Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
Hát nem kicsi!!! :D :)

Kép

Kép
fenix
 
 


Nanett, Gyanixi:

A haskörfogatom 100 cm, most mértem, de az elmúlt 1 hónap alatt csak pár centit nőtt. Különben 1,70 m magas vagyok és 14 kg többletsúlynál járok (most vagyok 71 kg). Elvileg nekem is nagy babát saccoltak, 3,6 kg-at, csütörtökön okosabb leszek, akkor megyek az utolsó uh ra. De valami azt súgja nekem, hogy ennek a babának még esze ágában sincs kijönni és szerintem túl fogom hordani.

Ancsa:

bocsi, de nem csak te látod úgy, tényleg hatalmas a hasad. Nekem szerintem most sincs ekkora. Ami néha kicsit zavar is, mert szerettem volna olyan igazi nagy pocót a végére. de valakinek előbb nő meg, aztán leáll. Talán nekem az utolsó hetekre még megnő (mondjuk már nincs sok hátra).

Kép

Kép
rekanna
 
 


Ancsa, tényleg óriási a pocid szerintem is, főleg a "korodhoz" képest. Akkor Te is óriás gömböc leszel.

Ahogy leírtátok, hogy kinek mekkora a haskörfogata, felbuzdultam és megmértem én is. Azt hittem, hanyatt esek: 120 cm. Ugye ez már nem nagyon fog nőni??? Egyébként én 160 cm vagyok, lehet, hogy ezért lóg ki jobban a pocakom.

Rekanna, kiváncsi vagyok, mennyit fognak saccolni neked csütörtökön a babára.

Vitte, várunk vissza!

KépKép
nanett
 
 

 
 

Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek! :D

Ancsa:
Szép nagy a pocid!! :D

Dorcacs:
Hát,nem tudom. Igen,biztosan van előnye,aki mellettem feküdt,ő is EDA-val szült,és azt mondta,hogy "jó" volt. Engem a császárnál altattak,mert extra gyorsan kellett kivenni a babát..
Én megmondom őszintén,a gátseb okán kértem fájdalomcsillapítót :oops: ,az összehúzódásokra szerintem nekem se adtak volna... (nekem 2 perc alatt bújt ki a Peti,és végigrepedtem..),de persze az utófájásokra kellett. :roll: Az első éjszaka csak a pirulákkal tudtam aludni,valamennyit.. Peidg nem rohantam azonnal pirulákat kérni.. :oops:
Elég rendszertelenül mozog a kis pocilakóm. Nekem is vannak napok,hogy alig lehet leállítani,aztán meg alig rugdos..
Neked mennyi idősek a tesók? Nem teszel fel nekik vonalzót?( :P )
Én már egy ideje azon gondolkodom,hogy "hogy tartom távol" a Petit a babától... Már persze nem úgy értem,hogy nem engeden közel hozzá,de akkor lesz 2 éves, és hát elég féltékeny típus.. :roll: Ha nem leszek a szobában,véletlenül sem szeretném,hogy hozzáférjen.. Olyan kis "orrszarvús" mozdulatai vannak,megtanulmányozná a szemét.....stb. És a szoptatások! Te jó ég,van,hogy 40 percig szopiztak a babáim.A lányom már 4 éves volt,mikor az öccse született,de ez most nagyon más lesz.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem semmi mennyi minden történt, pedig csak tegnap nem jártam itt.

Vitte: nagyon remélem, hogy minden rendben. Nagyon várom, hogy írj pár sort magatokról. Jól emlékszem, hogy a férjecskéd csak mostanában ment haza és eddig egyedül voltál? Remélem hazaért mire mentetek a kórházba.

