Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lanyok!

Vöcsök, gratulalok a kis Vilihez!!!

Niki, sajnalom a rossz eredmenyeket :cry: de azert hidd el, jo, hogy most tudod, es talan a Zsizsik fele gyogyszer segiteni fog.

Sajnos mostanaban nem tudok jonni, mert ugy le vagyok mindennel maradva, hogy belegondolni is rossz...Elnezest kerek, hogy a pu-kre sem valaszoltam idohiany miatt. Sajna novemberben egesz honapban, meg dec. elejen tappenzen voltam a hyperstimu miatt, utana meg jottek az unnepek...Igy oda jutottam, hogy ket egesz honappal le vagyok maradva...Ja, es hab a tortan, hogy elkeveredett egy tb-s papirom, ami akkora galibat okozott, hogy a novemberi tappenzemet meg mindig nem kaptam meg...Hat, mit mondjak, a francia adminisztracional nincs bonyolultabb...Mindenfele papirt ossze-vissza kuldozgetni...Szerencse tiz ev alatt most voltam eloszor tappenzen, es rogton 15 napon tulival kezdtem az ugyintezest...A mazli a bonyolultsag ellenere csak az, hogy a ugyintezo holgyek szuper kedvesek es ha van is sor mindig 10 percen belul van....amugy meg most meglennek ugyintezes nelkul is.

Mindenkinek szep napot!

Alice
alice27
 
 


Sziasztok, most másra nincs időm, este leszek.

Akit érdekel: itt egy baba-mama klubból ingyen elhozható egy tökéletes állapotú natúr kiságy. ma ajánlották fel. Akit érdekel írjon privit vagy mélt és elhozom neki.

Kép

Kép
rejo
 
 


mamint.

a tuszoerot nem en valasztottam,a doki ajanlotta igy en meg csak belenyugodtam,csak ert hozza.

akkor nem feltetel hogy a metformint a menzi elso napjan kell bevenni?mert akkor holnap elkezdenem.par napig negyed aztan par napig fel es utanna par napig haromnegyed es menzi elso napjan(amikor a doki mondta)akkor vennem be eloszor az egeszet.
2 het alatt ra birok allni az egesz szemre(szamitasaim szerint 14 nap van meg menziig)?
ha ilyen lassan allok at akkor nincsenek mellekhatasok?vagy vannak?
ha igen kb mik?

bocs hogy sokat kerdezek de csak ti tudtok segiteni nekem.

Kép
monyoka
 
 

 
 

Szió!

Köszi a biztatást, a drukkokat. Már nem kell izgulnom a holnap miatt. Délelőtt nagyon rossz volt a közérzetem, valahogy érezhettem, hogy ez a NAP. Vérrel együtt délben egy szövetdarab szerű dolog is távozott, vagyis szerintem elment. Magam alatt voltam. Sírógörcs, stb. S ha nem lenne a ilyen édes, aranyos párom, még most is sírnék :(

Megnyugodtam, belenyugodtam. Holnap reggel az UH-n már nem érhet meglepetés. A vérzésem is enyhült ( bár eddig minden délután így volt), és a cickóim sem fájnak annyira. Szóval....ez van :cry:

Bocs, hogy megint csak magamról :)

De ígérem, visszaolvasok és reagálok.

Gina
Vendég
 


Sziasztok!

Ginuska!

Én azért reménykedek értetek!!


Norka!

küldtem e-mailt.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Ginuska! Ne stresszeld magad, holnap minden kiderül!

Alice! Örülök, hogy jelentkeztél, remélem kiheverted az elmúlt hetek viszontagságait és újult erővel, pozitív energiákkal feltöltve kezded az új évet!


A segítségeteket szeretném kérni! Elhatároztam (javaslatotok alapján), hogy újra megcsináltatom a terheléses inzulin vizsgálatot. Jövő héten megyek Bp-re és írtatok arról a bizonyos csepeli laborról, ill. a Jánosban működőről, hogy ott gyorsan meg lehet csináltatni. Leírnátok az elérhetőségüket, ill. be kell-e jelentkezni, kell-e v.milyen beutaló, leveszik-e a vért v. azt vinnem kell, mennyi idő alatt készül el az eredmény stb... (Tudom, hogy írtatok erről elég sokat mostanában, de nem találom a hozzászólások erdejében :oops: :oops: ).
lyutka
 
 


Meghoztam a konkrét eredményt :?

Éhgyomri vércukor : 4,3 mmol/L
30 perces : 9,7
120 perces : 8,3

Éhgyomri inzulin : 5,4 uU/ml
120 perces : 88,2

Tesztoszteron : 144 ng/dl (73-ig jó)
Ösztradiol : 158 pg/ml
Progeszteron : 10,5 ng/ml
Prolactin : 9,6 ng/ml
Fsh 5,9
LH 13,6

A diabetológus azt mondta, hogy nem igazán tud okosat mondani, hogy mit csináljunk, az inzulinozást is felvetette, hogy azzal is jól át lehet törni az IR-t.
Említette, hogy ilyen vércukor mellett nagyon kell figyelni, mert borítékolható a terhességi diabétesz, már ha egyáltalán ilyen eredmények mellett terhes tudok lenni :?
Tűű dokihoz most kérek időpontot

A jéghegy csúcsa, hogy annyira siettem a kh-ba, h a Budaörsi úton lefényképeztek, úgyhogy most várhatok egy jó kis csomagot is :(

Norka várom ,hogy jelentkezz ...
mniki
 
 


Ginuska, nagyon elszomorít a hír... :(

Alice, ami miatt én nagyon el vagyok keseredve az az, hogy nem értem a folyamatot. Miért lett rosszabb az eredményem a gyógyszer szedése óta ? Nem zabálom az édességet, nem is kívánom és 50 kg vagyok. Hol lehet a gond a gépezetben ?
Ráadásul most abban sem tudok bízni, ha majd elkezdem az új gyógyszert, attól lesz spontán bébi, a vége talán így is, úgy is az, hogy lombik...

Na, nem kesergek, hívom az Istenhegyit.
mniki
 
 


Szisztok!

Most tudtam meg,hogy nekem is PCO-m van.Kérdezném,hogy van-e valaki közületek akit a gyönygyösi korházban kezelnek(tek)?
sziddi
 
 


Ginuska
Nem találok szavakat.......nagyon sajnálom!!!! :( :( :( Én azért még bizakodom a holnapi napban! :)

KépKép

KépKép
okr
 
 


Ginuska en is szoritok nagyon... :)

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok

Köszönjük szépen a poci+kocsi dicséreteket! :)

Ginuska
Nem tudom mit mondjak..én csak azt nem értem mért nem mentél el sos-be orvoshoz :?: :roll: ...holnapra mennek a drukkok :!:

Niki
Elég furák ezek az erdmények ennyi gyógyszer szedés után...Norkáék+Tűű doki remélem tudnak segiteni! :)

Pimo
Nagyon el vagy veszve..tessék jelentkezni!!!

Jók legyetek!
Puszi
Vendég
 


Jó estét!

Okr írok privit!

Monyoka szia ismét!

Én fokozatosan kezdeném a metformint negyedekkel és heti emeléssel,ha van mellékhatása az hasmenés és rossz kozérzet lehet,bár nekem semmi sem volt.Ha lassan emelsz nincs mellékhatás.én mensi nélkül kezdtem szedni.
A tüszőérlelőt (pl closti) én sem szedném be pár hónapig,had legyen ideálisabb körülmény a leendő babádnak

Sziddi szióóó! nem tudok gyöngyösit :(

Mniki érthetetlenek számomra az értékeid :shock:

Ginuska még én is bízom!!
Vendég
 


szia mindenkinek! elszánt netes böngésző vagyok, onnan szerzek hasznos információkat, melyeket olvashattok a "ma megint megjött -hasznos linkek" topikban. remélem hasznát veszitek! ha valakinek van valami kérdése, az szóljon és utánanézek! megtaláltok a "ma megint megjött" topikban, általában ott lógok!
Vendég
 


A norcolutrol tudtok nekem mondani valamit?Egyenlőre még csak ezt irták föl nekem,10 napig kell szednem és utánna rendelt vissza az orvosom.De hogy mi lesz majd akkor?Nem tudom.Hogy milyen vizsgálatok lesznek,esetleg milyen mást gyogyszert kapok,mert azt mondta,hogy elösször megprobálkozunk a gyógyszeres kezeléssel,ha ez nem használ és fél éven belül nem esek teherbe,akkor laporoszkópia lesz a következö lépés!
sziddi
 
 


miert nem mentem be ma UHra???

Mert a dokim ( akinek van UH gépe ) épp csütörtökön vidéken rendel. Más dokihoz meg hiába mennék. Szóval ezért.
Vendég
 


mniki!

le vagyok döbbenve. Nem értem mitől ilyen rosszak az értékeid :(
Vendég
 


Sziddi !

