Új privát üzeneted érkezett!

Juci
Apa újra náthás, én szintén megfáztam, de semmi extra, csak nagyon köhögök!

Ok már megvan! Szép lesz és be is fog férni!

Ayse
Kamrapakolás nálunk is aktuális, de "sajnos" most nem férek hozzá, a hálószoba projekt miatt. Ami nem halad, mert, ha Apa nem beteg, akkor államvizsgára készül.
Férjed nem fél a pöttyöktől?

Kép
Kép
thomasanne

Mégsem ébred...

Jól elvagytok a méretekkel, én meg rötyögök magamban :lol:

Ayse :) Jesszus, a férjed nem volt még baripöttyös??? Készüljetek, ha elkapja, az nem lesz piskóta...
Na, mégis bőg

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc
Értem. Igen arra emlékszem, hogy Balázs, ha szabad így fogalmaznom, pincurit antiszociális hajlamú :oops:
De a Férjem is! Ezt most nem azért írtam. És én is mindig a sarkamra állok(bár azt hiába mondom Neki,hogy egy ilyen lánynak a discoban a helye :lol: :lol: )! :wink:
Amúgy tényleg nem lehet könnyű így programot szervezni.
Ovit mikor kezditek?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Thomasanne
Jesszus, náthás a Párod! Abba tényleg szinte képesek belepusztulni. Jobbulást Nektek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

abba is!!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci
Én nem öltem meg őket (legfeljebb rásegítettem), csak megszeretgettem a kis pihepuha gombócokat.

Kép
Kép
thomasanne

Benianyu!
Szerintem is tök jó cica, látnád az enyémet... :lol: :lol:

And!
Jaj de örülök, hogy ilyen jól megy az alvás. :D
VG meddig lesz itt nálunk? Mármint a kiállítás... :oops:
Én is nagyon megnézném. Képeit egyébként poszteren meg lehet venni? Van egy a hálóban, nagyon szeretem és szeretnék még.
Nekem is van albumom, céges ajándék volt annó :D
Pizzás buli tökéletes lesz, nehogy a kaján görcsölj, nem az a lényeg úgyse :wink:

Hajni!
Jaj, nagyon barátságosak, a francia bulldog elő se jön, már 13 éves, a másik meg túl barátságos. Ugrál meg nagyon örül, aki nem ismeri, megijed tőle, de nem kell :wink:
Egyébként háló, nappali, gyerekszoba tabu nekik.
Kozmetikus és spanyolviasz :lol: :lol:

Csikken!
A közlekedési múzeum is nagyon jó, mi legközelebb oda megyünk, az legalább ingyenes is :wink:

Nszoke!
Cicánk is van :P
Meg papagájunk, halaink és madárpókunk :lol:

Zsuzsa!
Anna éjjel is ilyen jó kislány, vagy akkor huligánkodik azért?
Leon is sokat mérgeskedik, de főleg akkor, ha valami nem úgy van, ahogy ő megálmodta :? Ja és azon nyomban, egy mp késés miatt óóóriási üvöltést rendez.......
Persze nem engedünk a hisztijének, próbáljuk kezelni, de nem könnyű. :?

Kórház témához:
Pl. a gerincsérvem miatt elég volt aznap bemennem a műtétre, de a császár miatt viszont 2!!! nappal korábban tök feleslegesen befektettek. Ott unatkoztam, semmit nem csináltak, miközben Nolcsi itthon volt Gabival :( :(
Ja és ezt a két napot én buliztam ki, a dokim 4 nappal korábban be akart fektetni, de hogy minek, azt nem tudom? :shock:

Thomassane!
Hú, jó nagy fiú Tomi :shock:
Ne izgulj én ma is a maradék zselés szaloncukit pusztítottam :lol:
Persze én is csak a fiúk elől eszem el, mint Ayse, nehogy már ilyen sz...t egyenek :lol: :lol: :lol:
4 lábú csirke :lol: :lol: :lol:

Jucc!
Tök megértelek, hogy nem engeded, hogy Balázs irányítsa a hétvégi programokat. :wink:
Ennyi neked is jár, ha már apa dolgozik!

Bodza!
Leon se motorozik, pedig ennyi idősen Nolcsi már száguldozott vele.....Majd belejönnek :D

Juci!
Jobbulást nektek!
Kutyi hogy van?
Az ülőgarnitúra biztos nagyon szép lesz.
Sajna Gabi is hajlamos a háztartási meg lakásfelszerelési dolgokat hülyeségnek nevezni..... :?
Bezzeg amikor már megvan, akkor azért tetszik neki.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Thomasanne
Ezt most nagyon kegyetlenül fogalmaztad meg! A szemrehányást abszolút kiéreztem a soraidból a kacsagyilkosság miatt! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nem volt még bárányhimlős.
A doktornéni szerint lesz.
Én titokban arra gondolok, hogy az nem létezik, hogy 24 éve gyerekek között van, tuti, hogy nem egyszer fertőző bárányhimlőssel is találkozott és nem kapta még el. Csak nem vette észre! :roll: :roll: :roll:
(de ha mégis elkapja, majd jól kikötözöm az ágyhoz :lol: . És szívesen elsütném a poénomat, amit ezzel kapcsolatban mondtam még neki, csak az sajnos nem publikus :oops: ).

Na asszem én lehanyatlom.
A két törpördögömet baromira nem szokta érdekelni, hogy egész nap gályáztam, majd éjfélig neteztem :D.