Bacilivi: Hú, hát tiszta irígy vagyok... ez a baba fantasztikus, és már most igazi kiscsajszi az arca! A mosolygóst több percig nézegettem! Kérünk még képeket sokat!!! :D

Betti: tőletek is rég jött kép. Megszánhatnál minket és rakhatnál fel párat! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Nanett: csak hogy megnyugtassalak, nekem is van ekkora hasam. Jó, nekem talán kicsit könnyebb, mert 176 cm vagyok. Szerintem normális a pocakod, főleg, hogy mindeg is nagyobbra saccolták a csajszit! :wink: Mindegy, majd kedden összemérjük őket. :wink: Ja, és remélem, hogy tényleg behelyezkedett a babó. Jó lenne. Tényleg lent van már a hasad. Nekem sajna még nem szállt le nagyon, így biztos, hogy marad még egy darabig a mi Kishercegünk, de jóslóim néha már vannak. Te hogy vagy ezzel?

Őzi: nagyon várjuk már a történetedet. Remélem jól vagytok. Jó egészséget kívánok Nektek! Ja, és persze várom már nagyon Levi sztárfotóit is. Pont azon gondolkoztam, hogy titeket sem tartottak bent valami sokáig.


Bacilivi: tényleg Veletek mi újság? Megy a szopi? Ja és még tartozol a történettel... :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


NANETT ANCSA: tényleg hatalmas pocitok van :D Már gondolkodtam azon ,hogy a végefelé ekkora pocival hogy lehet aludni??? Gondolom csak háton vagy már sehogy se kényelmes???Mikortól mérnek haskörfogatot?Nekem még nem mértek :( Csajok azt szerettem volna még kérdezni ,hogy kiakar kérni majd epiduralt szülés közben? Tudom többen mondták hogy ki kell birni a fájdalmat meg ez a szüléssel jár,de én nem tudom mennyire fogom birni ,fölleg azt a részt mikor már búlyik ki a baba fejecskéje.Egyszerüen olyan nehéz elkébzelni ,hogy azon a kis résesn jön ki. Na most lehet 1 kicsit gyerekes voltam :oops: Én bevallom MARHÁRA félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BACILIVI annyira gyönyörű a kicsi babád!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok,

Gyors bekukk ket fajas kozott... Koszi a szurkolast, sajna ertheto okokbol kifoly, nem tudok visszaolvasni... majd potlom.

Bementunk penteken hajnalban, akkor mar 2 oraja a WC-re jartam, eros mensi fajas, stb. 3 korul CTG, szulni fogunk. Mondtam, h. nem, mert en vizontot akarok... :) Ekkor 1 ujjra voltam kitagulva.

Szoval jottek szepen az eros fajasok, el kezdtem jarkalni, Norbi hazament pihenni, aznap erkezett hulla faradtan, jarkalas kozben nem tudott volna segiteni ugysem... 6h korul, mikor mar kb. 5 km-t legyalogoltam :), ritkultak a fajasok, intenzitasuk is es csak 2 ujj volt.

Szoval hazajottunk most du., mert orankent 1 fajassal nem lehet mit kezdeni... alig, h. megjottunk irany a WC... elment a nyakdugo... Most megint jonnek a fajasok, es eleg kemenyek...
Csak ki akar bujni. Gyors pakolunk meg 1 kicsit, es ha nem valtozik, akkor vissza a korhazba...
Amugy minden rendben, baba jol van, szivhangok stb, erett is, tehat igazabol azt mondjak, semmi akadalya, h. kijojjon.

Most megtudtam, h. pici a hasam... Nekem 101 c, a korfogat es a noverkek csak neztek, h. milyen pici... Latjatok minden relativ...:)

Puszi mindenkinek! Luisanak megy a hir, ha van vmi!!!!!!!!!
Koszi a batoritast!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Vitte!

Kitartás! Mindenképpen várjuk a híreket!

Drukkolunk!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Vitte nagyon ugyes vagy, tarts ki szoritunk neked!

KépKép
KépKép
pannica
 
 


bacsbern
ha kérsz eda-t akkor az elejére kérjél kezdetektől fogva, a végén a kitolás egyébként egyáltalán nem fáj, hihetetlen de így van. nekem sem volt érzéstelenítés, fáj, de ki lehet bírni, akkor van gáz ha a vajúdás egész nap vagy napokig elhúzódik.

