Sziasztok!
visszaolvastam......Dávidot elvitte az apucija,mi meg Rékával netezünk egy kicsit a nagy boldogság közepette....
mert tényleg nagyon megijedtem,annyira ismeretlen volt nekem ez a helyzet,most nyugdtam meg teljesen,szerintem ti is hallottátok a nagy követ...
Alexa!
Gratula Martinkához!
Akkor született mikor mi jöttünk haza a kh-ból
hogy alakulnak a napjaitok férj nélkül?
Winnie!
köszi.
Jó lehetett a forumos álmod
és továbbra is azt mondom,hogy használd ki,hogy ilyen jól alszol
kivéve mikor nem
Tényleg ne aggódj a baba súlya miatt,Ficánka kisasszony majd itt kint megrerősödik,az a lényeg,hogy a doki tényleg mindent rendben talált.
Szerintem is ez lehet a nyákdugó egy része,készülj! Napokon belül babázhatssz,szorítok!!!
Hogy ti mikre nem jársz,tök jó!A kismamamasszásnál a párod is elkisér vagy ki maszíroz?
Snoopy!
köszi neked is!
Kata!
Én is gondolkodok a koponya uh-n,ezt csak addig nézik,míg össze nem zárult a kutacs,ha jól tudom.
Ti mikor mentek?
Jól megijedhettél Alexnél,én teljesen átérzem,amit érezhettél...brrrr...
Tetszett a svájci óra hasonlat
Nekem is már kezd aktuálissá válni a 6 hetes kontroll és a fogi
gondolkodom,hogy mi legyen...az algopyrin se egy rossz megoldás
Nekem nem csökkentette a Cerazette a tejtermelést
igaz csak fél évig szedtem,mert utána probálkozni kezdtünk a Rékával/ Dávid 22 hónapig cicizett,6 hónapig kizárólag anyatej,sőt 1 éves koráig is ez volt a fő tápláléka.
és tök duci volt végig. -csak ezért gondolom,hogy nem
./
A táppénzel tényleg mennyit szórakoznak röhejes,ha neked kell valami akkor több hónap mire elintéződik,de ha véletlenül nem fizetsz időben vagy mit tudom én akkor rögtön elővesznek....
Zitaanyu!
Nagyon édes a lányod!
Örülök,hogy nem lett semmi komoly a bedagadásból....
Majd a szüléstörténetedre kíváncsi vagyok,remélem kitérsz benne részletesen a dulára,ez nagyon izgatja az én fantáziámat....
Niki!
Kitartás Dani babához! Meglestem ám a képeket,nagyon édes a babád!
Vérzés
Én néha napokig semmit nem produkálok,aztán meg ellönt valami véres trutyi, aztán két napig megint semmi,két hét múlva megyünk a hathetes kontrollra majd meglátjuk mit mond a dokim.
Nekünk a védőnő kint se volt,imélbe tartom vele a kapcsolatot,a doki viszont minden héten jön,jövőhéten is hétfőn. De hogy minek azt ne kérdezzétek...különben tudja valaki,hogy miért jönnek ki ilyen sűrűn,ahova kijárnak? Semmi gond nincs a a babával,szépen szopizik,fejlődik,akkor miért
csak úgy érzem illetlenség lenne rákérdezni tőle.
Brigó!
Aranyos Zsombi,tök jó,hogy már kacag. Rékánál általában álmában szoktam elkapni ahogy mosolyog,ébren talán egyszer volt rá példa.Már én is alig várom,hogy nevessen. Síros képünk nekünk is van
/
Szerintem is kérdezz utánna a gyerekdokitól a csipőszűrésre,és ide nem azért kell menni,mert baj van,hanem ez is egy szürővizsgálat,mint a vér
Nagyon hősies volt Zsombi a szurinál,ügyik vagytok.
Tényleg benzinkutaknál is lehet kapni azt a fürdetőt? Ez olyan hűlyén hangzik,most mész tankolni aztán kérek még egy ......fürdetőt is,aki ezt kitalálta,komolyan.......áááááááá.
Köszi a szorítást!
Szilvi!
Hát ezek tényleg szép méretek,lehet,hogy csak elszámolták a kiírást nem?
A táska azért nem árt,ha össze van pakolva.
Ákos cserés álom
A hálóinges elmélkedéseden jókat mosolyogtam
homeó:
Én felváltva szedtem félóránként a CIMICIFUGA RACEMOSA CH15 és a CAULOPHYLLUM CH30-t. És aznap kezdtem el mikor beindultak a "rendszeres" fájások.
Nekem a szülésznőm a CH30-as dózist ajánlotta,a cimicifugaból csak ilyen fajtát kaptam.
Cic!
[quote]E írta:zt a kicseszést, egyszerre szartak be.
ismerős
Zsuzsu!
Fanni nagyon helyeske!És gratulálok a szopihoz,csak így tovább!
Én a csuklásra is a cicit vetem be!
Sziszike! Angyaliak a gyerkők!
Tinu!
Te hol találtad meg Winnie nevét? Én még az iwiw-en se találom.
Sapit vigyél egy vékony cérna sapit,rögtön fürcsi után ráadják,azért a pociban ideális volt nekik a hőmérséklet,kint azért meg....
Lehet,hogy szülinapi ajándékotok lesz vasárnap? Milyen tutti lenne egy napon lenne a szülinapja az apukájával...
Timi!
Mi az hogy baj,örülünk neki,ha irogatsz....
gyere gyakran!
Andykamama!
A humorod a régi
Bunny!
Nem lehet,hogy a frontra vagy érzékeny és azért fáj a fejed?
Mot! Aranyos a lányotok!
Mágnes!
Megható volt a szüléstörténetetek,nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem mindig megríkatnak ezek a történetek,pedig már olvastam egy párat...
Anna baba édes nagyon!
A nunival én is bajban vagyok,de kiszoktam törölgetni neki óvatosan,ha kakis lesz neki. A kórházba azt mondták,ohgy még magzatmázas,és ne törölgessem,de a kakit csak ki kell törölni neki belőle. A krémezésnél is annyira félek,hogy ne kerüljön neki csak épp a peremére...
Szana!
Már hiányoltalak!Várom a részleteket!
Régen volt már fent tábla,de Nika,Winnie,Tinu és minden finiselőnek hajrá!!!
Körkérdés!
Adtok a babáknak K (Konakion) és D-vitamint?
Na jó éjt és Kismamik kitartás!!!!
Ildikó