük.

Szegénykémek, remélem, mostmár nagyon hamar véget ér ez a rémálom nekik.
Továbbra is csodálom Rókit, és mégtöbb erőt kívánok neki!

Kép
kuha

Kuha
Szomorú ez a családi történet. Azért talán egy telefont megérne. Úgyis egyből megéreznéd,ha egyoldalú lenne a békülési szándékod.
Hozzánk ha minden igaz szombaton jönnek Apukám Hugáék. Velük három éve volt egy kis nézeteltérésem. A Papám halála ébresztett rá,hogy mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van és a család az család. Ha egy mód van rá próbálom befogni azt a fene nagy háborgó számat, akkor is amikor nagyon nehéz. Amúgy Papókám elvesztésénél döbbentem rá, hogy mennyire szerették Ők is Papámat és, hogy Papónak az volt a szíve vágya, hogy a család tartson össze.Na befejeztem :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Na, igen, ilyenekre gondoltam pont, hogy a kutyu szerintem még nem tudja, hogy Marcival óvatosabbnak kell lennie.
Egyébként én azt hittem, hogy valahol itt a környéken találtatok rá, erre olvasom az iwiw-en, hogy Tiszavasvárin (remélem, jól emlékszem, a Tisza.. rémlik :oops: :oops: )

Nekünk is van két kutyunk, az egyik kb. akkora, mint egy nagyobbacska medvebocs, azzal nincs is gond, Gergő imádja.
A másik viszont, egy német dog, kb. kétszer akkora, mint a vizsla.
Na, Gergő eddig őt is bírta, mindig dumált neki, de mostanában fél tőle. Pedig hát soha semmi attrocitás nem volt, mindig kézben vittük Gergőt, pont a kutyák miatt.
Most is kézben volt, mikor mondja valamelyik nap Robi, hogy Gergő sírt a nagyobbik kutyától.

Hát, nagyim hol jobban van, hol rosszabbul, most egyébként pont a keresztanyáméknál van, kb. egy hete. Tegnap beszéltem vele telefonon, van saját mobilja :lol: :lol: :lol: , felhívtam őt, elég jó hangulatban volt.
De hát ez tök változó...
Félek, hogy már nem lesz az igazi soha, sőt, csak rosszabb lesz.
Hiába, 78 éves...

Kép
kuha

Juci!

Fene nagy háborgó szád??????? :lol: :lol: :lol:
El sem tudom képzelni rólad! Pont azért, mert Te is mindig inkább csitítani, békíteni próbáltad itt a népet, ha valami "gáz" volt... :lol: :lol:

Kép
kuha

Na, itt vagyok, csak közben lezuhanyoztam. Tök béna vagyok így a bibis ujjammal. Gépelni is nehezebb. :evil:

Kuha!
Háát, így tényleg más a helyzet. Megértem, hogy bánt a dolog! És azt is, hogy eleged lett abból, hogy te kezdeményezed a békülést!
Azért kívánom, hogy rendeződjön a viszonyotok! Csak az a baj, hogy mégha ez meg is történik, semmi nem lesz már a régi. A tüske még bizti sokáig benned maradna. Gondolom..

Ayse!
Szegény Andris, úgy sajnálom, hogy így összejöttek a betegségek nála! :(
Jobbulást neki!
Én is szeretem a Mel Gibsont, de szerintem már a Passio is elég "látványosra" sikeredett. :?

Juci!
Köszi a drukkot, aranyos vagy! :wink: :)
Nagyon édesek vagytok a képeken! A kedvencem az alvós! :)
Nagyon helyre kis kutyulitok lett! :)
Köszi a Rokihiradót! Remélem most már segítenek végre Zsuzsán!!!

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha!
az én nagyimnak is van mobilja! :lol: 85 éves, de tök ügyesen kezeli! :D
Mondjuk Anyukám nagyon precíz rajzot készített neki a telefonról, menüpontokkal, gombok fukcióival.
De akkor is ügyes! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Hű, szegény, a köröm tényleg nagyon tud fájni! Remélem, nem lesz komolyabb baj, és a helyén is marad a körmöd!!!

Mel Gibson-t én is szeretem, és pont a Passio-t akartam én is felhozni, hogy már az is elég durvára sikeredett... Nekem mondjuk nem is igazán tetszett...

Kép
kuha

Ayse
Szegény Andris! Jobbulást Nektek! Apa még nem kapta el?

Duda
Én a Passioról jöttem ki. Sírva. Borzasztó volt számomra.

Kuha
Értem. Hát tényleg nem túl intelligens (elnézést, de nem jut rá jobb szó az eszembe) a viselkedésük.
Képzeld, baromi indulatos és háborgó vagyok. A látszat csal :wink:
Mondjuk annyi, hogy a békét sokkal jobban szeretem és nagyon fejlett szerintem az igazságérzetem.És már meg is érkeztünk a háborgó nagy számhoz :lol: :lol: Benianyu tudna mesélni. Na nem Vele szoktam balhézni, csak háborgok Neki! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Évi!
Szomorú dolog ez a vita keresztszüleiddel, főleg, hog veletek is haragot tartanak. Megértem azt is, ha nincs már kedved többet próbálkozni a béküléssel, hiszen Te elég sokat tettél. :(
Nem tudom, mi lenne a helyes döntés, de kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgok.

Juci!
Nagyon szépek a képek, a közös alvós meg egyenesen fenomenális! :lol:
Kutyus is nagyon cuki, gondolkoztok, hogy megtartsátok?

Duda!
Mozi :(
Ujjad :evil:
Hát akkor ezt a filmet nem fogjuk megnézni.......
Viszont jó, hogy Nati jól viselte a nagyiékat :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha, Duda
Nagyimobil nagyon aranyos!
Szegény Mamókámnak biztos nehezen menne.
Kuha a Mamádtól szerintem csodákat ne várjál. MInden kellemesebb napnak örülni kell.
És a nagy kutyuli talán egyszer ugatott egy nagyott és Gergő azt jegyezte meg. Fene se tudja..