Ajánlom figyelmedbe a www.pcos.hu lapot, érdemes átböngészned mielőtt még bárminemű gyógyszeres, ne adj isten laparos "kezelésbe" beleugrasz !

A Norculutot gondolom azért adta a dokid, hogy megjöjjön a vérzésed.

Ginuska, ne ostorozd magad ! Mikor mész holnap ?
mniki
 
 


reggel 7-re
Vendég
 


Akkor lélekben veled leszek ! Nagyon szomorú az avatarod :cry: :cry: :cry:

Csajok, holnap ki jön a talira ? Vagy csak ketten- hárman leszünk ???
mniki
 
 


köszi niki!

Holnap persze azért lesz valami jó is. Holnap kifizetünk mindenkit a családi házunkból, háztulajdonosok leszünk!!!! ( és szegények :) )
Vendég
 


Gina, nagon sajnálom, de még hátha......és ne gyötörd magad, mert te nem vagy hibás semmiben sem!!!! nagyon várom az eredményt, írj rögtön, ahogy tudsz!!!

Niki, furi. neked nem jó az adimet.....tuti. és a terhességi cukorbetegség nem tuti. mit rémisztget. az annyira egyéni, és kiszámíthatatlan. jóóó, nyílván jobban oda kell majd figyelned rá.
holnap megbeszélünk mindent :)

Sziddi, a pcos.hu-n olvasgasd az igaz történeteket is!!!

Ma zöldséget vacsiztam, éljen a nem hízás..de éhes vagyok :?
jó éjt!!!!
dimet
 
 


Gina, akkor ti házatokba jön majd a ti babátok. minden rendben lesz!!! reggel hétkor szerintem csuklani fogsz, annyian fogunk rád gondolni :)

Niki, elméletileg Rejo, Te, remélem Zsizsik és én. ÉS MÉG VKIIIIII?????
dimet
 
 


Niki,
tudod mi a furcsa számomra? Hogy mindezek ellenére mégis peteéréseket produkálsz. :shock: Hm?
A progid pedig nem is olyan rossz így a 7 dpo-n, most én nem belédbeszélni akarok semmit, de ez nmolba átszámítva több, mint 30. Igaz terhesen duplaennyi kell min., de ez még nem terhesség, hanem csak 7 dpo.

Valamiért a metformin nem segít. A fene tudja miféle folyamatok zajlanak bent, miért vannak az IR-ek. Szerintem írd meg Petrányinak, ilyen sem sok akad, illetve hát azért akad, ha megnézzük Zsizsiket, Bee-t... :?

Gina, én még azért mindig bízom.

Sziddi, szia, nagyon el vagy veszve... és beetettek téged a szokásos nőgyógy dumával. Ismered a pcos.hu oldalt? Legelőször is talán a főoldalon levő cikkeket, az igaz történeteket és a Gyakori kérdéseket olvasd el. Sokkal de sokkal jobban képben leszel.
Vendég
 


mniki!

Köszi szépen megnézem az oldalt!Ez a betegség még nagyon uj számomra,hétfön mentem el a dokihoz vizsgálatra mert hogy már késett egy ideje(most elösször azota,hogy abbahagytam a gyógyszert)és tesztet is csináltam kb.5db-ot ami kimutatta a terhességet.Nagyon örültünk!Aztán egy hét múlva nagyon elkezdett fájni a hasam és vérzés is társult mellé.Igy elmentem dokihoz mert nem tudtam mi lehet az ok!És akkor közölték velünk,hogy nincs terhesség és nem is igazán lehetek,mert a vizsgálatok alapján nincs peteérésem,és nagy valoszínüséggel PCO-m van.Erre nem számítottunk,mi azt hittük terhességgel megyünk az orvoshoz,és ez derült ki!Azota még nem igazán tudjuk ezt az egészet kezelni!
sziddi
 
 


szerintetek a méhpempő segített volna?
Vendég
 


+ teszt?? és nem lehetsz terhes??? ez érdekes..... ilyenről még nem hallottam
Vendég
 


Sziddi, jó nagy marhaságot mondtak, már bocsánat!

Az bizony terhesség volt, mert HCG teszt csak olyan hormont tud mérni, ami csak terhességnél termelődik, de ez csak biokémiai volt, mert ezek szerint még azelőtt elment, hogy rendesen beindult volna a magzati fejlődés (petezsák, szívcső).

