Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
Szerintem se kuncsorgás, hogy írtál volt főnöködnek, hanem inkább talpraesettség!
Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön valami :D
Tényleg, gondolom nem utaznál napi 160 km-ert :roll: Oda kéne költözni?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cleo
Áhh, nemtudom, nemtudom.
Itt van mindenkim, férj munkája is, de ha esetleg jönne valami csábító, vonzó ajánlat.A jövő zenéje.
Benianyu
így van, Beninek most tényleg nagyon kell ANYA!Nálunk úgy van, hogy hétfőn fekszenek be, kedden műtét, és csüt., v. péntek haza.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Cleo!
Most nyomtam be egy krémest...... :lol:
Isteni volt :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
már nem is tudom mióta(most jó hogy írtad a kutyákat) akarom Tőled kérni/kérdezni:
nem raknál fel a kutyusaitokról képet?(én szerintem nem is láttam Őket, v.igen?)Olyan kedvességgel szoktál írni róluk!

Ma ilyen napom van.mindenkitől képeket akarok!!! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi
neeeeeem ér!én meg úgy félórája egy buzi norbi habos csokis pudingot! :? (és a kezdeti beindulás után még csak mínusz három)

Jó éjt Nektek, mentem aludni!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
Na mindjárt keresek :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Egészségedre' :lol: :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Én zselés szaloncukorral tudok csatlakozni a csapathoz! :lol:

Benianyu!
Te jó ég! Nagy lehetett az ijedelem! Apának is, meg Daninak is! :(
Mondták reggel, hogy 80-100 km-es szélerősség, gondoltam is, hogy baj lesz, nem sokkal volt több augusztusban... :(

Hajni!
Ez nem kuncsorgás, hanem a mai világ így működik. Kapcsolatokon keresztül.
Ügyi vagy az aláírásokkal. Meg a témavezetéssel is.

ayse

Andrisnak már sokkal halványabbak/kisebbek a pöttyei. Mivel egyelőre csak hintőport kapott, meg fenistilt, gondolom, hogy a szopi miatt is van, hogy nem borította el annyira. Elméletileg vasárnapig még jönnek újak, de inkább a régiek múlnak el :).

Egy homeós cuccot beszereztem, ami a hegesedést előzi meg. Az a bajom a homeóval, mint ami most is van, hogy a leírásokba egyszerűen nem tudom betuszakolni magam. Van egy tünet, mondjuk a fejfájás, vagy most a kiütések jellege és erre van jelen esetben kétféle leírás, de egyik se stimmel igazán. Na mindegy, remélem a hegesedést megússzuk. A férjem annyira fél, hogy milyen lesz a bőre, hogy azt mondta, kössem ki a kiságyhoz! :shock: :shock: :shock: :shock: Jó ezt akkor mondta, amikor a kolléganői felhergelték, hogy egy gyerek a suliban azért lett sebhelyes arcú, mert kipukkasztgatta a kiütéseket. És hát páni hangulatban hívott...na de ez azért mégiscsak túlzás.
Grrrrrrrrrr

Úgy aludhattam 3 órát, hogy a gyerekek is bágyadtabbak és aludtak, illetve a férjem annyira örült, hogy befért a hűtő, és a mosógép is megjavult már, mire hazaért, hogy bevállalta őket. Én egészen egyszerűen elájultam.

Megyek is tovább ájuldozni...

ayse

Ayse!
Zselés szaloncuki is van még itthon :lol: :lol:
Ez jó hír, hogy Andris pöttyei javulnak! :D
Lili lázas még?

Azt hiszem én is megyek alukálni.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na még annyit, hogy alig hittema fülemnek, hogy éppen a Schöpf-Mereit akarják megszüntetni, ezt a nagyon-nagy múlttal rendelkező, tekintélyes intézményt... nem is értem, mi lehet az indok.

De azt sem, hogy komáromban van egy kórház, amit most bővítettek eu-s pénzből, amit kifejezetten a bővítésre kaptak, és ő is a listára került.

Az algopirin/Quarelin receptkötelessé tételét meg vékgépp nem. Hacsak nem a bayeraspirinnak nagyon jó a lobbicsapata.

Na jó nem gyártok összeesküvéselméleteket, jó éjt Barbi, sztem már csak mi vagyunk itt! :D

ayse

Illetve már csak én...

Lili nem lázas, jól van, de ma este is volt egy olyan köhögő rohama, szegénykém :(

ayse

Még én is itt vagyok és nagy schöpis is vagyok.

