Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megerősítést szeretnék kérni, hogy jól tudom a Kaáli címét: Istenhegyi út 54/a.
Lesz majd egy recepció a bejáratnál, és ott kell mondani, hogy kihez jöttünk és milyen időpontra? És hogy tudjuk könnyebben megközelíteni? A Moszkva tértől vagy a Déli pu.-tól?
Előre is köszönöm az infokat.

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Princess!

Kaáli Intézet: Istenhegyi út 54/a
Moszkva tér: felmentek azon a hosszú magas lépcsősoron, ott állmeg a 21-es busz, és ha jól emlékszem akkor a 3.megálló (v. 4.ik) az tuti ha leszálltok róla akkor a túloldalon egy hatalmas tábla mutatja az utat. Ott a pultnál csak szóltok hogy kihez jöttetek és el fogják kérni a te taj kártyádat és lemásolják. Aztán leültök a váróban, és majd a doki név szerint szólít titeket.

szia

Erika

ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan
most megyek mert Ákos már itt van az asztal alatt, de legkésőbb este ha elaludt jövök és válaszolok

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Princess!

Mi esküvőt akkor szeretnénk,ha majd jön a baba.Szóval remélem hamarosan! :lol:
Mi hétfőn 4-re megyünk.Már nagyon várom.
A kis esküvő jó lehetett,de nálunk nem megoldható.Biztos egy csomóan megsértődnének,hogy miért nem hívtuk meg.Engem meg nem igazán dob a szép fehér ruha,hülyén is érezném egész nap magamat. :oops:

Erika!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyuszifül!

Ha a vonalzót sikerült,biztos az UH-s képet is megoldod! :wink:
Nagyon várjuk!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Erika!
Köszi az információt. Az első konzultáción számíthatunk valamilyen vizsgálatra is, pl. sperma?

Nyulasz!
Nálunk is sokan megsértődtek a kis esküvő miatt, de nem érdekelt. Inkább világot láttunk!

Nyuszifül!
Nagyon aranyos a vonalzód!

Üdv: Princess
princess
 
 


Szia Princess!

Vizsgálat: nem tudom, mi minden papírt vittünk, de azért szerintem úgy készüljetek, hogy igen, ki tudja. Az tuti hogy az első konzultációért és az első UH-ért fizetni kell. A többit nem tudom, mert mint írtam mi mindenről vittünk papírt, amiket el is fogadott Krizsa dr..

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Erika!

Azt még az időpont kéréskor mondták, hogy 12.000 Ft lesz az első konzultáció.
Már összeraktam a leleteinket, nekem van egy hasi UH leletem is, amit a nőgyógyász csináltatott, azt is elviszem. Hát, majd holnap meglátjuk, még milyen vizsgálatok hiányoznak.

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Princess! Várjuk az élménybeszámolót!!
Nekem annak ellenére, hogy nem nagy öröm a Káliba járni, nagyon tetszett az ottani hangulat. Szép, kultúrált környezet, nincs betegségérzése az embernek és mindenki nagyon kedves. Ez azért sokat segít szerintem.

UH: A mi manónkkal minden rendben. Sokat nőtt az elmúlt három hétben, most 57mm, szóval majdnem 6 cm. (A férjem ezen megint meglepődött, hogy milyen tempóban fejlődik.) Ez nagyobb, mint az átlag, a gép 12+2-nek írta, tehát 4 nappal idősebbnek látszik a koránál. :D Már látszik keze-lába, feje, stb. Fejjel lefelé van szegénykém, bár ha így jó neki...biztosan lehúzza a feje. :D És láttuk mozogni is. A férjem szerint "a fején pattog". :lol: Viszont legközelebb csak a 20.hét után lesz UH. :( Az eddigiek után furcsa lesz, hogy ilyen sokáig nem láthatjuk. Azt hiszem nem halogathatom tovább a fogorvost sem, úgyhogy bejelentkezem. :?

A laborommal is minden rendben, kicsit vérszegény vagyok, de arra jó a vastabletta meg a vörösbor. :)

Esküvő: nálunk igazából szóba sem került a szűk körű változat. Részben a sértődések miatt, részben azért, mert sok barátunk van, akiket szerettük volna, ha velünk ünnepelnek. Költségtakarékosság miatt vidéken rendeztük, ezt mindenkinek ajánlom, aki nagy esküvőt szeretne. Kb. fele annyiba került minden (pl. az esküvői sminkemért 3000 Ft-ot fizettem, a kaja pedig 4000 Ft/fő volt!). És ez nem ment a minőség rovására, sőt a legtöbben azt mondták, hogy ilyen jól szervezett, igényes esküvőn még nem voltak (mondjuk ez az anyukámnak köszönhető, aki rendezvényszevezőként funkcionált.) Bár így is felháborítónak tartom, hogy csak azért, mert valamit esküvő címszó alatt veszel, rögtön a duplájába kerül. :evil:

Mi nászajándékba mindenkitől pénzt kértünk (na nálunk ebből volt némi sértődés, tehát ez valószínűleg így is úgyis elkerülhetetlen), így nagyjából visszajött a lagzi ára. No mi ebből utaztunk. :)

Nyulasz! Ruha ügyben most már akkora a választék, hogy szerintem mindenki talál magához illőt, az is, aki nem szereti a királylányos megoldást. Ha pedig lemondasz a fehér ruháról, az jelentős megtakarítást jelenthet!

nyusziful

nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

Hát tényleg jóóóóóóóó sokára láthatjátok újra a kis babócátokat!
Bocs ha hülyeséget kérdezek, de már nem emlékszem hogy mikor mikor csinálják - az AFP nem pont a kettő közé esik, vagy nektek mikor csinálják?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Betöltött 16. héten, szóval a 17-en. Nekem az a február 12-i hétre esik, szóval egy hónap múlva. Addig gömbölyödök és drukkolok nektek! :D

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem, annyi információval ellátott Krizsa dr. Először is köszönöm az útbaigazítást Erika, tényleg könnyen megtaláltuk, a harmadik megállónál szálltunk le, és már láttuk is a táblát, amit írtál. A többi is úgy történt, ahogy írtad, bejelentkeztünk a recepción, elkérték a TAJ kártyát és nem is kellett sokat várnunk, már szólított is Krizsa dr. Tényleg nagyon szimpatikus, mindent érthetően elmondott. A környezet is tetszett, semmi kórház hangulat nincsen, olyan családias.
És akkor a lényeg: a párom eddigi sperma száma alapján nem lehet inszem, csak lombik. A következő sperma vizsgálatra már ide kell mennünk, január 23-án.
El kell mennünk andrólogushoz is, főleg azért, hogy ő is adjon egy papírt arról, hogy javasolja a lombikot (két orvosi javaslat kell hozzá).
Aztán nekem kell rákszűrés és chlamydia vizsgálat a nőgyógyásztól (van egy tavaly februári leletem, de új kell), EKG, 2-5 napon hormonos vérvétel és általános vérvétel (ez utóbbit novemberben csináltattam, de újabb kell).
Aztán február 13-án ismét megyünk a Kaáliba, akkor már a kész leletekkel és nekem lesz UH is. Persze minden az eredményektől függ, de március végére Krizsa dr. beírt lombikra.

Üdv: Princess
princess
 
 


Princess!

És akkor ennek örültök, vagy nem, vagy semleges? Mármint, hogy nem inszem, hanem lombik?

Azért a lombiknak nagyobb az esélye, bár anyagilag húzósabb. De azért ilyen spermaeredménnyel szerintem nagyon jók az esélyeitek. Hajrá a vizsgálatokhoz, a férjednek pedig sok sikert a 23-hoz! Akkor ezek szerint most mégsincs várólista a Káliban, hogy az eredmények alapján rögtön tudtok kezdeni. Ez jó hír! Addig járj thai chi-zni lelkesen, nagyon jól fog jönni, majd melátod!

Ígértem, hogy felteszem az UH képet. A problémám csak az, hogy ahhoz digitális géppel gondolom le kéne fényképeznem. Csakhogy a miénk elromlott, szóval egy kicsit tovább fog tartani.

nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Princess!

Ez aztán gyorsan ment.Mármint,hogy be is írt lombikra.Nekünk eddig mindig csak a következő lépést mondta,igaz mi pont akkor kezdtünk,amikor 3 hétre elutazott.
A párod hogy fogadta a dolgot?
Ott kell mintát adni,vagy lehet vinni is?
Andrologushoz nem a Kaáliba mentek?
Mi ott voltunk Papp profnál,és meglepően gyorsan haladt a sor,mivel nincs időpont,hanem azt mondták,hogy 2 körül jön,és amikor bejelentkeztünk a recepción,mondták,hogy 6.vagyunk,és csüccs le.Ami még meglepett,hogy "csak" 3000 forint volt.
Manapság már maszek alapon ennyiért az ajtón se engednek be.
Remélem a párod megint olyan ügyes lesz!!!!
Én azért lehet,hogy kérnék fagyasztást.Asszem 10.000 Huf.Nem tudom lehet-e így kérni,de mivel nálatok is volt amikor nem volt,nehogy pont a NAGY NAPON szóljon közbe valami.
Mi legalábbis úgy gondoljuk,hogy hétfőn megkérdezem,hogy van-e rá mód.Azért nyugodtabb lennék.Na,meg a párom is.Mert stresszből aznapra jut majd bőven.És biztos az sincs rá jó hatással.Mondjuk Nektek sokkal,de sokkal jobb eredmények lettek,valszeg már romlani nem fog.
A vérvételeket mikor tudod csináltatni?Szóval hányadik cn-on vagy?
Mert van ahol 3 hét is mire elkészül.Mert bevárnak több vért is,így egyszerre gazdaságosabb.Az elsőnél én is így jártam.

