Új privát üzeneted érkezett!

Ilba:
Gergő a banánra erős allergiás kiütésekkel válaszol. Még ott is kiüt, ahol csak hozzáér, le se kell nyelnie.
Már a második tápszert vesszük, nem hajlandó nyelni azt sem :cry: , már egy ideje próbálkozunk, mert érzem, hogy nagyon kevés amit eszik. Próbáltam a rizstejet is, sőt a szimpla teát is, meg a kakaót is, meg minden tiltott cuccot. Semmi. Egy pár falat általában a felnőtt ételekből, ennyi.
Az orvos-védőnő páros nem mond semmit. Tudják, hogy nem lehet erőszakkal megtömni. Néha próbálok erősködni kicsit, de akkor rögtön hánytatja magát :oops: Lehet hogy kérek majd gasztroenterológushoz beutalót, nem tudom. Hát ennyi.

Cool:
a mi gyógytornászunk vagy egy félórás vizsgálatot csinált,
mire kimondta, hogy szüksége van egy kis kezelésre.
Amúgy mi is tablettát használunk a mosogatógépbe.

Na megmutizom nektek, mi lett a konyhánkból

előtte:
Kép

utána:
Kép

bejárat a konyhából nézve előtte:
Kép

utána:
Kép
Vendég

Tücsi, nekünk is ugyanilyen téglás a konyhai boltívünk, cska a tiétek persze szebb :wink:
A gyógytornászi vizsgálat itt is fél órás volt, de ebből csak 1-2 perc a tapogatás, a többi megfigyelés, szülők kikérdezése. Ráadásul minket ugyan nem küldött senki...

Kép Kép
coolasa

Az viszont szipmatikus volt, hogy bár a kezelés 2200HUF/30 perc, maga a vizsgálat díjmentes volt, és csak akkor számított volna fel bármit, ha végülis kellett volna járnunk. Ezzel győzött meg, hogy Noki ép, nem a szóbeli szakvéleménnyel. 8)

Kép Kép
coolasa

Jumam, megértem, hogy nem gyűjtöd a kuponokat, pontokat, most találtam 1.5 teleragasztott dm-es kuponfüzetet a pénztárcámban, fogalmam sincs, érvényes-e még egyáltalán.

Kép Kép
coolasa

Cool:
az nem tégla, hanem egy delap nevezetű magyar fejlesztés, nagyon jópofa, rengeteg színben csinálják..... muti a tietek léci :lol:
Vendég

Tücsi,
álomszép! Nagyon irigy vagyok a szép, nagy konyhádra. :)
Azé nem semmi, hogy milyen volt. :shock:
Görgőci majd egyik napról a másikra kezd el enni meglátod majd. Beni is így csinálta. A gasztro doki jó ötlet, hátha ...

Kuponok: néha azért nem rossz gyűjteni szerintem. Nálunk a teljes család nekünk adja le a DM-es és Rossmanos matricákat és így nagyon hamar összejön. Ilyenkor összeírom a megrendeléseket és nagybevásálunk. :D Pelust, kajákat így szinte mindig kedvezményre tudok venni.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Én se nagyon jelentkeztem, bár enyhe mentség, hogy tegnap nettelen voltam. Párom már a köv. szolgáltató után akart nézni, én még adnék ezeknek egy kis esélyt.

Sajti:
Nagy GRATULA!!! És én nem mondom, hogy tudtam, stb, mert nem...

Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy megyünk csütörtökön. Mind. A párom elvisz minket.

Azt nem is mondtam, hogy kedden lemázsáltattam Leventét. 10 kg 55 dkg. Holnap meg jön hozzánk a védőnő, van is hozzá pár kérdésem, kifaggatom. (pl hogy kell óvodát választani...)