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Mi tegnap lejöttünk a Balatonra ebben a gyönyörű időben. El sem hiszem, hogy január van. :shock: :lol: Itt érzem csak igazán, hogy mennyi időt elvesz Majátől a suli és az épitkezés. :( Annyira jó egész nap együtt lenni, mindent együtt csinálni és nem rohanni sehová. :oops: :D Nagyokat sétálunk a jó levegőn, Maja 3 órát aludt du. :shock: Mások is ivannak itt az utcából, nem csak mi vagyunk ilyen őrültek. :P Apa még horgászni is elment, persze eredménytelenül. :roll: :lol:

Rokival én is beszéltem, szegény eléggé maga alatt van, de még igy is le a kalappal a kitartásáért. 8) Csak ne lenne minden ilyen bizonytalan. :roll: Annyira jó, hogy ennyiünkkel meg tudja osztani az érzésit, félalmeit, szuper jó ez a kis csapat. :oops: :D

Benianyu!
Jó kis program, főleg ilyen szép időben. Milyen hosszú volt a táv és mennyi időbe telt lefutni? Pompom rulez :!: :P

Kuha!
Ti is nagyon szép helyen sétáltatok. :D Mi is szoktunk horgásztavakat felderiteni, kinézzül a horgásztérképről és jó elmegyünk megnézni és, ha tetszik legközelebb apával ki is próbáljuk. :lol: Persze ez még őkisasszonységa előtt volt. :? Ez nem egy izgő-mozgőnak való program. :lol:

Juci!
Nagyon édes az együttalvós kép! :lol: A kutty gyönyörű, csak nagyon vékony. :roll: Ha nem lesz meg a gazdi, megtartjátok? :wink:

Ayse!
Szegény Andris, sok-sok gyógypuszi, főleg a kis pöttyös popójára.
Remélem apából tényleg nem lesz túrórudi reklám. :?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Barbi
Persze, motoszkál bennünk :lol: Csak....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Én is beszéltem Rókival, de látom, már fent vannak a hirek. Szegény éppen a mai lázadatokat gyűjtötte egybe, és Zsuzsa egész nap lázas volt. örülök Juci hirének, hogy estére lement. Zsuzsa tüdőgyulladása csak a röntgenen látszott, kopogtatásra tiszta volt a tüdeje. Még jó, hogy kiderült, reméljük, innentől már gyorsabb lesz a gyógyulás. Annyira sokat gondolok rájuk.

Ayse, Andrisnak is jobbulást kivánok!

Nálunk nagyon mozgalmas hétvége volt, jöttek-mentek az emberek. szerencsére most az a szokás, hogy a vendég hoz ebédet :wink:

Julcsinak adtam tollat és papirt...hát imád firkálni. Odavitte az én kezemet is és kérte, hogy cicát rajzoljak. Na, Benianyu, versenyezhetnénk, ki tud jobbat :P . Minenesetre aztán firkált tovább, egyszer csak azt vettem észre, hogy már a nadrágját firkálja. Rászóltam, hogy nem szabad, mire édesen közölte: cica...vagyis ő egy cicát rajzolt a nadrágra. Ezek után nem tudtam haragudni. ja, és megnyugodtam, hogy akkor az enyém is felismerhető, ha még két vonal is cica.

Igaz is Barbi, akartam irni, hogy nem csak a pulcsi jó még Julcsira, hanem minden. A harisnya kezd feszülni, de nem vészes :D

Anna már két éjjel óta jól alszik, csak szopizni kel fel kábé háromóránként. Tegnap csak 4-kor vettem magam mellé, addig a kiságyban aludt.
Ma lejött a köldökcsonkja. Ti emlékeztek rá, hogy utána hogyan kell kezelni? Eddig ugye alkohol és hintőpor. És most?

Nyúlné, köszi a telefonszámot, megbeszéltük az orrszivást, és nagyon kedves volt após felesége.

KépKép

KépKép
majola

Cleo!
Balaton :) De jó nektek! :) Merrefelé vagytok?
Nati balatoni maratoni alvásait a mai napig visszasírom! :?

Kuha!
Hát én is remélem, hogy a körmöm a helyén marad! :shock:
De szerintem nem lesz ennél rosszabb a helyzet. A körömágy sérült, ott, ahol az a fehér félhold van. Vagy mi :oops: Csak ott lila.

Ayse!
Azt szerettem volna kérdezni tőled, hogy amikor Lili megkapta a bárányhimlő elleni szurit, nem merült fel, hogy Apa is beoltatja magát?
Nálunk sem volt Apa bárányhimlős, és nekünk a dr. néni javasolta, hogy ő is oltassa be magát.:roll:
És ez az oltás tényleg csak 20évig véd?

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa!
Úgy emlékszem, Natinál a köldökcsont leesése után csak hintőporozni kellett.
De jó, hogy Anna ilyen ügyesen alszik! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Majola
Mi a biztonság miatt még egy darabig nem merítettük vízbe a pociját asszem és néha alkoholos fülpiszkával azért áttöröltük.
Ügy Anna baba, hogy ilyen szépen alszik. Meg Te is! És Julcsi!Édes!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Azt hiszem, a legjobbkor jött Anna. Olyan jó, hogy Apa itthon van velünk, legközelebb márciusban utazik csak el pár napra. Egészen házias lesz, ha igy folytatjuk. Bár kicsit félek, nehogy átalakitsam és elfelejtsen zongorázni, mert a hétköznapi dolgokhoz való teljesen lehetetlen viszonya fontos része volt a személyiségének. most meg fürdet, dajkál, pelenkáz, mosogat, takarit...őrület. Igaz, minden alkalommal külön el kell mondani a feladatot, úgyhogy van remény, hogy megmarad annak, aki :lol:

Naaaa, Duda, Juci, most akkor alkohol vagy hintőpor. épp ezen vacilláltam!
Juci, szuper az alvós kép!!!

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa! :D
Háát, elég rég volt már :oops: :oops:
De víz tuti nem érheti!! :)
Apa egy tündér! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa!
Már két hetes ez a nagylány, hogy repül az idö! :D
Leon is iszonyatosan imádja a rajzolást, de csak kimosható filctollal garázdálkodhat, meg max. zsírkrétával :lol:
Mondjuk ma pl. új vizinövényeket rajzolt az akváriumra, azt hitte, a halaknak kevés, ami van...... :?
Ezt legalább le tudom mosni :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

Zsuzsa, én nem emlékszem mit csináltam Eszti csonkjával :( :oops:
de most már nem lehet elrontani :wink:
de ügyes ez az Annalány, hopgy ilyen jól alszik! olyan ügyesen beilleszkedett :) az meg nem baj, ha ember beleérez egy icipicit az anyák sorsába, még lehet, hogy élvezi is a változatosságot :D

Cleo, éljen a Balaton! ilyenkor biztos nincsenek a német turisták :)
nekem az a nagy vágyam, hogy az északi parton legyen egy kis házunk. talán öregebben oda is költöznék. te is horgászol???