Folyt.köv.
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!
A párommal már korábban voltunk urológusnál és ő a Dr. Kopa Zsolt andrológust javasolta, amit rá is írt a leletre. Így Krizsa dr. azt mondta, hogy akkor menjünk hozzá. Már utánanéztem, hogy hol van a magánrendelése. Akkor a Papp prof-hoz nem is kellett bejelentkezni a Kaáliba? Csak úgy oda lehetett menni? És milyen napokon rendel?
23-án majd ott kell mintát adni és nem lesz rögtön eredmény, csak két nap múlva.
Hát, ha időben megjön a mensim, akkor január 22-én már meg is tudnám csináltatni a hormonos és az általános vérvételt.
A jövő héten megpróbálom elintézni az EKG-t és nőgyógyászati vizsgálatokat.
Ez a fagyasztás engem is érdekelne, de nem is tudtam, hogy lehet ilyet kérni. Tényleg jó lenne, ha megkérdeznéd, és majd írd meg légyszi, hogy mit mondtak.

Nyulasz + Nyuszifül!
(mindketten ezt kérdeztétek)
Hát, a párom egy kicsit szomorkodott, nagyon bízott benne, hogy lehet inszem. Szerinte az kevésbé megterhelő egy nőnek, mint a lombik. Most meg ideges, hogy miatta kell vizsgálatokon és beavatkozáson átesnem. Meg az bántja, hogy még az inszemhez sem elég a sperma száma. Nekem mindegy, hogy inszem v. lombik, csak eredményes legyen. Az a legfontosabb! Ezt neki is mondtam, így egy kicsit megnyugodott!

Nyuszifül!
A thai-chi tényleg hasznos, legalábbis érzem, hogy órák után nem vagyok olyan stresszes. Jók az ellazulós gyakorlatok, itthon is próbálom gyakorolni.

Üdv: Princess
princess
 
 


Princess!

Papp Profhoz is bejelentkeztünk,de nincs időpont.De elég ritkán van ott,szerdán rendel,talán havonta 1-2-szer.

Reméljük a te szervezeted is együttműködik,mint az enyém.Egyébként hány naposak a ciklusaid?

A fagyasztást mindenképp megkérdezem!
A párodat nyugtasd meg,a lombik biztosabb.És hát túléljük.Értük mindent!

Nyuszifül!

Szuper,a babó biztosan nagyon jól érzi magát!Tényleg furi,hogy ilyen sokáig nem nézik.De így normális.
4D-re mentek majd?
Mi az az AFP? :oops:

Igen,van mikor behozza az esküvő az árát,de pont a barátaink jártak így,hogy erre számítottak,aztán nagyot koppantak.Talán nem elég jómódú a rokonságuk :lol:

Erika!

A holnap pedig a ti napotok!!!!Tegnap elrontottam,és azt hittem te mész,reggel meg beugrott,hogy mégsem,de nem bírtam belépni a mi topicunkba.Tudjátok ez a HOZZÁSZÓLÁS EBBEN A TÉMÁBAN...
ablakot adta ki egyfolytában.

Megyek vissza főzni....
Vendég
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Hát, remélem, hogy az én szerveztem is olyan rendes lesz, mint a Tiéd, és együtt működik. A ciklusaim általában 30 naposak, ha nagyon stresszes vagyok, akkor 32-34 nap.

Mit főzöl?

Nekünk sem jómódú a rokonságunk, így nem hozta volna be az árát, ha nagy esküvőt tartunk. Mi rokonokat nem is hívtunk, csak barátokat, de így a 20 fő pont elég volt, mindenkivel tudtunk beszélgetni, így senki sem érezte magát egyedül. Az én egyik barátnőm is úgy járt, hogy pénzt kértek, de szinte mindenki ajándékot hozott, persze egy csomó felesleges dolgot (szobor, váza, stb).