Jó éjt!

ayse

Milyen jó kis dumaparti van itt ma este :lol:

Gabi sajna dolgozik, bevállalt valami melót, amit keddig be kell fejeznie, addig minden éjszaka egyedül vagyok a szaloncukrokkal :lol:
Pontosabban itt van a dolgozóban, dehát az mégse ugyanaz :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tényleg Totka
Klassz a spanyolviaszod! :wink:

És Barbi
Akartam írni,hogy nagyon édesek a kutyulik!
MIénk, nevezzük Morzsának :lol: jól van. Csak bánkódik szegénykém,hogy nem jöhet be. :cry: De holnap elvisszük kirándulni egy nagyot!
Árpinak is tetszik miután túltette magát azon, hogy pénzbe került :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Úgy látom már a végére érkeztél a traccsolásnak Barbi!
Én is szépen lassan lepihenek. Valahogy Marcit sem érdekli,hogy csak ilyenkor van időm netezni és ezért későn fekszem le :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Thomasanne!
Jobbulást Nektek is, párodra jobban ráfér gondolom :lol:
Gabi is szörnyű beteg, meg alapból is tud néha nagyon nehéz eset lenni.
Ma is úgy éreztem, 4 gyerekem van, mert ő 2-vel is felér szerintem :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nagyon buta módon elfelejtettem boldog szülinapot kívánni az ünnepelteknek!

Valamint
Majola
MOst tényleg a szülinapodon született Anna?Ez olyan szép! Nekem is sanszos volt, hogy Marci a szülinapomon jön, de ráhúzott még 3 napot. :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi
Biztos, hogy 5 gyerekes anyuka szeretnél lenni???? :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci
Dehogy volt szemrehányás! :D

Barbi
Sajna újabb tejkaramella esett az áldozatomul, de már nem nagyon bírom. Ilyenkor vagy sósat kell enni, vagy lepihenni.
Még hezitálok!
Apa imád vásárolni, az Ikea az egyik kedvenc, őt úgy kell lebeszélni dolgokról.

Ayse
Egy német ismerősöm szerint: Ikea bedeutet
Idioten
Kaufen
Einfach
Alles

Kép
Kép
thomasanne

Juci!
Hát ez az, én is ezt kérdezem magamtól :lol:
Azért nem mindig ilyen, csak ha éjszaka dolgozik, akkor másnap kicsit zizi.....de becsületére legyen mondva, a családi programokon így is mindig részt vesz, eszébe nem jutna itthon maradni aludni. Pedig mondom neki, hogy megyek a két fiúval egyedül, de ezen felháborodik, hogy a hétvégét azt együtt töltjük, punktum :D

Szilvi!
Hát én is majdnem váltottam sült gesztenyére, de inkább eltettem holnapra és vettem egy meleg fürdőt :lol:

Na asszem én is léptem aludni, jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!!!

Ja most azért nincs senki mert kipihenitek az esti dumcsizást :lol: :wink:

Barbapapa
MADÁRPÓK????? :shock: :shock: :shock:
Barátnőméknek 5volt 10emeletes panelba és egyszercsak egy nénike találta meg 3nap után az 5en a lépcsőházban, ők a 10en laktak. Hát rettegett a ház...de nem félted a gyerkőcöket? Az ő kíváncsiságuk kielégíthetetlen.

Én a Kikát jobban szeretem bár nem sok minden van tőlük, de viszont minden ikeás. A konyha, a szoba, a szőnyeg, a lámpák...minden és hát ezzel nem vagyok megelégedve... :evil:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Sziasztok...

Én azt hiszem idáig bírtam idegekkel...

Zsuzsának a karja amit tegnap kikötöztek egy sínhez hogy ne tudja behajlítani a kanüljét teljesen bedagadt mert elmozdult a kanül és nem a vénába hanem a szövetbe ment az infúzió, és a nővérke még engem cseszett le, hogy ezt nekem kellett volna észrevenni. Úgyhogy kiszedték belőle a kanült tegnap este úgy hogy csak a fél infúziója ment le, ami azt jelentette, hogy ma reggel újra kanülözték szerencsétlent, és mikor visszahozták, akkor kezdtem bőgni mert csak kapaszkodott belém, erre hallom a másik szobából hogy kommentálják hogy ez az anyuka vajon mit sír mikor nem is szúrkálták agyon a gyerekét... valóban, most elég gyorsan vénát találtak benne, de hát a harmadik alkalom és a gyerek összes keze-lába tele van kék-zöld folttal ahol durrantak szét a vénái a sok eddigi próbálkozástól.

Éjjel felment a láza popsiban megint 39,3-ra, utána hajnalban lezuhant 36,3-ra - popsiban. And, ez normális??? Annyira megijedtem. Eddig azt mondták, ha nagyon magas a láza, vetkőztessem akár csak pelenkára és nyissam ki az ablakot, hogy hűvös legyen a szoba, mert az olyan mint egy hűtőfürdő. Ennek megfelelően tettem, de mikor elkezdtett lemenni a láza, akkor én visszaadtam rá egy body-t és becsuktam az ablakot (nagyon meleg tud lenni a szobában), de lehet ennek ellenére kihűlt. Akkor magam mellé vettem a nagy ágyba, hogy átvegye az én testhőmet.

Akkor reggel a takarítónőt merészeltem megkérni, hogy jöjjön beljebb és ne csak a küszöbön maszatolja el a koszt, és ő meg azért tolt le, hogy ha a földön vannak dolgok, akkor ő nem tud takarítani... mintha a három négyzetméteren amibe bele van zsúfolva két rácsos és egy felnőtt ágy, és semmi pakolóhelység, lehetne máshova is rakni dolgokat mint a földre...

Mindemellé újra megmérték Zsuzsát, 9600 gramm. :( És ma már nem volt olyan jó étvágya és olyan kis komoly, csendes volt. Eddig mikor lement a láza, mindig elkezdte tömni magába a kaját és pörögni. Most tűnik elesettnek ahhoz képest... azért még nézegette a könyveit meg pakolt a pelenkázójából, de más volt mint eddig. A füléből már nem jön (úgy) a váladék meg az orrából sem, ezt se tudom, hogy jó-e vagy rossz... azt jelenti hogy eldugult a luk amit szúrtak és ott pang vagy azt jelenti végre kifogyott a váladék???

