Sziasztok!
Hát igen. Kész rejtély ez a PCO.
Niki kísértetiesen hasonlók lettek a terheléses eredményeink.
Ha elolvasod a pcos.hu-n a Petrányi doktor bácsinak írt levelemet,
s a választ (Cukorterhelés utáni tanácstalanság I.-II.). Néztek
nálad olyat, hogy HbAc1?
Viszont a görbéd ott van ám!!!
Norka én azért még reménykedem (valamiben hinni kell
..) Két (és fél) dolgot kell végrehajtanom. 1.) fogyni, fogyni, fogyni.... 80-ból lehet mit leadni....meg kisebb testnek, kevesebb inzulinra van szüksége2.) a 3*500 mg után csak jobban fog hatni a 3*850 mg. Végignéztem a Kandika féle táblát. Eredmény: a többség 3*850-et szed.
2,5.) Kandika ezt most miattad is írom: nyugodtan ültem a babérjaim, hogy nekem jó minden értékem - TSH, T3, T4, eccetera. Csak a Petrányi féle levél végén, az utolsó mondatban megemlíti a doktor úr, hogy reméli a TSH-m 3 alatt van. Igaz a laborértékeknek megfelel a TSH-m (3,29), de ennek 3 alatt kell lennie. Hm.... Itt is van egy kis bibi.
Van / volt (mert hogy körülöttem mindenki babás lesz) egy kolleganőm. Cukorbeteg. Júniusban elhatározta, hogy babát akarnak, júliusba befeküdt az orvosához egy hétre (beállítottak neki valamit), s augusztus végén terhes lett. S neki pontos ciklusai voltak.
Ginuska no mi újság???? Megy a szurok!!!
Méhpempő: bizti jó, de Bee khm, khm...hízott miatta.....
Ma névnapot tartott az egy nagyon kedves kollegám. Hát mit ne mondjak......
Hősiesen sikerült ellenállnom a hidegtálnak, a tiramisunak.
Nekem meg egy nap barnázás után, olyan kellemes sajog hátul a derekam. Cicimet még érzem, de már nem az a könnyfakasztó fájdalom.
Rambóka felderítettem a L. Helga doktornőt.
Gyermekekkel foglalkozik csak.
Azért vigyorgok, mert azt hitte a "jobb keze", hogy van egy lányom, s azért akarok bejutni hozzá.
Mondtam, hogy majd 20 év múlva akkor.
Viszont köszi az ötletet, mert úgy néz ki, hogy egy diabetológushoz csak sikerült eljutnom "jobb kézen" keresztül.
No majd kiderül, ha biztosat tudok, akkor még terjesztem - csak az Isten malmai lassan..........
Norka lehetne a pcos.hu-ra egy pontos labor értékeket (tól-ig) tartalmazó valamit felrakni?
No eldugultam, kellemes hétvégét nektek!
Bee