Új privát üzeneted érkezett!

Málna, a táblázatban (is) már egy évvel öregebbnek kell lennem! Köszi

Sziszi, nem csinálsz vonalót? Úgy könyebb követnünk.

Málna, mikor vizsgázol legközelebb? Én most csütörtökön, de már most parázok,,,

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziszi, mi már voltunk . Az első alkalommal (is) tök rossz vokt ott várni, de akkor csak annyi történt, hogy megmondták, mennyi ideg nem szabad házaséletet élni, majd utána kellett menni, megvizsgálták a "műszert", aztán egy bögyös maca a férjem kezébe adott egy kis fityulát a következő kijelentéssel:ebbe kellene produkálni... ott a kórház wc-jében... (illetve kellett volna....) Úgyhogy jobb, ha felkészülve viszitek magatokkal... Arra vigyázz, hogy friss legyen :lol: :lol: De tényleg, mert frissibe vizsgálják, és "tegnapi" nem jó :lol:

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

köszi az élménybeszámolót, de mi nem a rendelőbe megyünk, mert nagyon macerás. Beutaló kell, a körülmények és a személyzet is szörnyű. Apa a KRIO-ba (spermabank) megy, ott ingyenes az analízis leendő donoroknak. :lol:
Vendég

Ja, az eredmény 1 órán belül megvan, meg lehet várni.
Vendég

Na sziasztok!!!!

Rólam csak egy gyors:már jobban vagyok,éjjel remekül aludtam,csak pisilni keltem fel és egyszer elkapott egy nagy köhögés,de gyorsan visszaaludtam!Aztán reggel 6-kor kimentem pisilni és utána aludtam 9.30-ig!!!!!Szóval hiperfriss vagyok!Már nem nagyon fáj semmim,tegnap a tesóm és apa megfülgyertyáztak,ahhoz képest,hogy nem nagyon bíztam benne elég jól elmúlt a fájdalom!És jól hallok :lol:
Kicsit még köhögök,meg folyik az orrom,de ennyi...ja és enyhe hőemelkedés!(37,5 de hát ugye terhesként most az alaphőm 37,1)remélem holnap már teljesen egészséges leszek!Holnap megyünk genetikai UH-ra és végre újra láthatjuk a kicsikénket!!!Remélem nincs semmi baja és nem érzett meg semmit a betegségemből!!!!!Kismamák,ti voltatok betegek a terhességetek alatt????
Bocs,nem is lett kevés ez a gyors beszámoló!!!

Sziszi,jó,hogy jöttél,már régen voltál!Drukk apának,hogy jó eredmény legyen!!!!!Biztosan nincs semmi gond,ott a tökéletes prototípusotok Tomi képében :lol:

Kata,ti a közepén jártok,mindent bele!!!!!

Bea,én is úgy hallottam,hogy nappal a kicsi ne is aludjon a kiságyában,az unokatesóm egy nagy heverőn altatta napközben körbebástyárva párnákkal,de olyan kicsik még,hogy nem forgolódnak!Aztán később megszokta a különbséget a két napszak között és aludt utána rendesen nappal is a kiságyban!!!Ez a séta egyébként nagyon jó,azt olvastam,hogy az altatás éjjel az elalvás előtt 4 órával kezdődik:az első fázis a séta,hogy jól elnyomja a levegő!És ő már elég nagy a masszázshoz is,azt nem próbálod ki????Fürdés előtt egy pár perc egy kis krémmel átsimogatni a kis testét és ez annyira megnyugtatja,hogy el is álmosodik tőle!!!!Próba szerencse!!!!Örülök,hogy jó sok tejcsid van!!!

Málna,most már gondolm gőzerővel tanulsz!!!!!Köszi a táblát!!!!Lehet,hogy holnap ki is derül,hogy én milyen nemű babóval rendelkezem :lol: Már úgy várom!!!!!

Andi!!!!Te jól vagy???Köszi a salireceptet,de van egy kis bajom:én sajna nem eszem meg a répát!!!Semmilyen formában!Pedig nagyon jó lenne,ha szeretném,de sajna nem.....úgyhogy én maradok a hagyományos káposztáknál!

Ági?????????

Eszti!!!!Ez a cickérdés érdekes:az elején nagyon fájt,aztán egyáltalán nem és most,hogy már nőtt is és változik a színe is,baromi érzékeny!Néha a zuhanyozás is fáj!De ne aggódj,nem ez lesz a legfőbb kellemetlenséged!!!Persze,csak ha olyan hányós leszel,mint én :lol: de minden eltörpül,amikor meglátod az UH-n a szívdobogását!!!!

Ildi,én is tasakos barna rizst használok,azt előfőzöm,közben a wokban szalonnán megpirítok néhány fokhagymát és egy lilahagymát,ráteszem a gombát,fűszerezem és párolom!Ha kész a rizs összeöntöm a wokba,kicsit még egybefőzöm és kész!!!!!A szalonna kivételével nagyon reform és trendi lenne,de így meg jobb :lol:

Elfelejtettem dícsérni a sok jó fotót,amiket felraktatok,csak így tovább!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, buék mindenkinek!
Csak nagyon gyors életjel, ma jöttem vissza szabiról és a nyakamon ül a HRes utódom, az office managementes trónkövetelő pedig még meg sincs.