Szóval ha normálisan szólnak hozzám, akkor bírom, de amikor még cseszegetnek is, akkor kiborulok. Ez biztos a fáradtságom függvénye is.

Most David van vele megint, hazaküldött miután bőgve fogadtam őt. Ő fogja levinni röntgenre, mert ha a tüdeje tiszta, akkor csak a füle marad, és akkor megint kell menni a Heim Pálba hogy megnézze fülész ma is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Szörnyű ez a kálváris, nagyon sajnállak!

Mit mondanak az orvosok, miért tart ennyi ideig egy fülgyulladás? Már majdnem egy hónapja lázas. Az immunrendszere rendben van? Mintha vérből tudnának ilyeneket nézni.

Thomasanne!
Ez az ikea dolog fájt...
Nekünk van 15 éves Ikea szekrényünk, de teljesen olyan, mintha új lenne.
A kamra polc is az (gorm). Észrevettük, hogy made in Russia. Úgyhogy AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK!!!! :lol: :lol:
Végül is a kamra lett a lakás első helyisége, ami végleg elkészült. :)

ayse

Rokica
Atyaég, én csodálkozom, hogy eddig bírtad!Ha nem a tüdeje, akkor mindenképp lássa MINDEN NAP fülész!!!!Milló, milló puszi Nektek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

ez tényleg nagyon szívszorító :( :( :( én nem tudom, hogy más (nővér, takrító) miért nem tud egy icipicit belegondolni más helyzetébe?
nem tudok mit írni, sok minden kavarog bennem, drukkolok nagyon és arra gondolok, hogy igenis nagyon kemény csajok! mindhárman!
és legyen már vége ennek a rossz évkezdetnek!! valaki, aki ért a banyáskodáshoz, cselekedjen már!!!!!!!

tegnap tényleg jót dumáltatok, jó volt olvasni.
Szilvi, ha majd apával megyünk VG kiállításra, én szívesen veszek neked bögrét! csak majd mondd el, hogy hol láttad, mert én átszaladtam az ajándékbolton, de nem láttam :( apának jobbulást!

rendesek vagytok, hogy így örültök Eszti alvásának!

Benianyu, neked elfelejtettem mondani, hogy sajnálom az új járgányt, de tényleg még szerencsésen megúsztátok!

KépKép
KépKép
and

próbálom visszakeresni, hogy még miket kérdeztetek:

Barbi, VG márciusig van, talán márc.20-ig, de: www.vangoghbp.hu

Juci, székes módszer: egy széken ülsz a kiságy mellett, de nem foglalkozol Marcival, csak bennt vagy vele, míg elalszik. a széket napról-napra, vagy ahogy tudod, egyre közelebb teszed az ajtóhoz, míg a székkel együtt kint maradhatsz :wink: állítólag működik :)
mi ugye mindig a kivétel vagyunk, ami erősíti a szabályt, mert az Eszti, ha meglátott minket a szobában, rögtön ordított, hogy ki akar jönni, tehát sokkal rosszabb volt, ha bennt voltunk.
Marci hasmenésének nem örülök, de azért hátha jobb neki, mint a székrekedés.
szegedre meg gyakorlatra kell mennem majd május, júniusban. mondjuk jó lenne már össze szedni magamat és intézni a dolgokat, mert csak beszélek róla, de még nem csináltam semmit :(

most Esztinek is csúnya a popsija, jönnek a fogai, naponta min3x kakil, és észre sem veszem mikor, úgyhogy nagyon résen kell lenni.

Bodza, igen, ha megyek, akkor a klinika kardiológiájára kell mennem, még nem tudom hol fogok lakni. 2 kolléganőmmel megyünk, gondolom bérlünk valamit.

KépKép
KépKép
and

Róki, nagyon együttérzek veled! Szegény Zsuzsa, még olvasva is elsirtam magam, hát még amit te megélsz ott vele.
Legyetek erősek! A kisbabák úgy látszik, ösztönösen azok, hiszen játszadozik is, miközben jól megkinozza a betegség meg a kezelések.
Milyen vizsgálatokat csinálnak a kórházban?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok! :) :) :)

Sajnálom, hogy este nem maradtam tovább, nagyon jó kis társaság volt és szépen röhögcsélek most itt magamban a párbeszédeken. :) Dani és Apa alszik, Beni végre tévézhet egy kis állatost, nem tart rám igényt, legalább végig tudom olvasni, amiről lemaradtam. :)

Örülök, hogy a játszótéri krétacicám ilyen nagy sikert aratott. :wink: Hát.... gyakorlat teszi a mestert! :)

Barbi,
Engem is befektettek, mert Dani nagyon sokat késett, 4 napon át malmoztam a kórházban, sík idegen. Ráadásul 4 ágyas szobában voltam, ami a túlhordásos anyukáknak van fenntartva, de befektettek 3 aznap szült nőt, mert nekik nem volt máshol hely, olyan sok volt a szülés. :?

Nszoke,
Átküldtem újra mind a két címre. Nem értem, hogy miért nem megy át. Nem tette véletlen a junkmail-ek közé? (Barbi, neked is esetleg?)
Nagyon durva, hogy a csaj beköltözött a kórházba a szülésig. Más kérdés, hogy én pont megőrülnék ott.

Thomasanne,
Jó, hogy újra jöttél és jó sokat írtál! :) Lesz kép a kis kopi Tomiról? Sosem volt kicsi, de a 13 kiló az már szép súly, meg a magassága is tekintélyes.
Gyógyuljatok me Apával! És drukk, hogy Tomi nehogy elkapja!
A négylábú csirke elég mulatságos, tényleg. :) :)
Neked meg tényleg nem kell Norbiügyekkel foglalkozni. Imádom a tejkaramellát, persze a brióst és a kakaóscsigát is, de én esténként csak hamletten élek.
Ikea jelentése :)

Bodza,
Dani is csak próbálgatja a motorozást. Benitől egy számmal nagyobb motor várja, hogy tavasszal belenőljön, ez egy másik kisgyereké volt a játszótéren, de tetszett neki. :)

Jucc,
Egyetértek azzal, hogy nem engedtél Balázsnak. Néha én is kicsit sokallom, hogy Beni szeretné irányítani a napjainkat, de a fontos dolgokban nem hagyom. Ő annyira nem anti, mint Balázsod, de nem egyszerű eset ő sem. :? :wink:
Én is drukkolok, hogy találjatok egy szép házat a 22. kerületben! :)

Juci,
Marcinak további jobbulást! Gratula a nappali bútorhoz. :) Jó sok idő, mire leszállítják! Remélem, be fog férni és a másik meg ki. :) Apa cigizése :(
Sütigyártás! :) Nálunk néha arra sincs idő, hogy sütitartóba kerüljön, olyan hamar elfogy. :)

Ayse,
Nagy nagy drukk, hogy Apa nehogy elkapja a bárányhimlőt! Durva felnőtt korban, főleg milyen beteg tud lenni egy pasi. Tisztelet a kivételnek, ha a férjed épp az! Az enyém nem.....

Rokica,
Ez borzasztó! Nagyon sajnálom, hogy ennyi szörnyűség történik veletek.

And,
Szerencsére, nem az új kocsival történt, hanem Apa dolgozós kocsijával! Tegnap kivittük a szerelőhöz és Apa már holnap mehet is érte, jó teli pénztárcával.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mi délelőtt futóversenyen voltunk Szentendrén (hallod, Kuha! :) )
Gyönyörű napsütés volt, de a szél majdnem elfújt minket. Na, jó csak a gyerekeket. :) Már voltunk ezen a versenyen máskor is, emlékeztem, hogy nagyon szeles és jól felöltöztettem a gyerekeket.
Dani elaludt hazafelé a kocsiban, 1/4 1-kor és még azóta is alszik. :)

Kép Kép
Kép Kép

Pont most ébredt :)

benianyu

Benianyu!

Nagyon jók a képek (szokás szerint). Kedvenceim az almaevős és pompomszínezős (uhye az?)! :D
Tök jó, hogy mindig jártok futóversenyre, ez igen!
El is mesélema férjemnek, ő általános iskolás korában többször volt Budapest bajnok atlétikában :D (csak aztán jött az allergia). Egyébként hogy választjátok ki a versenyeket?
(a férjem nem hős amúgy, nagyon remélem, hogy nem kapja el!!!)

Andris viszont elkapta a hörghurutot Lilitől. Taknyanyála egybefolyik és borzasztóan köhög. Éjjel lázas is volt. A doktornéni azt mindja, hogy a barihimló miatt jó lenne elkerülni az antibikát. Napközben még nem volt lázas (koppkoppkopp), lehet, hogy megússzuk.
De látom rajta, hogy kezd tele lenni a hócipője a betegséggel :(. A popsijánál nagyon fájnak a kiütések. Hiába teszem tisztába rögtön, a kaki csak kicsípi :(:(:(

ayse

Ayse,
Szegény Andris! :( Már csak ez hiányzott. :( Gyors gyógyulást! :)
Akkor meg pláne drukk, hogy Apa ne kapja el. :wink:
Igen, Pompom, Beni imádja. Mostanában rákapott a szinezésre és ma kitalálta, hogy a futóversenyen is színezni akar. :)
A Futapest által szervezett versenyekre szoktunk menni, Apa futó volt. :)

benianyu

sziasztok!

Benianyu! nagyon édes az almaevő csöppség :) na akkor dupla szerencse, hogy nem az új verda :wink: azért biztos jobban fájt volna apa szíve! január közepén marha jó lehet egy ilyen extra kiadás :(

írt Róki, sajnos tüdőgyuszi igazolódott a mellkas rtg-en Zsuzsának. még tegnap váltottak neki antibiotikumot, ami szélesebb spektrumú. de tegnap is még ugye lázas volt, nagyon remélem, hogy ez nyerő lesz és most már tényleg a gyógyulás útjára térnek, különben nincs igazság!!

Andris is remélem kibírja antibigyó nélkül!!

még Csibbnek nem válaszoltam:
Esztinek is befelé áll a lába :( :( :( kezdtük ortopédia, dévény anna, volt babex cipőnk is. most az a helyzet, hogy tök csámpi :( jövő héten szólok a gyógytornáészunknak, hogy nézze meg. 2 ortopéd látta (az elsőben bízom, a másodikban nem annyira). a lényeg, hogy cipőt kell, hogy hordjon, hogy tartsa a bokáját. még olyan cipőt ajáűnlottak, ami ún. supináló cipő, az azt jelenti, hogy a belső talpélét kicsit megemeli, ez viszont lúdtalpat csinál. úgyhogy ennyi. nem vagyok nyugodt, mert az az érzésem, ogy egyre csúnyább a lába :( megint gyógytornászozni kellene, de annak mindig sírás a vége. ja, és sok-sok csikizés kell, majd, ha már szót ért, akkor lábtorna, nyáron meg természetes talajon mezítlábazás!

KépKép
KépKép
and

Roki!
Jobbulást és szörnyű amin keresztül mentek, a kis Zsuzsa...hajajaj.
Szemét az élet. :cry:

And!
Mezítláb a talajon??? Ez tényleg jót tesz? :arrow:

Benianyu!
Almaevés és rajzolás, szuper, és milyen jó kisfiad van hogy ennyit aludt.
Köszönöm átjött az email.
Majd kérdeznék 1-2 dolgot ha nem baj!