Miért???? talán azért mert valaki valakijének kell egy jó kis beruházásra: lakópark, lakóingatlan, kaszinó, szálloda, csak mivel ilyen kóráz nemhogy Budapesten hanem Magyarországon sem sok van én nem ezzel kezdeném. Már a fele így is pénzes véneké (már elnézést ha valakit érint vagy megbántottam, de dühödt vagyok erre a dologra)
Talán inkább a detoxikálókat zárnám be meg a drogosoknak fentartott helyet és abból a pénzből, amit nyerek finanszíroznám azz 1kilos koraszülötteket, mint alkoholistáknak tartsak fent intézményeket. A pia árát kéne jól felemelni, nem a gázt...és akkor senki nem inná el a gáz árát sem...
amugy is szar Magyarországon az eü... az ország vezetőinek ugy néz ki célja: tegyük még szarabbá... na hajrá nekik, csak nehogy bezárják azokat az egészségügyi intézményeket amir e estleg majd egyszer még szükségük lenne...csak ugye már késő lesz.

Bocsánat ezért, de nagyon lángolok ezektől a döntésektől. Soha nem fogunk még nyugat lábnyomába sem érni, soha, ilyen módszerekkel...

tényleg bocsánat mégegyszer, de jó kibeszélni magamból. meg tudom nem itt kell politizálni, meg nem is szeretek, de lecserélném az egész parlamentet...
:evil: :evil: :evil:
Jó éjt

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Ayse!

Szerintem már csak én vagyok itt, szokás szerint elvacakoltam az időt :P

Örülök, hogy Lili már nem lázas, a köhögés meg sajna biztos eltart még egy darabig :(

Ezen az algopyrin/quarrelin dolgon én is nagyon megrökönyödtem :shock:
Meg a kórházbezáráson is, nem értem, mi van ezzel az országgal, egyre lejjebb sűlyedünk :(

Na tényleg jó éjt :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát ez nagyon vicces volt,pláne így ,hogy be vagyok csiccsentve! :lol: :lol: :lol: :lol: itt volt Csibi,mert nagyNyúl elment sörözni és gondoltuk akkor már mi is bulizunk itthon!na jóóóó,inkább csak én,hiszen Csibi kocsival volt,de jól eldumcsiztunk!sőt,nagyNyúl elöbb jött haza,mint ahogy mi végeztünk volna! 8)
szóval,IGEN!!!!!a végére csak kiderült hol is lakom és ki mire is gondolhatott,de így fél kettőkor nagyon muris volt visszaolvasni! :lol: :lol: :lol:
de akkor már minden tiszta ,ugye?én majd csak holnap nyilatkozom! :oops: :wink: :lol:
mindenről! :lol: :lol: :lol:
jó éjt nektek!vagyis nekem,mert valszeg csak én vagyok ébren! :roll: :lol: :lol: :lol:
az élet szép! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

csak annyit még,hogy Jucc!tök jó lenne,ha ide költöznétek a közelben!én Érdet,Diósdot is szeretem,de a 22.kert is!tt a legjobb sétálgatni és mindig a kertes házakat nézegetem,hogy melyikben lenne jó lakni! :P
szóval hajrá!
na de most tényleg megyek aludni,jó éjt,innen a 11.kerből a 22.határán a 14es számból! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. 2006 januárig tagja voltam ennek a topiknak, talán a régiek még emlkeznek.

Úgy emlékszem, itt nagyon sokan szültetek az István kórházban.

Mivel úgy néz ki, bezárják a szülészetet ahol szültem és szülni szerettem volna (Nyírő), így váltani kényszerülök, a Máv és az István között vacillálok.

Légyszi, akinek van Istvános tapasztalata, írjátok már meg nekem pár sorban, pl. melyik dokit kerüljem el, kit ajánlotok.
Inkább priviben, nem akarom szétoffonli a topikot.
Sajnos sok rosszat, de sok jót is olvastam mindkét kórházról.

Köszi!

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi,
Szia! Én emlékszem rátok! :)
Zsuzsa ajánlott mostanában egy kedves, szimpatikus doktornőt, azt hiszem az Istvánban. Olvass vissza egy-két oldalt. :)

Nyúlné,
De vicces vagy spiccesen! :)

Ayse,
Éljen, hogy jobban vannak a srácok! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jucc és homeo-patások :)!

Megvettem ezt az antimonium tartaricumot 5 ch higításban. Rákerestem az interneten a témára és ott 9 ch higítást ajánlanak. Kérdéseim:

1. az 5 ch hígabb, mint a 9 ch?
2. adhatom-e és milyen dózisban az 5 ch-t?