Juci, ez jó kérdés, hogy mit kell csinálni ilyenkor éjjel, nem emlékszem, majd megnézem. vagy, ha valaki tudja írja le!
nagyon jók a képek, az alvós is nagyon aranyos :) a kutya meg tündéri! nekem a vizslák nagyon tetszenek, és ők nagyon gyerekszeretőek is, nem?

Rokival én is beszéltem, tényleg jó, hogy ennyien vagyunk így együtt. nagyon bízom a holnapban....

Andi! hurrá Bécs :) sztem tuti nagyon jól fog aludni Nati a nagyiéknál, úgyhogy várunk benneteket is sok szeretettel, majd küldök mindenkinek.

tudom, már lassan kezd unalmas lenni, hogy örülök Eszti alvásának, de minden nap meglepődök, hogy mennyire jó, hogy leteszem, és alszik :D és milyen gyorsan ment, hihetetlenül jó!

Évi, de szép helyen voltatok! aranyosak a képek :) a keresztanyus történetet sajnálom :( én is úgy vagyok ezzel, ha szeretek valakit, akkor túl tudok lépni és nem ismerem a dacot. a keresztapádat én sem értem miért bánt úgy Gergővel, talán mert neki nincs gyereke, ez nekem is kimondhatatlanul fájt volna, és nem is bírtam volna szó nélkül, vagy a megrökönyödéstől nem tudtam volna szólni :(

KépKép
KépKép
and

Köszönjük az együttérzést, ránkfér :(.

Juci!
Azt nézem, hogy Marci mindkettőtökre hasonlít (más amennyi a kedves férjedből látszik, meg az eskövői fotókról emlékszem).
Nagyan aranyos az együttalvós.
:)

Majola!
Az alkohol nem árthat, az csak sterilizál. Vagy nem?
Apa és a háztartás :)
Azért az is fárasztó, almondani...én nem adom fel a harcot és majd 15 éve tanuljuk a mosnivaló ruhák válogatását, a helyes teregetést...de azért sokszor egyszerűbb megcsinálni, mint elmondani.

Duda!
Ez nem merült fel, de tuti nem oltatná be magát. Semmi ilyesmire nem hajlansó (szerintem fél a tűtől, nem véletlen, hogy a nők szülnek)
Én azt olvastam, hogy azért van ez a 20 év védettség, mert ekörüliek az első oltások és azóta kitart még a hatás. De van aki szerint 5 évig tart. Hát nem tudom. Menj rá a www.baranyhimlo.hu -ra.

ayse

a filctoll nálunk is nyerő!
tényleg, mondjátok már el hogy van a pont-pont-vesszőcske vége? készen van a fejecske, és utána? készen van a török basa :) ennyire emlékszem. ma ezt gyakoroltuk az Esztivel, marhára tetszett neki, én meg próbáltam közben kitalálni a versecske közepét :D
Barbi, azért jó, hogy a pókotokkal még nem találkoztam, azzal ki tudnál kergetni a világból! vagy vele :oops: neve is van biztos :D

KépKép
KépKép
and

Ezt találtam itt:

Mennyi ideig garantál védettséget a védőoltás?

Az elmúlt 20 éves tapasztalat alapján megállapítható, hogy a vakcina teljes védelmet biztosító ellenanyagszintet produkál. Ez hosszú távú, felnőtt korra is kiterjedő védettséget jelent.

Mióta alkalmazzák az oltást az orvosi gyakorlatban?

Magyarországon 1998-ban törzskönyvezték, azonban többnyire nem ismert a lakosság körében. Japánban és Koreában 1986 óta rutinszerűen oltják a lakosságot. Az USA-ban 1995-ben tették kötelezővé a bárányhimlő elleni védőoltást. Az amerikai példát számos ország követi, ilyen Kanada és Finnország is. A vakcina népszerűsítésére létrejött EUROVAR, a European Varicella Foundation 2002-ben a közép-kelet európai országokra is kiterjesztette működését.

Basszuskulcs, a 15 hós után oltattam volna, na mindegy...

ayse

hosszú nyaka, nagy a hasa...

ayse

And!
Pont, pont vesszõcske,
Készen van a fejecske,
Kicsi nyaka, nagy a hasa,
Készen van a török basa.

Kép

Kép

Kép
bodza

Ayse eszembe jutott rólad az anyukám, amikor én voltam gyerek :) én nem értem hogy csináljátok! háztartás, beteg gyerek, konyhapakolás, munka, olvasgatás, közben meg minden olyan természetes, hogy még egy hegyet is elhordanál közben. mondjuk ő a robert redfordért volt/van oda :lol:

és most kivételesen nem vasalok, csak reggel, mert egy másfél órát feküdtem, úgy fájt a fejem,most meg már fáradt vagyok.

megyek is, jóccakát :)

KépKép
KépKép
and

köszi majd variálom :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! :) :) :)

Mostanáig vasaltam, közben néztünk Apával egy egész aranyos filmet a 2-en. Nem voltam benne biztos, hogy engem érdekelni fog, de tetszett, így az első reklámnál elővettem a vasalófelszerelést és hajrá! De elfogyott mind! :)
Visszaolvastam, de már kissé szita az agyam, csak egy-két dologra reagálok. :)

Köszönjük a bókokat, mind az almaevő, mind a Pompom-színező csibészem nevében! :)

Juci,
Nagyon jók a képek! :) Főleg az alvós! Köszi Apának, hogy lefényképezett titeket! :)

Kuha,
Nagyon vagány Gergő a tónál, látszik, hogy már jól van! :)
Sajnálom. hogy ilyen viták vannak a családodban, remélem megoldódik, mert így nagyon keserű a dolog. :?
Én regisztráltam már, csinálom is, a többit majd privátban, ha van kérdésed. Itt elég OFF.