És kizárásos alapon, hogy nem lehettél terhes, az már csak azért is hülyeség, mert PCOS-osoknak azért lehet peteérésük, ha nem is rendszeresen, és teherbe is esnek :shock: , különben akkor mégis mi lenne velünk? Itt azért babázunk egy páran, spontán babával...

Tipikus történet, mert sajnos a kezeletlen PCOS-ban magas a vetélési ráta. :( De majd ha elolvasod a honlapot, rájössz hogy mit kell tenni, de legelőször is elhúzni a gyöngyösi nőgyógyászatról. :?
Vendég
 


Gina, kérlek szépen, várd már meg a holnap reggelt. Szóval enyhült a vérzésed? Vetéltél már? Csak mert az nem egészen ilyen. Én már vetéltem... nagyon görcsöl az ember, és miután kilöködik egy fehér színű szövetdarab, ami összefüggő, vagy több is, utána elég erős vérzés van.
Szóval nemtom, de ez nálad nem annak tűnik...
Vendég
 


Köszönöm,hogy válaszoltatok és mondtátok a PCO-s oldalt!Ezért mára el is köszönök és átmegyek oda olvasgatni.Mindenkinek jo éjszakát kivánok!
sziddi
 
 


Sziasztok!

Én is új vagyok, látom mostanában még ketten regisztráltak. Nekem is PCOS-m van és már egy ideje olvasgatom a fórumot. én is szedem a Merckformint napi 1*500 mg-ot. ezt már két hete. Előtte nem szedtem semmit. nekem évente kb. 3-szor, max. 4-szer van mensim. Mi is próbálkozunk a babával, de még nem volt azóta PÉ-m, mióta a bogyót szedem, bár ez még korai lenne. Egyébként a terheléses inzulinhoz hozzászólva az eredményeim a következők:

éhgyomori cukor: 5.0 mmol/l
120 perces cukor: 7.4 mmol/l
éhgyomori inzulin: 21.76 uU/ml
120 perces inzulin: 115.0 uU/ml (!)

Tavaly szeptemberi hormonjaim:
TSH:1,48 uIU/L
Kortizol: 639 nmol/L (ez volt magasabb is)
DHEA-S: 13,57 mmol/L
Totál tesztoszteron: 1,15 ng/ml
FSH: 3,61 IU/L
LH: 12,46 IU/L (ez is elég magas)
Prolaktin: 15,73 ng/ml

Véleméy? Még menthető vagyok? :D

Egyébként nekem a Sote-n a belgyógyon van egy nagyon rendes endokrinológusom, tőle kaptam a bogyót is. Nála elég könnyű volt elintézni a terh. inzulint, bár mindig sokan vannak nála; nehéz bejelentkezni hozzá.

A babásoknak gratula, a többieknek drukk.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúlt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Norka!
Imádlak :lol: :lol: :lol: :lol: Azonban volt valami szövet ( mérete 5cm x 2mm x 2mm,-szemmértékkel- nem fehér hanem nagyon vörös ) És utána 1/2 órával a vérzésem feltűnően enyhült. Bár addig sem volt intenzív..hisz a betétem csak azért cseréltem ki napi 1szer, hogy ne egész nap ugyanazt viseljem :) Köszi a biztatást, de valahogy ...ezek a fránya ösztöneim. Mindegy. Reggel 7kor kiderül.

Sziddi!
Figyu, terhes voltál. Kémiai terhesség az biztos! A teszt 100%, főleg ha 5. Peteérésed is kellett hogy legyen. PCOs vagy, és jó helyen jársz. Olvasgass. És nyugi. Szinte mindenki spontán lett babás, mert a PCOs lányoknak igenis lehet peteérésük!! És kisbabájuk :)

Gina
Vendég
 


Gina, ez valami fonálszerű lehetett akkor, ez nem az... most nem akarok gusztustalankodni, de az enyém egy egyben levált fehéres, vaskos szövetdarab volt, kis tokszerű, ki lehetett simítani kézzel. :( Utána mondta a dokim, hogy belső terhességem akkor tuti volt, mert vetéléskor a távozó szövet így néz ki, csak másnak esetleg darabos.