Benianyu, Barbi, And viszont én annyira utálom a kórházasdit, hogy amikor születtem voltam utóljára, meg most hogy szültem, ugye hétfő délután császár és szerdán már otthon aludtam :lol: :lol: :lol:
Aztán bejártam minden reggel 7re és 8kor jöttem haza a kicsikémtől, tehát én nem vagyok nagy ágyfoglalós!!!!!!! Rosszul is vagyok a kórházba még ha csak látógató vagyok is annyira irtózom tőle. :oops: :?

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Rókica, olvastam Zsuzsa betegségét és millió gyógyitópuszit küldök neki, nektek meg sok sok eröt és a beszólásokra zárt füleket :)

Barni is bárányhimlös. Tegnap lett olyan mint a túrórudi. ;) Botka hozta haza az oviból, Karácsony másnapján jött ki rajta. Igy elmaradt Barnus bölcsibe szoktatása is, ez gond, de megoldjuk majd valahogy, mert nekem meg kezdenem kell.

Most meg kürtöskalácsot sütök, drukkoljatok, hogy jó legyen :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok !

Olvasgattam az elmúlt pár napban, de nem nagyon emlékszem, most meg már nincs kedvem visszaolvasni.
Úgyhogy, ha nem gond, akkor csak arra reagálnék, amire emléxem.j

Először is,

Róki!

Nagyon - nagyon sajnálom, ami most veletek történik, és tegnapig én is teljesen le voltam döbbenve, hogy mennyire erős csaj vagy, és hogy mennyire fainul bírod a dolgokat, én már réges régen kiakadtam volna.
Sajnálom, hogy ez a pont nálad is eljött, és bizony én is könnyes szemmel olvastam a mai irományodat.
Pláne azt a részt, ahol írod, hogy Zsuzsa mennyire kapaszkodott beléd.
Szegény kicsi lány, és szegény mindannyiótok.
Beleképzeltem magam a Ti helyzetetekbe, és összeszorult a szívem nagyon.
Most még ez a tüdőgyuszi is, nem hiányzott egyáltalán...
Még egy kicsit tartsatok ki, aztán már csak jobb lehet, olyan nincs, hogy "odafönntről" ennyire megkínozzanak Titeket.
(Elnézést kérek, ha valakit érint, de ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy a Jóisten biztos, hogy tudja, hogy hol van/lenne rá szükség, és biztos, hogy mindenkinek azt a sorsot szánja, amit végül kapunk??? Mert szerintem nem, és ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nem véletlenül állok úgy hozzá a vallásos témához, ahogy...
Remélem, senkit nem bántottam meg, nem volt szándékomban)

Totka!

Örülök, hogy úgy döntöttél, hogy írsz a főnöködnek. Szerintem semmit nem vesztettél vele, sőt, talán még egyszer tényleg jól jön, hogy a volt főnököd is tudja, hogy mi a helyzet.
Hát igen, azért 80 km nagyon sok, de talán kocsival megoldható lenne.
A párodat helyileg hová köti a munkálya?

Kozmetikus - spanyolviasz :) :) :) :)

Thomasanne!

Jó, hogy Téged is újra itt láthatlak, régen írtál már ennyit!
Fényképeket is kaphatunk a nagyfiúról???

Benianyu!

Sajnálom, ami Apával és a kocsival történt, de jó, hogy nem lett nagyobb baj!!!
Én még meg sem köszöntem, hogy átküldted nekem is az e-mailt.
Szóval köszi! :wink: :wink: :wink:
Megkérdezhetem, hogy Te már regisztráltál, és csinálod??

Barbi!

Én még a kisebbik kutyit nem is láttam, azt hittem, ő is egy kicsit nagyobb. De nagyon szép mindkét kutyi!

Viszont Barbiék pókját már láttam ( a Madarat :lol: :lol: ), hááát, nem túl bizalomgerjesztő egy állat, az tuti.
De az igazi madár, a papagáj, az egy nagyon jó fej állat!!!
Még beszél is, múltkor a kakáról beszéltünk, és egyszer csak megszólalt a madár, hogy "kaka" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibb!

Én is gratulálok Fanni baba járásához!!!!
Ja, azt szerintem nem is mondtam még, hogy ha kislányunk született volna, akkor Fanninak hívták volna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Duda!

Úgy látszik, Nati jól érezte magát nagyon a nagyszülőknél, ha puszi után már ment is tovább.
Drukkolok a jövő heti ott alváshoz, szerintem nem lesz semmi gond!

Képzeljétek, felhívtam azt a gyerekdokit, akit a háziorvosunk ajánlott, és itt lakik a szomszéd utcában.
Megbeszéltük, hogy akkor váltunk, jövő héten ide is rendelem, hogy kukkantsa már meg Gergőt, mert még mindig köhécsel.
Nagyon szimpatikus volt, a Bethesdában dolgozik.
Úgy örülök, remélem, mostmár tuti kezekben lesz Gergő.
Megadta a mobil számát, meg az otthoni vonalasat is, azt mondta, bármikor lehet hívni, ki is jön házhoz, de hozzájuk is el lehet vinni Gergőt.

Ma elmentünk csavizni egy kicsit, Nógrád megyébe, egész pontosan Nőtincsre mentünk. Ott van egy nyönyörű, hatalmas horgásztó, nagyon - nagyon szép környezetben, sétáltunk egy nagyot.
Csak az volt a baj, hogy ott ugye sokkal jobban fújt a szél, ráadásul, mire odaértünk, pont ott be is borult az ég.
De sebaj, így is sétáltunk egy nagyot, Gergő nagyon élvezte, hesegette a vadkacsákat, stb.

Néhány kép:

Kép Kép Kép Kép

Kép
kuha

Ja, még azt akartam írni, hogy

Benianyu!