Köszi!!!!

ayse

Nyúlné!!!!
Éljenek a BULIK!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok,

Hu, Uxi, te nem az Istvánban szültél? Miért volt nekem ilyen emlékem? :? Én Istvános voltam 7 hónapig amikor átkerültem Szabolcsba. Egyébként szerintem nem rossz a korház, de itt azt hiszem Róki, Bodza, Majola, Megann szültek tuti ott. Nekem két gyerekét is ott szülte tesom felesége, Siklós dokinál. Ő bízik benne, de azt mondta, hogy a szülésnél inkább a szülésznő volt a mérvadó.

Totka, gratulálok az aláírásokhoz, remélem sikere lesz!

Kuha, neked akartam még írni valamit de elfelejtettem. Ja, az ágyról, hogy nekünk is variálható ágyunk van, de már rendest szeretnék Rolinak és nem ezt átalakítani. Egyszer leszedtük már a szélét de nem volt úgy nekem szimpi. Meg magasnak is találtam.

Férjnek ugyan ez kérdése, hogy akkor miért ezt vettük meg 60 000 Ft-ért.??? :) Jó kérdés...
Majd megpróbálom eladni.

Szülinaposoknak boldog szülinapot!!!

Nyúlné, annyira jók a képek Kisnyusziról. :)

Remélem Megannéknak jól telik az utazás.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

tud valaki mára(du.ra)programot?????családosoknak??????? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

köszi :wink:
de én már kitaláltam! 8) és jól nem mondom el,mert nincs itt senkise! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné velem megoszthatnád, mert engem a penész megesz "egyedül". :(

Kép
Kép
nszoke

egy kis lemaradás:
Anikó
:lol: szerintem is vicces sztori!de ezt csak halkan! :wink:
Benianyu
cserép-kocsi-Beniapu :shock: :shock: :shock:
szerencséje volt tényleg a szerencsétlenségben! :roll:
Jucc
pont írtam múltkor,hogy egyik este megnéztem a filmet és szanaszét bőgtem magam!gyönyörű film!imádom!
MEGANN!!!!!!!!!!!!JÓÓÓÓÓÓÓ UTAAAAAAAAAAT :!: :!: :!: :P
Barbi
kedd? :P
Totka
én ma a fürdőben kezdtem és SK gyantáztam,azt hittem belehalok úgy fájt most! :evil:
Ayse
de jó,hogy van javulás! :P :P :P szegény Lili :?

a dícséreteket köszönöm,ilyen szép napos időben nem lehet nem fotózni!úgy fel vagyok én is dobva az utóbbi napokban!bár ma nagyon érezhető volt valamilyen(azt hiszem meleg) front,mert majdnem elájultam séta közben! :? de akkor is jót tesz a lelkemnek ez a fura tavaszias tél! :P :P :P

mivel visszaolvastam újra végig mentem a HOL IS LAKIK NYÚLNÉ monológon!és fetrengetem a röhögéstől és nagyNyúl is!olyan vicces volt!Dudán már visítoztam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat és a drukkokat...

Nem, még nem engedtek haza a kórházból, csak David váltott engem egy pár órára, és tegnap éjjel sikerült annyit aludnom, hogy nem akarok azonnal összeesni.

Sajnos apuka estére nem maradhat bent, ez is valami hülye szabály, napközben meg azért nem szerencsés ha ő van ott és nem én, mert akkor van az összes történés, és jó lenne ha a szülő aki bent van értené is hogy mi történik, mit csinálnak. Egyébként David tüneményes, az elején rá kellett szólni, mert hihetetlenül felhergelte magát mindenen amit Zsuzsával csináltak, de mondjuk ő az aki egy popsis lázmérést is már gyerekkínzásnak minősített, de belátta hogy azzal tesz a legjobbat mindkettőnknek, ha higgadt marad és nem kezd el pattogni minden egyes alkalommal hogy sír a gyerek.

Ami sajnos elég gyakran van, mikor beérkeztünk Zsuzsának kanült raktak a kezébe, vért és vizeletet vettek tőle, és hát ő hihetetlenül ellenálló, megfeszíti magát és nagyon rosszul viseli ezeket. Félórán keresztül kerestek benne vénát ami nem esik össze, és végül visszahozták, hogy itassam. :( Aztán újrakezdték. Végre sikerült. Első nap egy liter folyadékot nyomtak bele, második nap már "csak" felet, harmadnap már nem kellett, mert ivott eleget. De minden félórában csinálni kell vele valamit, ezt nagyon nehezen viseli és hát pihenni sem nagyon hagyják, az infúzióval ugye nem nagyon lehet mozogni, és mikor kicsit jobban volt, akkor ment volna, de nem ért a szoba végéig a zsinór... naponta kétszer kap antibiotikumot vénásan, azt is bele a kanülbe, de az meg csípi és akkor azért üvölt. Ma pedig elakadt a kanül, újat kellett neki szúrni, hát az is elég nehezen ment. Akkor naponta méricskélik a súlyát, orrot szívni óránként minimum, fülét pucolni, amit már kétszer szúrtak fel és még mindig fáj neki, lázat mérni, visszamérni, csillapítani, orvosságot lenyomni a torkán, naponta kétszer, éjjel is... Szóval rendesen meg van kínozva, ez abból is látszik, hogy már tud súlyozni hogy mire mennyire kell ordítani. :( Most már a hőmérőzést csak egy kis nyekergéssel nyugtázza, az orrszívásra is csak reklamál... de ezek a szúrkálások... hát ezt nagyon nehezen viseli. Ja, és naponta fülészeti kontroll. Amikor le kell fogni kezét-lábát-fejét hogy a fájó füleibe bele tudjanak nézni, esetleg újra szúrni, hát szerencsétlen baba totál kivan.

A rossz hír, hogy a láza fel-le megy, nem akar csökkenni, sőt, emelkedik. Ma reggel 39,6 volt popsiban két órával 2 noraminazophen kúp után. :( És mivel a Madarászban nincs hétvégén fülész, és minden a fülétől függ, ezért átküldtek minket a Heim Pálba, mert ott van ügyelet, ez is micsoda egy abszurdum, hogy a kórházban fekvő gyereket a szűlő szállítja a másik kórházba, hogy szakorvos megnézze!!!!

A jó hír, hogy ha nem lázas, akkor ZABÁL. 10 kg alatt érkeztünk a kórházba, ő 13 hónaposan volt ennyi. :( Tuti volt már 11 fölött is. De ahogy lemegy a láza, tömi magába az ennivalót, olyan jó látni azután hogy egy hétig vizen és rizstejen élt és azokat is kibukta, ha gyógyszer volt bennük. És mindenevő lett! Úgy bevágta a szalámis kenyeret, hogy még a kenyér héját is elrágcsálta! Az éjszaka közepén felébred (fel is ébresztik, mert akkor adják be az egyik adag antibiot :evil: ) és nekiáll enni, aztán visszaájul...

És sokkterápiával beszokott egy alkalom alatt a rácsos ágyba. Ugyanis első nap elvitték félórán keresztül szurkálni (a lábát, a kezét, a karját, mindent próbáltak, de szétmentek a vénái), akkor visszahozták hogy itassam, akkor elvitték megint szurkálni, közben nagyvizit volt és kiküldték a szülőket. Mire visszamehettem hozzá, addigra berakták a rácsos ágyba, ahol ő összegömbölyödve aludt. Azóta egy kis nyöszörgés kíséretében saját magától elalszik benne. :? Az alvástanítás legdrasztikusabb módszere...

Szóval annak ellenére hogy a váladék "szépen ürül" a füleiből (mindkettőből csorog a cucc), a láza az egyre magasabbra kúszik, úgyhogy ma megint vettek tőle vért, holnap viszik tüdőröntgenre, de ezzel együtt antibiotikumot is váltunk, állítólag most valami atomerős szert (And? Rocefin?) fog kapni. Bár a laboreredménye azt mutatja, hogy a gyulladást tükrőző érték (And? CRP?) lement 170-ről 50-re, ami azt jelenti, a gyulladás ami ellen küzd, az lényegesen csökkent a szervezetében. De ennek ellenére lázas, és nem is kicsit...

Szóval nagyon remélem, hogy most már tényleg javulni fog. :( Egyébként egy kis hős... amikor nem kínozzák és nem lázas, akkor tüneményes, nézegeti a könyveit, játszik, beszélget, jókedvű, pakol (természetesen az állandó kajálás mellett)... hihetetlen mennyi tartás van benne.

Egyelőre egyedül vagyunk a szobánkban, amiben van egy kanapé is a szülőnek, a baj csak az, hogy ez kétgyerekes szoba, és a másik ágy most csak azért üres, mert nincs telt ház. Ha beraknak még egy gyereket, akkor jön még egy szülő és osztozkodnunk kéne, gondolom, az ágyon. Így is 3000 forint éjszakánként ez a szoba. Az egyszemélyes szoba ami viszont 6000 forint éjszakánként, éppen foglalt, de már megbeszéltem velük hogy ahogy ürül mi azonnal átmennénk, mert nem tudom meddig kell még bentmaradni és nem reszkíroznám, hogy osztozkodni kelljen a szobán, több oknál fogva.

Amúgy ahhoz képest amit hallottam a Madarászról, ez még egész jó. Az egy dolog, hogy én sem tudok pihenni, mert a gyerekkel állandóan történik valami, éjszaka is, vagy ha éppen nem, akkor a láza szökik fel, és azt kell csillapítani, de legalább van ágy amin elméletben lehetne aludni. És a nővérek 99%-a nagyon aranyos, kedves. Egy volt eddig, aki úgy nézett Zsuzsára mint egy féregre, de ő is legalább hatékonyan végezte a munkáját. Sajnos a kezelőorvos kb az orvostanhallgató húgommal egyidős, és mint David megjegyezte, mindig mikor kérdezek tőle valamit vagy mondom mi történt, csak szomorúan néz rám aztán túl sok okosat nem mond. De a mai ügyeletes orvosok már idősebbek, kompetensebbek voltak, és meg is tudtak nyugtatni valamelyest.

Szóval ez van velünk... Most megpróbálok egy picit pihenni, mert nemsokára megyek vissza hogy váltsam Davidet... Egyébiránt nagyon örültem a sok SMS-nek, és hívásnak, olyan jó egy kicsit legalább beszélgetni, mert néha nagyon kétségbe tudok esni ott a kórházban... És ha Zsuzsa állapota elkezd javulni, akkor majd talán bátrabban jövök haza (15 percre vagyunk a kórháztól) és akkor kicsit destresszelek fórumozással is... legalábbis most ez a non plus ultra amit el tudok képzelni... hogy végre nem megy feljebb a láza és ott merem hagyni őt Daviddel a kórházban...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja és hab a tortán hogy mindeközben járkálnom kellett az Istvánba, hogy a vércukor vizsgálatot ismételjék, mert magas lett, most egyértelműen határérték feletti. Hálistennek nem olyan magas, hogy inzulin kelljen, de tartanom kéne egy 180 grammos cukorbeteg diétát, hát el tudjátok képzelni mennyire van lehetőségem leméricskélni a kórházban, hogy éppen hány gramm szénhidrátot eszem... :? És a szülészem még mindig szeretne diabetológiára küldeni, de amíg Zsuzsa el nem kezd javulni, nem akarom emiatt most otthagyni...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki!!!

Van tartásod és Zsuzsának is!!! NAgyon sok erőtők van. De ugye muszáj is, viszont jóhír hogy ugye kezd jobban lenni, viszont szegénykém ez a sok vizsgálat, labor, meg infuzió. Édesistenkém, a szemembe a könny csordogál, hogy lehet egy ilyen picibabával ilyen történjen...?!

De lagalább ott maradhatsz még ha pénzért is, mert ez ugy tudom nem mindenhol megengedett.

Pihenj, mert a legkevesebbet kellene neked is idegeskedni most, hiszen a kistesóra is gondolnod kell.És ő érez mindent ami veled ill. veletek történik.
Vigyázzatok magatokra és minden jót kívánok, de mielőbbi egészséget, gyors gyógyulást és semmi fájdalmat.

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok!!!

Óriási hírem van!!! Elindult Fanni járássegítővel!!!!

Raktam fel videót, akit érdekel megnézheti!!!

http://s129.photobucket.com/albums/p208 ... 1168702879

Puszi!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb Gratula, hát nagyon ügyes. Szuper élvezetes volt nézni.

Viszont hogy csináljátok ezeket a videókat? Én is szeretnék, videót is meg képekből is ilyesmit csinálni, de valahogy nem megy. :cry:

Kép
Kép
nszoke

Róki, nagyon sok erőt kívánok nektek és most már sok-sok egészséget!!! Tudni, hogy mi okozta az egészet? Vagy egyértelműen a füle a ludas?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Rókica!

Kitartást kívánok Nektek továbbra is, és remélem, Zsuzsa hamar meggyógyul már! Szegény kicsi lány :cry: :cry: :cry:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Róki!!!!!!!!!! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok mindhármótoknak! Repül a sok gyógypuszi!!!!!!!!

Figyelek ám én is, csak írni nincs igazán időm!

Totka! Köszi a hiányolást! Sajnálom a munkahelyedet, remélem minél előbb megoldódik a helyzet, és lesz hova visszamenned dolgozni!!!
És íme néhány játszótéri kép neked ajánlva!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Tényleg elég nehezen kezdődik ez az év sok mindenkinek itt! :(

Csibb! Gratula Fanni járásához!

Uxi! Bábinszki Ágota és Petik Dóra! Mindketten nagyon jók!!!

Benianyu! Hát, gondolom nem hiányzott ez a plusz kiadás, de tényleg szerencse, hogy senkinek nem lett baja.

Ayse! A 9CH az erősebb, az 5 a gyengébb, vagyis ez hígabb.

Lépek, fürcsi-time...

Kép

Kép

Kép
bodza

Roki!
Jaj, nagyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztül mennetek! :(
Sok erőt kívánok és nagyon bízom benne, hogy Zsuzsa most már hamar jobban lesz!

Csibb!
Gratula Fanninak! :D Eddig mászott?

Benianyu!
De ari vagy, köszönöm szépen! :) Sima painttel csináltam a képet, más képszerkesztő nincs itthon!

Bodza!
Nagyon édik a csemetéid!

Nyúlné!
buli 8) :wink: :lol: :shock: :D :lol: 8)

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda
micsoda vegyes érzelmeket váltok ki belőled! :lol: :shock: 8) :P :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bodza
képek csodálatosak a kis családról!Minitigris tündér,Saci tündérlány! :P
Róki
ti aztán most jól megedződtök! :? de annál erősebbek és keményebbek lesztek később!KITARTÁS!!!!!!és megy a sok gyógypuszi!
állandóan!
MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

nyuszi ma nagyon nyűgöske volt,remélem csak front! :roll: holnap ikrezünk! :P
ja és a művészetek Palotájában jól lekéstünk mindent,merthogy nem volt semmi,de legalább egy jót bandukoltunk,Kisnyuszi boldog volt nagyon
mentem,jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! :) :) :)

Duda,
Átküldtem. :) Milyen volt ma facéran? :)

Nszoke,
Neked is ment üzenet! :)

Bodza,
De szép képeket tettél fel megint! :) Saci olyan aranyos kislány, Kristóf meg nagyon cuki, ahogy a tigrisgúnyában alszik. :)

Rokica,
Én is sok erőt és kitartást és legfőképp gyógyulást kívánok! Borzasztó, hogy mennyi szenvedésnek van kitéve szegény kislány. Az, hogy át kellett mennetek a másik kórházba kontrollra, egyszerűen felháborító. De most már csak vége lesz hamarosan!!!

Csibb,
Gratula Fanni járásához! Nagyon ügyes és nagyon élvezi ő is! :) Meglátod, most már olyan hamar fog menni járássegíő nélkül is! :)

Csikken,
Lehet, hogy érdemes lenne megnézni még egyszer Roli ágyát, hátha mégis tetszene kiságyként. :oops: :?
Beni még most is azon alszik, amit babaként kapott, az ágy 70*140-es, ő meg 112, még elfér. :)
Jövőre meg veszünk a két csibésznek emeletes ágyat, Beni fog felül aludni. :)

benianyu

Én is feldobok egy pár mai játszótéri képet. :)
Délután mentünk, 3-4-ig voltunk lent, már nem volt annyira jó idő, mint délelőtt, de januárhoz képest azért nem volt panasz. Az egyik képen olyan, mintha már vak sötét lenne, pedig csak egy kósza felhő miatt borult be ennyire.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

benianyu

Benianyu!
Látod?? :D
Köszönjük szépen még1x! :D
Köszönjük, jólt telt a mai nap, bár nem sokat pihentünk.
Szinte az egész napot elcsavarogtuk, barátainkkal ebédeltünk, vettünk Natinak egy utazóágyat, mire mindennel végeztük, mehettünk is a drágánkért!
Annyira édes volt, úgy örült nekünk! :lol: Rohant felénk, tudtam adni neki egy puszit, aztán már ment is a dolgára! :? :D
Nagyon elfáradt szegénykém, 7 óta alszik.
Azért fáj a szívem, hogy holnap is a Nagyiékkal lesz! :oops:
Nagyija pedzette, hogy mi lenne, ha már most sem hoznánk el, de erre még nem voltam felkészülve és Natit sem akartam összezavarni azzal, hogy érte mentünk, aztán mégsem hozzuk el.
Nagyon édi a kis művészed és olyan jó látni a háttérben azokat a kis 4 emeletes házakat. Pár éve én is olyanban laktam és nagyon szerettem! :)

Nyúlné!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ez elég egyértelmű, ugye? :wink: )

