A tegnapi vihar elvitte a netünket tévéstől mindenestől. Ma jöttek megcsinálni, persze pont akkor, mikor letettem Barnust a nagyalvásra, úgyhogy ez 20 percre sikeredett, utána már sehogy sem sikerült visszaaltatnom.
Egész nap olyan mérges voltam. Barnus halálra idegelt. Éhes, elkezdünk enni, nem éhes, hanem már álmos, beviszem, átöltöztetem, akkor kaki, csere, altatom, már nem álmos, átöltöztetem, kiviszem, persze álmos, kezdjük újra, megint semmi, kijövünk, mert kajaidő, nem éhes, kiszedem a székből, elpakolok, ordít, kiderült, hogy nagyon éhes... És ezt játszotta egész nap!
Aztán az alvás is elmaradt, a vacsinál már esett le a feje. Szóval most alszik, végre!!!
Tegnap megírtam egy hosszú levelet, az elköszönésnél rondított be a vihar. Már nem tudom miket írtam.
Ami eszembe jut:
Lizácskának boldog 3. hófordulót! Kata, Te meg egy Isten vagy! Olyan talpraesett vagy, hogy csak na! Pedig biztos nagyon nehéz, Te meg mindig tudod mit kell csinálni. Remélem kaki ügyben minden rendben!
Marcsi! Laura nagyon vagány kiscsaj! Annyira szép! Te meg valahonnan olyan ismerős vagy nekem, csak nem jövök rá honnan. Visszajelöltelek iwiw-en.
Reni! Te tényleg haláli csinos vagy, akár szülés előtti, akár utáni. Niki baba jól van?
Zsófi! Gratulálok Samuhoz!
Tök jó, hogy megfordult!!! De tényleg ne várd szegénytől mindennap, ezt lehet, hogy csak azért csinálta, hogy Anya ne parázzon már annyit, megmutatom, aztán lustizok tovább.
Ja! A kengurus ruhák mindig félmérettel kisebbek.
A puszik! Nálunk ez úgy megy, hogyha odatartjuk az arcunkat (előtte persze 20x megmutattuk), Barnus szószerint belenyal a szánkba. Még ha összeszorítjuk is nyelvezni akar. Remélem nem lesz b! Főleg az apjával szeret csókolózni.
Nóri! Farkas arcra tök olyan mint régen volt! Csak már nem olyan babás, hanem kisfiús, de a vonásaik megvannak. Nagyon édes kis arca van! Hú, jó nagy hasad lett a végére. Én ezt már nem is láttam, mert akkor pont nem jöttél be egyszer hozzánk a Korára mikor mentél ctg-re.
Nem semmi, hogy mindent milyen hamar csinált Farkas!!! Te jó ég! 12 hetesen? Barnus közel féléves volt, mikor megfordult, sőt ha hasra tettem is csak sírt, és nem csinált semmit nagyon sokáig. Nagyon ügyesek vagytok!!!
Ja! Még szopizunk, de ez már csak olyan cicizés inkább. Reggel este 1-1 perc kb, fekve, tök jó "összebújni", számára ez még elmaradhatatlan. Hát sokat nem nyel szegényke, de azt a 10-20 milit összevadássza magának.
Kilóra Barnus is ogyanott lehet, mint Ti, csak kb. 6-7 cm-vel nagyobb, szóval mi nem vagyok olyan husikásak. Néha alig eszünk. Mint ma! Csináltam (először) 'Mirkó-rizottót', csak nem hagyma, hanem répa (+rizs + husi), alig evett pár kanállal, de azt a pofit látni kellett volna!
Kb ilyen volt. Fényképezni meg nem tudtam, mert lemerült az elem.
Mircike! Nem jutott eszedbe mit akartál mondani?
Nekem meg most az jutott eszembe, hogy Nóri mondta, hogy majd érdekel, hogy mi volt a dokinknál fütyi-ügyben. Érdekel még? Ide írjam vagy privibe?
Mangó! Bendének mit adsz hasfájásra? Barnus is nagyon hasfájós volt, 6 hónapos koráig (4-ig nagyon-nagyon, 5. hó - csak nagyon, 6. már alig - aztán semmi). És se ettem semmit ami puffaszt, pedig hú de kívántam sokmindent!
Timi! Miből írod a szakdogát? Lehet, hogy már írtad, bocsi! Jól telt a vacsizás? Bala bírta a Mamánál?