Remélem, Apa jó helyen végzett Szentendrén...
Mi tegnap voltunk kinnt, de csak mentünk, meg jöttünk, hétvégén megyünk újra, de már egész hétvégére. Alig várom, hogy végre csavizzunk megint egy jót.
Jaj, istenem, de vágyom oda vissza.
Ma a Főtér c. műsorban is Szentendre volt, és olyan fájó szívvel néztem... :? :? :?

Kép
kuha

Hahó!!!

Sehol senki???

Végre itt ülök a gép előtt, erre mindenki máshol van??
Nem szép dolog, mondhatom.

Apa már fekszik, ma egész nap lelkiekben már a holnapi napra készül, ugyanis újra megy dolgozni.
Idén először... :roll: :roll: :roll: :roll:
Sajnos letelt a szabadsága, úgyhogy holnaptól újra az unalmas, szürke hétköznapok várnak ránk... :twisted: :twisted: :twisted:

Az jutott eszembe, hogy vajon Megannéknak van havuk???
Bár, őket ismerve, ha van hó, ha nincs, biztos nagyon jól érzik magukat!!!

Ancsi!

Te hol jársz már megint? Mostanában nagyon leszoktál rólunk!!!
Milyen dolog ez?

Juci!

Látom, az iwiw-en is írtál kutyuli ügyben...
Van valami fejlemény???

Kép
kuha

Évi!

Szia, itt vagyok én is, csak eddig olvastam vissza :D
Kirándulós képek nagyon jók, édes Gergő nagyon.
Mi ma délelőtt sétálni voltunk itt a Feneketlen tónál, aztán Gabiékhoz mentünk ebédre, mert Gabi anyukájának a szülinapját ünnepeltük.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki!
Nagyon sok erőt kívánok nektek és javulást Zsuzsának.
Nekem is összefacsarodott a szívem a soraidat olvasván, borzasztó lehet ez a sok kórházasdi, meg a beszólások :(
Próbálj meg nem foglalkozni velük, tudom, nem könnyű. :?
Remélem, hog mostmár ha megvan az ok, tényleg a javulás útjára léptek.

Beniaynu!
Az almaévős és színezős képek tetszenek a legjobban, de persze a többi is jó :D
Köszi, a mél is átjött.

Noémi!
A madárpók a dolgozó szobában van magasan, a fiúk nem érik el. Egyébként se mérges fajta, nem halálos a csípése :wink:

And!
Köszi, akkor van még időnk megnézni a kiállítást.

Szedit!
Milyen lett a kürtöskalács? :D

Ayse!
Szegény Andris, drukk-drukk, hogy antibiotikumot megússzátok. :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!
Szia! Jó ez a hely ahol voltatok, nagyon szép hány kilométer Pesttől?
Gondolom most örülsz a gyerekorvosnak is, csak válljon be.

Barbapapa, ki szereti ezeket a csodapókokat??? Engem személy szerint nem zavarnak, de nem élnék együtt velük... :wink:
Nagy állatbarátok vagytok ezekszerint.

Kínlódok az altatással, mostnában olyan hisztit vág le Zsebi. Remélem hamar leszokik róla.

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!

Roki!
Annyira, de annyira sajnállak benneteket! :(
Nagyon bízom benne, hogy az új gyógyszer segít végre Zsuzsán!
Drukkolok nagyon!

Andrea!
Úgy néz ki, szerdán megyünk Bécsbe, így Nati aznap éjjel a Nagyiéknál alszik. Ha nem lesz baj és jól alszik, szeretnénk menni a talidra, de sajnos biztosra nem tudom ígérni. De azért elküldenéd az útvonalat? Köszi! :)
Az jutott még eszembe, hogy supinálo cipőket úgy tudom, a Salus csinál. Nem tudom, Esztinek hányas lába van, de Natinak van egy ilyen cipője, 2x volt a lábán, tehát majdnem teljesen új. 20-as.
Ha gondolod, szívesen kölcsönadjuk Esztinek! :)

Képzeljétek, ma voltunk moziba Apával és életemben először kijöttem a filmről! :(
A Mel Gibson filmjét néztük meg, Apocaliptico volt a címe és borzasztó volt. :( Talán 20 percet bírtam nézni, aztán kijöttem. :(
Kifelé ügyesen rácsaptam a mozi ajtót a mutatóujjamra, a körmöm szinte rögtön be is lilult. :evil: Mocskosult fájt, hirtelen majdnem el is dobtam magam. :?
Kicsit leültem, aztán amikor jobban lettem, vettem magamnak inni. Utána már jobban lettem, de elég félelmetes érzés volt, hogy mindjárt elájulok, Apa mozizik, így tök egyedül vagyok.
Az ujjam azóta is fáj és randa is! :(

Nati viszont ma is nagyon jól érezte magát a Nagyiéknál, voltak a Városligetben egy nagyot sétálni. :)
Ma már azért nagyon hiányzott! :?

visszaolvasok még...

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi!

Akkor Ti sem unatkoztatok ma!!!

Nekem nagyon járt az agyam, hogy hová menjünk, mindenképp elvittem volna Gergőt valami szabadtéri progira , Apával, vagy nélküle, de olyan szép idő volt.
Szerettem volna, ha játszóterezheteünk egy kicsit, csak hát ugye Pestre még mindig nem vezetek, itt nálunk nincs játszi, gondoltam, ha Robinak nincs kedve sehová sem menni, akkor nézünk Veresen valami játszit, vagy egy kicsit tovább megyünk, és elviszem Vácrátótra az arborétumba.
De szerencsére Apa befűzhető volt, így elmentünk Nógrádba, erre a Nőtincs nevű helyre.
Ez nyáron, mikor minden zöld, tuti, hogy ezerszer szebb, de így is nagyon tetszett, hogy a tó körül kiépített út van, lehet sétafikálni.

