Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

mary 79,
Gratula a szépséges lányodhoz! Gyönyörűséges baba! Nagyon várunk még sok-sok képet rólatok!

Őzi,
Le a kalappal, milyen vasgyúró a kis Levi!!! :D :D 4,5 kiló... Nem semmi!!! Édes pofa a fiad, és nagyon szép baba!

Bacilivi,
Örülök, hogy jól vagytok! Igérd meg, hogy felteszel majd még képeket Dalmiról :D Persze gondolom, megvisel a mellbimbók kisebesedése. Nézd ezt találtam a Brendon katalógusban: "Medela PureLan 100 bimbóápoló kenőcs. A szoptatás által megviselt mellbimbó természetes lanolinból (gyapjőzsír) készült, tiszta hypoallergén ápolószer, ami színezőanyagot, vagy tartósító anyagot nem tartalmaz. Szoptatás előtt nem kell lemosni" Bár én is azt hallottam, hogy az anyatej a legjobb ápolószer ilyenkor... Remélem hamar túl leszel ezen a problémán.

Fénix,
Nem semmi árak vannak a Telkiben!! Megnéztem a honlapot, akciós a terhesgondozásuk, még pedig valami 160 ezer ft, persze nincs benne a szülés. A szülés árát nem találtam sehol... Persze ennek ellenében kapsz egy nem korházi, hanem leginkább 5*-os szállodai szülés :D Ha lenne sok pénzem, tuti ott szülnék :D

Haskörfogat téma:
Nekem most így 34 hetesen 108 cm. Hogy mennyit híztam, azt inkább nem írom le :D A kiinduló súlyomhoz képest nagyon sok.. Persze azt hozzá kell tennem, hogy a terhességem előtt eléggé vézna voltam...

Teszek fel egy tegnapi pocis képet:
Kép

Kép
dijcsi
 
 


Ilyen csodálatos reggelem már rég volt!
Őzi! Köszönöm szépen érte! És gratulálok!!!!!!! Levi gyönörű!!! És hogy Benned mennyi erő van! Ez valami földöntúli már :D

Berzakt
Boldog születés napot kivánok a Fiadnak! :D

Dijcsi
Hát igen... Pár éve egy barátnőm szült /ikreket/ Telkiben.... Azok a szobák!!!! WOW.... Na is őve voltak egyetlen gyerekek szülészeten... Igy kb 3 nővérke jutott fejenként)))) Ki volt nyalva mindenük :lol:

Szép a pocid!!! És a felsőd is))))))))))

Kép

Kép
fenix
 
 


sZIASZTOK!!!



NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK MARYNEK A CSODASZÉP A LILI BABÁHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!!!!


őZI!!!



Gyönyörű kissrácod van!!!Még egyszer gratula hozzá és jó egészséget kívánok!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 

 
 

Özi gyönyörű a kisfiad és most már csak a boldogság jut neked :)

Ma csináltunk pocakfotót: Kép Kép


Szerintem eléggé nagy már szinte óriási a pocakom de még semmi fájás pedig már csak elvileg 4 nap van hátra de ha vízöntőt szeretnék akkor kicsit több mondjuk 22-e azzal kibékülnék :)

nika70
Salgótarján
 
 


KÖRKÉRDÉS: Nektek mikor (hány nap múlva) érkezett meg az AFP-eredményetek a vérvétel után????

Tőlem hétfőn lesz 1 hete, hogy levették, s a védőnőm azzal bíztatott, hogy mostanában gyorsabbak, s 1,5 hét körül megérkezik majd! Ami nagyon jó lenne, mert akkor csütörtökön tudnánk menni UH-ra. Már borzasztóan várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Volt köztetek olyan, akivel apa bement 18 hetes UH-ra???? Ha igen, akkor mikor kell megkérdezni, hogy megengedik-e , már a kiskönyv beadásakor??? Vagy mikor behívnak???

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, hogy az első megmozdulása volt a legintenzívebb Zsebi babánknak!!Azóta nem éreztem olyan erősen még egyetlen alkalommal sem. Így olyan nagy rúgásokat, bokszolásokat sem, csak finom kis érintésszerű mozdulatokat!!! Épp emiatt is szeretnék már menni minél hamarabb UH-ra, hogy lássam, hogy minden rendben van!!!


Kérem szépen, válaszoljatok!!!

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem volt, de látom volt termés bőven, volt mit visszaolvasnom.

Vitte!!!
Ismét szorítunk Nektek. Ezek szerint nagyon akar jönni Noah. De nem baj, ha minden rendben van vele, akkor hadd jöjjön!

Nika!!!
Neked is megy a drukk, bár most először azért, hogy akkor jöjjön, amikor szeretnéd. Szép a poci!