Barbi,
Leon jó nagy csibész a vizinövények firkálásával! :) :)

Duda,
Sajnálom, hogy ilyen hatással volt rád a film. Meg a körmödet is, az nagyon tud fájni, nekem már kettő leesett és újranőtt, na nem akarlak rémisztgetni.
Azt hiszem, mi együtt jöttünk volna ki, vagy egyikünk sem. :oops:

Cleo,
Éljen a balatonozás! :) Ma tényleg igazi kirándulóidő volt, olyan márciusi! :)
Futás ügyben, két táv van, rövid kb 5 km és hosszú 10-12. Apa a rövidet futja, 20-25 perc a tereptől függően. Ezek mindig mezei futások. Azért szeretek menni, mert olyan, mintha kirándulnánk. :)

Zsuzsa,
Mondtam neked, hogy ez a Julcsi nagyon okos kislány és a rajzolás is menni fog neki! :) :) Egyébként Beni is szokott néha a ruhájára firkálni, ha nem figyel oda.
Nemrég a hófehér lepedőjére kék filccel jó nagy betűkkel ráírta a nevét. :? :? Azóta sem jött ki, még fehérítővel is csak kopik, de remekül alszik rajta.
De jó, hogy Annababa ilyen jól alszik, legalább te is tudsz pihenni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Cleo! Hú, de irigy vagyok, nagyon szép lehet a Balaton ilyenkor. Kár, hogy a mi házunk (anyósoméké) nincs téliesítve, így hidegben nem lehet lemenni (gyerekekkel pláne nem).

Duda! Film. :( Én már a Passiót se néztem meg...

Kuha! Keresztapudékkal való vita :( Remélem megoldódik, ha nem előbb, akkor utóbb. Szerintem is jobb a békesség. Vallás-Isten akarata: kicsit más véleményen vagyok, nem hiszek a predestinációban. :)

Ayse! Mielőbbi jobbulást a gyerekeknek!

Majola! Képzeld, nálunk is Kristóf eddig sokkal jobb alvónak tűnik, mint anno Saci volt. Ő is 3-4 óránként ébred, és szopi után vissza is alszik. Sőt, Saci imádott (imád) szopizni, így soha nem engedte el a cicit, csak ha már teljesen beájult. Kristóf meg eszik, és kiköpi, nem használja cumiként. :)
A köldökét én is néha még áttöröltem, de semmit nem csináltam vele, már vízbe is raktam utána.

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza, And, Ayse
Nálunk "rövid nyaka" van a török basának! :)
Holnap én is bevetem Daninál, hátha tetszik neki! :)

benianyu

And!
Aranyos vagy! Én mindig úgy érzem, hogy még egy csomó mindent meg kellett volna csinálnom...és a másik két kedvencem meg Ralph Fiennes és Hugh Grant :oops: :oops:

És én mindig az orvosokat csodálom (ma reggel is ezzel példálóztam), hogy hogy bírják ezt a munkabeosztást, az ügyeletet...én már attól kipurcanok, hogy másfél éve megszakítják az alvásomat egy kis időre, nem egy életen át, meg nem élet-halál kérdésekről kell döntenem villámgyorsan....

ayse

Benianyu/Anikó!
Kicsit a témába vág, hogy beszéltem a fogadóórán az ovónénikkel. Tudták, hogy régebben nagyon sokat foglalkoztam Lilivel külön és kérdezték, hogy így van-e még. Én meg mondtam, hogy nem :oops: :oops: , mert Andris mellett ez lehetetlen, mindig sasolni kell őt és így az ő igényeihez alkalmazkodunk és olyanokat csinálunk, amiben ugye Andris is részt vehet. És azt mondták az ovónénik, hogy egyáltalán nem látszik meg Lilin a változás, vagy hogy valami veszteség érte volna, sőt! Szóval amit elveszítünk a réven, megnyerjük a vámon :D (hogy kitekerjem a mondást).

ayse

Sziasztok!

Eddig olvastam vissza, de már nem lesz erőm hoszasan írni. Gergő a vállamon alszik, és marha nehéz... Ma pocsékul alszik :( És alig van hangja. Remélem, csak az egésznapos sikítozástól, és nem lesz beteg!

Rokicáékról köszi a híreket, továbbra is megszakad a szívem értük :cry: Remélem, a holnap végre sokkal jobb hírekkel köszönt ránk!

Zsuzsa :) Én emlékszem: csak alkohol, nálunk a leesésig is ezt javasolta a dokinéni, no hintőpor :)

Ayse :) Andrist is nagyon sajnálom, remélem, már csak javul, és könnyen túl lesz ezeken a sz...-rokon. Érdekes, nekünk annak idején Balázsnál / ő 2 évesen volt bárányhimlős/azt mondták, nem szabad semmivel kenni, hintőporozni a pöttyöket, mert attól fertőződik el. A honlapról is ez rémlik.
Na már csak az kéne, hogy ezt az oltást is kötelezővé tegyék! :evil:

Ennyire futotta...

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

hoszasan=hosszasan...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a jókívánságokat!

Apa kenyérben sült csülköt készített és oroszkrémtortát hozott.
Kérte, hogy én meg eperkrémlevest csináljak, szóval ez volt a szülinapi menű.

Ayse, örülök, hogy ahűtő végül befért. Szeretem a stílusosd. Andris pöttyhiányainak örülök, de a többinek nem, javulást.!

Róki, elsírtam magam. Nagyon sok erőt és gyors gyógyulást Zsuzsának!!!!

Schöfis bezárás ledöbbentett. Ezek a sz-- nem tudják, hogy milyen munkát végeznek ott. Ebben a kórházban szültem és maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Nagyon remélem, hogy sikerül lobbizni és megmenekül a kórház. Az eü. minisztert kéne a jó büdösbe elküldeni, vagy vmelyik kórházba néhány napra befektetni.

Bocs a kirohanásárt.

Benianyu a képek nagyon jók.

Juci, Marcika is hatalmasat nőtt.

Bodza, szépek a gyerekek.

Majola, örülök, hogy híreket lehet hallani felőletek is. Látom apa konyhatündér lett.

And, nálatok is pörögnek az események.

Tegnap mi megint Nyíregyházán voltunk anyukámnál a kórházban. Hál istennek, mert sokkal jobban nézett ki, mint múlt héten. Lehet, hogy hamarosan haza is engedik. Kincsi már a végén rosszalkodott, mert szűkös volt neki a hely, meg sok volt az autóban való ülés is.

Pandának nagyon gyors gyógyulást kívánok!

Évi, nem egyszerű. Valóban nem jó haragudni, de az emberben lévő büszkeség sokszor mást diktál, mint ahogy cselekszünk.

Cleó, valóban gyönyörű idő volt. Szombaton itt is hétágra sütött a nap, csak du lett megint nagyon szeles az idő. Mi is sokat vagyunk kint Kincsivel.

Bocs befejezem, mert Kincső kopogtat a szobájából, hogy fenn van.

Remélem még tudok jönni.

puszi

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok,

Jajj szegeny Rokicaek, annyira drukkolok, hogy minel hamarabb tul legyenek az egeszen!!!

Ayse,
Hat nektek is kijutott boven :evil:
Ha ket gyerek van, mindig keresztbe fertozik egymast?? Jobbulast de gyorsan!!

And :)
Hat nagyon gratulalko az alvasotokhoz minden szavadat figyelem :lol: :lol: :lol:
JOl ertem, hogy egyszer, elso alkalommal volt eg ynagy siras, aztan masodiktol kezdve mar csak ot vagy tiz perc??
Annyira hihetetlen szamomra, hoyg DAvid is ilyen jol vegye a dolgot. Egyelore pont ahogy Te is irtad megfeszitett labbal teli torokbol uvolt, ha megprobalom lefektetni.
Nalunk az elalvas gyorsan megy, viszont az ejjeli ebredeseknel nagyon varja a szoptatast vagy a kajat es van hogy egy ora visszaaltatni. Es tovabbra sem erdekli se maci, se pelenka se semmi. :? Szoval most azon tiprodom, hogy elkezdjuk e az alvastanitast, mert meg bejon az is, hogy februar elejen hazamegyunk ket hetre, szoval mashol fog aludni nem a sajat agyaban. Ugyhogy nem tudom van e ertelme elotte, vagy inkabb majd ha visszajottunk.. de az meg egy honap! :shock:

Kép

Kép
ppanna

Juci,
Huu Marci tenyleg jo nagyot nott :)
Nagyon helyes kisfiu!!

Davallia, remelem Panda is hamar meggyogyul, azert szerencsere meg van ideje a szulesig.. Inkabb Neked lehet nehez pihenni igy..

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok,

tényleg nagyon szép idő van, és remélem ha eddig nem jött akkor májusban nem is jön már hideg :)
Mi voltunk a közlekedési múzeumban tegnap. Roli nagyon élvezte. És tényleg ingyenes ;) Csak az időszakos kiállításért kell fizetni, de azt nem néztük meg. Mi a vonatok miatt mentünk főleg.

MEg mocizott még Roli a ligetben. Most arra jött rá, hogy hajtja magát majd felemeli a lábát és gurul. Annyira örül ennek a felfedezésnek.
Persze fényképezőgépet nem vittünk.

Remélem Zsuzsababa jobban van. Annyira gáz ez az egész. És most azért kell átjárniuk a HP.-ba fülészetre???

Ayse, Roli amikor megkapta a himlő elleni védőoltást én is megkaptam mert nem voltam még himlős és mivel szeretnénk gyerkőcöt nem is szeretnék az lenni. Egyébként semmit nem éreztem.

And, én szívesen mennék a talidra, csak nem tudom, hogy meg merjem e kockáztatni, mivel két hét múlva műtik Rolit és nem lehet beteg. Persze attól függetlenül is megbetegethet, hogy elmegyek a talidra.
azért küldenél nekem címet privire?

Davallia, remélem hamar meggyógyul Panda, gyógypuszik neki.

Török basának nálunk kicsi a nyaka :)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok tényleg, tegnap egy csomó telefont és SMS-t kaptam, ami nagyon-nagyon jólesett, meg hát én ilyen kiöntős típus vagyok, nagyon sokat számít ha el tudom mondani mi a bajom. Talán ez a fórumozás-függőségem magyarázata is. Szóval tényleg szuper ez a csapat, nem tudom mit csinálnék nélkületek...

Andnak meg kifejezetten köszönök minden információt, mert állandóan nyúzom, hogy ez vagy az a lelet mit jelent és próbálok okos kérdéseket feltenni az orvosoknak/nővéreknek.

Bár a nővérkék közül csak kettő van aki tényleg olyan tüneményesen aranyos és kedves MINDIG és olyan emberi és józan ésszel ellátott a hozzáállásuk, hogy le a kalappal előttük. A legtöbb kedves, de olyan makacsul ragaszkodnak a hülye szabályokhoz, aminek nincs értelme...

Pl... Egyik egyébiránt nagyon aranyos nővérke nem engedte, hogy Zsuzsa lázát csillapítsam mikor látszott hogy el fog aludni estére rövid időn belül, pedig 38,4 volt a láza (38,5 alatt hivatalosan nem csillapítanak) és 20 perc hiányzott hogy kilegyen a 4 óra mióta legutóbb kapott kúpot. Ennek megfelelően 2 óra múlva 39 fölött volt, az alvó gyereket fel kellett ébreszteni és végigcsinálni vele a lázmérés-csillapítás-visszamérés-pelenkacsere-mert-a-kúptól-mindig-kakil mizériát...

Ezzel szemben a "normális" nővérke tegnap este ránézett a gyerekre mikor kivittem orrot szívni, 38,1 volt a hője és 3 órával azelőtt kapott kúpot, és azt mondta, adjunk be neki Nurophent mert látszik rajta hogy fel fog menni. És képzeljétek, LÁZTALAN éjszakája volt!!! Az első hetek óta!!!

És hát akkor harmadik variációnak vannak a hülye picsa (már elnézést) nővérek, akikből elég kevés van hálistennek, ls akkor kétesélyes hogy hülye ÉS inkompetens vagy csak hülye de legalább jól végzi a dolgát...

Sajnos ma délelőtt megint felment a láza 38,5-re...