Kép
Kép
bbeti
 
 


vitte
nagyon szorítok

Kép
Kép
bbeti
 
 


Ancsa nem semmi pocak 23 hetesen! :D Biztos nem ikrek? Es jol lent is van...

Ez a haskorfogat meret engem is felcsigazott :D az enyem most 98 cm, megmertem a paromet es majdnem hanyatt estem! 106 cm! Az ove nagyobb mint az enyem, es meg o hiv "Fat Lady"-nek! :twisted:

Rekanna nekem meg meg csokkent is az elmult 2 heten (multkor 100 cm volt pont) amugy en is pont 71 kg vagyok, csak kisebb mint te jo 8 cm-rel, szoval ez az esetebne kicsit tobb hizas :oops: 3,6 kg-os baba? nekem 3,2 kg-osat josoltak, de ahogy mar valaki irta is ezek a becslesek a legritkabb esetben pontosak :D

Teszek is fel "remisztgeto" kepeket a pocomrol Kép
Kép

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Vitte: kitartás!!! Úgy tűnik, ha Noah jönni akar, akkor úgy is érvényesíti az akaratát... :wink: Mindenesetre, ha ma nem mentek be a kórházba akkor jelentkezz, hogy tudjuk jól vagy e.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Pannica: szép a pocakod nem rémísztő...ha nem tudnám, hogy kislányotok lesz akkor fiús hasnak tippelném... 8)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Zsana koszi, tobbszorosen megerositett kislany :D

Nanett, Zsana, Rekanna es mindenki: nektek is van "linea nigratok"???? Nekem barna (gondolom azert mert szoke vagyok :oops: ) es egyre erosebben latszik. Ez ugye elmulik terhesseg utan? (Ancsanak latom meg nincsen..)

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Lányok! Látta valaki a tökéletes trükk című filmet? Ma elmennénk este moziba.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Pannica: nyugodj meg nekem is van, végig a köldököm alatt és felett is. A szülés után elmúlik. A barátnőmnek is volt. Ez is olyan dolog, hogy van akinek van és van akinek nincs. Nekünk van! Ahogy nézem a Tied egész egyenek, nekem kifejezetten féloldalas 8) (balra)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


egyenek=egyenes :roll:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Zsana: a tokeletes trukk nem az a film ami a buveszek kozotti versengesrol szol es angolul Prestige a cime? (bocs itt fogalmam sincs a magyar cimekrol)

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pannica: de azt hiszem. Láttad? Milyen? Érdemes megnézni? Ja még meg akartam kérdezni, hogy felétek milyen az idő?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Köszi bbeti az infot,tényleg nehéz elkébzelni,hogy nem fáj a kitolási szakasz :D PANNICA komolyan mondom nagyon szép a pocid ,olyan kis formás :D szerintem büszke lehetsz rá.Nagyon szép kismami vagy! Nekem még nincs linea nigra csíkom, ez általában mikortól szokott lenni? VITTE nagyon szorítok nektek!!!!
Vendég
 


Zsana: Nekem nagyon tetszett! Oda kell figyelni rendesen, hogy kovetni tudd az esemenyeket, olyan mint egy mozaik, ossze kell raknod a darabokat ahhoz, hogy megertsed, jo kis film! Jo mulatast!

Az ido.. ma meglepo modon eleg borus (altalaban hetagra sut a nap) de nincsen hideg, olyan 14-16 fok. Amugy ez itt is szokatlanul meleg januarban. Ja es vegre ejszaka esett az eso, 2 honapja egy csopp sem volt es a novenyek mar nagyon szomjaztak..

KépKép
KépKép
pannica
 
 


VITTE
úgy látszik Noah még nem döntött. Jönne is meg nem is. :lol:
kiváncsian várom a híreket rólatok, nagyon drukkolok. Bár neki lehet hogy jobb lenne ha egy kicsit még maradna, de ha ennyire jönni akar...