Tücsi,
klassz a konyhátok, ha jól látom, ugyanilyen fogantyúink vannak nekünk is, sőt az ajtólapok is detto, csak nálunk bükk színben. Sajnálom, hogy Gergő ilyen rossz evő, nálunk Benedek tojik nagy ívben a fejemre kajakérdésben, s Levente se eszik egy hajdenagy mennyiségeket (csak szopizna nonstop)
És csatlakozom az utálok konyházni klubbhoz. Főleg azóta, mióta többnyire az van, hogy főzök nagy kínkeservvel, aztán Benedek belenéz a lábasba, s üvölt, hogy ő aztán sosem. A csúcs az, amikor együtt főzünk, lelkesen segít, s utána mégse semmit. Azelőtt még elment, egész jól főztem, de most még az is idegesít, hogy Babó folyton láb alatt van a konyhában, s bizony nagyjából feléri már a tűzhelyet, s féltem őkelmét. S azt se tudom, mikor főzzek, mert ugye nálunk délelőtt kötelező program a játszó, délután együtt kell aludnom Leventével, este több órás altatás.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Tücsi,
nézd csak (a kupit leszámítva):
Kép

Kormi

kormi

Tücsi, sépiára volt állítva a fényképezőgépünk, azért ilyen barnásított, a miénk téglaszínű szintén áltégla...

Kép

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Jumam, légszi a nagylányodról egy szembe fotót is! Plíz!
Tücsi, Görgőcske joghurtot sem eszik? Gesztróshoz a nemevése miatt akarod elvinni? Hozd el hozzánk, ismerősünk kislánya is úgy kezdett el vizet inni, hogy látta Szonját :wink:
Cool, meglep, de úgy látszik nem egyforma a gyógytornász -tarifa :roll: És nekünk meg ugyan olyan fedőtartónk van mint nektek.
És, nekünk is boltíves a konyhánk csak nincs rajta semmi tégladizájn pusztán be van festve. (Tudom, tudom, már én is raknék fel képeket de,....még mindig nincs ,....nincs a rendes gép se összerakva :twisted: )
Kormi, nagyon franyesz konyhád van neked is! Tetszik a főzőlap pozicionálása!
Vanília, Áduszt várjuk meleg nyári estéken 1-2 üveg hideg sörre :lol:
Mancs, ezt a Subway-es kiruccanásotok meg se hallottam :? Most nyálfolyást kaptam. A süti a tiéd lehet de a szendó,.....!
Ma egyébként voltunk az Árkádban és megkívántam a kínait. A leves az OK volt, de a második bár csípősnek írták ki lekváros (ahoz hasonlított) volt :evil:
Szonja ma kapott egy spagetti tésztát, azzal marháskodott. Már látom, hogy én leszek a földigiliszták védőszentje ha kimerészkedünk a kertbe. De remélem azokat nem tunkolja a szájába :shock:
N.

Kép Kép
natasa1975

Natasa, honnan tudod megállapítani, hogy egyforma a fedőtartónk? Egyrészt, annyira nem is látszik a képen, másrészról meg minden fedőtartó egyforma, nem? :wink:
Mért, nálatok mennyi a tarifa? Nálunk ez a nőci a kerületi családsegítő központhoz tartozik, ennek keretében tevékenykedik, tehát ha más gyógyikhoz képest drága, akkor az disznóság. Amúgy említette, hgoy idén jan-tól 2200. Én meg nem kérdeztem, hogy mennyiről emelkedett, most meg már pláne nem is fogom. Hihi.

Kép Kép
coolasa

Hellósztok :)

Konyhák szépségesek, Tücsi remélem nagyon élvezed az új kéróban a levést. :)
Cool, ez tényleg nem nagy. :wink: Nekünk sem kell por, én is tablettás vagyok. :)

Natasa, képzeld, Benyófi is egyre nagyobb felnőtt kaja evő. :) Ma is az én tányéromból lakmározott, zöldséges rizst és sült husit. Simán rágicsálta, és nyelte, mint a fene. Úgyhogy, lehet, hogy abbahagyjuk a feszt turmixolást, ha ez így megy. :)

Tücsikém, kitartást neked ehhez az evés mizériához, nem is tudok okosat mondani. :)
Vendég

Eszti, mi az a feszt turmixolás? Ünnepélyes turmixolás?

