Új privát üzeneted érkezett!

Megy a drukk Vittének!!!

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok!

Hatalmas gratula Őziéknek és megy a drukk Vittének!

Kitartás!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Hajrá Vitte!!!!

Kép
babzsák
 
 

 
 

Őzinek gratula!!!

Lányok, Vitte ugye nem mostanra van kiírva?Vagy én rosszul tudom? Szorítok neki nagyon!!!!!! :lol: :lol: :lol:

berzkat
 
 


Sziasztok!

fenix:nagyon sajnálom ami történt. :(:(:(:( A lényeg az hogy nektek semmi bajotok nem esett.

Vitte: HAJRÁÁÁ!! :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hajrá Vitte!!
[color=red]Gratula Őziéknek és sok egészséget!!![/color]

Kép
gyanixi
 
 


Luisa:neked mekkora most a baba, mikor nézték??
Vitte nem velünk egy terhességi idős???

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm az eggyütérzés! Nagyon kedvesek Vagytok! Köszi!
A rabló elvihetett volna többet.. igy a kár is lehetett volna nagyobb... Nagy dolgokat /TV, lejátszók... / nem vitte el.... csak pénzre /amit nem tartok otthon/ és ékszerekre ment /amit viszont igen.../ Parfümöket vitt... párom foci cipőjét / :?: :?: /... napszemüvegeket... órákat... Ugy kb 400 ezer forintért vitt dolgokat... ha ha.. vagy egy vázám tele apróval... Na volt annyi ideje a rablónak, hogy kiválogatta 50-eseket és 100-asokat!!!!!! :shock: ... És beleolvasott a terhességi naplomba... Vagy csak ott is pénzt keresett...
Szóval undoritó... a hálószobát aznap sterilizáltam ki... a lakás többi része most a hétvégén jön.... Tudat, hogy mászkált egy idegen f--sz... Kézem közé kerülne....

Vitte most 35+5 hetes...
Szóritok!

Bacilivi! De jó, hogy itt Vagy!!! Alig várom, hogy aludj ki magad és mesélj!

BBeti, Bacilivi... Tényleg milyen érzés lehet... hogy ürés a poci és ott van előttetek a baby??? Vagy annyi a teendő a babykkal, hogy nincs erőtök csodálkozni :) ...???

Özi mikor jön máááár?????

Dijcsi
Поздравляю!! в связи со статьей в журнале!!! Какая ты молодец!

Kép

Kép
fenix
 
 


Kislilla:
köszi a tippet, most csak le kell mérnem, hogy jó-e az én párnámra ez a huzat.

Fenix:
hát ez rémes, hogy pont most törtek be, vagyis mindenképp rémes. A kismamatornán egy lánynak a kocsiját törték fel és állítólag elvittek minden terhességi papírt is. Az sem lehet kellemes.

Vitte:
ez gyorsan beindult, remélem minden oké lesz és a baba is egészséges. Drukk tőlem is. Majd azért kiváncsiak vagyunk, hogy miért akart ennyire gyorsan kijönni a kis Noah.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Sziasztok Lányok!

Őzi! Gratulálok! És csodállak a kitartásodért!
Vitte: Mint mindenki, nagyon drukkolok neked!
Bacilivi: Pihend ki magad alaposan, hogy minél részletesebb beszámolót tudj írni nekünk, és még egyszer gratulálok.

Fenix: Nagyon sajnálom, ami veletek történt! A vizelet miatt ne aggódj, attól is lehetett nagyobb az üledék, ha nem középsugaras vizeletet vittél, vagy nem volt teljesen tiszta az üveg, amibe pisiltél. Remélem, az orvosod megismételteti a vizsgálatot, és akkor megnyugszol. Biztos rendben lesz! :wink:





[/img]
Vendég
 


Fenix: nagyon sajnálatos ami veletek történt.Még jó hogy a párod veled volt,de próbálj meg kicsit megnyugodni vigyázz a babára.