Mary!!!
Gratulálok! Erre nem is gondolt szerintem senki, hogy így beelőzöl mindenkit! Gyönyörű a kis Lili!!!

Bacilivi!!!
Az a mosolygós kép tündéri!!!
A cicire én is a tejcsi rászáradást és esetleg mellbimbóvédőt hallottam. A tesómnak az utóbbi bejött, Janka utána simán már nem is nagyon akart szopizni, csak bimbóvédővel. Persze nem minden baba szereti.

Betti!!!
Nagyon aranyos a vonalzód!!! Ha van még kép, akkor tegyétek ám fel, alig várom az új képeket. Olyan gyönyörűek ezek a kis tökéletes manócskák!!! Úgy irigykedek, hogy Ti már babázhattok!!!

Őzi!!!
Minden elismerésem, nagyon ügyesek voltatok! Nem semmi kis vasgyúró Levi. Gondolom az 56-os ruhákat nem nagyon kell használni! :D Nagyon arik a képek Róla!

Mindenkinek sok-sok tejcsit kívánok és sok alvást!!!

Judit

sch.judit
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok a csodaszép babákhoz!Nagyon tündériek, bármelyiket elfogadnám :D
Judit!
Én csüt.ön voltam afp-n, de jövő héten állítólag meglesz az eredmény. Én is kíváncsi vagyok nagyon, megérkezik-e időben.
Az én babóm egyre erősebben rugdos, tegnap megijedtem, összerezzentem este. :lol: A kezemmel is nagyon jól érzem, és mindig ugyanott van a kis lábacskája. Mi lesz így később? :roll: Mindenesetre nagyon jó érzés. :wink:
Sztem ne izgulj a mozgások miatt, biztosan mindenkinél változó.
Nálunk is volt szó arraól, hogy apa bejön uh-ra, de Gyöngyösön nem engedik be az apukákat. Persze nem egy helyről hallottam, hogy meg kell beszélni a dokival, hogy szeretnéd, fizetsz 2-3 ezer ft-ot, és akkor beengednek. De ha amúgy is beengednék, akkor szerintem elég ott, előtte szólni, amikor te kerülsz sorra.

Kinga Kép
kinga26
 
 


fénix,
a kedvenc felsőm, kár, hogy hamarosan kihizza a pocakom :D

nika,
Hu-ha, azt a méretes pocakot! :D És már a finisben vagy!! És van már valamilyen előjele, hogy a babóca ki akarna jönni, vagy még jól érzi magát oda bent?

bacilivi,
Akkor most kérdeznék :D Az érdekelne nagyon, hogy Te hány ágyas szobában voltál a Szt. Istvánban, nagyon zavartak másnak a látogatói? Szülés után 3 nappal haza is engednek, ha nincs komplikáció? Ha jól tudom, 5 vajúdó van az Istvánban.. Az jutott eszembe, mi van, ha megtelik, és nincs hely, ilyenkor hova tesznek... Óóóó, még egy csomó minden érdekelne, de most így hirtelen más nem jut eszembe :o

Vigyázzatok magatokra!

Kép
dijcsi
 
 


Dijcsi: egyenlőre még semmi jele hogy ki akarna jönni. Éjszak volt egy kis mensi szerű érzés de fájásnak nem nevezném.Mikor mensiztem sokkal erősebbek voltak.Mindig szenvedtem az első napon ez ahoz képest bolhaugrás :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz!
Ma haza engedett a dokim egy kicsit!
A kismanó jól érzi magát bent a magzatvíz mennyisége ingadozik csak.
3784g-ra becsülték uh-n.
Remélem mihamarabb ki jön a betyár mert kedden lesz 2 hete hogy bent fekszek.
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.
 
 


Judithhappy,
ha magánrendelőbe mész genetikai UH-ra, akkor semmi akadálya annak, hogy bemenjen az apa is. Én is a férjemmel mentem, és meg sem kellett kérdezni, hogy bemehet-e. Azt sajna nem tudom, hogy a korházakban ez hogy működik, de nem hiszem, hogy akadály lenne.... A babamozgással kapcsolatban nekem is ugyan ez volt a benyomásom a "te korodban" :D Az elején nagyon erőssnek éreztem a mozgást, aztán meg gyengült, de idővel még erősebbnek fogod érezni. Mostanra már nem nagyon mozog, vagyis nem úgy, mint korábban, inkább "tologatja" kifelé a testrészeit, én meg próbálok tippelni, hogy vajon mijét teszi ki éppen :D ja, és furán kapirgál kétoldalt, ilyenkor nemtom mit csinál :D

Kép
dijcsi
 
 


judithappy
Nekem 2 hétet kellett várnom az AFP eredményére... És cak még egy héttel rá kaptam időpontot kórházi UHra.... SOKAT kellett várnom...
18. heti UHn szóltam dokinak, hogy amikor már mindent megbeszéltünk és megvizsgált... és már fekszem az Uhás ágyon hivjön be a páromat... Kiment behivott...
Én olyan 20. hét körül éreztem babamozgást.../ pontosan december 6.kán :D /

Kép

Kép
fenix
 
 


Kinga, Dicsi, Fenix köszi a válaszokat!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
judithappy
 
 


Vittéről még mindig semmi???