Ma voltam dokinál, minden OK, leszámítva a súlyomat (+14 kg :oops: ) és valami koraszülést előidéző bacit, amire klion-d kúpot kaptam...ami hat, de csííííp... :shock:

Nyúlgyereket a múlthéten majdnem megette a szomszéd kutya :!: , amikor átlógott világot látni, és miután a szomszéd ölben áthozta, a földszinten garázdálkodva átrágta anyu hűtőládájának a kábelét :!: ...
Szóval nem tudom hány élete van hosszúfülű rövidfarkú gyerekemnek, de azt hiszem kettőt kihúzhat belőlük :?

Még nem tudtam visszaolvasni, ha jól sejtem elég nagy lemaradást kell bepótolnom, ígérem igyekezni fogok :D
Puszi mindannyiótoknak!

Musz

KépKép
muszkuru

Helló Mindenki!!
Én voltam beteg a terhesség alatt,de hamar helyre jöttem a homeos bogyó segitett!!Utólag is KÖSZÖNÖM Dóri!! :wink:
Egyébként Ádi nem érzett belőle semmit!
Most éjszaka nagyon jól aludt Ádi!!Csak megszokja már,hogy mikor van éjjel,és mikor van nappal!
NIKA!!!!Hiába irok smst!!Nem adsz magadról életjelet!!MI ÚJSÁG????????

Muszkuru!!Te jó ég!Már 25 hetes vagy??
Kinek lesz májusi babája?
Ki tudja,hogy müködnek azok a dolgok,hogyha akarok leadni tejet,akkor tényleg kell vizsgálatokra mennem előtte?
Mert szivesen adok le,de nincs kedvem a vizsgálatokhoz!! :x
Majd holnap jön a védőnő,és rákérdezek!
Málna!!Tanulj ezerrel! :D
Candi!Köszi a homeos ötletet!Holnap veszünk is!
Na,mennem kell!!
Holnap jövök!

Kép
bea27

Sziasztok! 8)

Azt hiszem visszatérek az éjszakai műszakomhoz, kezdődik az éjszaka nem tudok visszaaludni dolog.
Ma vagyunk 22 hetesek, ennek örömére voltam a dokimnál, minden rendben. De a lényeg, hogy a genetikus is minden rendben talált. Jók az értékei és még mindig szégyenlős a babócám. :lol:
Hétvégén elkezdtem tájékozódni "élőben" a babaholmikról, de sikerült a két legdrágább helyre eljutnom( Brendon, Kika), így tovább keresgélek a neten.

Bea, örülök, hogy jól vagytok. Május 14-re várjuk a babócát.

Málna, a sorozat nagyon édi. Egyébként a barátainknál voltunk szilveszterkor, Cegléd mellett. Az apukák első két nap annyit ittak, hogy szilveszterkor már nem is akartak. :D

Meli, gyógyulgass! A lényeg, hogy ne legyél lázas! Remélem teljesül a vágyad és látod a babád minden részletét. :wink:

Musz, jó, hogy jöttél! Nagyon vigyázz magatokra!

Hoppá, Sziszi, Candi és a többieknek drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön a project.

Üdv. Mamen
mamen

Sziasztok!!!!!!

Már elég jól vagyok,láz sehol,csak egy kis köhögés és orrfújás....de hát ez meg belefér!!!!!Este jövök beszámolni!!!!

Bea,úgy tudom kellenek vizsgálatok előtte!De a doki majd többet tud,vagy a védőnő!!!!

Ági,jó hogy végre jöttél!!!!hogy kaptál el ilyen bacit???!!??Még jó,hogy észrevették!!!Gyere gyakrabban!!!!!Remélem már nem kell annyira sokat dolgoznod!!!!

Mamen,gratula a jó eredményhez!!!!!!Adok tippet bababútorügyben!!!!Mi vasárnap megyünk megrendelni Kecskemétre,ha minden igaz!!!!!A másik link meg egy babaáruház Pesten,csak nincsenek az árak feltüntetve!!!!!!De végül is úgyis elmegy az ember több helyre és nézelődik!!!!!Merre voltatok Cegléd mellett??Én onnan csak 35 km-re lakom!!!!!

www.faktumbutor.hu

http://bababolt.echt.hu

Többiek!!???Merre vagytok???

Dóri?!?!

Nika!!??

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Bea ezer bocsi, de már későn vettem észre az sms-t. Még egyben vagyunk bár hozzáteszem nagyon türelmetlenül. Sehogy se jó már ülni állni feküdni. A tejleadás nemes elhatározás, de én is így hallottam,hogy macerás vizsgálatok stb. Kiváncsian várom mit mondd majd a védőnő.

Meli!
örülök,hogy jobban vagy.

Nektarin ma volt dokinál de nem jelentkezik tud róla valaki valamit.

Sziszi!
Jó,hogy újra jöttél s ilyen hasznos tanácsokkal.

Musz!
Mindig mosolygok a nyúlgyerek történetén. Vigyázz magadra ill. magatokra.

Mamem!
Jó,hogy nálatok is minden oké.

Puszi mindenkinek.
Dóri?