PANNICA
Nekem most kezdett el látszani "linea nigra". Az előző terheségemnél is volt. Nekem kellett hozzá majdnem 4-5 hónap mire már nem látszódott szülés után. De állítólag a bőrradír segít hamarabb eltüntetni. Majd most kipróbálom. Bár csípőgatyát is csak akkor tudtam hordani, addigra már elég jól visszament a hasam is. (Mármint fel tudtam venni, csak rövidebb felsőkkel nem volt elég lapos a hasam hozzá.)

Haskörfogat: most mértem, 101 cm. Ezt ugye derékról, köldökmagasságig méritek? ( Nekem a védőnőm így szokta.) Mindehhez a testmagasságom 159 cm, súlyom pedig 66 kg.NÉha már most úgy érzem magam mint egy bálna. Most néztem meg hogy a kisfiamnál ennyi idősen mennyi volt. Nála is 101. Nem tudom hogy ez jelent-e valamit, de szerintem a kiscsajszi is kb. annyi lesz súlyban mint a báttyja volt. Ő 3750 gr volt, és 57 cm. 105 fejátmérővel.

Bacsbern

A vége már tényleg nem fáj. Nekem a burokrepesztés után jöttek a nagyon erős fájások. Az szar volt, de "csak" 1/2-1 órán át tartottak. A tolófájás az már megkönnyebbülés. Ami rossz, az tényleg az elhúzódó vajúdás.

berzkat
 
 


pannica te híztál valamit ??????????????????? Nem nagyon látszik ha igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bacsbern koszi! nagyon jol esik! Linea nigra: ahogy Zsana is irta ez mindenkinel mas, valakinek mar korabban, valakinek kesobben valakinek egyaltalan nem lesz. (nekem a te korodban :oops: meg nem volt, a 30 het korul kezdtem latni...)

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Nika: mi van Veled??? Csak nem te is szülsz???

Pannica: köszi az infót. A Te véleményed döntött. Úgyhogy este moszi! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


bacsbern: ja 13 kilot hiztam :(

Lanyok bucsozom, mert a parom isteni malacsultet keszitett, hogy en hogy el vagyok kenyeztetve mostanaban... :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Lányok akit mail cím alapján megtaláltam bejelöltem iwiw-en:)
Vendég
 


Sziasztok!

Január 7-én megszületett az én gyönyörűségem 3160 g-mal és 51 cm-vel. Áldott jó baba, nagyon sokat alszik és eszik. Hál'istennek bőven van tejem, még fejni is tudok.
A szülés nagyon jól indult, 5 óra alatt meg lett volna, csak közben úgy fordult a drágám, hogy nem tudott kibújni a fejecskéje, így császár lett belőle. Jó, mert így mindkét módozatot kiprobáltam. :(
Egy kép 5 percesen:
Kép
2 naposan a kórházban:
Kép
Apával már itthon 5 naposan:
Kép

Kép
mary79
 
 


Mary79
Gratulálok a babához nagyon szép, jó egészséget és sok tejet kívánok. Hogy érzed magad?

Kép
Kép
bbeti
 
 


fenix
köszi a vonalzó felrakást, sikerült.

Kép
Kép
bbeti
 
 


köszi mindenkinek a dicséretet...én is gyönyörűnek látom... :oops: nem is értem miért :lol: :lol:

A már gyakorló anyukáktól kérdezném, hogy sebes mellbimbóra van valami ötletük???? ISZONYAT FÁJ amikor szopik :cry: elég csúny a cici :(

fenix,
ÖRÜLÖK, hogy szimpi a doki :D :D egyébként mennyi egy szülés a telkiben?

dijcsi,
kérdezz nyugodtam :D

ancsa,
nem csak te..hatalmas!!!

r.zsana,
szopi megy..csak mint ahogy írtam brutálisan fája cici, nem tudom mi lesz így :?
történetet még nem írtam meg...ma volt az első nap, hogy egész jókat aludtam, de MEGLESZ!!!!!!megigérem... :D

pannica,
azt mondják eltőnik a linea nigra. nekem még megvan....

mary. GARTULÁLOK!!!!!!!! Gyönyörű bébi!!!!!! egy nappal megelőztél :wink:
Vendég
 


Barbamami!

Teszek majd fel vonalzót a két gyerkömről is csak egy kis nyugalom kellene magam köré. :D Ilyen pillanat kevés van(de gondolom ismerős a szitu)
A lányom 11 éves lesz márciusban.
A kisfiam 2 volt szeptemberben.Közte és a pici között két és fél év lesz,de én is sok mindentől tartok.
Többek között,hogy mennyire fogja "megvizsgálni".Biztos nehéz lesz mikor szoptatok,és neki valamihez segitség kell Pl:Kakilás.
De ezeket mások is átvészelték-megoldották valahogy.Nekem nincs semmi segitségem a férjemen kivül,de ha dolgozik akkor egyedül vagyok.A féltékenységtől én is tartok.A lányommal már megbeszélem ezt,de a fiacskám nem tudom mennyire fogja megérteni a dolgokat?
Velünk alszik,de ezen most nem is akarunk változtatni.Ne történjen annyi változás szegénykém körül.
Az éppen elég volt,hogy leszokott ciciről.
A kiságyat hamarabb akarom jóval összerakni,hogy szokja mert biztos,hogy beleakar mászni,és igy talán mire jön a pici addigra már "leszokik" róla. :)
Megyek,mert ma viszik el az egyik kutyámat,kölyök még,de elkell ajándékozni,mert sok igy nekem.Törpespicc,állandóan ugat,nem szobatiszta.Stb.Megvettük,és két nap mulva tudtuk meg ,hogy babánk lesz,azt hittem birni fogom,de nem megy.
Biztos bögni fogok egy-két hétig. :(

Kép
dorcacs
 
 


mary79!
GRATULA! Nagyon szép a babád.

Bacilivi:Van kimondottan mellbimbókrém,de a bepanthen is nagyon bevált nekem.
Minden szopi után bekrémeztem a mellbimbóm,és szopi előtt jó alaposan lemostam.
Van egyébként krém a mellre is,hogy fejés elött betudd kenni,mert akkor nem csomosodik a tejmirigy.Ez is nagyon jó.Ezzel is kenegetheted napközben,és nem gyullad be olyan könnyen.
A nevét nem tudom,a kórház gyógyszertárában lehetett kapni,ott készitették,de biztos máshol is van.

Kép
dorcacs
 
 


Vitte: Hajrrrááá! :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pannica:
Hát neked is van aztán pocakod! A párodéról nem teszel fel képet? :lol: :lol: :lol:

VITTE:
Szorítok! Nekem pont ennyi idős volt a Peti,amikor kijött.. Mi is bementünk a kórházba,aztán haza...,aztán vissza.. :D :D

Mary:
Gyönyörű a kisbabád!!! GRATULÁLOK!!!

Bacilivi:
Ha jól emlékszem,én Garmastan kenőcsöt vettem,ez kifejezetten a mellbimbóra van,a gyógyszertárban megmondják! Nekem az segített,hogy hagytam,hogy levegőzzön,semmiképpen ne rakjál rá szopis betétet,mert abban csak ázik a kifolyt tejtől. Én mellkagylót használtam,az NAGYON JÓ! Ahogy elkezdtem használni,attól kezdve nem volt ilyen problémám,mert mindentől(Melltartó,ami dörzsöli...) távol tartja a mellbimbót,és persze ezért szárazon is marad. A szivárgó tejet meg felfogja,és simán kiöntöd!