Gabi anyukájának szülinapja... :lol: :lol: :lol: Akkor még egy kis ünneplés is volt ma.

Pont az előbb mondtam Robinak, hogy az én keresztanyámnak is ma van a 60-ik szülinapja (kinéz vagy 45-nek). Nekem a keresztszüleim olyanok voltak, mint a második szüleim, nagyon ragaszkodtam hozzájuk.
Kb. 3 hónapja volt egy hatalmas, családi összeveszés, azóta semmi kapcsolatom nincs velük.
Jobban mondva apukám és a bátyja (keresztapám) vesztek össze nagyon, de ők valamiért úgy gondolják, hogy akkor ez érvényes kell, hogy legyen ránk is, és nem beszélnek velünk sem, Gergőre sem kíváncsiak. Pedig, hát nagyon várták már, hogy megszülessen, és miután megszületett, nagyon-nagyon imádták, babusgatták Gergőt.
Azt tudni kell, hogy nagyon fennt hordják az orrukat, van mit a lébe aprítaniuk, évekig külföldön éltek, stb-stb.
Viszont se kutyájuk, se macskájuk. Gyerekük nem lehetett, mi voltunk a családjuk. Tényleg olyanok voltunk, mint egy nagy család, de ez mindig is tüske volt a szemükben, hogy apukámnak ugye van családja, két gyereke, akit becsülettel felnevelt stb-stb, nekik meg nem lehetett. Még ha nem is mondták ki, ez akkor is így volt.
Na mindegy, most jól elkanyarodtam, csak azt akartam mondani, hogy ma eszembe jutott keresztanyám, de dacból nem hívtam őt föl.
Nehogy már én nyaljak nekik...

Noémi!

Tényleg jó ez a hely, szerintem fogunk még menni, ha már itt lesz az igazi tavasz.
Szeritem Pesttől olyan 70-80 km lehet, tőlünk volt kb. olyan 60 km.
Végig mentünk a 2/A-n, ez kb. a térképen valahol Rétság alatt van...

Kép
kuha

Duda!

Mi volt a baj a filmmel??? Én nem láttam, úgyhogy nem tudom, milyen!!
Apa mit szólt, hogy kisétáltál a filmről? Nem volt ideges???
Hűű, nem tudom, szerintem Robi nem lenne boldog, ha kijönnék a filmről.
De hát ha egyszer Neked nem tetszett...

Körmöd... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

És képzeljétek, délelőtt aludtam 4 órát! :lol: :shock: :lol: :shock:
Naggyon jó volt, de úgy ébredtem, mint akit fejbe vertek. Fél óra volt, mire magamhoz tértem. :?

Kuha!
Mondhatok valamit, nem fogsz megharagudni? :roll: :oops:
Szerintem olyan rövid az élet, kár haragoskodással tölteni.
Ha korábban tényleg ilyen jóban voltatok, nem érne meg egy beszélgetést a dolog? :roll: Főleg, ha nem is közvetlenül ti vesztetek össze.
Bocs, nem akartam beleszólni!!! :wink:

Andi&Nati

KépKép
duda

Na,most megkérdeztem Robit, hogy mit szólna, ha lejátszódna ez a m ozis szitu??? (tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit szólna, de szerintem nem örülne, talán még be is sértődne)
Azt mondta, ha neki sem tetszene, kijönne, de egyébként, ha őt érdekelné, bennt maradna.
Erre mondja, hogy de hát olyan filmre úgysem megyünk, ami nem érdekel mindkettőnket.
Hát, mondom neki, hogy réges - régen azért az Ő kedvéért elmentem ilyen filmre, de ma már ez nem fordulhat elő... :roll: :roll: :D :D :D :D :D :D :D
Ugyanis, az első randijaink valamelyikén, mikor először voltunk együtt moziban, elmentem vele a Harry Potter-t megnézni, de hát engem ráz a hideg az ilyen filmektől, sőt, még ideges is leszek tőlük (Harry Potter, Gyűrűk Ura, stb-stb.) :D :D :D :D :D

Kép
kuha

Kuha!
Nagyon véres volt! Elvileg a maja kultúráról szólt a film, de gyakorlatilag csak gyilkolásztak benne. :?
Na, ez nem nekem való! Nem ezt szerettük volna megnézni, de hirtelen kellett dönteni és olyan filmet választani, ami időben kezdődik, hogy Natiért is még időben odaérjünk este.
Apa tudja, hogy nem jövök ki ok nélkül moziból, így nem haragudott! :) Ő végig nézte, de ő is többet várt tőle!

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Film :(
Pedig Mel Gibson az egyik kedvencem.
Körmöd, :evil: jajj de rosszul hangzott!
Viszont éljen az alvás!

Kuha!
Nem akartam megint én lenni a békebíró, de örülök hogy Duda már szólt előttem!
Kersesztanyád nem tudja, hogy dacoskodsz, azt hiszi, hogy nem is gondolsz rá...szóval így a foglalkozás nem éri el a célját! És a jókívánság egyébként sem nyalizás! Én felhívnám....

Thomasanne!
Mintha összebeszéltetek volna Lilivel: ma 9 lábú lovat rajzolt a Télapónak! :lol: :lol: :lol:
És mért lovat? Hát mert a nagykovácsi Mikulás lovon jár! :D

ayse

Duda!

Dehogy haragszom meg, sőőt! Azt hiszem, teljesen igazad van, és bár egyértelműen apukámnak adtam igazat (keresztapám nagyon megbántotta anyumat, aki aztán soha egy szóval sem ártott neki, de most nem is ez a lényeg).
Szóval az a helyzet, hogy bár most úgy voltam vele, hogy már itt volt az ideje, hogy apukám megmondja a véleményét nekik, azért tudat alatt 1000 %, hogy nagyon bánt engem is a dolog. Nagyon sokat álmodok velük, mindig azt, hogy újra együtt vagyunk, mint régen.