Vitte nagy drukk ezerrel:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Kirazott a hideg 1-2 dologtol, ugy latom, felporogtek az esemenyek.

Fenix: Olyan joizut karomkodtam magamban helyetted is, hogy remelem a baba nem hallotta meg, Meg raer ezzel. A legfontosabbat ugysem tudta elvinni :!: (ha ez vigasztal) :) De hogy a sportcipot?! Baromarcu!

Vitte, kedves: Nagyon remelem, olyan ugyes es eros leszel, mint amit el tudok hozzad kepzelni az irasaid alapjan!!! En is szoritok, es itt mindenki, hidd el!

Az en dolgaim eltorpulnek szerencsere ezek mellett.
Tegnap megvolt az EKG, pikk-pakk vegeztek, utana 1,5 ora varakozas, derekszogben ules (utalom!!!) a belgyogyaszra azert az 5 percert, amig elmondta, hogy minden OK (cukorterheles, nincs visszer, a szivem szepen ketyeg, verem nyomasa megfelelo), hajra kismama... :x

Nekem is golyos a szopiparnam, es kimondottan megnyugtato a tv elott fetrengve estenkent a golyokat sondorgetni :)

Gyanixi: Te hogy vagy mostanaban? Doki milyen surun hiv?

Korkerdes: Lanyok, ti hogy csinaljatok a szuleshez kozeledve a tappenzt? Gondoltam - ha minden jol megy - en csak az utso 1-1,5 honapon iratom ki magam tappenzre, es csak a szules pillanatatol kerem a szulesi szabi es a terhessegi-gyermekagyi segely szamitasat. Ha jol tudom, ilyenkor nincs is mas dolgom, mint kiiratni magam es ha megszultem bebattyogni a megfelelo iratokkal a tgyas kerelmezesere visszamenolegesen. Arra mennyi ido van szules utantol?

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Vitte, nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek, ha már a kis Noah ilyen hamar ki akart jönni. Szorítok! Majd várjuk a híreket!

Fenix, én is nagyon sajnálom, hogy éppen most ilyen nagy gondotok lett. De azért próbálj meg nem idegeskedni.

Nekem tegnap a baba átvándorolt a hasamban, a jobb oldalamról a balra, de azt nem tudom, hogy megfordult-e. Legkésőbb kedden az UH-on kiderül (ha addig nem kell elindulnunk persze), de nagyon kiváncsi vagyok.

KépKép
nanett
 
 


Macsek, én ugyanígy csinálom a táppénzt. Dec. 20 óta vagyok otthon táppénzen, a szüléstől fog indulni a szülési szabi. A munkahelyemen javasolták ezt egyébként. Szerencsére TB kifizetőhely, így oda viszi majd be párom a papírokat a baba születése után. De azt nem tudom, hány napon belül kell.
nanett
 
 


Sziasztok! :lol:

Fenix én is nagyon sajnálom ami történt! :?
Vitte megy a drukk nagyon. Minden ok lesz biztos. Nem semmi,hogy ilyen hamar ki akar jönni a picike. Pedig a kisfiúkra szokták mondani,hogy inkább később jönnek ki,mint előbb,mert lusták kicsit. :D
Bacivili pihenj sokat,aztán mesélhetsz nekünk,már várjuk nagyon! :lol:
Én keddig dolgozom,és én úgy oldottam meg,hogy kiveszem először is a szabadságomat. Aztán jön a 15 nap betegszabi,és utána pedig táppénz. Anyagilag így járok a legjobban. szerencsére az én munkahelyem is TB kifizető hely. Szülsé után majd minden papirthozhat be gyorsan apuci,és akkor azonnal utalnak mindent.(egyszeri anyasági+családi).

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Már egy ideje olvaslak benneteket, de csak most szántam rá magam a csatlakozásra. Első babánkat várjuk (bár már volt egy szerencsétlenül végződő terhességem). A héten voltunk UH-on, megnyugtattak, hogy jól van a baba. Kisfiú lesz, ha minden igaz.
Őzinek gratulálok!
Vittének én is drukkolok!
21+3

Kép
anido
 
 


Bocsi, de a vonalzónál elrontottam valamit.
anido
 
 


Sziasztok!

Vitte,
Nagyon drukkolunk Neked!! A baba biztosan jól lesz, hiszen egy stram kiskrapek a Noah!! Veletek vagyunk!!!!

Kép
dijcsi
 
 


Vitte!

A "2006 végén kezdünk próbálkozni" topikban is mindenki nagyon szorít nektek!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Szia Anido!

Udv koztunk! Remelem jossz surun :)

A vonalzot ki tudod javitani, ha a profilodban az alairasban a http ele irsz egy [url=- t, es a png utan pedig egy [/img][/url] - t.

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Vitte!!!

Ez nem semmi! Szorítunk nagyon! Még jó, hogy a férjed éppen hazaért! Szegény, Ő sem pihent sokat otthon, már indulhattatok is.
De biztos minden rendben lesz!!!

Várjuk a híreket!!!

sch.judit
 
 


Sziasztok kismamik!

Jó ég,nem semmi,hogy beindultak ezek a babák!!!

ŐZI,HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! :D :D

Betti:
Aranyos a kérdésed,de sok jó hírrel nem szolgálhatok ezen a téren.. Nekem az első babával 5 hétig tartott a "gyermekágyas időszak",ami hát a vérzést jelenti.. És mivel császáros voltam,és én lökött azt hittem,hogy már tök jól vagyok,és mindent csinálhatok, mikor abbamaradt,megint bevéreztem.... Úgyhogy még egy hetet ráhúztam.. És erre mikor 8 hetes volt az én kis tündérbündérem,mivel már nagyon hiányzott,hogy vérezzek :roll: , hát meg is jött!!! (Hogy HONNAN,azt nem tudom,mert előtte 2 héttel maradt abba a gyermekágy.. ) Szóval nekem a 8. héttől fogamzásgátlásra is kellett gondolnom..
A fiammal kb. 4 hét volt a gyermekágy,és 8 hónapos volt,mikor megint megjött... Hát,az a legrosszabb,hogy nem tudja az ember,MIKORTÓL eshet megint teherbe. (Mert a szoptatás aztán nem fogamzásgátlás :!: ....)

anido:
ÜDV! :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Szia ANIDÓ!üdv köztünk!
Vitte:remélem minden rendben veled és már babázol!!!

KépKép
vicuska
 
 


Sziasztok,

kaptam újabb üzit Vittétől, elvileg Noah meggondolta szerencsére magát, a fájásai ritkábbak... Bízzunk benne, hogy még benn akar maradni a kis Noah!!!!
De millió drukk Neked Vitte!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha megtudok valamit, majd jelentkezem.

Gyanixi:
nem tudom mekkora a babó (29.-én volt 2kg felett), hétfőn megyek dokihoz, kezdődik a CTG :). Nálatok minden OK?

Nanett:
na forgolódik, ez talán jó jel? De van még annyi helye? :) Nálunk nagy a buli a pocakban, de mindig ugyanoda boxol, szóval talán már nem tud elmozdulni a helyes pózból :).

Macsek:
én is szülésig táppénzen leszek, és utána indul a szülési szabi.

Fenix:
teljesen együttérzek, hozzám is törtek már be, szörnyű érzés, mégha a kár nem is olyan nagy... Én is rögtön sterilizáltam mindent, undorodtam a lakástól, hogy valaki belegázolt a kis privát szférámba, de hála ennek már 5-6 éve...

Betti:
még mindig tart a vérzés? És sok, olyan, mintha menstruálnál? Sajna nekem nincs infóm még, hogy ez meddig tart, de én is nagyon kiváncsi vagyok.

