Sziasztok lányok!
ŐZI!! ÓRIÁSI,ÉS CSODASZÉP A KISFIAD!!! Jó ég,mint egy 3 hónapos baba!! Tényleg minden elismerésem! És hogy 2 napig vajúdtál vele! A méretek alapján nem csodálom..
De nagyon-nagyon erős csaj vagy!!!
Judithappy:
Nekem 2 hét múlva jött meg az AFP eredménye.. Az UH-hoz nem tudok hozzászólni,nekünk 4 hetente gyakorlatilag genetikait csinál a doki.. A babamozgás miatt egyáltalán ne aggódjál! Sokan ennyi idős terhesen még nem is érzik!! Majd ha nagyobb lesz a baba,és erősödnek a csontjai...,na akkor aztán jobban érzed a rúgásokat!
Dijcsi:
Véletlenül sem Bacilivi helyett írom..,de szerintem ne aggódjál a szülőszobák miatt.. Én is úgy tudom,hogy 5db van az Istvánban,de van külön vajúdóhelyiség is (én az elején ott voltam). Abban csak fotelek vannak,meg mosdó,de nagyon kultúrált.. Valahogy biztos megoldják,ha sokan szülnek egyszerre.. (Sőt,külön vizsgálóhelyiség is van,engem mindig ott vizsgált a szülésznőm. Ha nincs más,ott is lehet szülni..
)Ha jól tudom,1db. 6 ágyas,1db. 5 ágyas csecsmős szoba van,azon kívül 3,2 és egyágyasok.. Azt olvastam,hogy egy kivételével mindegyikben van külön fürdőszoba.. Én 3 ágyasban voltam,remélem,áprilisban is oda kerülök,6 ágyasban csak látogatni voltam októberben,oda még véletlenül se szeretnék kerülni.... Hát,a szobatársaktól függ,mennyire zavarnak a látogatók. Én egész jól kifogtam a fiammal. Ha többen jöttek hozzám,inkább kimentem a folyosóra velük,de volt egy anyuka,akihez egyszerre 5-6-an jöttek be,hát..,végül is a fiamat abszolút nem zavarta,én meg úgy voltam vele,hogy szoptatok és kész...
Dorcacs:
Ma vettünk egy gyönyörű testvérbabakocsit,a netről vadásztam. Tündéri csajszitól vettük,neki is 3 gyereke van. A legnagyobb lány(kb.5 éves lehet),a középső kisfiú (2,5 éves,ő is Peti,mint az én fiam),és egy 11 hónapos kisfiú. Kifaggattam a testvérféltékenységről..
Hát,nem biztatott nagyon könnyű helyzettel. Azt mondta,megpróbálta a járókában biztonságba helyezni a kicsit,de oda is bekalimpált a kisfia a lábával,kicsit megtanulmányozta..
Mi azt a módszert találtuk ki egyenlőre,hogy nem a rácsos,hanem a hálós járókába rakom a kicsit,ott nem fér hozzá a bátyja.. Hát,valahogy majdcsak túléljük az első hónapokat.. Engem némileg megnyugtatott,hogy az ő Petije is iszonyat lusti,már azt hittem, csak én fogtam ki ilyen elképesztően kényelmes gyereket..