Erika!
Nagyon szorítok holnap!!!!!!!!!!! És várjuk a híreket!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Nekem egy év alatt,azóta nem szedek fogigátlót,egyszer volt csak 28 napos.És most másodszor,pont,mikor kellett.Igaz nem stresszeltem,mert a doki is úgy számolta ki a lombikot,hogy szerintem kicsit így hamarabb is lesz.
De az azért jó,hogy emiatt nem csúszunk.Mondjuk mikor 40 naposra sikerült a ciklusom,az kegyetlen volt.Már a 25 naptól görcsöltem.És közben azt hittem,hogy most biztos sikerült.Ekkorát még egyszersem csalódtam,amíg spontán próbálkoztunk.

Ja,tarját sütök,meg ilyenkor karikázok alá krumplit,és úgy egyben sütöm.Illetve elöször külön-külön fólia alatt,majd egyben pirosra fólia nélkül.Tarjára házias grill fűszert szoktam ilyenkor rakni.
Ez az egyik kedvenc délutáncsinálós kajám,mert engedi,hogy közben nektek írjak. :lol:

Meg van még rizseshús,de szerintem azt már nem esszük meg.
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Finom lesz nálatok a vacsi. Mi ma meleget ebédeltünk (kínait), így csak hideget fogunk vacsizni.

Nekem decemberben volt ilyen nagy csalódásom, akkor egy hetet késett a mensim. Már annyira beleéltem magam, hogy most biztos sikerült csak így spontán. És már arról álmodoztam, hogy majd karácsony este mondom meg a páromnak a nagy hírt. Micsoda ajándék lett volna. Aztán megjött, én meg órákig bőgtem.

Most elköszönök, mert lassan indulnom kell Thai-chi-re.

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Jó csízést!

Pihi!

Még nincs net?

Erika!

Holnap várjuk a híreket!
Nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is elköszönök,jó éjt mindenkinek.

Ja,Nyuszifül,én holnap már csak délután leszek,kellemes hétvégét,pihenj sokat,és szerezz be egy digit gépet.Vagy egy szkennert. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Princess
örülök, hogy szimpi Krizsa dr..
két orvosi javaslat: ez úgy értendő hogy 2 andrológus kell hozzá, vagy 1 andrológus + 1 nőgyógyász????????
Mert az én párom csak Papp profnál volt és Krizsa dr. elfogadta.

Nyulasz
nagyon fincsi lehet nálatok a vacsi, nálunk tejberizs volt, a párom amúgy sem szokott vacsira főtt kaját enni, csak nagyon nagyon ritkán.

Kopa Zsolt v. Papp prof = szerintem jóformán mindegy, mert dr. Kopa Papp prof beosztottja a Szabolcs u. kórházban. csak jóval fiatalabb nála

Esküvő: nálunk kb. 25-en voltunk, de mi nem is kalkuláltuk be hogy vissza jön az ára, mert mindkét oldalon ugyanolyan "jól" áll anyagilag mindenki.

És nagyon de nagyon köszönöm szépen a drukkokat.

Sziasztok

Erika

Ui: már korábban is akartam írni, de itt a babaneten mikor válaszoltam fura mód, a betük össze vissza voltak, úgyhogy inkább el sem küldtem azt a sok értelmetlenséget amit így tudtam írni

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Most értem haza thai-chi-ről, ma már újabb lépéseket is tanultunk.

Erika!
Két orvosi javaslat: nőgyógyász + andrológus.
Nagyon várom a holnapi híreket!!!!!!

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Princess!

Spermavizsgálatból mindig kettőt csinálnak, nekünk legalábbis ezt mondták. Nálunk 2 is volt. Gondolom, akinél találnak, ott esetleg többet is csinálnak. De úgy látszik tényleg nem mindegy, hogy hol csináltatod. A Krióban lehet fagyasztatni és tároltatni, telefonon is biztosan adnak felvilágosítást és a Kálival is összeköttetésben állnak. De lehet, hogy a Káliban is lehetséges.

Hogy Kopa Zsolt vagy Papp prof., az szerintem is mindegy. Pappnak egyébként szintén van magánrendelése keddenként a Krióban. Ha esetleg kellene, tudok hozzá telefonszámot.

Nyulasz!

Az AFP szerintem egy olyan hormonvizsgálat, ami arra szolgál, hogy riogassák vele a kismamákat. Elvileg az AFP hormon szintjét méri, ami ha túl alacsony, vagy túl magas, akkor az genetikai rendellenességre utal (nyitott gerinc, Down-kór). A probléma csak az vele, hogy elég bizonytalan az eredménye. Én pl több olyan esetről is tudok, mikor volt eltérés az AFP szintben és tök egészségesek voltak a babák, viszont sajnos olyan ismerősöm is van, akinél normális volt és beteg babájuk született. Szóval erről ennyit. Van ahol éppen ezért már nem is csinálják.

