Sziasztok!
Princess! Várjuk az élménybeszámolót!!
Nekem annak ellenére, hogy nem nagy öröm a Káliba járni, nagyon tetszett az ottani hangulat. Szép, kultúrált környezet, nincs betegségérzése az embernek és mindenki nagyon kedves. Ez azért sokat segít szerintem.
UH: A mi manónkkal minden rendben. Sokat nőtt az elmúlt három hétben, most 57mm, szóval majdnem 6 cm. (A férjem ezen megint meglepődött, hogy milyen tempóban fejlődik.) Ez nagyobb, mint az átlag, a gép 12+2-nek írta, tehát 4 nappal idősebbnek látszik a koránál.
Már látszik keze-lába, feje, stb. Fejjel lefelé van szegénykém, bár ha így jó neki...biztosan lehúzza a feje.
És láttuk mozogni is. A férjem szerint "a fején pattog".
Viszont legközelebb csak a 20.hét után lesz UH.
Az eddigiek után furcsa lesz, hogy ilyen sokáig nem láthatjuk. Azt hiszem nem halogathatom tovább a fogorvost sem, úgyhogy bejelentkezem.
A laborommal is minden rendben, kicsit vérszegény vagyok, de arra jó a vastabletta meg a vörösbor.
Esküvő: nálunk igazából szóba sem került a szűk körű változat. Részben a sértődések miatt, részben azért, mert sok barátunk van, akiket szerettük volna, ha velünk ünnepelnek. Költségtakarékosság miatt vidéken rendeztük, ezt mindenkinek ajánlom, aki nagy esküvőt szeretne. Kb. fele annyiba került minden (pl. az esküvői sminkemért 3000 Ft-ot fizettem, a kaja pedig 4000 Ft/fő volt!). És ez nem ment a minőség rovására, sőt a legtöbben azt mondták, hogy ilyen jól szervezett, igényes esküvőn még nem voltak (mondjuk ez az anyukámnak köszönhető, aki rendezvényszevezőként funkcionált.) Bár így is felháborítónak tartom, hogy csak azért, mert valamit esküvő címszó alatt veszel, rögtön a duplájába kerül.
Mi nászajándékba mindenkitől pénzt kértünk (na nálunk ebből volt némi sértődés, tehát ez valószínűleg így is úgyis elkerülhetetlen), így nagyjából visszajött a lagzi ára. No mi ebből utaztunk.
Nyulasz! Ruha ügyben most már akkora a választék, hogy szerintem mindenki talál magához illőt, az is, aki nem szereti a királylányos megoldást. Ha pedig lemondasz a fehér ruháról, az jelentős megtakarítást jelenthet!
nyusziful