Kép Kép
coolasa

Cool, nem egészen, bár van ebben logika, nem is kevés. Nekem ez eddig eszembe sem jutott... hihi 8)
Vendég

....és akkor már sose tudom meg az igazi jelentést? Nem vicceltem, hogy nem tudom...

Kép Kép
coolasa

Na, a mi konyhánk se nem boltíves, se nem valamilyen téglás, se nem ilyenek a szekrényajtók. :D Egyedi. :lol:
Viszont olyan fűszertartónk van, mint Tücsinek, olyan fedő, mint Coolnak és ezek szerint Natasának és olyan mosogatószert használok, mint Kormi. :twisted:

Kormi,
Mi pont most váltunk, kedden kötik át. Ez sokkal olcsóbb és gyorsabb lesz. Remélhetőleg megbízhatóbb is. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

feszt turmixolás, nem mindent pépesre? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

A feszt turmixolás pesztiéknél azt jelenti, hogy állandó, folyamatos turmixolás. :wink:
Vendég

Nekünk pedig olyan krumplitörőnk és merőkanalunk, mint Cool-éknak, más hasonlóságot én sem fedeztem fel. Esetleg a Pur balzsam hasonlatos Kormiékéhoz. :wink:
Vendég

Peszti, vissza kellett néznem a fényképről, hogy milyen krumplitörőnk és merőkanalunk is van..... 8)

Kép Kép
coolasa

Nálunk a Pur balzsam egy tévedés volt, allergiás vagyok rá, néha a párom használja. Na, most alaposan kivessézzük a konyhákat! :wink:

Kormi

kormi

Halihó!

A mi konyhánkról inkább nem teszek fel képet, mert bár igaz, hogy olyan 6-7 éves lehet, de iszonyú rondán beáztunk, a plafon olyan lett, hogy :evil: :shock: Remélem, tavasszal meg tudjuk csinálni, és végre kultúrált körülmények között alkothatok :lol: Jövő hétvégén jön a kőműves, akkor tudjuk meg, hogy mit, hogy tud megcsinálni és mennyi az annyi. Bízom benne, hogy ki tudjuk hozni a keretből :roll:

Petikével megkóstoltattam az imént a csiramálét. Volt sikere :D

Én nem látok Cooléknál krumplitörőt :roll:
A fesztet én is szoktam használni a folyamatos, állandó szavakat helyettesítendő :D

Az éjjel végig aludtunk ám, este 9-től reggel fél 8-ig!!!!

Csütörtökön mi valszeg nem fogunk tudni menni. Pedig meghúzogatnám jó erősen Cool fülét :wink: :lol:

Kép
mancs

Mancs, a merőkanál mellett. :wink:
Ezek szerint Petike mégiscsak rájött, hogy aludni jobb, mint anyut zargatni egész éjszaka. JUHHHHÉÉÉÉ! :)
Vendég

Mi az a csiramálé??? :roll:
Vendég

Sziasztok!
TIMI!
Utólag is boldog szülinapot! :wink:

Natasa!
Előre is boldog szülinapot! :wink:

Tücsi!
Köszi a dicséretet jól esik. :wink: :?
3 napos láz.
:evil: Domi ezen Mallorcán esett át hááát nem volt egy leány álom 40 fokban. :(
Nagyon szupi a konyhád,szivesen elfogadnám(főleg a tűzhelyet)! :wink:

Cool!
Mosópor mosogatógépbe? :roll: Én tabblettát használok.A port hová teszed a gépen belül?Ha nem lesz rá jelentkező én kipróbálnám. :wink:

Ilba!
Jó hely ez a kolping,csak sajna én ennyi pénzt sajnálok idehaza elkölteni egy éjszakáért. :roll:
Coolcsaj jól megválaszolta helyettem a fogyis dolgot,de azért én is leírom. :lol: Szóval,ha fogyizol,akkor nem is fogyol.Mert bizony a szervezet nem a zsírsejteket fogyasztja elsőnek,hanem a drága izmot amitért Te (Én)kínkeservesen megdolgozol.Ezért kell a személyes edzésprogimhoz minimum 2500cal enni.De pl tegnap sütöttem(édesítőszerrel)muffint és ettem 2db-ot belőle. :oops: Aminek az lett a következménye,hogy ma felkeltem hajnalba(vasárnap :shock: ),megfőzni a fiúknak,hogy 9kor eltudjak menni gyorsan letornázni. :lol:

Nekünk olyan kv főzőnk van mint Tücsiéknek és olyan szatyrunk mint Kormiéknak. :lol: :lol: :lol:

Utoljára kérdezem kell e valakinek 3db 5ös vonalkód és 5db nyuszi :!: :evil: :?:

Na,lépek mert hajnalba indul a mandula. :) Cupp

Kép
Kép
lldicsi

tabletta :oops: :oops:

Kép
Kép
lldicsi

Csiramálé: sztem Tücsinek ismerős, mert a Szentesi rokonok hozzák nekünk mindig, vagy ha vki megy tőlünk, akkor ők. Ott csinálják. Búzacsíra ledarálva, icipici liszttel összekeverve és sütőben megsütve. Küllemre nem guszta, de az íze... Olyan, mintha vmi mézes csoda lenne. Finom édes, az állaga meg olyan gríz-dara-masszaszerű. Bioboltban meg a piacon lehet Szentesen venni, de rendelni kell állítólag, mert annyira megy. És, mondanom sem kell, irtó egészséges :wink: Most, hogy jobban megnézem, olyan jó tocsogós török süti-külleme (is) van :P

Kép
mancs

Aha, megvan a krumplinyomó :wink:

Kép
mancs

Dia,
a port ugyanoda kell tenni, ahova a tabit teszed :wink:

Anyukáméknak is most makkant meg a 2 éves Indesit mosogatógépük. Szimeringes lett. Mivel ezek már így egybe vannak építve, nem lehet csak 1 alkatrészt cserélni. 32.000 Ft az új akármi bele. De amúgyis vhol már volt vele vmi gebasz, mert szét volt rohadva. Inkább vesznek egy újat. Szerelő azt mondta, hogy ha mosogatógép, akkor csak Bosch vagy Siemens, esetleg Whirlpool, csak a legvégső esetben Indesit :roll: :shock:

Kép
mancs

Dia,
az 5ös vonalkód nem jó semmire. Persze attól még lehet gyűjteni. :D

Mancs,
Szimeringes? Én csak Semeringet ismerem. :wink:

Hú, mennem kell, kiázik a fiam.
Majd jövök még. Képekkel és videóval. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

gép szarakodik :evil: :evil: már nem is mondok semmit

Cool,
köszike :wink:
hát a terhesség alatt már én is rosszul voltam 1-2 dologtól
pl: biztos fiú
nem híztál, nem fogytál, mikor szülsz?, hány hetes vagy?, várod már?
stb stb stb ostobábbnál ostobáb kérdések és kijelentések... :twisted:
még egy: megfoghatom a pocid? NEM :lol: :lol:

Olyan szuper lett a konyhátok Tücsi!
Cool, Kormi a Tietek is szuper.

Nekünk már csak új tűzhely kellene.De kitaláltam, hogy króm szinüt szeretnék és ezért a mosogatógépet is króm szinüre kell majd cserélni.
De olyan drágák ezek a beépíthető tűzhelyek k. anyját.

A whirlpool -ról én azt hallottam, hogy szar. Ezt egy szerelő mondta. Mármint legtöbbször ehhez hívják.

Ilba,
még nem gondolkodtunk neveken.
Ill. ha fiú lesz apja után Tomi lesz :lol:
És tuti fiú lesz, mert megmondták az kristálygömből :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként amit mondtatok képet a Bubekkal a múltkor (iwiwen) azon már 8 hónapos terhes voltam :)

Mi használunk port is és tablettát is a mosogatógéphez. Szerintem tök jó mindegyik.