Most dolgom van, majd még jövök.
nyusziful76
 
 


Erika! Mi van veletek? Ha gépközelben vagy, jelentkezz!
nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Na megjöttem!
AFP: épp a napokban beszélgettek róla a Kaális babavárók, hogy állítólag nyugaton már nem is igazán használják, mert elavult, és sokszor téved is

Dokibácsinál: találkoztam végre Harcimókussal is, nagyon aranyos.
a cukrom nem tetszett dokibácsinak, főleg a cukoroldatos, hogy nemhogy csökkent volna (ahogy kellett volna) hanem emelkedett, de azt mondta hogy nem küld dokihoz, mert úgysem csinálnak velem semmit, mondtam neki én is hogy 2 éve se foglalkoztak velem. Úgyhogy szigorú diétát írt elő + az életem hátralévő részében évente - kétévente ellenőrzés javasolt.
Amúgy pedig UH ok, úgyhogy 27-én kezdem szúrni a Suprefactot úgyhogy diéta hajráááááááááááááááááá
Donor: ha addig nem születik babája akkor van még anyag a számunkra, úgyhogy szorítsatok nagyon ha kérhetek ilyet tőlletek!

úgyhogy amilyen rosszúl kezdődött a nap (nem volt közvilágítás - a busz ami kivisz a vonathoz nem jött, úgyhogy 2 busszal mentem de elértem a vonatot szerencsére).

Majd még jövök, de a kis pintyőkém már rángat játszani.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

Ha februárig nem születik babája?
Mért,ezt jelenteni szokták?
Ti szóltatok,hogy született?
Ez viszont NAGYON-NAGYON JÓ HÍR,hogy van még minta!!!!
És ha nem kérnél minket,sőt ha azt kérnéd,hogy ne szorítsunk,mi akkor is szorítanánk,mert mi már csak ilyenek vagyunk.
HAJRÁ!!!!!!!!

Sajnálom,a cukrodat.Kéne egy jó doki,aki beállítja.Nem?
Akkor te a hosszú protokollal kezdesz?
Meddig kell szúrnod?
Mikor lesz a lombik?
Mikor mentek legközelebb?

A többi kérdést késöbb...
Vendég
 


Sziasztok!

Nyuszifül!

Érdekes,ha ennyire pontatlan tud lenni,akkor mire jó az egész?
Nincs is más vizsgálat ezeknek a szőrnyűségeknek a kiderítésére?
Bízom benne,hogy soha nem lesznek ilyen problémáink!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok újra. Jöttem vígasztalódni, mert nagyon-nagyon rossz napom volt ma. Az egyik vevőm úgy taccsra tett idegileg, hogy csuda. Ha nem lettek volna annyian a boltban, akkor úgy sírtam volna mint egy kisgyerek. :cry:

Mostanában megint nem értem rá olvasni sajnos, de ha jól olvastam, akkor Erikának talán sikerül vér szerinti tesókát szülni Ákoskának. Erika, nagyon-nagyon szorítok, hogy tényleg így legyen++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!! :wink: :D

Nyuszifül!

Tényleg messze van még a 20. hét, biztos furcsa lesz, hogy addig nem láthatod a Babádat, de gondolj arra, hogy nagyon megérdemled őt, és a sors nem lehet annyira kegyetlen, hogy elvegye tőled. Egyszóval NEM LEHET SEMMI BAJ!!!!!!!


Én is arról álmodtam, hogy karácsonykor mondom el a páromnak, hogy terhes vagyok, csak sajna nem így történt. Már többször is megtörtént velem ez a szörnyűség, hogy késett, beleéltem magamat, és megjött. :cry:


Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok!

Erika!
Már nagyon vártam, hogy hazaérj. Persze, hogy drukkolunk neked!
De jó, hogy van anyag. Viszont én sem értem, hogy ez mit jelent ’ha addig nem születik babája’? Miért, hány születhet? Ezt tudják ellenőrizni? És azt nem tudták megmondani, hogy másnak is adtak e az anyagából? Vagy ha adtak, akkor ott született baba?
Neked gyógyszert nem is kell szedned, hanem már ilyen hamar szúrhatod magad? Mikor lesz lombik??????

Nyulasz!
Mindjárt itt a hétfő és akkor Ti mentek!!!!!!!

Én kedden megyek a nőgyógyászomhoz, megcsinálja a rákszűrést és a chlamydiát.
Sajnos Kopa dr.-t még nem sikerült elérnem, de hétfőn újra próbálom.

Üdv: Princess
princess
 
 


Princess!

Ember legyen a talpán, aki azt az embert utoléri :D.

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok

Jenni
örülök hogy újra itt vagy, annak nem hogy ilyen vevőd volt! És mi volt a baja annak a gya....nak?