Dorcacs:
Hát ez az,amitől én is tartok,a féltékenység.. Most nézegetek testvérbabakocsikat is,mert az is kelleni fog...
Remélem,jó helyre kerül a kutyus!! Akkor nem kell aggódnod miatta.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


bacilivi
én is ugyanígy voltam, nekem véresre szívta ki mind a kettőt. azt olvastam másik fórumon, hogy hagyni kell rászáradni a tejet evés után és egy nap egyszer este zuhanyzáskor kell csak megmosni. a lényeg az lenne, hogy ne ázzon ki a baba szájában, ne hagyd sokáig rajta lógni, ha eleget evett ki kell venni a szájából. a sebesebbiket én próbáltam kímélni.
én Garmastan kenőcsöt használtam, szoptatás előtt kell egy pár órával bekenni vékonyan és evés előtt le kell törölni nedves ruhával..
nekem ez az áldatlan állapot 1 hét alatt elmúlt, teljesen rendbejöttek, gondolom megszokták a strapát.
Amúgy jól vagytok, hogy viseli a baba az otthonlétet, nyugodt vagy sírós?

dorcas
nem lehet semmi majd 3 gyerekkel, nem tudom hogy bírod, a párom is hármat akar.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Mary79!

Nagyon aranyos a pici Lilike!
Jó egészséget Nektek!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Húú mennyi minden...

Pannica

Egyáltalán nem rémisztő a pocid,nagyon is szép!!!Büszke lehetsz rá!!!
1ébként mindneki pocója nagyon szép!!
Mary79
Gratulálok a babóhoz nagyon szép kislány!!!

Bacilivi
Én-bár nem szültem még-hallottam mellbimbó krémről kifejezetten erre a célra bármelyik gyogyiban kapható,viszont én is úgy tudom hogy a mellen kell hagyni megszáradni a tejet,m a vitaminok benne segítenek a gyógyulásban...
Ja meg a múltkor a Brendonban egyébként volt szilikonos mellbimbóvédő.ami lyukacsos...rá kell tenni a cicire és úgy szopik a pici Dalma-állítólag nem érez különbséget(ehhez nem tudok hozzászólni,nemtudom mennyire igaz)
Viszont lehet hogy amíg sebes használhatnád és utána csak bekened minden szopi után...??talán így gyorsabban meggyógyul...nem lehet kellemes érzés...

na jól van csajok ahogy így itt írjátok ki mennyit hízott meg hány centi a haskörfogat...hát azt hiszem berakom a Rubintot és megcsinálom ma este..tegnap lustiztam!!
Nektek nem hiányzik egy jó kis kiadós ugrálás a konditeremben???Én most úgy elmennék ha tehetném.... :wink:

Ja Vitte
megy a drukk természetesen,sztem ha minden rendben van vele egyáltalán nem probléma hogy kijön..egy bizti,könnyebb lesz megszülnöd mint 2-3hét múlva.. :lol:
Sok szerencsét...

Kép
nikky
 
 


Vitte
Kitartás!

mary79
Gratulálok a Babához!!!!!! :D

BBeti
Nagyon szép az új vonalzód :wink: :D

bacilivi
Pár évvel ez előtt kb 1 milla körül volt a telkis szülés... Mindennel együtt... ottlét... bla bla bla..
Most mondta a doki - akciós - ha össejt programba veszel részt /ami most nem tudom mennyi... pár éve kb 1000 Dolcsi volt../ akkor "csak" 300000a szülés... De gondolom ebbe nincs benne az ottlét... Akciósnak akciós... De nem megyek oda... nekem drága.. Régebben volt amcsi biztositásom, ami költségek 95 %-kát visszafizette...
Doki tényleg bejött!!! KÖSZÖNÖM... Hálám üldözni fog téged :wink: :lol:

Haskörfogat:
Hááát... nekem most.. igy 24. hétben.. 102 cm... ja.. és mindenki azt mondja milyen kicsi a hasam.. szinte nem látni semmit... Hmmm... félek belegondolni mekkera lesz végefelé.....
Egy dolog megnyugtatt :lol: a páromé még mindig nagyobb)))))))))))