Viszont tragikomédiába illő történetünk folytatása, hogy David és én is elkaptunk egy fosós-hányós vírust, úgyhogy az éjszaka kellős közepén riasztottam anyukámat, hogy jöjjön be a kórházba Zsuzsához, mert nem akarom hogy elkapja tőlem. Azt mondták hogy az ő lezajlott torokgyulladása már nem veszélyes Zsuzsára... Hát remélem. Most állandó SMS kontaktusban vagyunk, én meg itthon pótlom be a többhetes nem alvást... Azt mondta a kezelőorvos, ha már nincs hasmenésem, akkor már nem fertőzök, úgyhogy erre várok... éjjel óta nem hánytam, de hát nem vagyok százas. Remélem ez ilyen enyhébb lefolyású dolog lesz, mert nekem volt ebből olyan kemény is egyszer, hogy azt hittem kiugrik a szemem a gyomorgörcsöktől... ez messze nem olyan kellemetlen.

Úgyhogy most minimum holnapig itthon leszek, meg David is, bár ő is nézett rám kiskutya szemekkel, hogy milyen lelkiismeretfurdalása van, hogy nem vagyunk ott Zsuzsa mellett. Nekem is, de isten ments hogy még EZT is elkapja a többi baja mellé.

Zsuzsa mellkasi röntgenén tényleg kimutatták a tüdőgyulladást. Ezt mondta is az ügyeletes orvos is (aki egy és ugyanaz akit egyszer hétvégén este elértem otthon a mobilján amit egy barátnőm adott meg azzal hogy a tűzbe tenné a kezét ezért az orvosért, miért nem megyünk át hozzá mert itt rendel a következő utcában - micsoda véletlenek) meg egy radiológus ismerősöm is, hogy van olyan tüdőgyulladás aminek nincs más tünete, nem lehet hallani a tüdőben sztetoszkóppal, minden klinikus rémálma hogy semmi jel nem utal rá, de ott van és csak a röntgen mutatja ki. Mondjuk a radiológus ezért dohogott is, hogy első körben kellett volna mellkasröntgen egy ilyen hosszú lefolyású lázas állapot után mikor beérkezett Zsuzsa a kórházba, de hát ezen már túl vagyunk...

Sajnos ezenkívül voltak a leleten más dolgok is, hogy a szíve alatt/mellett árnyék meg hogy harántirányban megnagyobbodott, na erre pánikba estem (egyébként köszi Juci6-nak a tippet hogy kikérhetem a leleteit, mert a nővérke szóban nem akart nekem semmit mondani, hogy mi volt a röntgen eredménye azonkívül hogy tüdőgyulladása van) de mind And meg a radiológus ismerős megnyugtatott hogy ez önmagában még nem jelent semmit, lehet csak azért van mert fekve csinálták a röntgent, viszont valószínűleg továbbküldik kardiológiára egy szívröntgenre. És tényleg, a kezelőorvosa ma reggel mondta, hogy megy kardiológiára is meg fülészetre is. Hogy mikor, azt még nem tudom.

Én meg elhatároztam hogy átmegyek ehhez az ügyeletes orvoshoz akit a barátnőm ajánlott, mert telefonon is nagyon rendes volt még mikor nem is ismert, a kórházban személyesen is ő volt az egyetlen aki nem beszélt el a fejem felett, és a normális nővérkék egyike szóról szóra ugyanazt mondta, mint a barátnőm, hogy nagyon jó orvos (és hát ő együtt is dolgozott vele), megszállott, imádja a gyerekeket és nem fogad el semmit, és hogy ő is átvitte hozzá a saját gyerekét. És itt rendel mellettem két utcasaroknyira abban a rendelőben ahová körzetileg tartozunk is. ÉS a jelen helyzetben azért is tud segíteni, mert látta Zsuzsát a kórházban, ügyel is ott és lehet hogy ő talán kézben tudja tartani a kezelését, illetve jó irányba befolyásolni, mert ez a tini doki néni még mindig nem a legmegnyugtatóbb...

Szóval nagyon remélem, hogy azt mondja, átvesz minket...

Jelenleg ez a nagy harci helyzet...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csikken:

Csak hétvégén kell átjárni a Heim Pálba, mert akkor nincs fülészet a Madarászban. Hétköznap van.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

sziasztok!
hát én ma nagyon ramaty állapotban vagyok,nem tudom miért,mert aludtam az este... :roll:
viszont,ami igaz,az igaz,jó korán keltem,mert úgy volt,hogy megyek reggelitornázni(nagyNyúl munkahelyére,vett nekem bérletet 8) ),ittam hajnalban egy kávét,ide-oda rohangásztam a lakásba,még késésben is voltam,erre elmaradt! :evil: ,de cserébe megyek este valamelyikre órára!nem úszom meg! :twisted:
addig is kinyaltam itthon a lakást,nyuszi segített,ki is dőlt és nem fáradtabb vagyok,mint valaha!ki érti?mi lesz így velem holnap?izomlázzal!

ja,Barbi!!!!!akkor,ha gondolod gyertek holnap!!!!!!!nyuszi olyan 11-12-1körül alszik el(mostanában kicsit nehéz kiigazodni rajta),szóval,ha nektek jó akkor olyan 1körül akár át is jöhettek,legfeljebb még alszik nyuszi!vagy az késő???bár nektek nem hiszem,mert jó alvókái vannak a gyerekeknek!is! :lol:

levágtuk a haját! :shock: :shock: :shock: ,de még csak félsiker,mert a hajnyíróról hallani sem akart én meg nem akartam erőltetni,inkább szoktatjuk még egy kicsit a berregő rémséghez!ollóval estem neki,apja ölében ült és szórakoztatta,körbevágni sikerült is,de a fejtető nem lett tökéletes,mert elkezdte szúrni gondolom a haj és elkezdett nyafizni,végül futni előlem! :lol: úgyhogy várunk vele,lehet ma este vagy holnap inkább újra nekifutunk és befejezzük a frizkót!nagyon fura így nyuszi,néha amikor meglátom meglepődök,hogy ki ez a gyerek? :twisted: de fülét már biztosan nem bántja!
azért jó lenne,ha megbarátkozna a hajnyíróval,mert az úgy egyszerűbb lenne!