Pont most volt szó a fogyiról a naplóban. Szegények többsége visszahízza. Nekem van egy barátom 120 kg-ról lefogyott asszem 85-re és nem hízta vissza. Majd megkérdezem mit csinált?
Majd nekem is szükségem lesz rá :lol: :lol: :lol: :lol:

Veszekedés:
ha hiszitek ha nem, mi nem szoktunk :shock:
Max. annyi, hogy a karácsonyi bevásárlásnál
-túl drága
-akkor mit vegyünk?
-semmit
-anyád
-tiedé
-puff
-taff
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tök jó ez a film a mi most megy a tv2-n.
Kapj el ha tudsz :D

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
veszekedés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én attól az egytől akadtam ki de k-ra, hogy mindenki taperolta (vagy akarta taperolni) a hasamat. Anyósom még puszilgatta is! Aztán egyszer helyreraktam, hogy az a hasam úgyhogy azt csak a férjem puszilgathatja és különben se vagyok az a puszilkodós típus. Anyósom az elején még párszor a mellemet is megfogdosta :shock: :shock: :shock: hogy abból állapítsa meg, valóban terhes vagyok-e (szerinte nem). Az első sokk után ezt is leállítottam, meg Mbá is leugatta :lol: :lol: :lol: Nekem nő ne fogdossa a mellem, csak ha én akarom :lol: :lol: :lol:

Veszekedés:
ritkán. Inkább csak összeszólalkozunk. Azaz: én mondom (Mbá szerint remegő hangon sipítom) a magamét, ő meg hallgat, vagy az orra alatt visszamotyog. De 5 perc múlva, mintha mi se történt volna :lol: :lol: :lol:

Ilba,
ha már Semmering... Mentek végül síelni? Hova?

Kép
mancs

Sajti, haláli a stílusod, itt rötyögök.
Mi sem szoktunk veszekedni, csak nem mertem mondani, mivel priuszos vagyok, mert nekem a gyerekem se sír, ráadásul alszik is éjjel, szóval belőlünk már úgyis mindenkinek elege van.
És mi is a kapjelhatudszot nézzük, szeretem az ilyen filmeket, amikben van spiritusz.

Kép Kép
coolasa

Küldtem videót. Azért mélen, mert iszonyú a hangom rajta. :oops:

És két kép. Beni segít az apjának szekrényt pakolni és telefonál. Most ez a menő. Telefonokkal a fülén járkál egész nap. :D Illetve ma meg egész délután 1 flakon Bánfi samponnal, 1 flakon Sholl cipősprével és 1 flakon cipőtágítósprével szaladgált. Azt az örömöt, amit ez okozott neki, látnotok kellett volna. :D

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Én már egy csomószor lemaradtam erről a filmről. Most sem volt másképp. Úgyhogy majd egyszer talán dvd-n... Amit el-elkaptam belőle, az nagyon tetszett.

Kép
mancs

Na, utánanéztem. Az ünnepeknek. Amik már voltak.

Timi! Boldog szülinapot! Pedig kedden még meg is húzhattuk volna a füled!
Vvolga! Boldog névnapot!

Dia,
Ééértem, kösszencs! Kolpingban mi is 3=4 akcióra megyünk, így nem is olyan vészes.

Nekünk Siemens mosogatógépünk van. Akkor ezek szerint jól választottunk. :roll:

Sajti,
Most akkor a fényképező rossz? Telefonnal nem tudsz Babatyot fotózni???
Voltál jósnál??? :shock:

Mancs,
Mellfogdosás: :shock: :shock: :shock:
Nem megyünk síelni végül. Már azért sem, mert nincsen hó. Kari előtt ment volna A., de visszamondták. Inkább Kolpingolunk.

Kép
Kép
Kép
ilba

[quote="ilba"]M írta:ilbaancs,
Mellfogdosás: :shock: :shock: :shock:

Akkor gondolhatod, hogy én hogy reagáltam... :evil: :shock: :evil: :shock:

Kép
mancs

Halihó!

Nos ágyba dugtam gyereket alig sírt csak két percet. Délután annyira fújt itt a szél szegény Ádi alig tudott meni a játszótéren.