Kép
gyanixi
 
 


SZiasztok Lányok!

Őzi: na, végre. Örülök, hogy végre jelentkeztél személyesen! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történt veletek, de megértem, ha előbb magadba akarod feldolgozni a történteket. Mindenesetre Levi csodálatos kisfiú!!! :P Ott aztán vannak szép kis hurkák! Ja, és az Ő arca meg tényleg kisfiús, csak úgy ahogy Liviéknél meg egyértelműen kiscsajos. Igazán büszke lehetsz Magadra és a kisfiadra! Irígy vagyok... :wink: Ha lesz egy kis időd akkor kérünk még képeket erről a gyönyörű fiúcskáról! Jó egészséget, és sok örömöt kívánok Nektek! Most már minden rendben lesz. Ja, és hány cm Levi baba?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Judithappy az afp-t már aznap megcsinálják a laborba de idő mire kipostázzák a védőnőnek. 1 hét alatt azért meg kell lenni hívd fel a védőnődet hátha tud mondani valamit.

Mindenkinek gratulálok a babához, csodaszép mindegyik kisbaba.
Mi holnap megyünk 4D uh-ra már lig várom utánna írok.

Kép
rena12
 
 


Mary: gratula a gyönyörű kislányodhoz. Akkor nálatok sem volt egyszerű ez a születés... a lényeg viszont, hogy jól vagytok! Képeket kérünk! Ja, és ha lesze egy kis időd leírod a történeted?

Nika: szép poci, az enyém sem semmi... Gondolom mennyire várod már, én is pedig nekem valamivel több időm van, Ezek a fájások elég furák, már jó lenne, ha rendszeresek lennének. Neked mondták a múltkor, hogy 4 kg körül van a baba? Ja, és a dokid mit mond, meddig húzhatod, ha esetleg nem jön még egy darabig?

Bacilivi: a többet tudók már előttem leírták mi a megoldás. Én bimbóvédőt vettem Aventost, amit még a szülés felkészítőn ajánlottak, de szerintem ez is van akinek bevállik van akinek nem...

Betti:
remélem jól vagytok. Milyen időközönként eteted a kis Nikit? Gondolom jó fáradt lehetsz. Már én is szeretnék itt tartani.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Vitte: igazából miattad jöttem fel ma a netre, hátha megtudok valamit rólatok...úgy tűnik semmi új hír. Remélem jól vagytok! Gondolok Rátok!

Nanett: kedden a férjecskéd visz a kórházba? Remélem nem buszozol. Ha mégis, akkor beszéljünk én szívesen felveszlek... :wink:

Judit: Nálunk a körházban lehetett érdeklődni, ott adták oda a leletet is. Kb 4 nap volt, de ez sokmindentől függ, mivel az országban csak egy helyen csinálják a viszgálatot. Egyébként a papíron az eredményem már másnapra kész volt, csak a postázás veszi el az időt. Ne izgulj minden rendben lesz!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


1168776696.98.doc

Sziasztok!

Megpróbáltam egy képet feltölteni a babakocsink mózeskosár részéről. Ez nem a mienkről készült, hanem a Maxi-Cosi honlapjáról szedtem le, de a miénk is ilyen. Ha sikerült, akkor majd a többi összetevőjét is felteszem. A miénket nem tudom lefényképezni, mert darabokra szedve elpakoltuk és kicsit macerás lenne előszedni.

Őzi: Gratulálok a babához! Szerintem is az utolsó kép a legaranyosabb, ahogy ott ül a kis kék sapiban és rugiban! Szép nagy baba! Le a kalappal, hogy természetes úton szülted!

Haskörfogat: Nekem most 88 cm, 68-ról indultam.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!!!

Mary,Őzi nagy gratula nektek! Levi hihetetlenül édes,hatalmas!Nagyon tetszik! És persze az összes kis manó!

Bimbósebesedéshez annyit tudok hozzászólni,hogy a hétfői szoptatós előadáson azt mondták,hogy a lanolin az egyetlen,amit le se kell mosni,és nagyon jó,de a legjobb,ha a tejet hagyjátok rászáradni. Tapasztalatom nincs...

Hasméret: nekem most 101 cm,nem tudom,mekkora lesz.És linea nigrám a köldököm alatt van csak,nem tudom,mióta,mert nálunk csak 1 tükör van,az is csak arcmagasságban...(Nem régen vettem észre,hogy van egyáltalán :D)

Vittének nagyon szorítunk továbbra is!

