Sziasztok!
Ayse!
Hűtőgép, hurrá-hurrá, hogy befért!!!!
Nyúlné!
Köszönjük a jókívánságokat, remélem én is, hogy most már egy darabig elkerül minket a sok nyavaja. Csak gyógyulnánk már meg teljesen...
Kisnyulas képek megint csak nagyon szépek! És mekkora huligán haja van már ennek a Kisnyúlnak??!!
Az anyukája nem fodrász???
Na jó, csak viccelek, csak olyan furi, én alig várom mindig, hogy nekieshessünk Gergő hajának.
Egyébként tegnap a Nyúl famíliával álmodtam, az egésszel, de már nem emlékszem pontosan minden részletre, úgyhogy nem akarnék nagy hülyeséget leírni.
De reggel jót mókáztam magamban, mert NagyNyúl úgy nézett ki az álmomban, mint Rudi Völler...
Arra tuti emlékszem, hogy ültünk a tv előtt, és NagyNyulat néztük benne, valami főzőshow-t nyomott....
Jucc!
Én is akartam már mondani, hogy eszméletlen, hogy mennyire hasonlítanak egymásra a fiúk.
Költözés
Tök jó, szorítok, hogy valami jó kis házat sikerüljön kifogni, valami jó kis áron.
Egyébként mindenképpen arra felé szeretnétek orientálódni??? (Budaörs, Érd, stb.)
Duda!
Jövő hét Bécs??
Az igen!!! De jó lesz! És mentek + jöttök, vagy ott is szunyáltok???
Davallia!
Szerintem nagyon jó áron csinálták ezt a tuti kis Panda-ágyikót!
Nekünk olyan kiságyunk van, ami ággyá alakítható, csak az a baj, hogy a kiságy része már most kezd kicsi lenni Gergőnek.
Szerintem tavasszal mindenképpen ágyikóba kell, hogy feküdjön Gergő, de ezt nem akarom ággyá alakítani, mert nagyon nem tetszik.
Fűzöm Robit, hogy vegyünk rendes ágyat, ő meg ki van akadva, hogy akkor mi a sz...rért vettünk átalakíthatós kiságyat.
Igaza van, de akkor is.
A már kész ágyak is kb. ezen az áron kezdődnek, akkor az ember már tényleg csináltat a saját igényeinek megfelelően...