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja, és Benianyu!
Te milyen progival kicsinyítetted a képet? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Róki!
Jaj, nem semmi milyen borzalmakon mentetek kersztül, főleg szegény Zsuzsának lehet szörnyű ez a sok vizsgálat, meg szúrkálás. :( :(
Nagyon sok gyógypuszit küldök Neki, remélem most már hamar rájönnek, miért lázasodik be állandóan.
Te a körülményekhez képest jól vagy, Szilvi hogy viseli? Biztos ő is érzi ezt a feszültséget :(

Bodza!
Kis-nagy családod csudaszép, Kristóf mint egy angyal, úgy alszik, Saci meg nagyon huncut :wink:

Csibb!
Fanni videó szuper jó, olyan édesen kiabál, látszik, hogy tetszik neki nagyon a dolog! :wink: :lol:

Benianyu!
Dani nagyon komolyan rajzol, a közös képen meg olyan aranyosak együtt.
A mél még mindig nem jött át :( :(

Nyúlné!
Oké, legyen a kedd :P

Mi az állatkerti játszóházban voltunk Rékáékkal, komolyan mondom egy vagyon, ha az ember egy kis délelőtti kiruccanást szervez......
Ugye 2400 Ft a 2 gyerekre 1 óra, persze 2 órát voltunk, + melegszendvics, kávé a büfében. Utána a városligetben sétáltunk, Nolcsi kiszúrt egy verás lufit, persze megvettük, erre Leonnak is kellett egy :P :oops:
Szinte 10E forint elmegy egy délelőtti programra :?
De nagyon jó volt, fiúk jól érezték magukat , meg persze mi is és ez a lényeg :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni!
Csak Neked a két kutya :lol:
Nem a legjobb képek, de mást most nem találtam :lol:

Gina, a francia bulldog
Kép

Edward, az angol bulldog
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda,
Igen, látom. Szép lett! :) Photo Impression-nal csináltam.
Édes lehetett Nati, hogy egy puszira odaszaladt és már ment is tovább. Jó, hogy nem hagytátok ott aludni, ha nem erre készültetek, majd a jövő héten! :)

Barbi,
Köszi :) Olyan szép rózsaszín krétás lett Dani összes cucca. Persze úgyis megy mindig minden a szennyesbe. :)
Tényleg elég húzós mostanában játszóházazni a gyerekekkel. :? :?
Hihetetlen, hogy nem ment át a mél. 3 mélcímről, vagy hatszor elküldtem. És jó címre, mert a gmail-esben el van mentve a tiéd. Még próbálkozom. :oops: :oops:

benianyu

na, most értem ide :) vissza is olvastam az elmúlt 2 napot, de részletekben, úgyhogy nem sokra emlékszem hirtelen.

Rokicának írtam sms-t a válaszokkal :)

az egészségügyes-politizálós részhez nem szólnék hozzá, nekem megint egy kicsit más véleményem van :wink:

Hajni! sztem is nagyon jó ötlet volt, hogy írtál a volt főnöködnek, sosem lehet tudni, és jó, ha tudja, hogy mi a helyzet felétek! másrészt ha ő nem is, hátha van ismerőse, aki fel tud ajánlani valamit. drukkolok én is!
de értem, hogy mit érzel, mert én sem vagyok könyöklő-nyomulós fajta, pedig ez egyáltalán nem számít annak, csak a saját érdekeinket kellene képviselnünk :wink: de én is azt szeretem, ha felajánlják nekem a lehetőséget, én meg eldöntöm, hogy élek-e vele, legalábbis eddig így volt, de persze az Esztinek már mást fog az apja tanítani :D

Megannék ma már jól kisíelték magukat :D de jó nekik :D remélem jó idejük meg havuk van! mi tetőbox nélkül oldottuk meg ezt a szánkós verziót, kiságyastul, húgom cuccával együtt, érdekes volt :)

Bodza! ilyen édes képeket tartogatsz a tarsolyodban és csak arra vársz, hogy valaki hiányolja? :wink: szépek vagytok nagyon!!!

Kiket is láttam még? Nyusziportrék, Petiéletképek, Beni-Danifelvonások mind-mind jellemzően aranyosak és szépek!