Ja,és érdemes felhívni a labort az AFP eredmény miatt,mert a posta nem a leggyorsabb...

Kép
babzsák
 
 


1168777453.03.doc

Sziasztok!

Ez a babakocsi sportrésze. Aki kíváncsi, kattintson a számokra.
Vendég
 


Halihó!!!!

MEGSZÜLETETT a kis NOAH!!!!!!!!!!!!!!!

Kb fél órája kaptam az sms-t Vittétől 2790g, 48cm, és mind a ketten jól vannak!!!!

GRATULA mind a kettőtöknek!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok lányok!


ŐZI!! ÓRIÁSI,ÉS CSODASZÉP A KISFIAD!!! Jó ég,mint egy 3 hónapos baba!! Tényleg minden elismerésem! És hogy 2 napig vajúdtál vele! A méretek alapján nem csodálom.. :roll: De nagyon-nagyon erős csaj vagy!!!

Judithappy:
Nekem 2 hét múlva jött meg az AFP eredménye.. Az UH-hoz nem tudok hozzászólni,nekünk 4 hetente gyakorlatilag genetikait csinál a doki.. A babamozgás miatt egyáltalán ne aggódjál! Sokan ennyi idős terhesen még nem is érzik!! Majd ha nagyobb lesz a baba,és erősödnek a csontjai...,na akkor aztán jobban érzed a rúgásokat! :D

Dijcsi:
Véletlenül sem Bacilivi helyett írom..,de szerintem ne aggódjál a szülőszobák miatt.. Én is úgy tudom,hogy 5db van az Istvánban,de van külön vajúdóhelyiség is (én az elején ott voltam). Abban csak fotelek vannak,meg mosdó,de nagyon kultúrált.. Valahogy biztos megoldják,ha sokan szülnek egyszerre.. (Sőt,külön vizsgálóhelyiség is van,engem mindig ott vizsgált a szülésznőm. Ha nincs más,ott is lehet szülni.. :roll: )Ha jól tudom,1db. 6 ágyas,1db. 5 ágyas csecsmős szoba van,azon kívül 3,2 és egyágyasok.. Azt olvastam,hogy egy kivételével mindegyikben van külön fürdőszoba.. Én 3 ágyasban voltam,remélem,áprilisban is oda kerülök,6 ágyasban csak látogatni voltam októberben,oda még véletlenül se szeretnék kerülni.... Hát,a szobatársaktól függ,mennyire zavarnak a látogatók. Én egész jól kifogtam a fiammal. Ha többen jöttek hozzám,inkább kimentem a folyosóra velük,de volt egy anyuka,akihez egyszerre 5-6-an jöttek be,hát..,végül is a fiamat abszolút nem zavarta,én meg úgy voltam vele,hogy szoptatok és kész... :oops:

Dorcacs:
Ma vettünk egy gyönyörű testvérbabakocsit,a netről vadásztam. Tündéri csajszitól vettük,neki is 3 gyereke van. A legnagyobb lány(kb.5 éves lehet),a középső kisfiú (2,5 éves,ő is Peti,mint az én fiam),és egy 11 hónapos kisfiú. Kifaggattam a testvérféltékenységről.. :roll: Hát,nem biztatott nagyon könnyű helyzettel. Azt mondta,megpróbálta a járókában biztonságba helyezni a kicsit,de oda is bekalimpált a kisfia a lábával,kicsit megtanulmányozta.. :roll: Mi azt a módszert találtuk ki egyenlőre,hogy nem a rácsos,hanem a hálós járókába rakom a kicsit,ott nem fér hozzá a bátyja.. Hát,valahogy majdcsak túléljük az első hónapokat.. Engem némileg megnyugtatott,hogy az ő Petije is iszonyat lusti,már azt hittem, csak én fogtam ki ilyen elképesztően kényelmes gyereket.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Gratula Őzinek és Marynak is, majd még jövö, mert most csak bepillantottam!!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


[color=violet]VITTE!! GRATULÁLOK!!!! [/color]Várjuk a képeket és a beszámolót!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Rzsana: nekem nincs választott dokim. Itt az a szokás ha eléred a kiírt időpontot és nem szülsz meg akkor be kell feküdni és majd ott döntenek. Igen a 38. héten volt 4100 g de én nem hiszek neki majd ha kijön a lurkó akkor lesz biztos hogy mekkora is őúrasága :)

Nálunk az afp egy hét alatt megvolt vagyis nekem már másnap mert kellett mennem genetikai tanácsadásra és kaptam egy másolatot az eredményről.