Mi ma a Darts amatőr vil. bajnokság döntőjét néztünk a tévében. Nagyon izgi volt. Imádom!

Mondja meg valaki, hol lehet normális ablakzárat kapni.

Tücsi sajnálom gergő ennyire nem eszik. Olyannal nem próbálkoztál, hogy danoninó, joghurt, Kinder tejszelet? Ádinak nagyonbejön. Tudom az nem jelent semmit. De sajna már ő sem olyan jó evő mint régen. Úgy megy a kajálás, hogy én szaladgálok utánna a kajás tállal. Ő meg néha bekap egy falatot. Neki ízlik vacsorára a Sinlac gyümölcs jogrurttal.
Ha nem titok és le mered írni elárulod mennyibe került a konyhád és ki csinálta. Nálunk aktuális a konyha bútor csere. A tietek gyönyörű lett. :lol:

Amúgy nekünk randa konyhánk van, de nálunk is van Tescós zacskó és Coca cóla. :lol:

Ilba beni nagyon profi telefonálós. :lol:

Eszti ma karfiol levest főztem oly jól sikerült nem volt szükség turmixolásra. Láttam ma a Bence fényképes könyvet.

Kép
vanília

Mancs anyóssal van valami gond nem? :lol:

Kép
vanília

Figyelem!

Most olvastam, hogy Keszthelyen a Hotel Helikonban akciós üdülés van. Az ajánlat:
2 éjszaka, félpanzióval, gyerek menü, naponta kakaó és süti, uszoda- szauna és fitness terem használat, játszószoba használat mesefilm vetítés.
13.200,- Ft/fő/2 éj. (még lehet, hogy alkudni lehet)
Gyerekenek 5 évig ingyenes.

Dia Üdülési csekket elfogadnak!

Kép
vanília

Vanília,
olyan közvetlen sztem (anyósról van szó) hogy nem gondol bele, hogy más esetleg nem találja olyan jónak azt, amit csinál :wink:
A szállásajánlat nagyon baráti!!!

Kép
mancs

Baráti.
Mármint a szállás.
Az anyós túl baráti.

Kép Kép
coolasa

Halihó!

Na újra itthon, végre megjöttünk a szokásos hétvégi körutunkról.
Kicsit kezd elegem lenni, újra fájt ma a torkom, ami nálam a betegségek kezdetét jelenti, de még a köhögés sem maradt abba. :evil: Most már valami normális gyógyszer után kell néznem, mert ezekkel a népi gyógymódokkal soha nem kezelem ki magam.

Ilba nagyon jó a Benis videó és a képen a lábai, nem semmi a kiscsávó. 8)
Csajok a konyhák szépen néznek ki!

Cool én igényt tartanék a mosogatógépbe való porra. Mi most olyat használunk, mert abból keveset is tudok berakni a gépbe és akkor apa nem kap hányingert az edények illatától. Régen mindig félbe vágtuk a tablettákat, mert a kisebb fajta (9 terítékes Siemens) mosogatógépünk van és abba annyi is bőven elég, de mióta a tabletták közepébe "gyöngyöt" raknak, nem lehet szétvágni őket.

Petra annyira édes volt az úszáson. A hátára feküdt és úgy lebegett a vízen több percen keresztül. Még az oktató is csodálkozott, mert nem szeretnek a babák ilyen korban háton a vízen.
Kép

A mama a kosárban hintáztat
Kép

Na megyek megpróbálok ma éjfél előtt ágyba bújni, talán sikerül.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek lehet, hogy nem ártana ezt a Vanília ajánlotta szállást is megérdeklődni.
Tényleg mi van a többi ajánlattal?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Az én anyósomék állandóan öl-ösen beszélnek. A falra tudok mászni tőle. Remélem Ádusz nem így tanulja meg a szavakat. :cry:

Kép
vanília

Vuka Petra hatalmasat nőtt. Mi van rajta úszó rövidgatya?

Elteszem magam holnapra. Jó éjt!

Kép
vanília

Vuka,
lebegő sellőlány nagyon édi!!!!