Kép
nika04

Helló Mindenki!Csak gyorsan,mert tergetnem kell!!!Szóval!!A védőnéni aztmondta,hogy székletet kell,meg AIDS szűrésre kell mennem a Heim Pál kórházba!!Ez a két vizgálat kell csak!!Fagyasztanom kell ezerrel a tejcimet,hátha később szükség lesz rá!!Aztán meg ha ennél is több termés lesz akkor adjak le!!Ahoz,hogy mégtöbb legyen,többet kell fejnem!!Kérdezem én:Napi háromszori fejés miért nem elég,ha 140grammok jönnek le??Na mindegy!!
Nika!Örülök,hogy még találkoztuk!!Izgatottan várom már,hogy értesits,hogy mész szülni!!
Dóri!!!!!!!!!!!!Hol vagy??Mi van a kis Gerdával???????
Málna!!!Te hol vagy??Tanulás mellett nincs 5 perced,hogy benézz közénk?? :wink:

Kép
bea27

Na sziasztok!!!Megjöttem!!!!

Nem valami sokan voltatok ma!!!

Tehát,a genetikai UH nem hozott sok eredményt,mert most a babám kisebb a koránál 3-4 nappal :? de ez persze nem számít,de a szívkamrák vizsgálata szempontjából korán mentünk!!!Szóval 2 hét múlva ismétlés!!!Viszont:teljesen minden rendben van minden és nagyon kis mozgékony volt...és megkérdeztem a dokit,hogy lát-e valamit a lábak között,mire mondta,hogy mintha lenne ott egy kis fütyköshöz hasonlatos valami,de nem borítékolható......szóval ne fessük még kékre a szobát,de szerinte az már ott jelent valamit!!!!!Fiam lesz valszeg,én tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És szinte biztos is vagyok benne,hogy az lesz!!!!De 2 hét múlva már tuti lesz,apa azt mondta,addig azért ne írjam ki az iwiwes üzenőfalra :lol:

Hát ennyi!!!!!Remélem mindenki remekül van és mostmár gyakrabban jön!!!!Puszi és jó éjt!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Meli, örülök, hogy minden rendben van a kis pocokkal ! Nyugi, az a 3-4 nap nem jelent semmit, de tényleg. Ha kis fütyköse van, akkor gondolom apa most repes a boldogságtól !! :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Csak bejelentkezni jöttem, h megvagyok, csak be voltam havazva. Holnap jövök bővebben ha tudok.

Bea
Nekem székletet kellett leadni + tüdőszürésre küldtek a tejleadáshoz. Ha már a leadásnál tartasz fejhetsz minden szopi után, bár ha még él az a rendelet amit anno az én időmben hoztak be -csak napi 600 ml-t vesznek át- akkor még mindig lesz felesleged. Sztem most az elején felesleges annyi tejet fagyasztani mert csak 3-6 hónapig (eltérő, h ki mit mond) ajánlatos tárolni, szóval lehet, h ugy jársz mint én: a kukában kötött ki az egész. Szóval inkább oszd el, minden hónapban csak pár adagot tegyél el.

Meli
Pedig meg mertem volna esküdni, h kislányod lesz :lol: Az, h most kisebb nem jelent semmit, ne stresszeld magad! A barinőmet is ezzel kinozták minden UH után és a végén 3650g-os lett a fia!

Mindenki vigyázzon magára és a pocaklakójára!
Jó éjszakát!

Kép
Kép
mókuska

Szép jó reggelt!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de este értem haza, és már nem volt erőm a géphez ülni.
Szóval, megvizsgált, és kézzel érezte a terhességet. Uh-ra hétfőn megyek, mert neki a magánrendelőjébe nincs. Azt mondta, egyenlőre minden rendben, jaj nagyon aranyos volt, pedig ő nem az a beszélgetős fajta:)
Szóval elmesélt mindnet, hogy mi, hogyan fog jönni, mennem kell vérvételre, EKG-ra, házidokihoz, és hát hétfőn 11-re az Uh-ra.
Bár mivel clostylbegitet szedtem, azt mondta, hogy ugye tudom, hogy ilyenkor nagy az esély az ikerterhességre, ne idegesítsen, mondtam, nagyokat mosolygott. Féltem, hogy esetleg mondja, majd, hogy nagyon figyeljek az étkezésre, azért van egy kis súlyfelesleg, de meg mondom őszintén nem eszem valami sokat, hát jó lenne tényleg nem sokat hízni. Azt mondta a mozgás mehet.
Hát egynelőre ennyi.
Meli!
Örülök, hogy minden rendben!
Biztos fog legközelebb látszani.
Nika!
Kitartás!
Szép napot mindenkinek, ma suliba megyek, úgyhogy csak holnap leszek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Nektarin
gratulálok :lol: , vigyázz azért a mozgással. Az meg, hogy ki mennyit hízik leginkább genetika...

Bea
Nem akarok okoskodni, sem riogatni, de nekem egyik napról a másikra lecsökkent a tejem 3 hónap után, csak napi kétszer tudtam szoptatni keserves küszködés árán.
Nagyon jól jött a felhalmozott tejecske a fagyasztóból.
Szerintem érdemes eltenni. Én napi 1,5 - 2 dl fagyasztottam le az első 3 hónapban (tele volt az egyik láda és egy fél polc) és 2,5 hónapig kapta esténként Tomi :P .

Meli
Gratula a valószínűleg kisfiúhoz.
Mi lesz a neve? Tudjátok már?
Vendég

Sziasztok!
Meli: én is gratula, remélem nő az a tartozék annit, hogy legközelebb biztosan látni lehessen :wink: .Tényleg neveken gondolkodtatok már?
Jobban vagy? Még nem dolgozol?
Eszti: jó, hogy ilen kedves volt a dokid és ne izgulj nem fogsz sokat hízni, főleg ha figyelsz az étkezésre.
Cici érzékenységen kívül más tünet van már?
Nika: jó, hogy jelentkeztél....ugye jelzel majd Beának, ha elérkezett az idő?
Musz: én azt hittem csak a macsekoknak van 7 életük, de ezek szerint valamit eltanult a jtszótársaitól nyúlgyerek is :wink:
Te hogy vagy? Meddig dolgozol szerinted? Ez a fránya baci remélem hamar továbbállés nem okoz galibát.
Mamen: jó, hogy minden rendben, Dóri Gerdája volt ilyen szégyenlős, mint a Te babócád! Ezek alapján lehet, hogy Ő is kislány? :)
Felborul az ivararány lassan, átveszik a fiúk itt a terepet a topikon, hol vannak a lányok? :lol:
Málna: hog állsz a tanulással?

Andi
candi

Sziasztok!

Gyors életjel :wink:
Jól vagyunk, csak kevés időm van leülni ide :oops: azért általában olvasni szoktalak titeket.

Meli
örülök, hogy minden rendben.

Nektarin
nektek is örülök :D vigyázz magatokra!!!

na ennyi voltam, már a párom kajáért rimánkodik :D :D :D

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló Mindenkinek !!!

bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de mindenféle bajok üldöztek.

délután írok !
vvviki

na, megint itt vagyok !

a múlt szerda reggelre beszedtem valami vírust, láz, hányás, hasmenés, olyan gyenge voltam, hogy felkelni is alig tudtam
ráadásul a piri még beteg napomon pegyik pillanatról a másikra eltűnt :shock: :shock:
nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra mert ez a meleg idő nagyon kedvez a vírusoknak és én három nap alatt 2 kilót fogytam !
pénteken már jobban voltam, lázam se volt, felhívtam az orvosom és bevánszorogtam hozzá a kórházba
megvizsgált és felírta a Norcolut nevű gyógyszert, mert meg kell hozni rendesen a pirim
10 napig kell szednem, aztán kell megjönnie, utána UH hogy az a valami elmúlt-e belőlem :?
szombat óta szedem, kicsit fáj a fejem tőle, de más mellékhatás nincs ! :D :D
ennek örülök, mert eddig nálam a mellékhatások mindig kijöttek gyógyszerek esetén
szerda este ráadásul a páromnak begyulladt valamilyen ideg a gerince mellett, a fájdalomtól mozdulni is alig tudott :evil:
szépek voltunk
a dokim elmondta, hogy a barnázás mindig valamilyen hormon problémát jelent, nálam is ilyen lehet
ja, és rákérdeztem a súlyomra meg arra a fertőzésre is amit ő derített ki nálam a legutóbb
mivel én nagyon sovány vagyok, ez is bezavarhat a hormonoknál !
a fertőzés miatt a párom elment az orvoshoz megvizsgáltatni magát és ő teljesen egészséges
ilyen fertőzést könnyű elkapni, pedig én tisztaságmániás vagyok, erre a doki azt mondta, hogy a tisztasági betétek, a különböző intim mosakodók is okozhatnak ilyen fertőzést, mert a betét esetében nem tud levegőzni az intim testrészünk, az intim mosakodók kiszárítják azt

bocsi, hogy ilyen hosszú lettem !
vvviki

Meli
nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben !!! :D :D :D
ja, és annak is, hogy meggyógyultál a takonykórból !!!!!!
a betegségem alatt arra gondoltam, hogy mi lett volna, ha már babás vagyok !!! :shock: :shock: :shock:
ha jól emlékszem, akkor Te vagy az első itt a topikon akinek a kismamaságát figyelemmel kísérhetem ez első hetektől kezdve !!!!!!!
annyira klassz volt olvasni, hogy nem adod fel !! és most már ott van az a kis pasi a hasidban !
akkor fiús anyuka leszel !!!! :D

Dóri
hogy vagytok ???? Gerda baba hogy érzi magát ??

Nika
már célegyenesben vagy lassan ? vigyázz magatokra !!!!!!!!!
kerüld a tömeget meg az orvosi rendelőket, ha lehet !

Musz
nyúlgyerek tényleg igazi extrém sportoló !!!!
hol egy szomszéd kutyával hol az elektromossággal küzd meg!
gyógyulj meg hamar !!!!

Nektarin
NAGYON NAGYON NAGYON NAGY GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!!
vigyázz magatokra és pihenj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea
nagyon gyorsan telik az idő ! észre se veszed és Ádika már egyéves nagyfiú lesz !!! :D
nagyon jó dolog, hogy ilyen sok tejed van !
szegény anyukám tejlázat kapott amikor én egy hetes voltam és kellett neki apasztani a tejét :cry:

a többieknek egészséget, boldogságot és minden jót !

ne feledjétek, babagyártásban 2007 is a mi évünk !
vvviki

Sziasztok!!!!!

