Na sziasztok!!!!
Rólam csak egy gyors:már jobban vagyok,éjjel remekül aludtam,csak pisilni keltem fel és egyszer elkapott egy nagy köhögés,de gyorsan visszaaludtam!Aztán reggel 6-kor kimentem pisilni és utána aludtam 9.30-ig!!!!!Szóval hiperfriss vagyok!Már nem nagyon fáj semmim,tegnap a tesóm és apa megfülgyertyáztak,ahhoz képest,hogy nem nagyon bíztam benne elég jól elmúlt a fájdalom!És jól hallok
Kicsit még köhögök,meg folyik az orrom,de ennyi...ja és enyhe hőemelkedés!(37,5 de hát ugye terhesként most az alaphőm 37,1)remélem holnap már teljesen egészséges leszek!Holnap megyünk genetikai UH-ra és végre újra láthatjuk a kicsikénket!!!Remélem nincs semmi baja és nem érzett meg semmit a betegségemből!!!!!Kismamák,ti voltatok betegek a terhességetek alatt????
Bocs,nem is lett kevés ez a gyors beszámoló!!!
Sziszi,jó,hogy jöttél,már régen voltál!Drukk apának,hogy jó eredmény legyen!!!!!Biztosan nincs semmi gond,ott a tökéletes prototípusotok Tomi képében
Kata,ti a közepén jártok,mindent bele!!!!!
Bea,én is úgy hallottam,hogy nappal a kicsi ne is aludjon a kiságyában,az unokatesóm egy nagy heverőn altatta napközben körbebástyárva párnákkal,de olyan kicsik még,hogy nem forgolódnak!Aztán később megszokta a különbséget a két napszak között és aludt utána rendesen nappal is a kiságyban!!!Ez a séta egyébként nagyon jó,azt olvastam,hogy az altatás éjjel az elalvás előtt 4 órával kezdődik:az első fázis a séta,hogy jól elnyomja a levegő!És ő már elég nagy a masszázshoz is,azt nem próbálod ki????Fürdés előtt egy pár perc egy kis krémmel átsimogatni a kis testét és ez annyira megnyugtatja,hogy el is álmosodik tőle!!!!Próba szerencse!!!!Örülök,hogy jó sok tejcsid van!!!
Málna,most már gondolm gőzerővel tanulsz!!!!!Köszi a táblát!!!!Lehet,hogy holnap ki is derül,hogy én milyen nemű babóval rendelkezem
Már úgy várom!!!!!
Andi!!!!Te jól vagy???Köszi a salireceptet,de van egy kis bajom:én sajna nem eszem meg a répát!!!Semmilyen formában!Pedig nagyon jó lenne,ha szeretném,de sajna nem.....úgyhogy én maradok a hagyományos káposztáknál!
Ági?????????
Eszti!!!!Ez a cickérdés érdekes:az elején nagyon fájt,aztán egyáltalán nem és most,hogy már nőtt is és változik a színe is,baromi érzékeny!Néha a zuhanyozás is fáj!De ne aggódj,nem ez lesz a legfőbb kellemetlenséged!!!Persze,csak ha olyan hányós leszel,mint én
de minden eltörpül,amikor meglátod az UH-n a szívdobogását!!!!
Ildi,én is tasakos barna rizst használok,azt előfőzöm,közben a wokban szalonnán megpirítok néhány fokhagymát és egy lilahagymát,ráteszem a gombát,fűszerezem és párolom!Ha kész a rizs összeöntöm a wokba,kicsit még egybefőzöm és kész!!!!!A szalonna kivételével nagyon reform és trendi lenne,de így meg jobb
Elfelejtettem dícsérni a sok jó fotót,amiket felraktatok,csak így tovább!!!
Puszi mindenkinek