Sziasztok!
Nem olyan régen találtam erre a topicra, és a segítségeteket szeretném kérni.
Már van egy 4,5 éves kisfiam, és szeretnénk kistesót neki. Tavaly augusztusban már össze is jött, de sajnos műtéttel kellett befejezni a 8. héten.
Igazából orvosváltás előtt vagyok, és érdekelne a véleményetek, mielőtt döntenék.
A régi orvosom, akinél a fiamat szültem illetve még a terhesség előtt jártam hozzá több évig, sajnos már nem a régi, igen furcsán viselkedik, nem érzem, hogy ismét jó kezekben lennék a következő terhességemnél.
A másik, hogy nemrég költöztünk a XVI. kerületbe és a régi kórház (XII.ker) nincs a legközelebb. Az első szülésem is elég pikk-pakk volt, 3,5 óra, másodjára nem merném megkockáztatni, pedig a kórház nagyon jó volt, de nem a távolság miatt szeretnék főként váltani, hanem az orvos miatt. Bár nem tudni mitől ment el a bébi, de lehetséges, hogy sárgatest elégtelenség miatt, és a jelenlegi dokim, azt mondta, hogy nem szeret vizsgálódni, mert macerás, majd jöjjek akkor, ha ismét terhes leszek. Csak én meg nem szeretnék nekiindulni úgy a következő terhességnek, hogy nem tisztázom, hogy rendben van-e minden hormon, azt meg végképp nem, hogy ismét át kelljen élni egy ilyet...
A vetélés miatt voltam kontroll uh-n Dr. Fábián István -nál (véletlenszerűen), aki nagyon rendesnek és főleg alaposnak tűnt, ami az én dokimban már eltűnt, és ez szerintem nagyon fontos.
Így gondolkozom, hogy esetleg őt választanám.
Ezért szeretnék tőletek véleményeket kérni, milyen ő szakmailag, emberileg, milyen szülésnél, milyen, ha komplikáció van akár terhesség, akár szülés alatt, mennyire a természetes szülés híve (nem szeretnék semmilyen sürgetést, gyorsítást, indítást) stb.
A Flór Ferenc kórház is érdekelne, milyen maga a szülészet, a kismamához való hozzáállás, csecsemősök.
Ajánlották még Dr. Surányi Tibort is, aki hormonos dolgokban is otthon van, a róla kialakult véleményekre is kíváncsi lennék.
Köszönöm, és remélem tudok majd dönteni, mert lassan ismét jöhet a babaprojekt
, ezúton remélem már sikerrel is.
gumicukor