Na mindegy, nagyon fogunk várni holnap a hírekkel. :)
Vendég
 


oké..de...mit keresne itt egy fonálszerű izé???
Vendég
 


és köszi hogy leirod a tapasztalatod. Nem vagy gusztustalan :wink: :wink:
Vendég
 


Monyoka, tudom, hogy az orvosod tukmálta rád, de most nagyon ronda dolgot fogok írni, attól még nem kötelező bevenni ;)
Egyébként én se menzi után kezdtem. Viszont Rambóka és a többiek tanácsára nagyon lassan szoktattam magam. Nov 11-én kezdtem 1/4-del, és dec 22-én értem el a max adagot, ami az én esetemben 1500 mg. Ennek (?) köszönhetően semmi mellékhatás nem jelentkezett. Hetente emeltem 1/2-lel.

Ginuska, nagyon sajnálom, de én még bizakodom! Ha meg tényleg neked van igazad, vígasztaljon az a tény, hogy teherbeesned nem lehetetlen! Csak nagyon oda kell figyelni legközeleb, pl egyből progi, sokkal több. (Én még nem vetéltem, de több ismerősöm igen, és ők is erős vérzésről és görcsökről számoltak be)

Üdv Sziddi! Bíztatásként: PCOS nem = meddőség! :)

Mniki! inzulin! erre? Dehát az inzulinod nem éppenhogy magas?

Üdv Vicky neked is! És üdv a 100 feletti inzulinosok csapatában is! :)
mamint
 
 


norka27!

Most már végképp teljes a zűrzavar!Eyébként a férjem sem hiszi azt,hogy nem voltam terhes.


Nagyon szeretem ezt a babanet-es oldalt.Nagyon sokat olvastam.Orákig tudtam a gép elött ülni,most is nehezen lépek ki,bár már egyszer elköszöntem,de most már tényleg elolvasom az igaz történeteket és minden mást,holnap biztos lesz is kédésem és érdekelne a tanácsotok és véleményetek is!Tényleg sziasztok!
sziddi
 
 


Ginuska
Nem bántásból irtam,csak naon féltelek... :) ,és teljessen igaza van Norkának,egy vetélés nem igy zajlik...holnap doki után egyből irj ám!! :)
Vendég
 


Gabi..tudom, és nem is bántódtam meg :) Ne viccelj! Olyan jó hogy vagytok :)
Vendég
 


Akkor jó :wink: ...én is "szeresselek" ám titeket :wink: :D
Vendég
 


Ginuska, én is szorítok neked ezerrel, hogy holnap jó híreket kapj!

Vöcsök, ha már újra olvasol, akkor lszi add meg a gyors szülés receptjét. :D
Gratulálok Vilikéhez, ügyesek voltatok!

Nálam egyébként minden okés, méhszáj zárt, méh puha, jövő hétfőn lesz az első CTG-m. Kezdek megnyugodni, megjött a bababútor, pedig csak hónap végére ígérték, vettünk végre babakocsit, szoptatós fotelt és a kórházi csomagom is alakul. Már csak az apasági nyilatkozat hiányzik, karácsony előtt már csak január közepére tudtak időpontot adni, azt mondták az anyakönyvi hivatalban, hogy addig tartsam benn a gyereket. Viccesek, mi?

Csillagfény, neked ki lesz a szülésznőd?? Vöcsöknek volt végül választott szülésznője? Már nem emlékszem, hogy írt-e erről valamit.....
espero
 
 


Gina!

fibrin=véralvadék

Intenzív osztályon járt úgy a gyakorlatvezetőnk, h. egy beteg tüdőmosó folyadékában egy olyan cuccot találtak, ami totál úgy nézett ki, mint egy összesodort véres gézlap. Mindenkiben meghűlt a vér! Na egyből rögtönítélő bíróság: hogy került géz a beteg légútjába????? Majdnem meglincselték, de szerencsére vkinek eszébe jutott, h. tán át kéne küldeni szövettanra. Egy órán belül visszajött az eredmény, h. fibrin!
Ahogy a belélegzett véralvadék térhálósodott a beteg légcsövében (balesetes volt) pont olyan szerkezete lett, mint az összesodort gézlap!

Úgyhogy nyugi! Csak a vérzés csökkentével volt ideje a vérnek megalvadni! Azóta meg már el is állt! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jó reggelt!