És nagyon köszi szépen hogy drukkoltok!!!!!!!!!!!!!!

Nyulasz - Princess
egyszer Nyuszifül is írta hogy megvan szabva hogy egy donornak hány babája születhet, vagyis ha (ha jól gondolom akkor) a punkció napjáig (mikor össze engedik a petesejteket a fiúkkal) v. az összeeresztésig nem születik meg a max. nemtudom hányadik baba akkor megkapjuk az anyagot, ha nem akkor megsemmísítik és mástól kapunk anyagot
decemberben Krizsa doktor mondta hogy a Krióból hordják minden (vagyis a legtöbb helyre) a donort az országban, úgyhogy igazán választ majd ott tudnak rá akkor adni hogy mennyi a gyerek létszám
jelenteni: én telefonáltam másnap Krizsa dr.-nak hogy megszületett a baba (elméletileg igen szólni kéne hogy a baba megszületett),
amúgy pedig mikor elváltak útjainek Krizsa dr-tól, akkor ő arra kért hogy kb. 6 hetente hívjam fel és mondjam el hogy hogy vagyunk, és én így is tettem.
Lombik: még decemberben beírt Krizsa dr. február 18-ra (épp ma jutott eszembe, hogy tavaly a Ákos születése február 18-ra volt kiírva - és helyette lett január 26)
és a kezdés: janurá 27. (Ákos beültetése tavlyelőtt május 27.-e volt)
Szúrni: jan. 27-én kezdek a Suprefact-al (0,5 ml), és ha megjön akkor telcsi és a 3.-6. nap között vérvétel, és ha ok akkor kezdődik a Gonal-f + a Suprefact-ból 0,25ml,
lombik - beültetés időpontja függ a Gonal-f alatt végzett UH-tól hogy hogy nőnek a tüszők
Én Ákosnál sem szedtem fogigátlót, hanem akkor is ugyanígy volt, és a siker hatására most is úgy lesz, kivéve a Gonal-f-et mert ennél most nem 150 egységgel kezdek, hanem 225 2 napig és utána 150 persze UH függvénye ez is.
Kopa dr.-nak van honlapja is és a kérdésekre is válaszol e-mailben, nekem legalábbis egyszer válaszolt.

Jenni
lehet hogy 1 év múlva már te is babás leszel mint itt addigra mindenki
vagyis Nyuszifül addigra már otthon fog babázni, és én is ha sikerül és hát miért is ne sikerülne mindannyiunknak!!!!!!!!!!!!!
csak +++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Sziasztok

Szép álmokat kívánok mindenkinek

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

A vevőnek az volt a baja, hogy a halacska túl nagy volt a zacskóhoz képest, és sajnos melléesett /semmi baja sem lett tőle/, és úgy beszélt velem másik két ember elött, mint a kutyával.


Nem hiszem, hogy én mostanában terhes lennék, mert sajnos mostanában biztos, hogy nem tudunk kezdeni.


Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Szia Jenni!

De azért elvitte a halacskát? Ha már ilyen bunkó volt!
Az idei év még nagyon hosszú, bármi lehet, lehet hogy karácsonykor már ti is többen lesztek, még akkor is ha csak pocaklakótok lesz. Vagy még ez is lehetetlen?

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!

Harcimókussal most találkoztál elöször?
Nekem olyan nagy könnyebbség,hogy ő ott van,és mindig nagyon kedves,és ha kérdésem van,mindig válaszol a privire.

A számokkal hogy állsz?
18 meg 27?
Jó lenne,ha most is minden olyan simán menne,mint Ákosbabánál.

Jeni!

Hülyék sajna mindenhol vannak,nekem néha bekattan az egyik boltosom,és olyankor hetente akar kirugatni.Meg a főnökömet is,meg annak a főnökét is.Én is mindig lelkileg megsínylem az ilyet,és mindig megfogadom,legközelebb egyik fülemen be,másikon ki,de annyira meg tud bántani,hogy mindig elrontja a napomat.
Vendég
 


Szia Nyulasz!

18 = február 18-ra voltam Ákossal kiírva (de végül szerencsére január 5 helyett, január 26-án született meg)
27 = május 27-én volt a lombik beültetés - Ákosbaba

igen nagyon jó lenne ha minden simán menne, de hát ügye Ember tervez és Istven végez, de nagyon remélem, hogy ő is azt akarja amit én

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Igen Erika,már föntebb láttam az összefüggéseket a számok között!Reméljük szerencsét hoznak! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Vidéken voltunk a hétvégén, csak most jöttünk haza és már rögtön be is kapcsoltam a gépet, hogy elolvassam a leveleiteket.

Nyulasz!
Nagyon szurkolok holnap!!!!!! És várom a részletes beszámolót!

