sziasztok,
én is csak olvasóban vagyok mostanság, mert MArci le-föl rohangál, ha ébren van, telerámolja a mosógépet, vagy valami tiltott dolgot eszel ki (pl. lopkodja az almákat vagy egyéb gyümiket a konyhából) és alig bírom utólérni. HAJMERESZTŐŐŐŐŐŐ!!!!!
Meg megint visszatért a de alváshoz, így mindig de viszem le sétálni, és akkor a babakocsiban alszik. Így legalább de nem szopizunk. De az éjszakáink ...háááát....MArci egyenlőre tartje magát az ébredéseihez, amiket a múltkor írtam....
...és persze nem költöztünk még át a kisszobába sem....
Dia, már én is akartam írni, hogy tisztelem a hozzáállásodat ehhez az egész fogyihoz - le a kalappal a hajnali kelések után még edzeni jársz---nem mondom....!!!!), és király sztem is a frizkód!!!
Domi és Domipapa nem jönnek csütörtökön játszóházba?
Sajti,
jól van, értem ám én....na látod, ezért nem mertem megkérdezni se...
(pedig tényleg eszembejutott)
Ilba,
én komcsi kérdeztem ám az András féle ingatlanozást...nem játszásiból. Nupagagyííí, majd küldök privit, ha ide nem írsz....
Natasa,
apa nem tud asztalt vállallni, mert nincsenek hozzá szerszámok. Azt mondta, hogy ha nekiáll, akkor sokkal drágábban jönne ki, mintha megvennétek valahol....sajálom.
Gabi, most már nekem is nagyon hiányzol te is, Liviapu is!!!!
mikor lesz már gépetek????!!!!
Ilba, nem tudod?
Nagyon állat a telcsis kép!!!
Így szokott ülni?????
Besz.rás!!!!
és ígértem nektek híreket a szállásokról.
Egyet kilőttem, az Odvaskőt, mert hülyék- a csaj akivel leveleztem, oda sem figyelt arra amit írtam, és ez nálam nagyon visszaüt, és mert arra sem méltattak, hogy 1 éjszakát mehessünk, kizárólag akkor áltak volna szóba velünk, ha két éjre fizetünk, éjszakánként 12500-at. Erre azt mndtam hogy NEM.
Még nem kaptam ajánlatot a Szent GYörgy Kúriától, azt még várom, ill. kértem kedvezményt a Feketevölgytől is, azok sem írtak még vissza semmit. Holnap talán már jobban látom a dolgokat. Csináltam egy összehasonlító táblázatot, csak nagyjábóli infókat tartalmaz, és ha kérdés van szóljatok, hátha kihagytam valamit.
Amikor megvan az összes ajánlat - elküldöm mailben is, hogy mindenki lássa a levelezésemet, és akkor jobban tudunk majd dönteni, hogy melyik is a legjobb.
áááá, nem tudom felrakni, mert 600x600-assal már olvashatatlan lesz, szóval küldöm nektek mailen. mindenki nézze meg legyenszíves, mert a szt Orbánnál jan 24-ig foglalták csak a szobákat.
Pussz.
Apa vásárolni volt, és MArci ahogy megérkezett megtalálta a szatyrok közül azt ami neki kell....na mi van a kezében???