Ma nem nagyon jöttem,elintéztem néhány dolgot,ami elmaradt körülöttem mostanában!Délután meg apával sétáltunk kicsit a jó levegőn!Nálunk nagyon meleg volt ma!Napon 21 fokot mutatott a hőmérő!Köszi a gratulációkat!Remélem tényleg fiús anyuka vagyok,mert nagyon fiút várok!!!!!Nevek:Kende vagy Dénes,ha mégis lány,akkor Nóra vagy Noémi!
Eszti,örülök,hogy minden ok és ott van az a baba(vagy babák :lol: )ahol kell lennie!!!!!!

Viki,gyógyulj meg és szedj fel néhány kilót...de jó is annak,aki hízókúrára van kényszerülve....vagy nme is olyan jó...??nem tudom,én mindenestre visszaszereztem az étvágyamat,úgyhogy szerintem a kicsim gyorsan összeszedi a lemaradást!!!!!

Bea,szerintem is jobb,ha lefagyasztod a tejed,mert soha nem lehet tudni,hogy mikor lesz rá szükség!Sziszinek igaza van és én is így csinálnám!Csak akkor adnék le belőle,ha már tele van a fagyó!!!!

Dóri!!!Jól vagytok???Jelezz!!

Málna???

Többieknek sok puszi !!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!!!!!
Remélemm ma kicsit többen jöttök!!!!Sietek,mert ma már megyek dolgozni!!!!Puszi és szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Hát ma nem vagyok valami jól, tegnap este is émelyegtem, a mai nap, pedig nagyon szar.
Várom a hétfőt az uh miatt.
Csak pont most gondolkoztam, hogy mivel én Óbudára vagyok bejelentve, de Érden lakunk, majd ott kell a védőnőt megkeresni, kicsit félek én az érdi védőnőktől, no majd meglátjuk.
Mennem kell, majd még jövök.

Kép
Kép
nektarin

hellóóó !!!

ma tényleg kevesen vagyunk, remélem, mindenki jól van !!!

Bea és Dóri
hogy vagytok ??? csemeték hogy vannak ?????

Meli
nekem hízni nehéz ! ha nagy nehezen felszedek néhány kilót, az le is megy :cry:
sajnos, a gyomrom nem bírja a zsíros és a füstölt kajákat ! :x
a füstölt kolbász szaga csodás, nagyon megenném, de tudom, hogy utána két napig pirítós lenne a menü... :shock:

holnap agytágításon vagyok

jók legyetek !!!

mindenki vigyázzon magára és a babákra !
teli van bacilussal és vírussal minden !!!!!!! :evil:
vvviki

Sziasztok,ezt nevezem!!!!!

Ez ám a tolongás!!!!!

Mindenki kirándul ebben a szép időben? 8)

N akkor én is elpályázok!!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok! 8)

Csak egy gyors életjel: jól vagyunk. Apát elkapta a nézelődési láz és minden nap megyünk valahova. :D De ma már nem bírtam, mert fáradt voltam, sokat takarítottam. Azért egy séta belefért ebben a jó időben.
Meli, köszi a címeket, megnéztem őket. Szilv-kor Csemőn voltunk. A babócám mocorog, de nagyon huncut, mert nem akkor rúg, amikor nézem. Bámulom a hasam fél órát és biztos akkor rúg, amikor pislogok. :D

Nektarin, gratula és szorítok nektek, hogy minden rendben legyen.

Viki, jobbulást! Egyél sokat! :wink:

Többieknek puszi
Mamen
mamen

Sziasztok!

Iván vagyok, Viki férjura. Gondoltam megosztom veletek Viki mai hőstettét. (eredmény: 3030g 50cm Levente)

http://ivi.introweb.hu/downloads/levi/

Üdv Iván.
vikike_

Sziasztok!!!!

Viki és Iván!!!!!Nagyon gratulálok a kisfiatokhoz,remélem minden rendben van vele és az anyucijával is!!!Sok tejet és jó egészséget kívánok!!!!

Hol van mindenki????Kihal a topikunk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Viki, Iván!

Nagyon-nagyon gratulálok Nektek! Jó egészséget mamának is babának is.

Most rohanok, puszi mindenkinek, majd jövök hétvégén!

Kép
Kép
nektarin

sziasztok!

Vikike, Iván gratulálok !!!!!
Jó egészséget kívánunk mi is nektek!!!

Hát ma nem volt valami nagy tolongás :shock: :shock: :shock:
Én ma bementem a munkahelye4mre, de mondhatni semmit sikerült intézni :cry: Az egyik ami miatt mentem a gyerekek után járó szabi intézése a páromnak, de jót mosolyogtak mit akarok én ilyen korán :shock: :shock: Hát ugye azt nem tudom meddig lehet ezt igényelni, na mindegy abban maradtunk, hogy ha meglesz a pici elég akkor igényelni, mert már őutána is fog járni :wink: :wink:

A másik a szülési szabi, azt szülés előtt akartam igénybe venni, legalábbis a 4 hetet, de lebeszéltek :shock: így ha nem szülök meg Krisztike szöülinapjáig akkor a fennmaradó időben szabin leszek, és szüléstől kapom majd a szülési szabit.