Itt az uh-n úgy történt hogy mikor bementem megkérdeztem a dokinőt hogy a párom bejöhet e és megengedte habár ez nála nagy szó mert elég mufurc a nő aki uh-zik.De az utóbbi időben úgy tűnik megenyhült mert nagyon kedves volt mostanában :)

Vitte: HATALMAS GRATULA NOAH BABÁHOZ Végre megérkezett :) sok boldogságot és sok tejcsit :) Várunk vissza sok képpel élménnyel :9

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Nagyon sok szép pocit és gyönyörü kisbabát láttam,hogy visszaolvastalak titeket.
Én 4 kg-ot hiztam még csak,mégis hatalmasnak látom magam.
Szeretném megkérdezni,nem tudja-e valaki,mitöl van az a rossz érzésem pisilés után,mintha ki akarna szakadni a hólyagom?
Minden rendben amugy velem,negativ a pisi is,mégis olyan,mintha fel lennék fázva.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Vitte: Gratula a kis Noahhoz! Hát nem tudom mi van...beindult a babaeső??? Remélem jól vagytok! Várjuk a képeket meg a történetet. Úgy tűnik a kis Noah már most látni szeretné a nagy világot... :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Megírtam a szülésstoryt!!Már csak be kell gépelni... :lol: :lol: Türelem, lassan csak meg lesz... :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a tanácsot sebesedéssel kapcsolatban. Most ott állunk, hogy már mindent bevetettem... tjcsit rajtahgyom száradni, vettünk speckó bimbókrémet, kentem bepanthennel, egész nap szellőztetem...(vicces ahogy kilógó cicikkel mászkálok egész nap a lakásban :lol: :lol: ) De enyhülést a bimbóvédő hozott.Sajnos.Mert ezt megszokják a babák és utána neheze mennek vissza rendesen cicire...de most már úgy vagyok vele, hogy az sem érdekel ha 1 évig minden szopinál használnom kell...

Őzi,
GARTULÁLOK az óriásbébihez!!!Nem semmi!!És baromi ügyi vagy!!!!!!!!!!!!! GYönyörű LEVI!!!!!!!!!!!

Dijcsi,
nagyon csini vagy és JÓKORA a pocak!!!!!!!!!
Szobák:kértem alapítványit, de nem volt hely.Először egy 5 ágyasba kerültem, az szörnyű volt. Mindig sírt 2-3 kicsi és amikor jöttek a látogatók....kb 40-en voltunk a szobában...Szerencsére hétfő d.u átkerültem egy egyágyasba (nem alapítványi, csak elkülönítő a lázasoknak, de pont üres volt és apa kiharcolta...Na persze másnap belázasodott vki és innen is mentünk...Egy 3ágyasba...Ez jó volt, mert normálisak voltak a szobatársak.Egy látogatóval gyűlt csak meg a bajunk, de ennyi. Bevallom gőzöm sincs mennyi vajúdó van... :oops: én csak egyet láttam...

Nika,
azt hittem te már nem vagy egyben...babód akkor 4 kiló felett lesz, nem? :D

VITTE!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Egy kis kárpótlás a késedelmes szüléstörténet miatt... :D


Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Na újra itt vagyok, most van egy kis időnk írni :). Férjemmel nagy barkácsolásban vagyunk (persze inkább ő :), de ijesztő, hogy már bármikor kibújhat a pici Lara, így mindennek a helyén kell lennie.
Amúgy képzeljétek egyszerre két barátnőm szült ma meg, Vitte Bécsben, a másik Modenában, mind a kettővel sms on line-ba voltam már két napja :) Hála mindenhol rendben ment a szülés, de sajnos még részleteket nem tudok.

Mi jól vagyunk, holnap megyünk az első CTG-re, máér nagyon várom...

Őzi:
gratula a gyönyörű Levihez, nagyon szép kisfiú, reméljük, ha lesz időd bővebben is tájékoztatsz minket a részletekről.

Mary:
neked is nagy gratula, és itt is nagyon várom a részleteket!!!

A pocakok gyönyörűek!
Nálunk a körméret:98cm, kb 9-9,5kg hízás, ja és 168cm magasság :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Bacilivi:
nagyon cuki a pici!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Bacilivi: na jó, elfogadjuk az ideiglenes kárpótlás! :D de ezzel nem ér visszaélni! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


VITTE! HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!

Bacilivi:
édes a babód. Meg a párod is aranyos ebben a "Dalmi pólóban". Jót mosolyogtam rajta. A büszke apa.... :P

Fenix
köszi a szülinapi köszöntést a kisfiam nevében.

Esztergomban a szobákba nem engedik be a látogatókat. Van egy külön helység, ahová kitolhatod a picit, és csak ott lehetnek a látogatók. De jobban szeretik ha csak a közvetlen családtagok vannak bennt. ( apa, és a nagyszülők) Ez nekem egyrészt tetszik, mert nem kell a többiek látogatóit kerülgetni, nyugodtan lehet szoptatni, pihenni, stb. Meg persze nem utolsósorban akit nem akarok, az nem mehet a babám közelébe. Csak az kellemetlen, ha szoptatás közben jön látogató, várnia kell. De kit érdekel ez ilyenkor? Várjon, vagy telefonáljon hogy mikor jöjjön. Meg szerintem amúgy is zavaró ilyenkor a sok látogató, még ha hozzám jönnek is.

