Új privát üzeneted érkezett!

Na, ettünk ebédet, Gergő alszik már egy ideje, én meg visszajöttem...

Szóval:
Benianyu :) , Barbi :) Dehogynem viszek nagy babakocsit Gergőnek! Ő is megy amerre lát, de mindig másfelé, mint mi, és őt sem izgatja, ha eltűnünk. És még csak pár napja veszem ki a kocsiból, hogy sétáljon, hiszen nemrég kezdett el igazán menni. El is fárad, de én is :wink: Nagyon élvezi persze. Mondjuk ma a dokihoz nem vittünk babakocsit / a ház előtt buszra pattantunk, és majdnem házhoz is visz a busz/, hazafelé meg korábban leszálltunk, hogy sétáljunk egy nagyot. Ha elfáradt, cipeltem. Itt is embertelen szél van, nem létezik, hogy ez ne söpörje ki a bacikat!

Szóval Gergő délelőtt megkapta a 15 hós oltást. Tökéletesen elfelejtettem,hogy ma ez vár ránk, éjjel egyik szopinál pattant ki a szemem. Káromkodtam magamban jó nagyokat, mert a homeos bogyót se kapta meg így, de vártam kicsit, és álmában becsempésztem :) A gyerek már a hallgatózást, mérést, torokellenőrzést se bírta ki üvöltés nélkül, így aztán a szuri is így zajlott, de csak a lefogás miatt szerintem. Utána semmi baj nem volt. Kukit is megmutattam, mert eddig nem volt róla szó, és nekem úgy tűnik, az alsó részen le van tapadva, de dokinéni szerint ez így jó. / érdekes, hogy Balázsé egész más. Lehet, hogy a dokinéni nem is látott még kukit :oops: /
És nagyon elégedett volt, hogy még szopizik Gergő. Amúgy 11 kiló, és 82 centi, 2 hónap alatt 1 kilót és két centit nőtt. / ezek szerint ez az egy hetes kizárólagos szopizás és a hasmenés+hányás se viselte meg nagyon :) /

Barbi :) Sógoromék Érden laknak, gyakran megyünk hozzájuk. Igaz, üzletekben nem nagyon jártam még ott, de az utcájuk eddig rémes volt. Volt ott egy -szó szerint - putri, srégen velük szemben. Rengeteg roma lakott ott egy helyen, állandó ordibálás, vagy bulizás ment náluk. Pár hónapja végre kilakoltatták őket / illegálisan laktak ott/, és le is dózerolták a házat, így vissza se jöhetnek. Azóta az az utca is nyugis, és tök jó. De tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal Érden, én sem akartam oda költözni, de elég elkeserítő a helyzet máshol. Ugyanannyi pénzből Érden egy tuti jó házat vehetnénk, Budaörsön meg épp egy telket, vagy talán egy kis kunyhót. Nemtom, csak lesz valahogy...

Tali jó lehetett, édesek a srácok :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Mosógépszerelő el...
mostmár csak GYÓGYULNI KELL!!!! :D:D:D
(meg a kamrát ától cetig visszapakolni :twisted: :twisted: :twisted: )

ayse

Na és a régi fűtőszálat bármelyik calgon-reklám megirigyelné.... :oops: :oops: :oops:

ayse

ÉS HURRÁ KINT A SZABADBAN!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép
mi ez a zene?

Kép
ez a nyuszi készül valamire

Kép
te jó ég,ez táncol!

Kép
és még

Kép
figurázik is!

Kép
micsoda tánclépések!

Kép
kezeket a magasba!

Kép
na,így kell ezt csajszikám!

Kép
ez bolond!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Ayse!

Hűtőgép, hurrá-hurrá, hogy befért!!!!

Nyúlné!

Köszönjük a jókívánságokat, remélem én is, hogy most már egy darabig elkerül minket a sok nyavaja. Csak gyógyulnánk már meg teljesen...

Kisnyulas képek megint csak nagyon szépek! És mekkora huligán haja van már ennek a Kisnyúlnak??!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Az anyukája nem fodrász???

Na jó, csak viccelek, csak olyan furi, én alig várom mindig, hogy nekieshessünk Gergő hajának.

Egyébként tegnap a Nyúl famíliával álmodtam, az egésszel, de már nem emlékszem pontosan minden részletre, úgyhogy nem akarnék nagy hülyeséget leírni.
De reggel jót mókáztam magamban, mert NagyNyúl úgy nézett ki az álmomban, mint Rudi Völler...
Arra tuti emlékszem, hogy ültünk a tv előtt, és NagyNyulat néztük benne, valami főzőshow-t nyomott....

Jucc!

Én is akartam már mondani, hogy eszméletlen, hogy mennyire hasonlítanak egymásra a fiúk.

Költözés :lol: :lol: :lol: Tök jó, szorítok, hogy valami jó kis házat sikerüljön kifogni, valami jó kis áron.
Egyébként mindenképpen arra felé szeretnétek orientálódni??? (Budaörs, Érd, stb.)

Duda!

Jövő hét Bécs??
Az igen!!! De jó lesz! És mentek + jöttök, vagy ott is szunyáltok???

Davallia!

Szerintem nagyon jó áron csinálták ezt a tuti kis Panda-ágyikót!
Nekünk olyan kiságyunk van, ami ággyá alakítható, csak az a baj, hogy a kiságy része már most kezd kicsi lenni Gergőnek.
Szerintem tavasszal mindenképpen ágyikóba kell, hogy feküdjön Gergő, de ezt nem akarom ággyá alakítani, mert nagyon nem tetszik.
Fűzöm Robit, hogy vegyünk rendes ágyat, ő meg ki van akadva, hogy akkor mi a sz...rért vettünk átalakíthatós kiságyat.
Igaza van, de akkor is.
A már kész ágyak is kb. ezen az áron kezdődnek, akkor az ember már tényleg csináltat a saját igényeinek megfelelően...

Kép
kuha

Kép
na ilyen jóban vagyunk mi

Kép
hogy együtt kölesezünk

Kép
persze,résen kell lennem

Kép
mert ha nem figyelek,nyuszi mind megeszi!

Kép
buliiiiiii vaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

És Totka!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a munkahelyed körül a dolgok!!!
És ez már teljesen eldöntött tény?? Mennyire hiteles az infód??? Szerinted alakulhat mégis valahogy jól a dolog, vagy nem nagyon hiszel benne???

Én abszolút megértem, hogy el vagy keseredve, hisz ez a hivatásod, ezt tanultad, és igenis, a vezető beosztásod is számít.
Most mit szépítsünk ezen, hiszen ebből él az ember??????? És akkor még nem is néztük azt az oldalát, hogy esetleg még szereted is azt, amit csinálsz.

Tényleg annyira ellehetetlenítik az ember életét.

Ez aztán végképp nem egy olyan szakma, amivel minden második cégnél akár el tudnál helyezkedni vele. (pl. könyvelő, ügyvéd, munkaügyes, titkárnő stb.)
Én is csak azt tudom kérdezni, hogy szerinted, ha mégis bezárják az osztályt, akkor milyen lehetőségeid lesznek?
El tudsz majd helyezkedni egy másik kórházban?
Nem tudom, milyen viszonyok vannak ott a környéken, már ami a lehetőségeket illeti.

Tudod mi jutott eszembe??? Csak megérne egy kört a régi főnököd, aki magánkórházat csinált. Nincs abban semmi, ha megkeresed őket egy önéletrajzzal.
VAgy rosszul látom???

Kép
kuha

Sziasztok!!!

Zsuzsa? Roki hogy van?

Kuha veletek minden rendben már? Férj is jobban van? Vagyis jól van?

Majola neked sem volt egyszerű, de szerencsére már jól vagy és csak a gyermekeidre kell koncentrálni. Ahogy nézem a vonalzódon a képeket ugy irigyellek, jó hogy van Anna babád. És egy kicsit olyan érzésem is van hogy de jó hogy "túl vagy" mindazon ami rám még csak várat. De nehogy sértésnek vedd, mert jó értelemben szántam hogy túl vagy rajta. Kisebb bajjal végülis jól végződőtt minden.
Mindegy szóval irigykedem, de nem lehet könnyű sem. Két picikével. :)

Barbapapa neharagudj figyelmetlenségemért, ma voltam a Móriczon de az istennek sem akartam megtalálni a boltot. Karinthy 46? Mert bár végig sétáltam az egészet de volt több ruhás is csak nem fértem be a babakocsival egyikbe sem.

Nyúlné! Ti a 11ben laktok a lovardától nem messze? Mert a képekből mindig erre a következtetésre jutok.

Totka, ha bekövetkezik a legrosszabb mit fogsz csinálni? Esetleg van más is amit el tudsz képzelni magadnak munkát és még szereted is, ha nincs más választás? Mert bár nem tudom milyen messze laksz Pesttől, de nem hiszem hogy Panna mellett lehetne ingázni feltéve ha találsz itt egyáltalán munkát, mert ugye kedves okos emberek záratnak be minden kórházat, gyógyszertárat, amit csak lehet és akkor tesszük fel a kérdést honnan ez a sok hajléktalan akiknek szociális segítséget kell nyújtani, pl.forró teától- a lakásig mindent- nem lenne egyszerűbb emberek (országos fontosságú) munkahelyeit nem megszüntetni és akkor nem kerül ne senki szar helyzetbe. Na mindegy utálom az egész politikát meg a magyar rendszert- ez a DEMOKRÁCIA???
Bocsánat, tudom ez nem feltélenül idevaló, de ki vagyok akadva ezen a sok szemétségen ami történik mostanában.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

BKriszta!
Boldog szülinapot Neked is! :D

Csajok!
Én örülök, hogy itt voltatok! :wink:

Emese!
Mi is elindultunk a játszótérre, de gyorsan felszálltunk inkább a villamosra, irány a westend és a Next..... :P
Megint ott hagytam egy rakat pénzt, mondjuk vettem magamnak egy gyönyörű bőr pénztárcát is.
És Csikken!
Én is vettem ilyen világos farit Nolcsinak, ennyi pénzért nem bírtam otthagyni :oops: :P
Meg piros-fehér csíkos kötött pulcsit és csíkos kötött mellényt pólóval Nolcsinak.
Kisebb méretek nem igazán vannak már, pontosabban 74-80-as volt, meg 104 feletti.....

Emese!
Ok, mikor mehetünk? :P
Csütörtökön And-nál van tali, hétfőn meg jön anyum, a többi nap szabad :D
Trónoló Marci fenomenális :lol:
Most látom csak a többi képet, szuper jók! Hóvirág januárban???? Röhej az idő :shock:

Duda!
Hajrá Bécs, biztos nagyon szupi lesz, Nati meg jól ellesz a nagyiékkal! :D

Ayse!
Hú, az nehéz menet lehetett, de a lényeg, hogy bent van (mármint a hűtő...) :lol:

Jucc!
Ja, akkor ismered Érdet, nem mondtam sok újdonságot.
Hát igen, ezek a szar anyagiak mindent behatárolnak :evil:
Hú, jó nagy lett Gergő, jóóóó sokat szopizhat, ha 2 hónap alatt ennyit hízott és még beteg is volt :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nszoke!

Karinthy F. 26 :(
A Budafoki útnál van majdnem, ha sétálsz a körtértől még a Budafoki út előtt a bal oldalon. LUNA

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszike, nem tudom miért 46 maradt meg bennem.
Mikor jutok el megint??? Fogalmam sincs... :(

Kép
Kép
nszoke

Én is itt vagyok, csak éppen magamon kivül...

Férj hazajött, hogy levigyük a kocsimat a szerelőhöz és már távozott is, hogy még van egy rövid megbeszélése... :evil: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tudjátok, biztos azért mert a nagy büdös sötétségbe k...va jól lehet pakolni :evil: :evil: :evil: :evil:

És persze még gumipókot sem intézett amivel a szánkót fel lehetne kötni a tetőbox mellé...úgyhogy sik ideg vagyok....

Ugyhogy teljesen idegi alapon vagyok.....

Ja és még persze a mosógépben az utolsó adag...

Áhhh inkább olvasok...

M.

Kép

Kép
megann

Fú én aludtam három órátt...

Barbi!
A befért és betoljuk szakkifejezésekről nekem is más jutott az eszembe :wink:

ayse

Kuha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyNyúl,mint konyhatündér :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó kis álom lehetett és főleg vicces! :lol: :lol: :lol:
és igen,fodrász mamija van nyuszinak :oops: :oops: :oops: ,készülök is rá,de csak azért mert bántja,ill.csiklandozza a fülét,amúgy nekem így tetszik!és,ha jól sejtem ki fog borulni és felemáás hajjal fog rohangászni :twisted:
NSzoke,
majdnem,a 14.ben,de az sincs messze!így ismered a környéket?vagy erről már beszéltünk :oops:
Megann
mit olvasol??????? :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi
hát akkor kedden ,szerdán vagy pénteken!
mentem esti fürcsiztetni

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné még nem beszéltünk erről, de ha megnéznéd a Péterhegyi lejtőt itt errefelé, ugyanaz ahol a 14ben laktok. Legalábbis nagyon egyforma.

Kép
Kép
nszoke

ezt most úgy érted,hogy a lakópark egyik vége olyan,mint a másik?mert ez így van!a Péterhegyi lejtő az az utca,ami a lakópark fölött megy,nem?és mindkét oldalán van egy csak gyalogosoknak kis utca!a lovarda az lent van az alsó úton!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jaj, csak nagyon gyorsan, szalad a haz!!

Totka nagyon sajnalom!! Kesobb kifejtem velemenyem, ha lesz idom!

Nyulne,
Szegeny ferj, :lol: :lol: :lol: de azert ezen jot nevettm!!

Megann,
Neked akartam nagyon jo utat es sielest es rengeteg havat es gyonyoru napsutest kivanni!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ayse :) 3 órát :shock: Mikor aludtam én ennyit napközben? Még éjjel sem... Persze betegség árán inkább nem is kell.

Barbi :) Nem mondtál újat Érdről, de jó, hogy írtad, mert hajlamos vagyok elfelejteni ilyen nem mellékes dolgokat. Most Érdről leálltunk kicsit. Diósd jobb, ugye? Mondjuk drágább is. És most elkezdtem nézni a 22. kerületet is, az lenne tán a legjobb, és jó sok eladó ház van, szóval nem reménytelen :)

Kuha :) Igen, ez a környék lenne nekünk jó. Férjem mindenképp Budához vonzódik, és ragaszkodik a Dunántúlhoz. Egyrészt mert mindkettőnk családja messze van, de legalább tesójáék Érden laknak, és nem akarunk tőlük nagyon messze menni. Másrészt ha megyünk haza Vas megyébe, nem kell az egész városon átautózni, itt az M7-es egyből. De amúgy nagyon sok rigolyája van, amitől asszem meg fogok bolondulni... / pl. egyszintes ház legyen, ő nem görnyedezik a tetőtérben :shock: /.

Lányok, látta valaki a Szív hídjait? Asszem Újévkor volt az M1-en, tagnap éjjel végre meg tudtam nézni. Nagyon tanulságos, és elgondolkodtató film, azóta egy csomószor elméláztam rajta magamban...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Megann :) Ne dühöngj / könnyű ezt mondani/, ha végre elindultok, nagyon jó lesz minden! / nálunk is így indul minden nyaralás, utazás :evil: / Jó utat Nektek!!!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Igen Nyúlné, így értem, de ne haragudj lehet már késő van, de nem a 14ben laktok? akkor honnan tudod ennyire a 11et?
Kicsit bezavarodtam.

Jucc ti most merre laktok, hogy költöztök? Mert én a 22ben lakom és imádok itt lakni. Nem mennék szívesen más kerületbe.

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok! :) :) :)

Ma igen mozgalmas napunk volt, ezért is nem jöttem egész nap. :?
A délelőtti séta előtt sütit sütöttünk, mert mind a két fiúnak annyira izlik a muffin, amit nem régóta csinálok, hogy szinte minden másnap sütünk, de Beni ma ebédre kérte második fogásnak, mert nagyon sokat akar enni. :) :)
Utána lementünk sétálni egy barátnőmmel és annak két és fél éves kisfiával. Kb. negyed óra után elkapott minket a vihar és nagyon megáztunk, pedig eszméletlenül rohantunk hazafelé. Szegény Dani úgy sírt, ahogy az arcába fújt a szél az esőt. Ha már együtt voltunk, feljöttek a barátnőmék is játszani. Sőt, egy ideig egyedül voltam a három fiúval, amíg a barátnőm elment a nagyfiáért az oviba és őt is idehozta játszani, Beni nagy nagy örömére. :)
Épp elmentek, mikor Apa telefonált, hogy a viharban útközben rázuhant a szélvédőjére egy cserép és be is törte a kocsi ablakát. Nagy szerencsére, az ijedtségen kívül nem lett baja, pedig elég meredek helyzet volt. :roll: :roll:

Totka,
Én is nagyon sajnálom, ami a munkahelyeddel történik és nagyon nagyon drukkolok, hogy az elkövetkezendő 10 hónapban megoldódjon valamilyen irányba az ügy és kapjál valami olyan munkát, ami neked is megfelel és még anyagilag is rendben van!

Zsuzsa, BKriszta
BOLDOG SZÜLINAPOT! :) :) :)

Nyúlné,
Csak annyit, hogy egyszerűen imádom nézni a Kisnyusziról készült képeket! :) Mert olyan kifejezők, szépek, a színek harmonizálnak, szóval nagyon profik. A táncolós sorozat is szenzációs és Fanni is nagyon édes, úgy megnőtt ő is! :)

Viki,
Peti is nagyon helyes a képeken. Még mindig nagy csibésznek látszik. :)

Ayse,
Éljen az új hűtő és a tegnapi sörözők helyes beemelése! :) Éljen a meggyógyult mosógép is (calgon reklám :) ). Most már tényleg lehet csak a gyógyulásra koncentrálni! :)

Megann,
Ha még olvasod! Érezzétek nagyon jól magatokat! Pihenjetek (ha tudsz, te is!) Remélem, sok hó lesz és kiélvezitek a telet! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha!
Most még nem mertem bevállalni egy alvós bulit, mert szerettem volna a közelben lenni, ha Natival gáz adódna éjszaka.
Igy jövünk-megyünk, de így is nagyon várom! :)

Ayse!
3 óra? :shock: Húúúú, biztos jól esett! :)

Jucc, Barbi!
Nemtom, lehet hülyeséget mondok, de én úgy hallottam, Érd-Parkváros a gáz rész, Érdliget sokkal jobb ebből a szempontból.
Apa Nagyija lakik ott és bár a boltban valóban láttam már néhányat sötétebb bőrű testvéreink közül, de pl. a szomszédjai között egy sincs!

Noémi!
A hétvégén elmegyek a kórházunkba és aláírom a petíciót! Nem tudod, a kórházon belül hová van kitéve?

Andi&Nati

KépKép
duda

Nszoke,
Bocs, hogy belekotty. :oops: :oops: Nyúlnéék nem a 14. kerületben laknak, hanem a 22. kerületben, a Szoborparknál. :)

benianyu

Benianyu!
Jesszus, még jó, hogy Apának nem lett semmi baja! :shock: :(

Komolyan mondom, ez az év valami bazi sz@rul kezdődik. :( :( Annyi rossz történik.

Szegény Dani! Nati is eléggé kiakadt a délelőtti sétánkon, pedig csak a boltig szaladtam le vele és az eső sem esett. :?

Megann!
Érezzétek nagyon jól magatokat! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda,
Igen, annyira szerencse, hogy nem lett semmi baja Apának!!! :) :)
Persze most csináltathatjuk meg a kocsit jó sok pénzért, kb. annyiért, mint az önrész, de most ez a legkevesebb. A szerelőnknek van üveges ismeretsége, el is intézi nekünk hétfőn.

De jó lesz nektek Bécsben csavarogni egy kicsit! :) Biztos jól el lesz Nati a nagyszülőkkel, max. kicsit túlkényeztetik. :)

benianyu

Szép jó estét!
Valami jót is írjak:
ma vittem vissza a gyerekorvosunknak az aláírásokat, 42-t gyűjtöttem!Mit gondoltok, mennyi van eddig? (min.450kellett).950, és még érkeznek!!!!a dokinéni szavaival élve, hízik a mája, és nagyon boldog, hogy ennyi ember mellé állt, remélem, lesz is látszatja.
Az csak mellékesen mesélte, hogy szerdán az ellentábor vezére beront hozzá a rendelőbe, és kérdőre vonja(miközben gyereket vizsgált), hogy hogy gondolja az aláírásgyűjtést. :(
Jaj Csajok, olyan kedvesek vagytok, hogy ennyire drukkoltok értem, a munkámért!!!!!!! :)
Remélem, hogy ebben az évben lesz még örömöm a munkám miatt, és nemcsak a félelem, elkeseredés és társaik.
Panni is hisztisebb, érzi rajtam, hogy az anyukája más, türelmetlenebb. :(

Visszaolvasok...

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Viki!
Peti képek nagyon jók, Leon is nagyon szeret rajzolni :wink:

Megann!
Mit olvasol ennyit? :shock: :lol:
Jó síelés és sok havat meg jó időt! :D
Anyuék nem mennek, ők is holnap indultak volna, de Ausztriában azon a részen nincs hó :(

Emese!
Na akkor melyik nap legyen? :)

Jucc!
Diósd jó nagyon, laknak ott ismerősök, akik a 22. ker.-ből költöztek ki, ami szintén szuper, ott is nagyon sok ismerős lakik. :D

Benianyu!
Nem akarok én se beleszólni, de Nyúlnéék a 11. ker.-ben laknak :lol: :lol:
Képzeld, mikor jött a nagy szél, Leon is nagyon elkezdet sírni, csak az volt a szerencsém, hogy a kocsi aljában volt az esővédő és gyorsan ráraktam a b.kocsira.

Duda!
Na Érdligetet nem ismerem.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!
Szörnyű, ami férjeddel történt :(
Mondjuk persze a lényeg, hogy ő jól van, de gondolom nem örültök az extra kiadásnak :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!
Azt nem bánom! A nagyszülőknek az a dolguk! :lol:
Legalább hamar kész lesz a kocsi! :? Csak a szélvédő sérült?

Totka!
De jó, ez tényleg jó hír!
Én annyira bízom a "nép erejében"! Ezért is megyek be a kórházba, ahol Nati született és aláírom a listát amit azért indítványoztak, hogy ne zárják be a kórházat! :(
Ez is olyan szomorú! :( Az egyik legfelszereltebb koraszülött és intenzív részleg működik ott és ez senkit nem érdekel.
Valakinek más az érdeke gondolom....

Andi&Nati

KépKép
duda

Na a ti útvonalatok alapján tutira nem indulnék egy egy Nyúlné féle talira! :shock: :lol: :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi,
Mégsem kellett volna belekotyognom. Azt hittem, hogy az a 11. és a 22. kerület határa. :oops: :oops:
Nálunk nem volt esővédő. :? :oops:

Totka,
Ezek tényleg jó hírek! Hajrá a sok aláírásért! :)

benianyu

Halihó!

Na már látom a végét...mármint a pakolásnak...
Persze megvolt a sokk....nem tudtuk hirtelen bezárni a boxot...,ami már fullon volt csomagokkal... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Aztán a hirtelen sokk után férj lecsillapodott és annélkül hogy rángatta volna le tudta zárni... :D

Mondanom sem kell hogy én tiszta idegi alapont lettem azonnal, pánikoltam, sápitoztam, tehát mint általánban :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

De mostmár látjuk a végét... :P

Léna teljesen jól elaludt...1 perc nyűglődés... :P :P :P :P :P :P

Most itt vannak sógorék kulcs és egyéb átadások és aztán megyünk aludni..

5 kor kelünk, Léna is :shock: ....

Olvasás: Ja csak titeket olvastalak vissza... :lol: :lol: :lol:
Jól meg is rökönyödött látom mindenki hogy még én is a kezembe veszek könyvet... :oops: :wink: :wink:

Lányok....
Köszönjük a jókivánságokat...
Remélem nálatok is rendben lesz minden, és hogy csupa jó hirre jövünk haza...
Legyetek jók...

Puszi:megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!
Jól tudod, az a 11. és 22. határa, csak ők még a 11.-ben vannak :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!!!

Benianyu köszönöm Nyúlné infot, mert nem volt tiszta, mintha ő 14et írt volna na mindegy. Szerencse hogy férj jól van. Autócsináltatás meg egy jó kör lesz. :?