voltunk tegnap ikreknél!nagyon édesek,sokat nőttek és egyre jobban minyílnak a világ felé!a legédesebb az volt,ahogy vártak minket,mert van egy hangulat kandallójuk és a két tökmag odavolt fektetve egy-egy hordozóba eléje és azok csak nézték,csak nézték! :lol: :lol: :lol:
teljesen meditációs szoba volt!
és volt egy eszméletlen jelenet,mentünk közös sétára,nyuszi elkezdte előlről húzni(nagyon erős gyerek 8) )az ikrek baromi nagy kocsiját és egyszercsak megbotlott és a kocsi alá került! :shock: egész egyszerűen elütötték az ikrek a
nyuszimat! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: semmi baj nem lett belőle,csak meglepődött én meg,mint jó fotóriporter palánta az egészet lefotóztam! :oops: :oops: :oops:
és még készült pár fotó,tudjátok egyszzercsak érkezik! :wink:

betegeknek és ápoló mamiknak kitartás és megy a sok gyógypuszi!!!!
képek szuperek!kedvencem Dani és az alma és a két alvó fejecske!
mentem,nyuszi lassan remélhetőleg ébren,program meg van mindig :P
csináltam fini "lájtos" tésztát!kifeküdnétek tőle,olyan jó lett! :twisted: :oops:
pá csajok!

ja :oops: :oops: :oops:
még azt akartam Juccnak mondani,hogy tudom rengeteg hibát ejtek,de mentségemre én még mindig csak egy,néha kettő ujjal pötyögök,mindezt eszméletlen gyorsasággal és kapkodva,mert már annak is örülök,ha kiszúrom a billentyűzeten a rövid vagy a hosszú í-t és örömömben nem is keresek tovább,mégha nem is a megfelelő! :oops: :oops: :oops:
persze gondolom téged és még sokakat ez nem vígasztal,mert bántja a szemeteket a sok sületlenség,megpróbálok figyelni,de lassan már egy sort se merek leírni,mert vagy olvashatatlanul tömör vagy tele van hibákkal(legtöbbször mindkettő),ami igaz is!de ,ha sok mindent le akarok írni,akkor az időmből csak így futja!
esetleg lehet kölcsönkérem Csibi gyorsíró tankönyvét,hátha úgy megtáltosodnék és nem lesz több gond velem....már ami az írások külalakját illeti,a tartalmából nem engedek :twisted: :twisted: :twisted:
igyeszem igérem! :roll:
na de most tényleg mentem! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ppanna!
most nagy lesz a szám, d egyszerűen endorfinhullám söpör rajtam mindig végig, amikor az Eszti alvása szóba jön :lol: :lol: épp ámuldoztunk apukámmal a telefonban, hogy már megint eltelt úgy egy nap, hogy alszik, mint a kisanygal :D
szóval, én bátorítalak! egy hónap, az nagyon sok idő. amikor Esztivel először csináltuk és fél éves volt, akkor is másfél-2 hét volt, és a könyvben is azt olvastam, hogy az már a nagyon nehéz esetnek számít. mi a hajnali szopikról még a nyáron szoktattuk le, egyszerűen bementünk (ha sikerült rávennem, akkor az apja, és neki gyorsabban ment), kivette az ágybó, és elringatta. először nehéz volt, sírt, de szóltunk neki, hogy aludni kell, és pár alkalom után megszokta. még így is kelt 1-2x, de nem 4x! sztem biztos, hogy fog nektek is sikerülni, három dolog kell hozzá, az elhatározás és a szülői egyetértés és kitartás :D ha ez tutira megvan, akkor viszont tuti siker! mert okosok ezek a gyerkőcök ám!
Eszti is ordítós volt, de megtanulta, és rájött, hogy ez neki is jobb így.
egyébként pénbteken voltunk anyóséknál, és az ottani kiságyban is ugyanúgy viselkedett :) betettük és aludt.
és Esztinek sincs alvócucca :( most egy rénszarvival próbálkozom éppen.

Csikken, ok :)

Davallia, Pandának gyors jobbulást!! Te meg gondolj valami szépre mielőtt elalszol :)

most viszont korábban ébredt....

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Rokica, olvasom, Zsuzsa milyen rémségeken megy keresztül.... Gyors gyógyulást kívánok neki, nektek meg kitartást. Reméljük, nem hagy a kis lelkében mély sebeket ez a sok tortúra.
Vendég

And, nem jött privi.

KépKép
Kép
csikken

Halihó!!

Itten vagyok már én is!!! :lol:
Köszönöm a hiányolásokat...nem volt semmi különös csak múlthéten nem voltam valami jól!!!És egyszerűen kedvem sem volt irni,de azért olvastalak titeket minden nap!! :D Még most sem vagyok 100-as...fáj a fejem!! :evil: :evil:

Rókica.
Jajj istenem,a szivem szakad meg értetek!! :cry: Szegény Zsuzsababa,borzasztó lehet amin keresztül megy meg hát gondolom nektek is elviselni ezt az egészet... :cry: :cry:
És most még ti is betegek lettetek :evil: .Nincs igazság!!!! :evil: :evil:
Tiszta szivemből kivánom,hogy legyen már vége ennek a hzdrfkééhvggnk betegségnek és felejtsétek el ezt a sok rosszat!!!
Kitartás!!! :D

Benianyu.
Szélvédő :evil: :evil: ...még jó hogy nem lett komolyabb baj!!
Nekem is átküldenéd azt a munkát??
siroki3@freemail.hu
Köszi!!

Ayse.
Bárányhimlő :evil: Torokgyuszi :evil:
Hess-hess!!! :D

Kuha.
Örülök,hogy találtatok új orvost!!Remélem befog vállni!! :D
Keresztszülők :evil: :evil: Elég kényes egy helyzet,de szerintem,ha te már próbálkoztál és ők komoly emberek léttén se reagáltak...háááát...nem tudom!!
Csak azt nem értem,hogyha nincs családjuk akkor ez igy miért jó nekik,hogy még ti sem vagytok??? :shock: :shock:

Nagyon édes képeket tettetek fel!!
Nem reagálnék rájuk külön-külön mert akkor reggelig itt ülhetnék!! :?

Pandának is gyors gyógyulást,hogy az anyukája is nyugodtan mehessen a kistesóért!!! :lol: :lol: :wink:

Jajj,tuti akartam még valamit,de nem jegyzeteltem... :roll:

Na majd ha eszembe jut jövök!! :D

ancsi26

Sziasztok...

Hírek: a szívével minden rendben van, az egyik füle meggyógyult, a másikból még folyik a cucc. 11 órakor volt egy 38,5-ös hője, de azóta nem volt lázas. Drukkolok hogy ne is legyen, eddig minden napra jutott több 39 feletti láz is...