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Vitte!

Csatlakoznék az elöttem levökhöz,én is szoritok mind a kettőtőknek!Biztos minden rendben lesz veletek!


Dica
Vendég
 


Macsek:mi most már hetente járunk ctg-re, tegnap is voltunk, már 2300gr fölött van Rékánk, a méhszáj nem változott.
Ti hogy vagytok?
Ezek a sok frontok nehogy beindítsák idő előtt a szüléseket!!
Még várhatna min.3 hetet a babónk is!!!

Luisa:majd írd meg a hétfői adatokat. A szülés utáni vérzésről volt szó?Állítólag a szülés után 2-3 napig nagyon erős (érdemes tana super-t venni, ami akkora, mint egy pelus,de állítólag nagyon jó), aztán kezd csökkeni és elég a rendes esti betét, majd egyre kisebb, végül barna folyásssá megy át- neke ezt mondta a bnőm, Ő is most szült 2 hónapja!! :o

Kép
gyanixi
 
 


Teszek fel egy e heti képet!
Kép

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi, nagyon csinik vagytok, de miért bánatos az arcod? :(

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok!

Vitte én is nagyon szorítok!!!
Gyanixi csinos vagy te mennyit híztál eddig?

Kép
rena12
 
 


Luisa, én sem tudom, hogy van-e helye még megfordulni, mert mostanában már irtó nagy erővel mozog bennem és persze a hasam is óriási - ebből látni, hogy már nincs sok helye. Eddig pontosan tudtam, hogy hol a feje és hol a feneke. De most elvesztettem a fonalat, fogalmam sincs. Izgulok is rendesen.

Reméljük, hogy Vitte jobban lesz és még vár egy kicsit Noah.

"Rémisztésül" felteszek egy képet a pocakomról. Szerintem már ki fogok pukkadni.
Kép

KépKép
nanett
 
 


Kép Kép

Dalmika....Imádom ezt a gyereket!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Még egyszer KÖSZÖNÖM mindenkinek!!! :)

Bacilivi!
Hát ez egy mosolygó angyal! :D Csoda!

Nanett

WOW!!!! :) :D :)

Gyanixi

Képre való kismama)))) Csak ooolyan fáradtnak tünsz!!!

VitteVeled vagyunk lelkileg!!!!! Kitartás!!!!!!!

Luisa
hát igen... sterilizálás!!!... azota minden nap felporszivizok és felmosók... Párom azt mondta hogy mosómedve vagyok.. És csinál nekem egy új táblát az ajtóra "Laboratorium"... :lol:

Ma voltam új dokimnál! Vállalt engem.. nagyon szimpatikus volt... Sok közös ismerőst találtunk Telkiben... Oda hivott szülni, de mondtam, hogy most nem állok ugy anyagilag.. Igy inkább Istvánba mennék.. :lol:

Megvizsgált.. szivhangot hallgattunk.. Azt mondta menjek el 3Dre majd a 25 hét után... Azt és mondta, hogy tökéletes /lekopogom/ a terhességem... Nagyon örülök... Nagyon megnyugodtam... fuff
A betörés ota görcsöl a hasam.. lent jobb oldalon.. Azt mondta szedjem magneziumot napi 3 egy heten keresztül... ennyi... fuuffff

Szia ANIDÓ!üdv köztünk!

Kép

Kép
fenix
 
 


Betti, Bacilivi!
Mikor lesz új vonalzótok!!!???? :D
fenix
 
 


bacilivi,
Olyan édes ez a baba!!!! Gyönyörű a mosolya! Kis királylány :D
Majd ha több időd lesz, most gondolom még bele kell jönni mindenbe, akkor kérdezek egy-két dolgot a korházról. Addig is sok tejcsit, minél több pihit, és alvást kívánok Neked!