Erika!
Remélem szerencsét hoznak a dátumok. Akkor most szigorúan betartod a diétát? Külön főzöl magadnak?

Üdv: Princess
princess
 
 


Sziasztok!

Köszönöm!

Holnap este jövök mesélni.
Jó éjt!
Vendég
 


Szia Princess

Diéta: hát amennyire csak tudom megpróbálom betartani.

Szia

Szép álmokat kívánok mindenkinek!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika! Ez fantasztikus hír! Őszintén szólva én nem sok esélyt adtam a dolognak, hogy lehetnek vérszerinti tesók, de a te példádon most én is fellelkesültem. :D :D :D Gondolom , akkor a férjed is egy kicsit megnyugodott.

A babakorláttal meg nekünk azt mondták, hogy úgy van a törvényi szabályozás, hogy egy donortól max. 4 baba születhet. Mikor kérdeztem, hogy ez létrejött terhességet vagy kihordott terhességet jelent-e, akkor azt mondták, hogy pont ez a dolog buktatója, mert a kórházak elvileg a létrejött terhesség lejelentésére vannak kötelezve és nem is biztos, hogy később tudnak a baba megszületéséről. Ezek szerint a Káli a megszületett babákat jelenti le. Engem is kért a doki, hogy szülés után jelezzek vissza. Erika, szerintem elég valószínűtlen, hogy ha másfél év alatt nem született 4 baba, akkor most egy hónap alatt még fog. Szóval szerintem jó esélyeitek vannak. Drukkolok!!!!

Egyébként arról a "pácienseknek semilyen felvilágosítást nem adhatnak, hogy egy-egy donortól hány baba született már, csak ha
megvan a 4, akkor lehet megtudni, hogy attól már nem lehet. Ugyanúgy a donor sem tudhatja meg, hogy neki eddig hány "gyereke" született, csak, ha már megvan a 4, akkor nem adhat több mintát.

Nyulasz! jelentkezz, hogy mi volt veletek!

Jeni! Jó, hogy benéztél! Azt hiszem én nagyon nehezen tudnék olyan helyen dolgozni, ahol rendszeresen emberekkel kell foglalkozni. Kevés dolog idegesít annyira, mint az emberi hülyeség.

Szép napot nektek!

nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
igen, szerintem a párom egy kicsit most megnyugodott, de nem látszik rajta, szerintem azért, mert hát ügye már belenyugodott abba, hogy nem lesznek teljesen vérszerinti tesók.
hát igen én is ebben reménykedem, hogy ez az 1 hónap nem hoz változást a dolgoban.
sajnos szerdán megyek Gimes dr-hoz, szerintem már megint összeszedtem valahol egy "jó" kis candidát, pedig már évek óta nem volt, de nagyon remélem, hogy ez nem fog hátráltatni a kezdésben.

Sziasztok

Erika

Nyulasz
hírek???????????

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Hírek csak estefelé,mert délután megyünk.
Addig egy kis olvasnivaló.
http://origo.hu/noilapozo/eletmod/20070 ... ogram.html
Vendég
 


Sziasztok

Nyulasz
sajnos már olvastam!!!!!!!!!! Hihetetlen hogy milyen gyöpös agyúak vannak ott!!!!!!!!!!!!!!!!
Már lassan a levegőért is fizetni kellessz, ha így haladnak azok ott fennt!!!!!!!!!!

Este a híreket nagyon várom!!!!!!!!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia!

Remélem nem lesz gondod a candida miatt. Van rá valamilyen krémed,vagy kúp?Vagy most mehetsz vele Gimes dokihoz?
Mennyi idő alatt múlik el?

Én ma kitakarítottam,főztem paprikáskrumplit.

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Szia Nyulasz!

Megyek vele szerdán kora délután Gimes dokihoz. Most nem fogok itthon kisérletezgetni, végülis nincs is igazán mit. De amit ő ilyenkor fel szokott írni kúpot (úgy kell csináltatni) nagyon jó, csak betét is kell hozzá mert kifolyik. De a hatása OKKKKKKKKKKKKKKKK!
Te ma nem dolgozol?
a Kaálison írta Icsilya Orsi, hogy nem okoz gondot, amúgy meg a szurik végén a leszívás előtt is kell gombaölő kúpot használni esténként (csak ezt a félét nem szeretem, mert vizezni kell hogy használható legyen, mert különben olyan mint pl. az algopyrin - csak jóval nagyobb, de ugyanolyan állagú, vagyis nem rendes sikamlós kúp) na mindegy ez van, ezt kell szeretni.

Szia

Erika

Akkor jó pihenést még a délutánra, és nagyon várjuk a híreket!