Kép

Kép
fenix
 
 


bacsbern visszaigazoltalak :)

Csajok én le sem merem írni a haskörfogatomat igy 39 hetesen és 2 naposan 126 cm :oops: Igaz nem indultam 60-as derékkal:)

Vitte én is vízöntöt szeretnék de neked ahogy nézem nem sok esély van rá de azért megy a drukk

Pannica szép nagy pocid van:9
Nekem sincs lineám :D
Zsana: még nem szülök :) Én is a vízöntőre hajtok :) de még fájásom sincs :)

Mary: Óriási gratula a babához és továbbra is sok tejet :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nikky, Bacilivi
nekünk nem jött be a bimbóvédő, a lányzó nem tudta rendesen bekapni és az alatt is kiázott a bimbó mert pangott a szilikon alatt a tej. :(

fenix
most egy őssejt levétel 342.000 ft. :?

nika
most láttam a vonalzódat, hogy neked aztán nagyon közel van már a baba. :wink:

Kép
Kép
bbeti
 
 


Mary: gratula a babahoz, nagyon kis formas, rolad nem lattam kepet de apucira kifejezetten hasonlit! :D

Betti: nekem is nagyon tetszik az uj vonalzod!

Bacilivi: te szegeny, az mondjak a tapasztaltabbak, hogy megszokja egy ido utan a mellbimbo a strapat, hat nem lehet kellemes erzes. :( Probald ki a kremeket mindenkeppen!

Vitte: gondolok rad sokat, biztos vagyok benne, hogy Te es a kis Noah is nagyon ugyesek vagytok! (es irigykedem en is szeretnek mar ott tartani, jujj de turelmetlen vagyok, ez nagyon rossz tulajdonsagom :? )

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok Lanyok!

Sajnos csak kutyafuttaban volt idom megnezni, hogy mi tortent az elmult par napban, ne haragudjatok erte. Most azt hiszem van par percem irni, de lehet hogy rosszul hiszem... :)
Nagyon meghato, hogy mennyit gondoltatok rank es hogy hogy aggodtatok ertunk. Meg most is itt pityeregek! Sajnos nem tudtam jelentkezni, pokoli elso ket napunk volt, az en szulesem nem az alomszulesek koze valo. Orvosi segitseg nelkul, en mar nem nagyon forumoznek. De a lenyeg hogy jo kezekben voltunk, es majd meselek bovebben is, de most meg van mit megemesztenem...

Vitte,
A fraszt hoztad ram, de szerencsere most hogy irtal latom, hogy nem olyan veszes a helyzet, ugyhogy nagyon drukkolok Nektek, remelem hamar megszuletik a kis Noah!!! Nagyon vigyazz magatokra!!!

Mary,
Neked nagy gratula a babahoz! Jol beeloztel minket!

Livi,
Nagyon szepek vagytok!!!

Tegnap jottunk haza a korhazbol, Levi szuletese utan ket ejszakat toltottunk bent. Sajnos elotte is kettot, nagyon elhuzodott a vajudas, a szervezetem a tobb komplikaciot produkalt, mint korabban egesz eletemben. Egyedul Levi tudta a dolgat :( . A lenyeg, hogy sikerult elkerulni a csaszit, termeszetes uton szuletett a kis csoppseg a maga 4.5 kilojaval ;). Amikor mar nyomni kellett, az maga volt a feloldozas, kevesebb mint 30 perc alatt megvolt. Nagyon nagy baba es nagyon szep is!!! Az elso ket kep a szuletese utan keszult, a harmadik tegnap, mikor indultunk haza. Idonk semmire nincs, en leirhatatlanul faradt vagyok, ugyanakkor ugyanilyen boldog is. Levi azonnal szopni kezdett, amit azota is ragyogoan csinal, alig vesztett sulyt. A tejcsi mar tegnap megjott, azota ha csak felsir, oltozhetek at, mert csurog mindket mellembol mindenfele... Livi! En is csak tejjel kenem a bimbokat minden szopi utan es csak vizzel mosom le amikor furdok. Nekem eddig nincs vele gondom, de mondjuk te par nappal elorebb jarsz.