Krisztike nem bánta, hogy mentünk, a munkahelyemen több ágazat is van, pl. mezőgazdasági is. Legalább 10 traktor, és munkagépek, álltak szépen sorba. na az nagyon tetszett neki, bele is akart ülni :shock: aztán kiegyeztünk vele hétfőn ha az idő engedi kisétálunk a párom munkahelyére és ott beülhet a kamionba :D

Amúgy jól vagyunk :wink: Esztike jelenleg fejvégű, remélem most már marad is :shock: :shock: viszont a pocim elég sokat keményedik, főleg ha a kisasszony mocorog :wink: :wink: de ez még belefér szerintem.

Na marakodnak a gyerekeim mennem kell :cry: :cry:

Puszi:gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Viki, Iván gratulálok ehhez a kis csodához!! Jó egészséget Nektek!!

Én napok óta be vagyok havazva azért nem tudtam jönni. Mikor meg már időm lett volna majd bealudtam a gép előtt :lol:
Apáék jövő héten "ottalvós" melóba mennek igy én holnap délután elutazom a gyerekekkel anyukámékhoz és valószinü, h 2 hetet lent is maradunk. Ha ilyen "nagy" lesz a nyüzsgés nem lesz mit visszaolvasnom :(

Dani összeszedett vmi virust- gondolom az oviban. Semmi komoly (kop-kop-kop) és remélem igy is marad. Tegnap du-ra belázasodott, de egy kup a fürdés után helyre tette. Azért megmutattam a dokinőnek mert ugye nem leszünk itthon + Lili kisbarátnője is lebetegedett uilyen tünetekkel. Gyógyszert nem kell adni neki, de biztonságba kaptunk antibiotikumot is hátha átmegy baktériumos nyavajába. Hát remélem megusszuk. Ja és mára halvány pöttyök is lettek rajta itt-ott ami lehet, h csak a virustól van, de lehet belőle bárányhimlő is.

Hát röviden ennyit rólunk, holnap indulás előtt még megpróbálok benézni mizujs és hátha Nika is kedvet kap Vikitől és gyorsan megszül mig itthon vagyok :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
mókuska

VIKIKE!!GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!JÓ EGÉSZSÉGET,ÉS SOK TEJCIT KIVÁNOK! :D

Kép
bea27

Vikike
GRATULA !!!!!!!!!!!!!HATALMAS GRATULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOK TEJET ÉS NYUGIS ÉJSZAKÁKAT KÍVÁNOK !!!!!

Ma megvolt a fejtágításom első része, még két alkalom lesz. :?
ja, és még vizsgázunk is a végén :shock:

szorgalmasan szedem a Norcolutot, piri meglátogat majd, utána UH, majd hormonvizsgálat, és ezek után remélem róka kóma stb. :shock:

lehet, hogy lökött vagyok, de én tudom, hogy majd az a bizonyos 9 hónap lesz életem legyik legcsodálatosabb időszka !

jók legyetek !
vvviki

Sziasztok!
Gratula az én kis társamnak s az apukájának na meg az ifjú trónörökösnek.
Mi még egyben bár már én is lennék Vikike helyében.
Iván köszönjük a képeket!

bocsi holnap több időm lesz írni.
Puszi mindenkinek

Kép
nika04

Viki és Iván Szívből Gratulálok mindkettőtöknek, és kívánok sok-sok egészséget és boldogságot a Kis Családnak!
Anyucinak sok tejet!
Nagyon szépek a fotók, látom Apuci fotózott szorgalmasan :wink:
Pusziljuk Vikit és Levit is!

Andi
candi

Sziasztok,

Vikike,Iván, szívből gratulálok a gyönyörű kisbabátokhoz !! Jó egészséget !!
zsizsik

Hello, én is gratulálok Levikéhez, sok boldogságot nektek!

Kép

Kép

hoppá

Vikike gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz.
Legyetek nagyon boldogok!!!

Hogy benépesült tegnap este a topik :lol:
Vendég

Sziasztok!!!!!

Végre,végre erre a jó hírre néhány elveszett ember előkerül!!!!!!Gyertek már lécci gyakrabban!!!!Én mostanában sokszor ráérek és szívesen olvasgatnék!!!!!!
Jó hétvégét és pihenést mindenkinek!!!!!!
Mi holnap elkirándulunk a Mátrába,remélem jó lesz az idő és nem viszi le a fejünket a szél :shock: De jót tesz majd egy kis séta a jó levegőn,teljesen el vagyok tunyulva!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Vikike-Iván-Levente!

Szívből gartulálok!!Jó egészséget kívánok nektek!!

Az elmúlt időben nem nagyon voltidőmírni ,csak olvasni titeket.
Már a második vizsgámat haslasztottam el... :?
Pénteken reggel meghalt a párom pót nagypapája.
Máté reggel taknyosan - köhögve ébredt.Majd nem sokkal a reggeli elfogyasztása után, akkorát kakilt az ölemben ülve,hogy minden ruhája átázott,sőt nekem is nadrágot kellett cserélnem...Majd kisvártatva telibe hányt...
Teljesen kész voltam,hogy megint összeszedett valami vírust,mert ezt tegnap is megismételte,csak nem ebben a sorrendben.Egész délelött nem akart felkelni,csak feküdt szegénykém...aztán egyszercsak ahogy jött úgy elis múlt :shock:Kiderült,hogy a felső két foga bújt ki,az fektette két vállra szegényt
Ma már reggelizett,ebédelt ,és ha jól hallom éppmost szedi szét a szobáját... :roll:
Mindezek után ma reggel arra ébredtem,hogy nem látok a náthától...Műtős maszkban közlekedek a lakásban...biztos ami biztos.