Kép
dijcsi
 
 


Huuuu Vitte megy a drukk ezerrel! Azert remelem, hogy Noah ugy dont meg marad egy kicsit, jobb lenne neki!

Nanett szeeeeep pocak, ne izgulj az enyem is van ekkora :D majdnem egyidosek vagyunk. Neha azt hiszem kipukkadok lassan!

Fenix: Te szegeny! Velem ez meg soha nem tortent meg, de csak ha belegondolok kiraz a hideg.... :evil: Remelem kicsit megnyugodtal, nem csodalkozom, hogy sirogorcsot kaptal...amugy Te nem Telkiben laksz ugye? Nekem a szuleim meg a tesoim ott laknak :D (A korai gorcsokre en is magnezeimot szedtem egy hetig, teljesen elmulasztotta)

Bacilivi: Dalma egy igazi kis csoda!!! En ugy irigyellek, en is akarok mar babazni!

De ahogy a dolgok kineznek baboca nem sieti el a dolgot nalunk. Ma voltunk dokinal, szivhang rendben (mindkettonke), mehszaj teljesen zart es a doki szerint meg sokkal lejebb kellene helyezkednie. Szoval 20-a elott nem is akar latni :( Remeltem, hogy legalabb egy kicsit nyitva van a mehszaj annyi gorcosles-fajas utan, de nem.

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok!

Özinek nagy gratula!2 nap az nem semmi,minden elismerésem.
Az első babám 10 és fél óra alatt született meg.
A második 6 óra alatt edával.Szinte semmit nem szenvedtem :)Én nem tudnék ilyen kitartó lenni.Tényleg kalapot le.
Vittének drukkolok nagyon!!!
Bacilivi!Tündéri a babád :D
Bbeti:Én az elsőnél 6 hétig véreztem.A 2-ik szülés után 4 hétig.
A kisfiam szeptemberben volt 2 éves.Októberben hagytuk abba a szopit.És májusban jött meg elöször,ugy,hogy szoptattam ugye,és három hónap mulva lettem terhes.Ez azért is rendkivüli,mert a kisfiunkra 2 és fél évet vártunk,és az orvosok azt mondták semmi remény :)
Fenix:Nagyon sajnállak a történtek miatt.Probálj megnyugodni.
Persze tudom,ezt könnyü mondani.

Na megyek,mert a kisfiam nagyon nyűgös ma.Most ébredt fel,valószinüleg 1-ig ébren leszünk.
Sziasztok!!!

Kép
dorcacs
 
 


VITTE!Ne haragudj,neked ment (és megy!) a szorítás,csak miközben egy mondatot leírok,háromszor fel kell kelnem valamiért a gyerekekhez... :roll: És véletlenül írtam Őzit... Ráadásul egész du. nem engedett belépni a babanet...

Bacilivi:
Egy tünemény a kislányod!!!! :D :D Büszke is lehetsz rá!! :!:

Nanett:
HŰŰŰŰŰŰŰ! Mekkora pocak! Tudsz te egyáltalán közlekedni valamelyest tőle? :P

Dorcacs:
Nagyon örülök neked! :D :D Jó,hogy te is a harmadikat várod! Ráadásul csak 4 nap van közöttünk a kiírás szerint.. Nekem is 6 óra alatt született a 2. baba,de én nem mertem EDA-t kérni. Valahogy félek ettől a gerinc-mellé szúrástól.. :roll:
Lenne egy kérdésem.. Amikor a lányom született,még egész elviselhetőek voltak az utófájások a szoptatáskor. Aztán a fiammal az első éjszaka szabályos szülési fájásaim voltak... Erre a szülésznőm "megnyugtatott",(3 gyereke van),hogy a harmadik után olyan erősek voltak az utófájásai,hogy összehányta magát.. Na,hát ez tényleg nagyon megnyugtatott... :( Neked volt hasonló tapasztalatod a 2. után???

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Vitte nagyon szorítok, hogy az legyen ami nektek a legjobb, ha a maradása akkor az.

fenix
tényleg gáz a betörés, hozzánk gyerekkoromban törtek be, de én nagyon féltem otthon napokig, hogy visszajönnek.
vonalzót szeretnék feltenni másikat, de nem tudom hogyan kell ezt levenni és azt feltenni.
amúgy tényleg nagyon furi hogy kint van a baba, rátettem a hasamra és nem értem, hogy férhetett ott el.

bacilivi
gyönyörű az a baba, majd még tegyél fel képet.

nanett
hihetetlen nagy az a pocak, mekkora lesz a baba?

luisa
igen még tart de már kevesebb, eddig egy közepes menstruációs volt most két napja kevesebb sokkal. a múltkor meglepődtem, mert hajnalban egy öklömnyi alvadt vérdarab jött ki, gondolom az lehetett egy sebtető féle a lepény helyén. szoptatáskor szokott egy kicsit erősebb lenni, összehúzódásom olyankor már nincs, de a kórházban az első két napban még volt egyszer kisebb fájáshoz hasonló nagyságú.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Bacilivi:
csudaszép a babád és ahogy már most mosolyog!

Gyanixi:
úgy tűnik, hogy neked sincs olyan óriási pocakod, én már nagyon várom a jövő heti uh-t, mert néha olyan érzésem van, hogy nem fejlődik rendesen a baba, mert alíg nő a haskörfogatom.

Nanett:
nekem szerintem feleekkora a pocakom és még fenn van, a tied viszont már szépen leereszkedett. De azért elég csúcsosnak látszik, lehet, hogy már nincs keresztbe a baba. Én sem tudom, milye hol van, álltalában a jobb mellem alatt dudorodik ki valamilye.

Kép

Kép
rekanna
 
 


bacilivi: Álomszép kislány!!! Nagyon aranyos. Igazi kis anygyalka. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Bacilivi:Nagyon aranyos szép ez a pici lány,én is akarok már babázni!!!

KépKép
vicuska
 
 


bacilivi: Dalmika nagyon édes kislány büszke lehetsz rá:9
Gyanixi: Nagyon csini kismama vagy :)

Nanett: Ez aztán a poci igy a végére :)

nika70
Salgótarján
 
 


Köszi lányok! Nem voltam bánatos, csak előtte mászkáltam védőnőkhöz, meg ide-oda és fáradt voltam.Rajtam 1ből meglátszik!! :o

Mi van vittével?? :?:

rekanna: szerintem ne gondolj ilyenekre. Én is mindig viszonyítgatok, kinek mekkora ilyenidősen a babája, mekkora a hasa...az orvos úgyis mondja, h mi a helyzet. Pont egyik bnőmnek néztem az adatait, 37 hetesen 3700gr-ra becsülték a babáját és végül pár 40 hétre született 3030gr-mal!!Szóval ennyit ezekről!!

Kép
gyanixi
 
 


rekanna: amúgy mennyi a haskörfogatod? nekem 94-95, de már pár hete ennyi...

rena: én most kb. 8-9 kg-nál tarok! :wink:

Bacilivi: nagyon szép a kisbabád! Sok egészséget nektek!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Bacilivi, nagyon édes a kislányod, tündéri szép. Hogy mosolyog! Irigykedek rátok!

Őziékről annyit tudok, hogy ma jönnek haza a kórházból. Reméljük, hogy nemsokára jelentkezik.

Rekanna, tényleg a Te pocakod nem ilyen nagy? Bár ez nem jelent semmit szerintem, attól még megfelelő nagyságú a babád biztosan, emiatt ne aggódj. Meg Te biztosan nagyobb vagy nálam. Egyébként nekem végig így lenn volt a hasam, így ebből sem tudok semmire sem következtetni.

Betti, kedden tudom meg, mekkorának saccolják a babát, de már nagyon szeretném én is tudni. Eddig végig nagyobb volt a korához képest.