Ne haragudjatok, hogy ilyen szetszort ez a hozzaszolas, de azt sem tudom kinek mit irjak hirtelen, es alig van idom. Bocsi ha valaki kimaradt... :( Nagyon koszonom mindenkinek az aggodast es a sok gratulaciot, nagyon jol esett, dragak vagytok! Igyekszem jonni ahogy tudok, puszi minkenkinek!!!

Betti, Nanett,
Koszi hogy feltettek a "hir"-t!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Õzi 2009.11.26 08:19-kor.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


szia Őzi!

Üdv megint közöttünk!
Sajnálom hogy a szülésed nem úgy sikerült ahogy tervezted, de azt hiszem ez a csodaszép kisfiú, Levi mindenért kárpótol. Tényleg nagyon helyes gyerek, de jó nagy is. :P Biztosan nem volt könnyű megszülni őt. Gondolom ő is szenvedett azért rendesen, hogy megszülethessen. Érdekes hogy 2 nap után hazaengednek. Az utolsó képpel nem tudok betelni. Egyszerűen édes.. :oops:
Te nem mondtad a dokidnak 1 nap után hogy most már császározzon csak legyen valami? Én már mondhatni könyörögtem 18 óra után...

Na jó, megyek aludni. Gyere sokat és mesélj!

berzkat
 
 


Őzi
gratulálok a szép és hatalmas babához, el sem merem képzelni min mehettél vele keresztül. Az a lényeg, hogy mind a ketten jól vagytok és van elég tejed. további jó egészséget és gyors felépülést nektek. gyere amint tudsz és írj, kérünk majd sok képet is.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Jó estét ill. éjszakát!

Őzi:
óriási a baba, barátnőm is ennyivel szülte, ő is szenvedett eleget, de kért epidurált a vége fele, mert már nem bírta. Mindenesetre Levi nagyon cuki és legalább a szoptatás nem fáj.

Pannica:
nekem nincs nagyon Linea Negrám, valami nagyon halványan, de nem zavaró. Pedig barna hajú vagyok. De ez elmúlik, én láttam már feketét is és az is elmúlt, csak sokáig tartott (azt hiszem fél-egy évig)

Vitte:
kár, hogy nem írtál arról, hogy milyenek a fájások, mert utólag is érdekes hallani, de hogy fájások közben mit érez az ember, arra is kiváncsi lettem volna. Mindenesetre nagy drukk tőlem is, ha jönni akar, hát jöjjön a baba és továbbra is tudni szeretnénk, hogy miért volt a kis Noah-nak ilyen sietős (persze, ha kiderül).

Kép

Kép
rekanna
 
 


Mary,Őzi hatalmas gratuláció jár ezekért a a csodaszép babókért!Azért én úgy látom bár mindenki megszenvedett érte,megéri egy ilyen kis tüneményt a világra hozni!!
Vitte:neked megy a drukk ezerrel!!!
Én 160cm vagyok-hastérfogat:103cm-72kg-18kg hízás!Ez van már nem idegeskedek rajta,a lényeg,hogy minden rendben legyen a babámmal!

KépKép
vicuska
 
 


Bár én egy jó ideje vizesedek is,a lábaim és kezeim duplájára dagadtak a víztől.Anyum azt mondta valószinű ez is súlyfelesleggel jár nálam.Ő ugyanígy volt,20-22kg hízott mind a 4 terhességénél de mikor a kórházból hazajött már csak 8kg felesleg maradt rajta ami 4-5 hónap alatt le is ment!Remélem ezt is örököltem tőle,mert úgy érzem magam mint egy bálna!

KépKép
vicuska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?