Csajok, a bimbóvédővel óvatosan!!! A baba nagyon rászokik és nem lesz hajlandó anélkül szopni. Nekem ebből lett a mellgyulladásom, lázzal!!!! Nem tudja úgy kiszívni a tejet a csatornákból mint kéne.


Ti mikor kezdtétek el érezni a jóslófájásokat? És az ilyen mensi szerű fájdalom? ( Az előzőnél nekem nem volt)

berzkat
 
 


Sziasztok!

Őzi! Gratula a "kis" Levihez, gyönyörű!
Vitta! Neked is gratula Noahhoz!

Jó egészséget és bőséges tejcsit Nektek!

Ma megint sikerült Nonónak vadásznom egy pár rucit. A fehér együttesben fog valószínű hazajönni a kórházból, a kising csak ráadás volt a hazahozó ruhához!

Kép
Kép

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Sziasztok!

Hú mennyi minden történt péntek óta.Alig gyöztem visszaolvasni!De mostanra már sikerült!

Mary, Vitte!
Gratulálok a babákhoz!Sok tejcsit és egészséget kívánok!Várjuk a képeketa babócákról, persze ha lesz időtök erre! :)

Őzi!
Mégegyszer gratula a "kis" Levihez!Ja, és nagyon tündériek a képek!Ha lesz egy kis időd akkor kérünk még képeket! :)

Bacilivi!
Reméljük már hamarosan olvashatjuk a történeted és a kislányod, Dalmi még mindig cuki! :)

Nika!
Nálatok még semmi? Ezek szerint a picur jól érzi magát odabenn!Ja, és szép nagy a pocid!

Dijcsi!
Nagyon csini vagy és szép nagy neked is a pocid!


Képzeljétek el pénteken meglátogatott a védőnőm itthon!Meg is lepödtem, mert úgy tudtam hogy csak akkor jön ha már meg van a picur. De nem baj mert legalább megtudtam mutatni neki a vérvételes eredményem és mondta hogy a hemoglobin szintem egy kicsit alacsony és ha megyek a dokimhoz akkor irassak fel vele vasat.Hát meg beszélgettünk egy jót,mert mikor megyek tanácsadásra akkor nincs annyira idő beszélgetni!

Pocakméret!!
Nekem apa lemérte (köldök magasságában körbe) és 107 cm, a magasságom pedig 161 cm!
Szerintetek ez sok vagy kevés?

Bocsi ha hosszú lett!!

Pusszancs mindenkinek!


Dica
Vendég
 


Vitte!!!

Gratulálok!!!
Csak ki akart bújni már ez a kislegény!!!

Örülök, hogy minden rendben van!

Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat!!!

Puszi!!!

sch.judit
 
 


Vitte,
Már nagyon vártam a híreket, és most örülök, hogy minden rendben van!!!!! GRATULA NEKED!! Noah, üdv ide kint!! :D Egészséget, boldogságot kívánok mindkettőtöknek!

barbamami, bacilivi,
Nagyon szépen köszi nektek, hogy írtatok a korházról. Egy kicsit ijesztően hangzik az 5, meg a 6 ágyas szobák.... No meg a látógató sereg.... De majd valahogy csak túlélem, hiszen ott lesz velem a pici hercegem :D No meg az a 3 nap nem olyan hosszú idő...

berzkat,
Boldog szülinapot kívánok az Áronnak!

bacilivi,
GYÖNYÖRŰ A LÁNYOD!! Az apuka meg színte súgárzik a boldogságtól, meg a büszkességtől! :D

linea negra téma:
Nekem is van már egy ideje. Még pedig a köldököm alatt, meg a köldököm felett is, ami feljön majdnem a mellkasomig. Köldököm körül pedig egy barna folt van. Nem is tudom, hogy melyik babaújságban, de azt olvastam, hogy népi megfigyelések szerint, akinek csak köldökig van barna csíkja, annak kislánya lesz, akinek afölött is van, annak pedig kisfia :D :D Persze ennek is csak annyira lehet hinni, mint mondjuk a "csúcsos", vagy "nem csúcsos" hasról szóló kifiú-kislány találgatásoknak...