Felhívtam ezt az orvost (most van egészséges rendelése) és kérdeztem elvállal-e, azt mondta igen, kérdezte hogy van Zsuzsa és rögtön mikor mondtam hogy levitték kardiológiára mert láttak valamit a röntgenen, mondta hogy biztos szélesebb volt a szíve a képen... és tényleg ez volt az ok hogy leküldték. És azt mondta, most már egy-két napon belül látványos lesz a gyógyulás... Bár igaza lenne! :)

Viszont a rossz hír az hogy anyukámnak muszáj hazamennie egy pár órára este, de azt mondta megvárja míg elalszik Zsuzsa. Elég nyugtalan vagyok emiatt, azért is mert nem tudni, ki lesz az ügyeletes nővérke, és hát éjjel is szoktak lázai lenni. De hát csak figyelnek rá, és remélem anyukám se marad távol sokáig. De hát neki is van egy tini gyereke otthon egyedül, meg most nincs is senki aki neki szállítson utánpótlást. Én egész jól érzem magam, hajnal óta nem hánytam, ettem is ittam is, úgyhogy lehet beadok neki egy pár dolgot. Még szerencse hogy 15 percnyire van ez a kórház...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica :) Tényleg nincs igazság, hogy most Ti is betegek lettetek! Remélem én is, hogy enyhe a dolog, és hamar mehettek vissza Zsuzsához. Nagyon sokat gondolok Rátok, és most sajnálom igazán, hogy nem vagyok boszi, már rég jól meggyógyultatok volna... A dokihoz meg sok sikert, valami jó is történhet Veletek igazán :)

Nyúlné :) Nehogymár miattam visszafogd Magad! Nem is Rád gondoltam, nem is Te írtad rosszul :) Különbenis felejtsd el, amit írtam, nem lényeg. Csak nehogy miattam ne merj írni :lol:

Ayse :) Hogy van a család???

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Nemesek,

Nem jossz surun, mi van veletek? Jol vagytok?

Davallia,
Pandanak jobbulast, rengeteg gyogypuszit! Jezusom, mar te is celegyenesben vagy :lol:

Bkrisztina,
Kenyerben sult csulok, micsoda szakacs ferjed van?? :lol:

Bodza,
Kristof nagyon aranyos, hogy hagyja aludni az anyukajat :lol:

Benianyu,
Jok nagyon a kepek, foleg Beni nagyon aranyos a rajzoloson, de Dani is cuki az almaval! Apropo, latod nekem meg mindig megvan az a hulye fobiam, hogy megfullad, bar Balazs nagyon jol kajal. De peldaul meg a mandrint is megpucolom a hejatol es felbe, sot harom fele vagom, igy almat igy odaadni meg nem is gondoltam, mert nem tudom miert, de bennem van ez a franya felsz, hogy megfullad! Nem kellenne?? Jol boldogul az almaval? Marcsak azert, mert Matthieut majdnem megfullasztottam kicsi koraban vele, igy most sokkal betojosabb vagyok!
Nalunk most a Bubo es foleg a zeneje nagymeno a gyerekeknel, otthon vettem, amikor voltunk es orulok, mert tetszik nekik! Olyan jok voltak ezek a regi filmek, vizipok, mekk mester, bubo megvan, de ilyenek, hogy Pon-pon stb, nem talaltam, pedig en is imadtam oket.

Nalatok mar neznek meset a gyerekek??
Balazst egyeltalan nem erdekli meg szerencsere a TV, hacsak nem ki-be kapcsolgatni a TVkapcsoloval vagy magaban!
Tegnap peldaul raszoltam Matthieu-ra, hogy jojjon vacsorazni es kapcsolja ki a TV-t, hat jott is, de nem kapcsolta ki, erre a kicsim bement, kikapcsolta majd amikor megjelent elkezdett tapsolni, hogy most akkor dicserjuk meg :lol: :lol:

Cleo,
Jo pihenest! Nalunk is csodasan szep ido volt a hetvegen, remelem nem lesz a forditottja nyaron, de valoban ki kell hasznalni!!!

Duda,
En is szerettem Mel Gibson-t, de az utolso filmje, nem tudom a cimet, de Krisztus halalat dolgozta fel benne, na azota eleg negativan allok hozza :oops: Kormodnek meg jobbulast! :lol: Es mit csinaltal a film ideje alatt?? En inkabb csicsiltam volna egy jot a kenyelmes szekben(mint mar volt is ra pelda nahanyszor :lol: :lol: :lol: :lol: )

Barbapapa
Zsirkreta nalunk is megy, foleg a csempere :oops: :twisted: , meg van amikor uzsonnakepp szolgal vagy csak engem bosszantani :lol: :lol: :lol: , de valoban egyre jobban szeret irkalni. Meg ami most nagymeno nalunk az a gyurma, apro darabokra szedni es szetszorni a lakasban! De imadja fogdosni, nyomogatni, kostolni :x , en meg hajolok utana es szedem ossze! Dehat igy fejlodik nem??? :lol: :lol: e van formanyomtato es felismeri a kutyat, kakast, nyuszit, cicat, olyan aranyos! Takaritononek fog tetszeni csak a dolog, amikor fel kell kaparni az ottfelejtett darabokat a csemperol :lol: :lol: :roll:

Kuha,
:( :twisted: Csaladi allapot!! En azt hiszen nagyon leorditottam volna az illetot, hogy nem foglalkozott Gergovel! Micsoda szemelytelenseg es bunkosag, nem a kicsi tehet rola! En ugyan nem kernem semmire a bunkojat ezek utan!! Dogoljon meg a penzevel, hatha attol boldg lesz! Nem allom az ilyen embereket!!
Nagyon jok a kepek, valoban szep helyen voltatok!!

Majola,
Annalanynak millio puszi, o is edes, hogy hagy teged pihenni :lol:
Julcsi es a firkalas :lol: pont feljebb irtam Balazs muveirol :lol:

Ayse,
Akkor vegre jo a huto :lol: :lol:
Andrisnak rengeteg gyogypuszi!! Szegeny kislegeny akkor jol kikapta!
Nalunk Matthieunak fajdalomcsillapitot kellett adni es a sebeket is kenegetnem kellett valamivel! Erre emlekszem!
Jo vastagon kend be neki popsikenoccsel, hatha ugy vedi egy kicsit a feneket!

Folyt. kov.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?