További jó hétvégét mindenkinek!
Puszi

málna2162

Hello,

Málna, ilyenkor szokott eszembe jutni az, hogy "ezek után már csak jobb lehet!"

Ma van a férjem szülinapja, most ment el család egy része, nemsokára jön a másik fele. Az egész délelőttöt végigfőztem, megcsinátam életem első brokkolikrémlevesét, pirított kenyérkockával, reszelt sajttal. (csak úgy mondom, én nem vagyok egy ilyen extra-kaja készítő, szeretem a egyszerű magyaros kajákat). A fő fogás sült libacomb és libamell hagymás tört krumplival, párolt káposztával, meg aki ezt nem szereti: szezámmagos bundában pulykamell, fűszeres sültkrumplival, savanyúsággal, ubi salival.
Ehhez desszertnek még tegnap este a nevelőapám csinált tiramisut, én ma kókuszbombát meg szórós túróst, meg rendeltem apának egy popsi alakú tortát. Csajok, betojtam tőle. Még popsilyuk és p..ci is volt rárakva marcipánból! Csak néztem, amikor elmentem érte.

Na ti jöttök, meséljetek!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!!
FOTÓT KÉRÜNK A TORTÁRÓL!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!
Málna!
Jobbulást a picurnak annál nem is lehet rosszabb érzés,mikor anya betegen látja a picurját. Összejöttek a dolgok Sajnálom öszinte részvétem.

Hoppá!
Jó pofa lehetet a torta.
ügyi kis háziasszony voltál. Imádom a pulykát, libát.

Ma otthon voltunk Kanizsán bár azt mondta,hogy egyben nem megyek haza, majd csak a Csöppömmel, de már vágytam haza a szüleimhez, s este voltunk NST minden oké.
Nagyon jól érzi bennt magát.
Hétfőn megyek dokihoz akkor majd új hírekkel jövök. Akkor azt is megtudom írni,hog ymikor megyek kórházba, de azért remélem arra nem kerül sor.

Meli!
Hogy sikerült a kirándulás mi holnapra tervezünk egy nagysétát ilyen tavaszias időben itt nem fújt a szél remélem ott se.
Most akkor már nem dolgozol?

Vviki!
Kitartást hamarosan minden renben lesz.

Mókuska!
akkor 2 hétig nem tudsz jönni? Jobbulást a piciknek?

Candi4
Mit csináltok a hétvégén?

Puszi Mindenkinek.
Most nagyon fáradt vagyok elteszem magam holnapra.!

Kép
nika04

Sziasztok!

Hoppá
egyetértek Beával, én is szívesen megnézném azt a tortát. Ciciset már láttam, az sem volt rossz :D :D

Nika
kitartás, bár magamról tudom ez ilyenkor már nagyon nehéz :cry: Nekem Adrikával aznap éjjel indult be a szülés amikor amúgy is be kellett volna feküdnöm. Viszont a kicsivel nem úsztam meg :shock: :shock: Most csak remélem, hogy Esztike sem várja meg az utolsó pillanatot :wink: :wink:

Málna
Máténak jobbulást, és Neked is.
Kép

Mi jól vagyunk. Ma megembereltem magamat és kisúroltam Adrika szobájában a szőnyegeket. Hát mit ne mondjak, jól elfáradtam. Utána olyan nehezen tudtam teregetni, alig bírtam felemelni a kezeimet :shock: :shock: :shock:
Holnap a fürdő kerül sorra és a kedvencem, a vasalás.

Próbálom a nagytakarításokkal is utolérni magamat, mert nem szeretném a páromra hagyni, de így is nagyon aranyos mert segít :wink: Anyósom kiíratta magát szabira "mire meglesz a pici" febr. 15-től márc elejéig. Ahhoz képest, hogy márc. 4-re vagyok kiírva :roll: :roll: no comment :oops:

A jövő hét végére tervezzük a kiságy összerakását is, hiába kiírás szerint már holnap betöltött 33 hetes leszek :D :D Nem szeretnék a végén kapkodni :wink: :wink:

Jó éjszakát!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!!
Nika,csak ma megyünk kirándulni!!!!Majd írok róla,de biztosan jó lesz!!!!!!Most nálunk is nagyon jó idő lett!!!!Bátor vagy,hogy még vállalkozol hosszabb utakra!!!!!

Málna,nagyon sajnálom,hogy betegek vagytok!!!!!Remélem hamarosan jobban lesztek!!!Mátét puszilom!!!

Kata,nagyon jó kajákat főztél-sütöttél!!!!!!!Én még sosem csináltam libából készült ételt,de nagyon csábítóan hangzik!!!!Tortáról kérünk fotót!!!!

Gabi,szerintem nyugodtam hagyd azt a szőnyegsikálást másra!!!!Neked már nem nagyon kellene hajlonganod......majd anyósod otthon lesz és besegít.... :?

Szerdán megyünk Kecskemétre és ha tetszik,meg is rendeljük a bútort a babaszobába!!!!Már nagyon várom,úgy szeretném már a gyerekszobát rendezgetni!!!!