Tücsi,
a konyhabútor paraméterei, amikre Vanília kíváncsi, engem is érdekelnének :wink:

Vanília,
öl???? Tehát mindent ö betővel mondanak, szögediesen? Vagy hogy?

Kép
mancs

Vanília az eldobható úszópellus fölé kötelező még egy textil, nem eldobható úszópellus is. Ezt most ingyen kaptuk, olyan mint egy biciklisnadrág. Régebben más típusú volt, azt jobban szerettem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

sziasztok,

én is csak olvasóban vagyok mostanság, mert MArci le-föl rohangál, ha ébren van, telerámolja a mosógépet, vagy valami tiltott dolgot eszel ki (pl. lopkodja az almákat vagy egyéb gyümiket a konyhából) és alig bírom utólérni. HAJMERESZTŐŐŐŐŐŐ!!!!! :evil: :roll: :wink:

Meg megint visszatért a de alváshoz, így mindig de viszem le sétálni, és akkor a babakocsiban alszik. Így legalább de nem szopizunk. De az éjszakáink ...háááát....MArci egyenlőre tartje magát az ébredéseihez, amiket a múltkor írtam.... :? ...és persze nem költöztünk még át a kisszobába sem.... :?

Dia, már én is akartam írni, hogy tisztelem a hozzáállásodat ehhez az egész fogyihoz - le a kalappal a hajnali kelések után még edzeni jársz---nem mondom....!!!!), és király sztem is a frizkód!!! :wink:
Domi és Domipapa nem jönnek csütörtökön játszóházba?

Sajti,
jól van, értem ám én....na látod, ezért nem mertem megkérdezni se... :wink: :lol: (pedig tényleg eszembejutott)

Ilba,
én komcsi kérdeztem ám az András féle ingatlanozást...nem játszásiból. Nupagagyííí, majd küldök privit, ha ide nem írsz....

Natasa,
apa nem tud asztalt vállallni, mert nincsenek hozzá szerszámok. Azt mondta, hogy ha nekiáll, akkor sokkal drágábban jönne ki, mintha megvennétek valahol....sajálom. :cry:

Gabi, most már nekem is nagyon hiányzol te is, Liviapu is!!!!
mikor lesz már gépetek????!!!!

Ilba, nem tudod?
Nagyon állat a telcsis kép!!! :lol: :lol: :lol: Így szokott ülni????? :shock: Besz.rás!!!! :lol:

és ígértem nektek híreket a szállásokról.
Egyet kilőttem, az Odvaskőt, mert hülyék- a csaj akivel leveleztem, oda sem figyelt arra amit írtam, és ez nálam nagyon visszaüt, és mert arra sem méltattak, hogy 1 éjszakát mehessünk, kizárólag akkor áltak volna szóba velünk, ha két éjre fizetünk, éjszakánként 12500-at. Erre azt mndtam hogy NEM. :twisted:
Még nem kaptam ajánlatot a Szent GYörgy Kúriától, azt még várom, ill. kértem kedvezményt a Feketevölgytől is, azok sem írtak még vissza semmit. Holnap talán már jobban látom a dolgokat. Csináltam egy összehasonlító táblázatot, csak nagyjábóli infókat tartalmaz, és ha kérdés van szóljatok, hátha kihagytam valamit.
Amikor megvan az összes ajánlat - elküldöm mailben is, hogy mindenki lássa a levelezésemet, és akkor jobban tudunk majd dönteni, hogy melyik is a legjobb.

áááá, nem tudom felrakni, mert 600x600-assal már olvashatatlan lesz, szóval küldöm nektek mailen. mindenki nézze meg legyenszíves, mert a szt Orbánnál jan 24-ig foglalták csak a szobákat.

Pussz.

Apa vásárolni volt, és MArci ahogy megérkezett megtalálta a szatyrok közül azt ami neki kell....na mi van a kezében??? :lol:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancs az úgy hangzik, hogy fürdöl, hazudol.........
Borzasztó. :cry:

Ez lemaradt

http://www.danubiushotels.com/hu/magyar ... -keszthely

Kép
vanília

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?