Jó reggelt!
GINUSKA!
Gondolok Rátok, remélem nagyon jó hírekkel fogsz jönni!
Norka!
Nagyon köszönöm, hogy ennyit írtál nekem, egyáltalán nem papolás! És asszem sajnos megint igazad van!
Szerdán kell mennem a Kaáliba az eredményekkel, megkérdezem az orvost ezekről a dolgokról. Nagyon lelkiismeretes, bízom benne! Volt már olyan, hogy elhalasztotta a lombikot az inzulin miatt (amikor 45volt, meg amikor 35 volt az éhgyomri) Legutóbb 25-tel megcsináltuk. Nem tudom, mi lesz. Kerestem a metformin előtti inzulin-eredményemet, de nálam nincs meg, biztos a Kaáliban hagytam.(2005. januárban) El tudom képzelni, mennyi lehetett, ha 1700 mg mellett volt 45!
Elvileg szerdán lenne egy cisztakizáró uh, és az is elképzelhető, hogy már a következő ciklusomban menne a stimu. Itt Győrben kb 1 hónapos várólistát mondott, tehát talán be bírnám előzni a rendeletet. Tudod, azért szeretném annyira, mert ha már fizetni kell a beavatkozásokat, nem tudjuk megcsinálni. Így is ez lenne az utolsó lombikom, mert egyszerűen elfogyott a pénzünk. Nincs tovább. Ha nem sikerül, akkor ennyi volt. 35 leszek nyáron, mire össze tudnánk gyűjteni a pénzt, kiöregszem.
Amúgy baromira nehezen szokott indulni a stimu, de szerencsére a petesejtek mindig nagyon jó minőségűek voltak. Ripsz-ropsz megtermékenyültek és osztódtak. Csak hát a beágyazódás...Pedig az endo is mindig jó volt.
Ja, és nehogy azt hidd, hogy hiába "papolsz", nagyon is elgondolkodtam rajta!
A tesztes sztoridon betegre röhögtem magam!
Szegény ember!
Mniki!
Ne add még fel! Látod, mit mond Norka!
Csakazértis bízom!
Alice!
Hú, akkor van mit intézned?! Ha "kidolgoztad" magad, hogyan tovább?
Juj, Gina már uh-n vagy!!! Nagyon izgulok!