Mindenkinek szép napot mára,menjetek ki a szabadba,mert jót tesz egy kis D vitamin!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Először is HATALMAS GRATULA VIKINEK,IVÁNNAK,LEVENTÉNEK! :D :D

Köszönöm,hogy hiányoltatok,jönnék én gyakrabban is,ha a kisasszony hagyná.+most még sok látogatónk van.És végre kimehetünk sétálni ebben a szép időben.

Málna!
Hát nálatok aztán tényleg összejöttek a dolgok.Ezután már tényleg csak jó jöhet.Jobbulást neked :)

Hoppá!
Hogy sikerült a csütörtöki vizsga? Tényleg nagyon jókat főztél :D
Gerda jó kislány,ha teli van a hasa :D :D

Mókuska!
Remélem Dani nem lett betegebb.

Meli!
Gratulálok a fütyishez.Szerintem az is marad,inkább a puncisok szoktak átváltozni :)
És irigykedem a hétvégi kirándulás miatt :)

Mamen!
Örülök,hogy minden rendben a babáddal.És Candi jól emlékezett,valóban az én lányom volt ilyen szégyenlős,egészen a 28.hétig takargatta magát.

Nektarin!
Azért gondolom az ikreknek is örülnél.Eddig még úgyse volt senkinek a topikon,te lennél az első :!: Hétfőre nagy drukk,és várjuk a beszámolót :D

Bea!
Nagyon jó,hogy ilyen sok tejed van.Nekem is van,de van,hogy estére kevés,igaz Gerda nem annyit eszik,amennyit ennyi idősen kellene,hanem majdnem 2x annyit.
Ádinak is jó az étvágya?Mi a helyzet éjszaka?Hányszor esztek?

Candi!
Látom ciklus közepén jársz,mindent bele :!: :D Hétvégi program?

Nika!
Elhiszem,hogy már nagyon várod,hogy megszülessen a kisfiad.Ezek szerint ennyire jól érzi magát,hogy nem sietteti a dolgot.

Anyusziszi!
Remélem jók lesznek Apa eredményei.

Kis_Plutó!
Azért mostmár óvatosabban takaríts.A keményedések is biztos azért vannak,mert nem pihensz eleget.Tessék pihenni!!!!!

Teszek fel 1-2 friss képet Gerdáról:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
takido

Málna!
Biztos majd teszel új táblát Vikike miatt,légyszives majd javítsd ki Gerda születési dátumát 2006.12.24-re. :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Iván, köszönjük a képeket és hatalmas gratula! Jó egészséget nektek!

Takido, Gerda nagyon aranyos :D biztosan olyan jó is. Látom már fülbevalója is van a kisasszonynak, hogy viselte a berakást?

Ma mi is voltunk sétálni a Duna parton. A szél majdnem levitte a fejünket, de azért nagyon jó volt apával sétálni. Hétközben sajnos egyedül kell mennem és az nagyon uncsi :? de muszáj.

Körkérdés: Nektek mennyi idő volt a leghosszabb, amíg nem mozgott a babátok? Nekem két napig szinte semmit. :cry: Ma már aktivizálta magát, de azt olvastam, hogy nem jó, ha sokáig nem mozog.
Hason vagy háton áltatjátok a babát?
Használ-e valaki olyan babakocsit az újszülöttjének, amit nem lehet teljesen elfektetni?
Hasznos-e az intimtorna főleg szülésnél? Musz olvastam, hogy te jártál, majd várom a beszámolót szülés után is.

előre is köszi, ha valaki válaszol, addig is üdv:
Mamen
mamen

Sziasztok

Csak gyorsan benéztem.Anyuéktól garázdálkodom,mert megyünk moziba.A Parfümöt fogjuk megnézni.

Takidó

Nagyon édes a kisasszony!!
A táblázatot javítóm...Bocsi :oops:

Meli

Kirándulás hogy sikerült?!

Hoppá

Vizsga?!

Bea

Nem ért ide a palacsinta!Sem a rétes!A gulyáslevesről nem is beszélve ...irgum-burgum...
Sikerültek a képek?

Mamen

Biztos hogy a picik már most érzik ezt a hülye időt ,és azért nem mocorognak annyira intenzíven.
Nálam is volt, hogy nem úgy mozgott vagy nem éreztem annyit mozogni ,mint más napokon.Nekem azt mondta az orvosom,hogy félidő után a napi 10 mozgást mindig feigyeljem.Mikor mész orvoshoz?
A kórházban ,és a védőnő is a hason vagy az oldaltfekvést
tanácsolta a bukás miatt. Én oldaltfektettem + volt légzésfigyelőnkAz oldaltfektetéshez kispárnát tettem a háta mögé,hogy ne tudjon visszafordulni.Viszont ilyenkor ,minden altatásnál célszerű forgatni,hogy ne mindig ugyanazon az oldalon feküdjön.A deformálódás miatt.
Nekünk van a babakocsihoz mózeskosár.Én abba fektettem amíg nem tudott rendesen ülni és tartani a fejét.Amikor már viszonylag tartotta magát akkor beleültettem a sportkocsi részébe,igaz annak lehetett dönteni a támláját.
Az intimtornához nem tudok hozzászólni :D

Na megyek mert lassan indulunk.Puszi mindenkinek

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?