Fanni meg zabálnivaló!!!
Csibb, ha ráértek és van kedvetek gyertek ti is el csütörtökön!!!! tényleg úgy hasonlít így a képeken Fanni az Esztire :) és ő is olyan kis pajkos vigyori :D olyan jó lenne már látni élőben is őt!

egyébként Eszti ma este fordult ki a kezemből, hogy le akar feküdni a kiságyba, letettem és meg sem moccant, nem nyöszörgött, kimentem és a nagy csend :shock:
egyszerűen még mindig nem hiszem el!
mondtam apának, hogy nekünk egy mintagyerekünk van!! eszik-alszik-játszik-kakil-pisil-csibészkedik :D és jókedvű mindig :) szóval annyira szerencsésnek érzem magunkat, és tényleg most annyira a legeslegjobb, hogy már félek, hogy mi fog következni....

ja, pénteken voltunk anyóséknál (Eszti tündérke volt, akkor és annyit aludt, amennyit kellett és nem ébredt fel, mikor hazaértünk éjjel), ma délelőtt pedig megnéztük a VG kiállítást. nekem óriási élmény volt, és most éreztem igazán, hogy mennyire sajnálom, hogy az impersszionistákat kihagytam :(
és ez az ajándékjegyes móka nagyon tutin ki van találva , működik :)
utána együtt ebédeltünk négyen (anyu, apu, húgom én). anyukám névnapi ajándéka volt ez, és úgy örülök, mert tényleg nagyon-nagyon örült neki, és ez az én ötletem volt :) olyan jó neki örömet szerezni, azért nem olyan könnyű.

és sógornőm költözik fel pestre, úgyhogy újabb pesztra jelölt a láthatáron.

KépKép
KépKép
and

Szép jó estét!
Jaj, nagyon jó képek!!!!!Végre, egy kis vidámság!
Csibb
lépegető Fannicsajszidnak gratula!!!
Bodza
köszi a képeket, tényleg nagyon szépek a csemeték!Saci igazi csajos, Kristóf meg igazi babás!!! :D
Barbi
most mutattam Csabának, ha netán Ti lennétek a szállásadónk, Ők a vérebek!(nemtom miért, én hatalmas testű kutyákra gondoltam!)Beengedik az idegeneket?? :D :D 8) 8)
Benianyu
na, mit szúrtam ki???A cicát Dani, vagy Te rajzoltad??Panninak meg is mutatom holnap!(látnád az én macskámat...! :lol: )Nagyon jó képek lettek ám!
Rokica
Sokat gondolok Rátok, továbbra is jobbulást, kitartást.Én is nagyon kiakadtam, hogy Nektek kell átvinni másik kh.-ba Zsuzsát fülészhez....! :cry:

Megyek, megfürdök, utánna elmesélem, micsoda kellemes meglepi ért a kozmetikusnál. :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

és képzeljétek a VG kiállítást még egyszer meg fogom nézni, mert apa is kapott ajándékjegyet :) akkor majd az apuék vigyáznak az Esztire :)

csütörtökkel kapcsolatban: nem lesz nagy felhajtás, ha nem gond pizzás buli lesz.
2 napja még úgy volt, hogy csendes hetünk lesz, de mára már... szerdán jön ember egyik régi barátja (itt alszik), csütörtökön tervben van egy ping-pongozás másik régi baráttal (nem zavarnak minket, garázsban lesz a parti, na jó, azért enni-inni kapnak ők is) -ez még nem biztos mármint, hogy jön a srác, és csütörtök estére is jön ittalvós vendégünk.
de nem bánom, mert mindegyikőjüket tényleg bírom.
és véletlenül sem akarom lemondani a bulit, leszünk ahányan leszünk!!! csak magyarázkodok, hogy nem lesz főzőcske :oops: még mindig nem vagyok egy konyhatündér :( igazából embert próbálom rávenni, hogy legyen ő a konyhatündér, és én szívesen leszek a kuktája, de még nem harapott rá :lol: azt mondta kedve lenne hozzá, de sajnálja rá az időt, mondtam akkor ő nyert, mert nekem kedvem sincs hozzá :lol:
sütni szeretek, de főzni nem :oops:

és majd ismétlünk a bárányhimlős-mandulás társaság kedvéért (is) :D

KépKép
KépKép
and

ja tényleg, a nagy örömmámoromban Fanninak nem is gratuláltam az első lépésekhez :oops: szóval nagy-nagy gratula!!!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok,

Benianyu, lehet,hogy megint kipróbáljuk a kiságyát Rolinak. Ez 112*70-es.

Bodza, édesek a képek! :)

Róki, Zsuzsababa :( :( :( Én annyira szomorú vagyok miatta. Komolyan. Nagyon rossz lehet neki és nektek is. Nagyon kívánom, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

Barbapapa. Jó kis program lehetett. Mi a vasútmúzeumbaakartunk menni, de márciusig zárva van. Pedig Roli nagyon szereti a vasutakat :)

Jó éjt nektek!

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?