Sziasztok!
Hettie!
Köszi a pelusos tippet. Én is hallottam ezt, hogy 1 ujjnyi hely maradjon, általában így is csinálom, csak mostanában már Geszti úgy ficánkol pelusozás közben, hogy ember legyen a talpán, aki megbirkózik vele. Homorít, oldalra fordul, sőt átfordulni is próbál, pedig olyan pici a pelenkázónk, persze nem nagyon sikerül ott neki, meg nem is hagyom, mert lever mindent...
Krisszi!
Részvétem a csoporttársadnak... iszonyú lehet, nem is merek jobban belegondolni. Mostanában tudatosul bennem, amikor régebben hallottam milyen iszonyatos egy szülőnek a gyerekét elveszíteni, ha csak rángondolok már a hideg kiráz, szerintem én sem bírnék élni tovább nélküle, vagy legalábbis begolyóznék és az már nem én vagyok.
Linda!
Kábé egy hete kap Geszti kiegészítést, de nem tejbepapit, hanem sinlacot ami tejmentes. Emellett minden nap általában délelőtt kap gyümölcs vagy zöldségpürét, ma pl. burgonyás sütőtökpürét evett (hipp) és nagyon ízlett neki, cicizés után még majdnem fél üveggel megevett.
Olyan még nem volt, hogy ne kérte volna a hamit.
Nem győzöm persze hangsúlyozni, hogy folyamatosan kapja továbbra is a tejcit, ugyanúgy eszik, mint ezelőtt, semmi változást nem tapasztaltam hogy mióta mást is kap, kevesebbet cicizne.
Tegnap volt méreckedés, és 6310 gr most Geszti! Tehát 1 hét alatt majdnem 200 gr-t gyarapodott.
Tina!
Sejhaj leégetés (majdnem):
Hogyhogy kiakadt a hőmérő? Hogyan?
Edit!
Most szedtétek le a fát? Hát akkor jól kitartott nálatok! Mi sajnos már 4-én le kellett hogy szedjük, mert már az ágyban is tűlevelet találtunk...
Voltunk ma kirándulni Esztergomban, Geszti nagyon élvezte, az autóban jókat aludt, a levegőn jót nézelődött a babakocsiban, nagyon jókedvű volt egész nap! Az autóban cicizett, és pelenkáztam, tök profi vagyok
mintha már ezerszer csináltam volna. Aztán még ebédelni is tudtunk egy vendéglőben, Geszti ott is nagyon jól viselkedett, persze ki kellett venni az üléséből, és karban volt végig, hol Apa evett félkézzel, hol én, de egyáltalán nem volt gáz mert egy szimpi családias hely volt. Úgy nézte a kaját amit ettünk, mintha kinézte volna a szánkból, természetesen kapott egy kis hamit Ő is (sütőtökpüré burgonyával, falta) és megvolt a lelki békéje, aztán hazafelé végigaludt az utat. Itthon is nagyon jókedélyű volt, szerintem a jó levegő hatása. Torna után jól bekajált, és most alszik a Kincsem.
Megyek én is. Apa már hiányol.
Jó éjt mindenkinek!