Köszi a reagálásokat!
Nem bírtam magammal, így bizonytalanságommal zaklattam Petrányi dr. úrat is. Az ő válaszát is érdemes lenne elolvasnotok. A lényeg, hogy ez a zsömlés módszer tényleg elavult, de mivel biztos ezt mondta az end.dokinőm - csak PCOs lennék, nem bolond - így tuti megfogadom a tanácsotokat - a patikai beszerzést (eszembe nem jutott volna) köszi, köszi, köszi
Igaz, így csak kedden tudok menni, de egy nap már nem számít.
mamint,
inzulin szint mérésem is lesz, igaz mindkettő csak kétpontos (0,120 perces)
aranykavics,
elsőre nem akartam fárasztani titeket, de ennek a sok kérdésnek nem tudok ellenállni!
Hogy, hogy nem látta a jobb petefészkem, arra nem tudok mit mondani. Kereste, az tuti! Auu!
Hasi ultrahanggal - az erős hasfal miatt-szerinte nem lenne látható. Nem vagyok vékony, az igaz, de megpróbálhatta volna.
A másikra azt írta: Bal ov.az uterus mögött ábr. 28mm,benne néhány apró tüsző láth.
Hogy ez most jó, vagy nem?
Mint írtam, most a mensire várok. Utolsó mensim nov.10.
Dec.20-án néztek hormont:
LH:12,9IU/l, FSH:3,9 IU/l, Prolaktin:5,9ng/ml, test.:1,3nmol/l,prog.:0,6nmol/l,oestrad.:34,4pg/ml
Hajhullás, szőrösödés nincs.Patik 12 éves korom óta vannak, de "csak" az arcomon. Nem vészes, vagy már megszoktam!?
A nov. 10 előtt átlag 40 napra mindig megjött, de a hőmérőzés eredménye nem volt megnyugtató.
A cortisolt nem tudom mi?Bocsi
A pajzsmirigy hormonok rendben.
Egyenlőre ennyi lenne a "kórtörténetem".
A legfontosabb viszont, hogy van egy 2,5 éves kisfiúnk, spontán teherbeeséssel. Az ő létezése ad türelmet, és kitartást ehhez a betegséghez.
Mégegyszer köszi a jótanácsokat, jó helyre kerültem!
Jó éjt!
Ui. Olvasgatni most felületesen tudtam, bocsi hogy csak magammal foglalkoztam!