Gyanixi, nagyon csinos vagy. Szerintem Te nem is híztál semmit, csak a pocakod nőtt. Látom, kész a babasarok :D

Pannica, sorstársak vagyunk :D

Vitte, továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen.

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok,
szépek a pocik!!!! És a baba súlyára nehéz szerintem következtetni a pocakból, nekem pl azt mondták nem tudják hova rejtem, mert nem annyira pici a baba, a pocakom viszon nem olyan nagy... :)

Vitte elvileg ma hazamegy még egyben a kórházból :), leállt hála a szülés, és jól vannak, mondta majd jelentkezik...

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok!

Barbamami:Az Edás érzéstelenités az nem olyan mint amit császárnál adnak.Ezt csak a börbe szurják,itt azért lényegesen kevesebb az esélye a komplikácionak,de azért van persze.Viszont utána egy megváltás volt.Rögtön kitágultam,és nagyon szépen lassan jött ki a kisfiam,és még vágni sem kellett.
Hát az utófájásoknekem is nagyon fájtak a 2-iknál.Első este kaptam fájdalomcsillapitót.Második este megkérdezte a nővér,hogy mire kell,és mikor mondtam,hogy a méhösszehuzodásokra akkor azt mondta arra nem kell,mert az természetes,hogy van.
Biztos,hogy most jobban fog fájni,én is sokan gondolok erre.
Hát már nem olyan rugalmas a méhünk mint az elsőnél.
Én szerintem viszek be majd fájdalomcsillapitót,és nem kérek tőlük,de emlékszem,hogy semmit nem aludtam,és tényleg szenved az ember ugy mintha szülne.
Neked most mekkora a baba kb?Sokat mocorog?
Nálam van,hogy öt percekre hagyja abba,utána meg két napig csak keveset mozog.

Olyan szépek a kisbabák,már én is ugy babáznék :D

Kép
dorcacs
 
 


Na jó reggelt mindenkinek..
Bacilivi:
Gyönyörű a pici Dalmi,gratulálok!!!Annyira édes...

Fenix:
Sajnálom hogy betörtek hozzátok a lényeg h veletek minden rendben...de ti Telkiben laktok??Ott hogyan tudnak betörni...Én jártam már ott,el sem tudom mondani mennyire jó hely,de gondoltam arra betörők nem is mernek járni...hát tévedtem..

Vitte
Akkor neked arra megy a drukk hogy Noah maradjon még egy picurkát..

Nanett
hatalmas a pocid!!! :D Tudsz egyáltalán tőle csinálni bármit is???Hatalmas,de sztem-ahogy rekanna is írta,már befordult m elég csúcsosnak látszik??Neked erre megy a drukk... :P

Kép
nikky
 
 


Jó reggelt :D Lányok!

BBeti!
Fent az oldal tetején van 2 db kis ablakocska amit ki leheet nyitni . az eggyij "társalgás" a másik "segédletek".. Nyisd ki a másodikat... ott találsz "profil" funkciót... nyisd ki azt... ott lest az "aláirás"ban a régi vonalzód kódja... töröld ki.. és másold be az ujjat... amit több oldalon lehet megcsinálni pl.:
TicketFactory.com
Lilypie.com
babafalva.hu
snugglepie.com
a lényeg hogy a kod "[url"-lel kezdődjön és végződjön...
Bocsi a magyar nyelvemért!


Én nem Telkiben lakom, hanem Zuglóban)))))... Telkiben ott van a kórház...))))
De ha megtehetnék, akkor se Telkibe költöznék, hanem Törökbálintra... Nagyon tetszik nekem az a település...!!! :)
fenix
 
 


Sziasztok!

Rakok fel én is két pocifotót.
Kép Nem tudom, lehet hogy csak én látom a sajátomat hatalmasnak???????????????????????????
Kép

Kép

Kép
ancsa800418
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?