Csak úgy érzem, nem tudnak felnőtt módjára viselkedni, ha apukámmal vesztek össze (hangsúlyozom, nem velem), akkor miért nem tudják fogadni sem a köszönésünket, mikor az utcán összefutunk??? A Robi, aki aztán tényleg mindig tök tisztelet tudó volt velük, mit ártott nekik? Érdekes, hogy a Robi előre köszönt a keresztapámnak, az meg szóra sem méltatta.

Vagy egy másik eset, ami nekem személy szerint nagyon rosszul esett: ugye, közös pont a nagymamám, ami elkerülhetetlen, hogy ott néha ne fussunk össze.
Hát ez is megtörtént, ott voltunk a nagyimnál, kb. 2 hónapja, mikor egyszer csak beállított a keresztapám is. Nyilván az ember köszön, meg próbál jópofizni, semmi. De tudod mi volt a legszörnyűbb, amikor láttam, hogy Gergő tökre megörült a keresztapámnak, akivel előtt tök jókat hancúroztak, és odament hozzá rögtön, meg próbált vele játszani, meg "dumált" neki, meg magyarázott, és a keresztapám le se szarta Gergőt!!!!! Szerinted ez a kis ember tehet valamiről???? Vele miért kell így viselkedni? Egy k...va szót nem szólt hozzá,szegény Gergő meg nem értette, hogy most mi van, eddig ezzel a fickóval tök jól elvolt, most meg észre sem veszi...
Na, én itt döntöttem el, hogy megérdemlik a sorsukat.
Azon kívül volt azóta Gergőnek névnapja, nekem szülinapom, névnapom, sem egy sms, semmi.
Karácsonyra küldtünk sms-t, semmi válasz...

Szerinted erőlködjek még??? Nagyon fájnak ezek a dolgok, de úgy döntöttem, hogy nem adom meg nekik azt a lehetőségek, hogy dörzsöljék a markukat, és azon röhögjenek, hogy a hülyék hogy erőlködnek.
Ők azt gondolják, hogy azért , mert pénzük van, mindenük megvan, dehát nagyon tévednek, mert azzal, hogy senkijük sincs (keresztanyám is egyedüli gyerek, a szülei sem élnek már), igazából semmijük sincs.

4 óra alvás???????
Hűűű, az igen! El is hiszem, hogy alig tértél magadhoz...

Kép
kuha

Bakker! Andrist annyira leterítee ez a hülye köhögés! De szerencsére nem lázas...nem si tudom, hogy bírja egyszerre ezt a két kfiufirfbékweuqfgéqitf betegséget. :(

ayse

Kuha!
Hát ez tényleg elég gáz így!
Nem is tudom...a saját jóérzésedért viszont felhívhatnád.
A barátnőméknél nagyon-nagyon hasonló dolog történt...nem lett javulás sajnos...az ember nem is érti, hogy akkor melyik az igaz? A szeretés, vagy a harag?
(a vallásról ugyanaz a véleményem, sőt még radikálisabb is vagyok!)

ayse

Sziasztok!

Ma mi is voltunk kirándulni. Várgesztesen. Nagyon kellemes volt.
És még pár kép a Mamámnál készült múlt szombaton. Na meg a kutyuli! :P

Kép Mamával

Kép Segít tüzelni
Kép Kutyuli
Kép Ma Apával
Kép Anyával és persze a Kutyulival
Kép és hazafelé aludt aki megtehette

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse!

Indokaimat látod, le is írtam!!!

Kb. másfél - két hónapja még nagyon soxor bennem volt, hogy bizony én felhívom őket.
De ez a Gergős sztori nekem nagyon rosszul esett, és akkor tényleg úgy döntöttem, hogy nem erőlködöm.
Én ezt úgy hívom, hogy büszkeség, ami persze, nem biztos, hogy túl jó, és tényleg, olyan rövid az élet...
De olyan csúnya vita volt, ami persze réges régen nem ott végződött, amiből kiindult, hogy azt mondtam, ezek nem az én keresztszüleim, nem hiszem el, ill. nem gondoltam volna, hogy egyszer, valaha is ezeket a dolgokat fogjuk tőlük érdemelni.

(Egyébként mégegy megjegyzés, aztán befejezem, Robi mindig is mondta, hogy nem érti, mit erőlködök, szerinte, én sokkal jobban ragaszkodok hozzájuk, mit ők hozzám, és hogy higyjem már el, ő kívülállóként tök másként látja a mi viszonyunkat, mit amilyennek én gondolom. Így utólag, sok mindenben igaza volt)

Kép
kuha

And
És mi van akkor, ha éjszaka felébred?
A széken kell ücsörögnöm? :roll:
Az ortopédus miért nem szimpi?

Mea
Ti voltatok már?

Kuha
Nagyon csinos Gergő! MOzi :lol:

Benianyu
Azt akartam már sokszor kérdezni, hogy a biztosító fizet ilyen esetben?
Nagyon édesek a fiúk! Ugye milyen kellemes idő volt? Négyen voltatok?

Duda
Nagyon kiváncsi vagyok hogyan sikerül a Nagyiéknál alvás! Szorítok.
Film az miért nem tetszett. Szegény ujjad! Én is mindig tönkreteszem a körmeimet. Csak a lábamon. Ráejtek mindig valamit.

Barbi
Gabi azért tök aranyos, hogy fáradtan is lelkesen családozik. Helyes! :lol:

Rokicával beszéltem. Estére lement a láza Zsuzsának, kicsit felélénkült. Viszonylag evett ma. EGy pár szelet kenyeret. Meg nézegeti az ennivalót, de sajnos nem kap rá amikor Rokica tálalja Neki.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?