Kép
dijcsi
 
 


Sziasztok!
Elszállt minden amit irtam :(
Gratulálok a babákhoz mindenkinek!
Nem kis babák születnek mostanában,és nagyon gyönyörü mind :)

Barbamami!
Hát nem nyugtattál meg,már ami a féltékenységet illeti :D
De valahogy megoldjuk.Én csak a fiam pici lelkét féltem.Szeretném azt a törödést megadni neki amit eddig is megkapott.
Testvérkocsin én is filoztam,de már most sem használunk babakocsit.
Kivételes esetekben csak.Testvérfellépőt vennék viszont.
A kutyusom jó helyre került. :) De azért hiányzik nagyon.
Ma már 3-szor hivtam az új gazdikat,és állitólag minden okés.
Többet nem telcsizek,mert bolondnak néznek.Csak én ilyen aggodós vagyok,és nem is szeretem az állataimat odaadni,de tényleg nem tehettem mást.

Bbeti:Hát nem tudom hogy fogom birni a három gyerkőt,de a lányom 11 éves,és nagyon megedződtem.
A fiam is elég jó gyerek,szóval nem panaszkodhatom.
Talán az lesz nehéz,hogy napközben nem tudok pihenni.Bizom benne,hogy az éjszakáim nem lesznek nagyon ébrenlevősek.
A lányom egy percet sem aludt éjszaka mikor megszületett,a fiam meg csak szopni kelt fel,és aludt tovább.
Most mi lesz azt nem tudom,de remélem a sors kegyes lesz hozzám,és megérti a helyzetemet. :P

Ma egész nap a dunaplázában voltunk,mert a lányzomnak vettünk egy telefont,de egy-két helyen annyira flegma volt az eladó,hogy a férjem otthagyta őket,és elég nehéz volt megfelelő telefont találni mivel leszükült az amugyis szükös kőr.De sikerült,és még én is kaptam egy telefont :) Viszont a házimunkával elcsusztam,és most pótlom.A férjem meg a lányom elmentek korcsolyázni.
Hát.....kiváncsi leszek ki esik nagyobbat :)

Kép
dorcacs
 
 


Sziasztok!
Elszállt minden amit irtam :(
Gratulálok a babákhoz mindenkinek!
Nem kis babák születnek mostanában,és nagyon gyönyörü mind :)

Barbamami!
Hát nem nyugtattál meg,már ami a féltékenységet illeti :D
De valahogy megoldjuk.Én csak a fiam pici lelkét féltem.Szeretném azt a törödést megadni neki amit eddig is megkapott.
Testvérkocsin én is filoztam,de már most sem használunk babakocsit.
Kivételes esetekben csak.Testvérfellépőt vennék viszont.
A kutyusom jó helyre került. :) De azért hiányzik nagyon.
Ma már 3-szor hivtam az új gazdikat,és állitólag minden okés.
Többet nem telcsizek,mert bolondnak néznek.Csak én ilyen aggodós vagyok,és nem is szeretem az állataimat odaadni,de tényleg nem tehettem mást.

Bbeti:Hát nem tudom hogy fogom birni a három gyerkőt,de a lányom 11 éves,és nagyon megedződtem.
A fiam is elég jó gyerek,szóval nem panaszkodhatom.
Talán az lesz nehéz,hogy napközben nem tudok pihenni.Bizom benne,hogy az éjszakáim nem lesznek nagyon ébrenlevősek.
A lányom egy percet sem aludt éjszaka mikor megszületett,a fiam meg csak szopni kelt fel,és aludt tovább.
Most mi lesz azt nem tudom,de remélem a sors kegyes lesz hozzám,és megérti a helyzetemet. :P

Ma egész nap a dunaplázában voltunk,mert a lányzomnak vettünk egy telefont,de egy-két helyen annyira flegma volt az eladó,hogy a férjem otthagyta őket,és elég nehéz volt megfelelő telefont találni mivel leszükült az amugyis szükös kőr.De sikerült,és még én is kaptam egy telefont :) Viszont a házimunkával elcsusztam,és most pótlom.A férjem meg a lányom elmentek korcsolyázni.
Hát.....kiváncsi leszek ki esik nagyobbat :)

Kép
dorcacs
 
 


Bocsi ez kétszer ment át.....

Kép
dorcacs
 
 


Berzkat:
Most vettem észre,BOLDOG SZÜLINAPOT A KISFIADNAK!! :D :D

Bacilivi:
Gondolom,a szüléstörténetedből majd kiderül,de azért megkérdezem.., te választottál szülésznőt? Igazából csak próbálom magam megnyugtatni,hogy talán nem kerülök 5-6 ágyas szobába.. Valahogy NAGYON NEM szeretném... :(