Duda
egy csomó helyen kint van: porta, felvételi iroda, harmadik, szülészet, mindenhol, van külön az orvosoknál is(némelyiknél)
te kinél szültél? mert ha mondtad volna ne haragudj de elfelejtettem.

Totka!
Ügyi aláírásgyűjtő vagy! Szurkolok hogy maradjon a gyerekorvos, hiszen anélkül mi lesz a picikkel??? A felnőtt dokinak sejtése sincs a picibabákról. Szerintem legalábbis. Azért csaknem ugyanaz.

Még a végén kiderül hogy egy csomóan majdnem egyhelyen vagyis közel lakunk? Sőt már lehet találkoztunk is csak nem is tudunk róla??? De jó!!!

Ancsi hol vagy???

Kép
Kép
nszoke

Noémi!
Köszi, akkor csak találok majd egyet! :)
Dr. Szabó György volt a dokim. Ő külsős, csak "szülni" jár a kh.-ba, így nem olyan ismert.

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!
Segííííts légszi!! :oops: Megszeretném változtatni az avatar képem. De ha jpeg-ben mentem el, mindig azt írja ki, hogy túl nagy a mérete. Ha gifben, elfogadja, de miután ez a mentés színveszteséggel jár, ilyen vacak lesz a kép minősége.
Te hogy is csináltad? :roll: :oops:
Köszi!! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Szóval:
Ayse
hűtő :D , még jó, hogy falat nem kellett bontani!Gyerkőckéid hogy vannak?
Kriszta
nagyon szép a göndör hajú Kincsőd, és köszi a piros autós talis képeket is! :wink:
Davallia
írtóra tetszik Panda új ágya, meg is mutattam férjemnek, és lehet lekoppintjuk a a terveinkhez!!
Viki
látom, rajzolás Petinek is nagyon megy!(Pannának állandóan macskát kell rajzolnom, nagyon fejlődik Pannival együtt az én rajztehetségem is!!)Na, és végre Veled is látható a nagyfiú!! :D
Nyúlné
képek kommentárok: :D :D :D :D :D Tudod, imádnivaló, beleharapnivaló Marcipofi!!! :wink: Na azért Fannilány is zabbantanivaló!
Benianyu
gondolom, BeniDaniApu a betört szélvédőnek nem örült igazán, de jó, hogy Ő megúszta!Itt is fújt nagyon a szél, de mi családostul a Tescoba csaviztunk!mire meg indultunk haza, csendesedett.
Mikor mentek Benivel a műtétre?
Kuha
Képzeld, megtettem...! :oops: Tágabb értelemben baráti a viszonyom a volt főnökkel, kb.havonta beszélünk, ma írtam Neki egy hosszabb mailt, de úgy ég a pofám, mintha kuncsorognék, pedig csak írtam, hogyha van valami jó kis meló és min.100e-t fizetnek, és nincs 3 műszak, gondoljon rám.
De hátha ajánlanak a kórházunban is valamit, ha jelzem, hogy mennék vissza.Végül is, van egy gyógymasszőri képesítésem is...

Mit is akartam még..... :oops:
Majola, Bodza!!!!
Kristófról, és Annáról régen láttunk képeket, rakjatok már fel légyszi!!!Naaaaaa!

Holnap megyek kozmihoz gyantára, vasárnap jönnek volt kolléganőmék családostul(Csaba nem csippantja Őket), mivel most végez a csaj a dipl.ápolóin, és én voltam a témavezetője.Leckekönyvet kell aláírni, és jegyet kell adni a dipl.munkára.
Most mondjátok meg:van olyan hülye , aki nem jelest ad?Hiszen azért van a témavezető, hogy lehessen hozzá fordulni!ügyes csajszi egyébként.
Hétfőn este anyummal megyünk nőgyógyászhoz, rákszűrésre, hívtam Őt is, nem volt már 2 éve.Kedden Panninak a 15 hós oltás, szóval nem fogunk unatkozni.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nszoke!
A 14 szám alatt lakik Nyúlné a XI. ker.ben. :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Totka!
Jól tetted, ez nem kuncsorgás, hiszen bármilyen kórház örülhetne egy ilyen szakképzett szivvel-lélekkel dolgozó ápolónőnek. :D És ezt biztosan a volt főnököd is tudja. :wink:
Jó kis programok holnapra. :roll:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ja! Köszi Cleo, ezért nem értettem őt!!! :oops: :oops: :)

Duda és te még hozzá jársz? Magánba, ugye? Sztkban hol van, ezt csak ugy érdeklődésből.
Ja és ez a babanet kicsit dili mostanság, mert nekem sem engedte egy hónapja már lecserélni. Ráadásul a vonalzót sem, ha az aláírásba írok még valamit akár csak 3betűt azt írja sok, nem fér bele ennyi. max kb.250karakter és nem használtam csak 80mondjuk. Ugyhogy én azóta hagyom mégmielőtt eltünik minden... :(

Kép
Kép
nszoke

Cleo te is errefelé laksz?

Kép
Kép
nszoke

Nszoke!
Nem, én a belvárosban, de már jó soxor megfordultam Nyúléknál vmi buli alkalmával. :wink: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Noémi!
Hát, én így jártam! :evil: :evil:
A doki a VI.-kerületi rendelőintézetben vezeti a nőgyógyászatot.
Én magánba járok hozzá.

Totka!
Szerintem is jól tetted, hogy írtál neki! :)
Drukkolok, hogy találjon neked valamit! :)

Apa elaludt a kanapén! :shock: Megyek én is! :)

Jó éjt! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Cleo
Hááát, igen.Még régen, úgy nyilatkozott, hogy a szíve csücskében ott vagyok! :oops: :oops: Nemtom mennyire.........! :D 8) :wink:
Egyébként Nekik nem fekvő, hanem járóbeteg magánkócerájuk van.Csilli-villi minden, magas szintű ellátás, de persze, ha kh.-ba kerül az ember, az már állami, klinika.Meg ugye Szegeden van, ami kb.80km.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann,
Még egyszer jó utat! Idegeskedésmenteset! :)

Barbi,
:) Akkor még sem vagyok teljesen zizi. :)

Nszoke,
Szerintem a 14, amit Nyúlné írt, a házszám lesz, de ez nem biztos. :? Most már látom, hogy Cleo is ezt írta. :)

Duda,
Milyen programmal kicsinyíted? Sajnos nagyon apróra kell, de mindenképp jpg-ben ments el. Ha nem megy, küldd át, megcsinálom szívesen. (benibuc@gmail.com)
Ez olyan szép kép Natiról, emlékszem a videóból. :)

Totka,
Nekem is fejlődik az évek során a rajzkészségem, ami hát.... nem a legjobb. :)
Nagyon bátor vagy, hogy írtál munka ügyben. Tényleg!!! Drukkdrukkdrukk! :)
Kedden fekszünk be, szerdán lesz a műtét, csütörtökön - remélhetőleg - jövünk haza.
Kezd is lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy azzal nyugtatgatom magam, hogy Dani milyen jól el van nélkülem. Tényleg sosem sír, ha elmegyek, bárkivel is marad, vagy ha az Apu elviszi. De mindig kicsattan az örömtől, ha újra meglát. Szegény, most két és fél napig alig fog látni. :oops: :? De Beninek most nagy szüksége lesz rám!

Kocsi ügyben: kicsit megkarcolódott a motorháztető is, de nem vészes. Tele lett szilánkkal az egész belső tér, még szerencse, hogy a gyerekek nem ültek bent!!! De nem tört ki az ablak, hanem csak olyan szilánkosra és még tartja magát. És az anyósülés előtti részen, így nem kell vontatni a szervízbe, ki lehet valamennyire látni.

benianyu

Totka!
Akkor költözni kéne Szegedre? :?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hú, rajzkézség, an az az, ami nekem nincs :lol:
Hiába próbálok elfogadhatót rajzolni, nem megy, viszont cserébe Gabi szuperul rajzol, ha Nolcsi kutyát kér, akkor megkérdezi, milyen fajtát..... :shock: :shock:
Múltkor rajzol angol bulldogot, meg franciát (mi kutyáink), westit és nem tudom, mi volt a negyedik :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!
Tényleg nagy mázli, hogy a fiúk nem voltak a kocsiban, no meg hogy az anyósülésen sem ült senki. :roll: :lol: Remélem minden simán megy a jövő héten Benivel, szoritok nektek. :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?