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyulasz!

Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy az AFP szűrés csak egy jel. Ha ott eltérés van, akkor küldenek tovább magzatvízvételre, ami 100%-os eredményt ad (viszont 1% a vetélés kockázata) és genetikai ultrahangra. Másik megoldás, hogy most már itthon is lehet vérvétellel+UH-val a 14. hétig, vagy csak vérvétellel a 19. hétig ilyen vizsgálatot kérni, viszont azt magán alapon, tehát fizetős (28e Ft). Angliába küldik ki a mintát és 2-4 nap alatt megvan az eredménye, ez 95%-os megbízhatóságú. Namost pont erről beszéltünk a férjemmel, hogy megéri-e ezt megcsináltatni. Mi arra jutottunk, hogy nekünk nem. Nálam a statisztika szerint kb. 1:1000-hez, hogy probléma van, a fizetős teszt pedig "csak" 95% pontosságú. Szóval engem az sem nyugtatna meg teljesen (nem mintha aggódnék, mert a mi manónk teljesen egészséges és kész :D ). Egyelőre hagyjuk, meglátjuk, hogy mi lesz a normál AFP eredménye. Ha eltér, akkor lehet, hogy még a magzatvízvétel előtt mégiscsak megcsináltatom a fizetős vérvételt, és ha az negatív, akkor nem hagyom magam szurogatni. Na ez most lehet, hogy kicsit bonyolultra sikerült. :?

Drukkolok a délutánhoz!!!

nyusziful76
 
 


Erika!

Én is úgy tudom, hogy ez sem a lombikba, sem a terhességbe nem kavar be, csak szülés előtt ki kell kezelni. Egyébként én is kaptam most ilyen kúpot, mert nálam is van valami minimális. Ezt is ki kell kevertetni.

nyusziful76
 
 


Szia Nyuszifül!

épp az elmúlt héten v. előtte volt szó az AFP-s eredményekről és az amnióról a Kaális babás topikon, szerintem ha van időd olvasd el, és állítólag a Szabolcs u. klinikán v. valamilyen Krisztina ha jól emlékszem aki ebben profi. De ha elolvasod akkor az úgy jobb, mert én már nem nagyon emlékszem hogy miket írtak. De én valszeg az aminot nem engedném épp a vetélés miatt.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!


Erika!

Nem vitt halat, közölte velem, hogy így megölöm az egész hal álományt. :twisted:


Nyulasz!

Én tudom, hogy mindenhol vannak hülyék, de az a gond, hogy a konfliktus megoldó képességem egyenlő a nullával, képtelen vagyok magamat megvéddeni bárkitől. Sajnos aki belém akar rúgni, az szinte büntetlenül megteheti, bár azért nagy néha vannak kivételek.
Én is drukkolok Neked!

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Köszi Erika! Elolvastam. Hát ez csak megerősíti azt a megérzésemet, hogy ennek a vizsgálatnak az ég világon semmi értelme nincs. Parázni meg aztán végleg nem éri meg rajta. Ha nagyon gázos lesz az eredmény, akkor a dokival majd megbeszélem a dolgot, de ha csak kis eltérés van, biztosan nem engedem magam megszúrni. :evil: Genetikai ultrahangra elküldhet, de magzatvízvételről ne is álmodjon.

Ráadásul a sógornőméknek 2 hetet kellett várniuk a magzatvízvétel eredményére, már a 20. hétben járt mikor kiderült, hogy a babának semmi baja, de ha lenne is, sokmindent már akkor sem tudtak volna vele csinálni. Az alatt a két hét alatt meg hadd ne mondjam, hogy milyen lelki állapotban voltak. :evil: Azzal, hogy megbolygatták+az idegesség többet ártottak neki, mint amennyit használtak. Egy másik ismerősünknél pedig Down-os baba született úgy, hogy a szülés előtt egy héttel derült ki (bár utólag az a specialista doki, akihez kerültek azt mondta nekik, hogy ezt már a 3. hónapban UH-val észre lehetett volna venni, no comment.) Egészen addig semilyen eltérést nem találtak. Na ezek után én nem hiszem el, hogy a dokik biztonsággal tudják ezt szűrni, inkább csak a sötétben tapogatóznak.

Egyébként azt gondolom, hogy az ember úgysem kerülheti el a sorsát, én hiszek benne, hogy egészséges a babánk és kész. :lol:

szép estét nektek és jó trécselést! mindig a javából maradok ki.. :(

nyusziful

nyusziful76
 
 


Jeni! Szerintem a halnak is jobb, hogy nálatok maradt! :D
nyusziful76
 
 


Nyuszifül!

Én is így gondolom. :D

Jeni99
jeni99
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?