Dorcacs:
A testvérfellépőn mi is gondolkodtunk,de a dolgok jelen állása szerint kb. ősszel kell majd ilyesmi.. Tulajdonképpen egyvalamin filóztam ezzel kapcsolatban.. Mivel én 180cm magas vagyok,hát elég nagyokat tudok lépni.. Pl a sportkocsit épp ezért nem is szeretem,szabályosan le kell görnyednem hozzá. A Bergon nagyon jó,de még ebbe is sokszor "belerúgok",mármint a fékhez ér a cipőm orra. Namármost ha még egy testvérfellépőt is kerülgetnem kell,akkorákat léphetek,mint egy kínai kimonóban?? Jó ég,valahogy nem tudom elképzelni a gyakorlatban... :shock: :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami:

Én 168 cm vagyok,nyilván igy kivitelezhetőbb a dolog.:)
Nektek a testvérkocsi mindenképp jobb megoldásnak tünik.
Közben gondolkoztam a féltékenységtémán.A nővéremnek is 3 gyerkője van.Két fiu egy lány.A lány az utolsó.Ott érdekes módon a fiuk nem voltak féltékenyek.Igaz a nővérem valamit nagyon jol csinál.
A lányom osztálytársának is három tesója van,tehát négyen vannak és ott az utolsónál volt egy kis féltékenység,de ez is elmult persze,de ahogy hallom az ilyen sztorikat még a legtürelmesebb szülők is keményen kiborulnak.A lányom is féltékeny volt mikor megszületett a tesó,de vele megtudtam beszélni.Igaz ha rászóltam valamiért akkor mindig mondta,hogy te csak a Gergőt szereted,de ilyenkor mindig elmondtam neki,hogy a szivemben nagyon sok hely van és ebbe nagyon sok ember fér el.
Pár hónapig ment ez a téma,de mára szerencsére nyoma sincs.
Holnap jön a védőnő,kedden meg vérvétel.Innom kell a cukrosvizet.Brrrrr.Nagyon nem várom.
:x

Kép
dorcacs
 
 


[b]Gratula Vittének és sok egészséget nekik! [/b]
:lol:
Van ám súlya Noahnak!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Vitte!

Csak miattad néztem be,nagy-nagy gratula nektek!

Livi! Dalmi egyre szebb:),tényleg várjuk azért a szüléstörténetet!

Kép
babzsák
 
 


Sziasztok!

Vitte, gratulalok, varjuk nagyon a jelentkezesedet, vigyazzatok magatokra, kivanom, hogy minden rendben legyen, es ugy, ahogy azt szeretnetek!!!

Rengeteget irtatok, most ninc sis idom rendesen hozzaszolni, talan majd holnap.

A pocakokhoz en is hozzajarulok, igaz, az enyem meg tinedzser 1-2 kepen lathatohoz kepest, de hat nekem eleg szeles a medencem, jol elfer benne a kicsi lany. Most vagyok 98 cm korbe, es ez sajna regen sem volt kevesebb 85-nel ...
Kép :?

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Vitte, GRATULÁLOK!!!! Nagyon örülök neki, hogy Noah megszületett és hogy jól vagytok. Reméljük, nemsokára hazajöhettek és beszámolsz majd részletesen.

Őzi, még egyszer gratulálok az óriási Levihez, nagyon édes a képeken. Majd gyere mesélni, ha tudsz, várunk.

Mary, neked is nagy gratula Lilikéhez. Remélem, jobban vagy már a műtét után. Tőled is várunk majd egy részletesebb történetet.

Zsana, Te még tudsz vezetni??? Hát ez nekem már rég nem megy, persze főleg a "magasságom" (vagy inkább mélységem) meg a pocakméretem miatt nem férek a kormány mögé. Igen, férjecském visz, szegénynek már egy ideje a szállítgatásom a feladata. De köszi a felajánlást.

Bacilivi, Dalmi nagyon édes baba, nagyon szép. De kérjük a történetet is!

KépKép
nanett
 
 


Bacilivi: Hát még nem vagyunk külön egyben lakunk még :) De ami késik nem múlik. :) Amúgy a babácskád nagyon édes és hogy apa ilyen büszkén viseli a polóján hát az fantasztikus Kérdeztem páromat hogy neked is csinálunk ilyen polót? Nem vűálaszolt semmit :wink: :lol:
Dicamama: Annyira jól érzi magát hogy mostanában esténként sporteseményeket hajt végre abszolute nem akar kibújni még :)

Macsek: szép poci :lol:

nika70
Salgótarján
 
 


Nanett: persze vezetek még, sőt talán azon az oldalon jobban is szeretek ülni. Szerencsére ezzel nincs gond. Nem is tudom mi lenne ha nem tudnék már vezetni, nem tudom ki hozna vinne. (az emberem nem tudna a munka miatt)

Macsek: aranyos a pocid. Lesz ez mégnagyobb is. :wink:

Nika: most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nálatok mikor jön a babó. Nem sieti el az biztos! Lehet, hogy kint is ilyen nyugis gyerek lesz.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Pannica: nagyon jó volt a film! Jó, hogy elmentünk megnézni. Köszi az ajánlást. :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?