Sziasztok !
Olvasgattam az elmúlt pár napban, de nem nagyon emlékszem, most meg már nincs kedvem visszaolvasni.
Úgyhogy, ha nem gond, akkor csak arra reagálnék, amire emléxem.j
Először is,
Róki!
Nagyon - nagyon sajnálom, ami most veletek történik, és tegnapig én is teljesen le voltam döbbenve, hogy mennyire erős csaj vagy, és hogy mennyire fainul bírod a dolgokat, én már réges régen kiakadtam volna.
Sajnálom, hogy ez a pont nálad is eljött, és bizony én is könnyes szemmel olvastam a mai irományodat.
Pláne azt a részt, ahol írod, hogy Zsuzsa mennyire kapaszkodott beléd.
Szegény kicsi lány, és szegény mindannyiótok.
Beleképzeltem magam a Ti helyzetetekbe, és összeszorult a szívem nagyon.
Most még ez a tüdőgyuszi is, nem hiányzott egyáltalán...
Még egy kicsit tartsatok ki, aztán már csak jobb lehet, olyan nincs, hogy "odafönntről" ennyire megkínozzanak Titeket.
(Elnézést kérek, ha valakit érint, de ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy a Jóisten biztos, hogy tudja, hogy hol van/lenne rá szükség, és biztos, hogy mindenkinek azt a sorsot szánja, amit végül kapunk??? Mert szerintem nem, és ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nem véletlenül állok úgy hozzá a vallásos témához, ahogy...
Remélem, senkit nem bántottam meg, nem volt szándékomban)
Totka!
Örülök, hogy úgy döntöttél, hogy írsz a főnöködnek. Szerintem semmit nem vesztettél vele, sőt, talán még egyszer tényleg jól jön, hogy a volt főnököd is tudja, hogy mi a helyzet.
Hát igen, azért 80 km nagyon sok, de talán kocsival megoldható lenne.
A párodat helyileg hová köti a munkálya?
Kozmetikus - spanyolviasz
Thomasanne!
Jó, hogy Téged is újra itt láthatlak, régen írtál már ennyit!
Fényképeket is kaphatunk a nagyfiúról???
Benianyu!
Sajnálom, ami Apával és a kocsival történt, de jó, hogy nem lett nagyobb baj!!!
Én még meg sem köszöntem, hogy átküldted nekem is az e-mailt.
Szóval köszi!
Megkérdezhetem, hogy Te már regisztráltál, és csinálod??
Barbi!
Én még a kisebbik kutyit nem is láttam, azt hittem, ő is egy kicsit nagyobb. De nagyon szép mindkét kutyi!
Viszont Barbiék pókját már láttam ( a Madarat
), hááát, nem túl bizalomgerjesztő egy állat, az tuti.
De az igazi madár, a papagáj, az egy nagyon jó fej állat!!!
Még beszél is, múltkor a kakáról beszéltünk, és egyszer csak megszólalt a madár, hogy "kaka"
Csibb!
Én is gratulálok Fanni baba járásához!!!!
Ja, azt szerintem nem is mondtam még, hogy ha kislányunk született volna, akkor Fanninak hívták volna...
Duda!
Úgy látszik, Nati jól érezte magát nagyon a nagyszülőknél, ha puszi után már ment is tovább.
Drukkolok a jövő heti ott alváshoz, szerintem nem lesz semmi gond!
Képzeljétek, felhívtam azt a gyerekdokit, akit a háziorvosunk ajánlott, és itt lakik a szomszéd utcában.
Megbeszéltük, hogy akkor váltunk, jövő héten ide is rendelem, hogy kukkantsa már meg Gergőt, mert még mindig köhécsel.
Nagyon szimpatikus volt, a Bethesdában dolgozik.
Úgy örülök, remélem, mostmár tuti kezekben lesz Gergő.
Megadta a mobil számát, meg az otthoni vonalasat is, azt mondta, bármikor lehet hívni, ki is jön házhoz, de hozzájuk is el lehet vinni Gergőt.
Ma elmentünk csavizni egy kicsit, Nógrád megyébe, egész pontosan Nőtincsre mentünk. Ott van egy nyönyörű, hatalmas horgásztó, nagyon - nagyon szép környezetben, sétáltunk egy nagyot.
Csak az volt a baj, hogy ott ugye sokkal jobban fújt a szél, ráadásul, mire odaértünk, pont ott be is borult az ég.
De sebaj, így is sétáltunk egy nagyot, Gergő nagyon élvezte, hesegette a vadkacsákat, stb.
Néhány kép: