Sziasztok!
Kirazott a hideg 1-2 dologtol, ugy latom, felporogtek az esemenyek.
Fenix: Olyan joizut karomkodtam magamban helyetted is, hogy remelem a baba nem hallotta meg, Meg raer ezzel. A legfontosabbat ugysem tudta elvinni
(ha ez vigasztal)
De hogy a sportcipot?! Baromarcu!
Vitte, kedves: Nagyon remelem, olyan ugyes es eros leszel, mint amit el tudok hozzad kepzelni az irasaid alapjan!!! En is szoritok, es itt mindenki, hidd el!
Az en dolgaim eltorpulnek szerencsere ezek mellett.
Tegnap megvolt az EKG, pikk-pakk vegeztek, utana 1,5 ora varakozas, derekszogben ules (utalom!!!) a belgyogyaszra azert az 5 percert, amig elmondta, hogy minden OK (cukorterheles, nincs visszer, a szivem szepen ketyeg, verem nyomasa megfelelo), hajra kismama...
Nekem is golyos a
szopiparnam, es kimondottan megnyugtato a tv elott fetrengve estenkent a golyokat sondorgetni
Gyanixi: Te hogy vagy mostanaban? Doki milyen surun hiv?
Korkerdes: Lanyok, ti hogy csinaljatok a szuleshez kozeledve a tappenzt? Gondoltam - ha minden jol megy - en csak az utso 1-1,5 honapon iratom ki magam tappenzre, es csak a szules pillanatatol kerem a szulesi szabi es a terhessegi-gyermekagyi segely szamitasat. Ha jol tudom, ilyenkor nincs is mas dolgom, mint kiiratni magam es ha megszultem bebattyogni a megfelelo iratokkal a tgyas kerelmezesere visszamenolegesen. Arra mennyi ido van szules utantol?