Sziasztok Lanyok!
Sajnos csak kutyafuttaban volt idom megnezni, hogy mi tortent az elmult par napban, ne haragudjatok erte. Most azt hiszem van par percem irni, de lehet hogy rosszul hiszem...
Nagyon meghato, hogy mennyit gondoltatok rank es hogy hogy aggodtatok ertunk. Meg most is itt pityeregek! Sajnos nem tudtam jelentkezni, pokoli elso ket napunk volt, az en szulesem nem az alomszulesek koze valo. Orvosi segitseg nelkul, en mar nem nagyon forumoznek. De a lenyeg hogy jo kezekben voltunk, es majd meselek bovebben is, de most meg van mit megemesztenem...
Vitte,
A fraszt hoztad ram, de szerencsere most hogy irtal latom, hogy nem olyan veszes a helyzet, ugyhogy nagyon drukkolok Nektek, remelem hamar megszuletik a kis Noah!!! Nagyon vigyazz magatokra!!!
Mary,
Neked nagy gratula a babahoz! Jol beeloztel minket!
Livi,
Nagyon szepek vagytok!!!
Tegnap jottunk haza a korhazbol, Levi szuletese utan ket ejszakat toltottunk bent. Sajnos elotte is kettot, nagyon elhuzodott a vajudas, a szervezetem a tobb komplikaciot produkalt, mint korabban egesz eletemben. Egyedul Levi tudta a dolgat
. A lenyeg, hogy sikerult elkerulni a csaszit, termeszetes uton szuletett a kis csoppseg a maga 4.5 kilojaval
. Amikor mar nyomni kellett, az maga volt a feloldozas, kevesebb mint 30 perc alatt megvolt. Nagyon nagy baba es nagyon szep is!!! Az elso ket kep a szuletese utan keszult, a harmadik tegnap, mikor indultunk haza. Idonk semmire nincs, en leirhatatlanul faradt vagyok, ugyanakkor ugyanilyen boldog is. Levi azonnal szopni kezdett, amit azota is ragyogoan csinal, alig vesztett sulyt. A tejcsi mar tegnap megjott, azota ha csak felsir, oltozhetek at, mert csurog mindket mellembol mindenfele... Livi! En is csak tejjel kenem a bimbokat minden szopi utan es csak vizzel mosom le amikor furdok. Nekem eddig nincs vele gondom, de mondjuk te par nappal elorebb jarsz.
Ne haragudjatok, hogy ilyen szetszort ez a hozzaszolas, de azt sem tudom kinek mit irjak hirtelen, es alig van idom. Bocsi ha valaki kimaradt...
Nagyon koszonom mindenkinek az aggodast es a sok gratulaciot, nagyon jol esett, dragak vagytok! Igyekszem jonni ahogy tudok, puszi minkenkinek!!!
Betti, Nanett,
Koszi hogy feltettek a "hir"-t!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Õzi 2009.11.26 08:19-kor.