GINUSKA!
Gondolok Rátok, remélem nagyon jó hírekkel fogsz jönni! :)

Norka!
Nagyon köszönöm, hogy ennyit írtál nekem, egyáltalán nem papolás! És asszem sajnos megint igazad van! :cry: Szerdán kell mennem a Kaáliba az eredményekkel, megkérdezem az orvost ezekről a dolgokról. Nagyon lelkiismeretes, bízom benne! Volt már olyan, hogy elhalasztotta a lombikot az inzulin miatt (amikor 45volt, meg amikor 35 volt az éhgyomri) Legutóbb 25-tel megcsináltuk. Nem tudom, mi lesz. Kerestem a metformin előtti inzulin-eredményemet, de nálam nincs meg, biztos a Kaáliban hagytam.(2005. januárban) El tudom képzelni, mennyi lehetett, ha 1700 mg mellett volt 45! :shock:
Elvileg szerdán lenne egy cisztakizáró uh, és az is elképzelhető, hogy már a következő ciklusomban menne a stimu. Itt Győrben kb 1 hónapos várólistát mondott, tehát talán be bírnám előzni a rendeletet. Tudod, azért szeretném annyira, mert ha már fizetni kell a beavatkozásokat, nem tudjuk megcsinálni. Így is ez lenne az utolsó lombikom, mert egyszerűen elfogyott a pénzünk. Nincs tovább. Ha nem sikerül, akkor ennyi volt. 35 leszek nyáron, mire össze tudnánk gyűjteni a pénzt, kiöregszem.
Amúgy baromira nehezen szokott indulni a stimu, de szerencsére a petesejtek mindig nagyon jó minőségűek voltak. Ripsz-ropsz megtermékenyültek és osztódtak. Csak hát a beágyazódás...Pedig az endo is mindig jó volt.
Ja, és nehogy azt hidd, hogy hiába "papolsz", nagyon is elgondolkodtam rajta!
A tesztes sztoridon betegre röhögtem magam! :lol: Szegény ember! :lol:

Mniki!
Ne add még fel! Látod, mit mond Norka! :wink: Csakazértis bízom!

Alice!
Hú, akkor van mit intézned?! Ha "kidolgoztad" magad, hogyan tovább?

Juj, Gina már uh-n vagy!!! Nagyon izgulok! :)

Kép Kép
backa
 
 


Gina, annyira izgulok. Jelentkezz mááááááán :)
dimet
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ginuska,ugyi ,minden oksi???!!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok !

Ginuska, reggel óta sokat gondolok rád, remélem a Jóisten megsegít...

Norka, úristen, több, mint 30 a progim :schock: ????
Nem azért, hogy bebeszéljek magamnak bármit is, de ha Dimetnek 40 volt és ő - mint tudjuk :lol: - terhes, akkor lehet, hogy én is esélyes vagyok ?

és akkor önző módon magamról..
Drága Petrányi dokinknak azonnal megírtam az eredményeket és ő gyorsan válaszolt is, amit most megosztanék veletek, de csak tőmondatokban :wink:

1. antidiabetikus kezelés közben nem szokás újabb cukorterhelést csinálni, mert értelmetlen

2. Ha szabályos cukorterhelést akarunk, akkor a vérvétel előtt 1 héttel fel kell függeszteni a kezelést és a terhelés előtti napokban napi 300 g CH-t kell fogyasztani

3. Ha a kezelés nem lett felfüggesztve, akkor nem a valós helyzetet mérjük fel.

4. A kezelés valódi eredményességét a PCOS tüneteinek követésével végezzük

5. A cukorterheléses provokálásra a hiperinzulinizmus persze, hogy megjelenik, ezt előre megmondhattam volna, éppen ezért kell folyamatosan diétáznia a PCOS betegnek. A hiperinzulinizmus provokálhatósága nem szűnik meg!


Nagyjából ennyi, illetve még annyi, hogy javaslata szerint a kezelést tovább kell folytatni, de nem kellene lecserélni Avandametre az Adimetet.

Mindebből arra a következtetésre jutottam, hogy
1. tök felesleges volt az egész vércukor/inzulin ellenőrzés
2. feleslegesen beparáztattak
3. nem fogok változtatni a kezelésen, megy tovább minden a maga
módján

és utoljára dobok egy görbét Kép
mniki
 
 


Kép
Akit érdekel Rólam:Tegnap voltam egy dokinőnél....hát az Uh-on semmi nem változott...holott másfél éve szedem a gyógyszert!Jövőhéten megyek vérvételre...ha megjön closty a 3.naptól és Uh a 15.napon....aztán ha semmi nem történik,akkor laparoszkópia kell 100%!Szóval ennyi rólam!
Szép napot Mindenkinek!
Rambóka!Nagyon gyönyörű a fiad,annyira tündéri az arca és azok a szemek!
Na mentem dolgozni!
Ginuska!Izgulok értetek!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Niki!Ez annyira jó görbe!!! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi, mindenkit érdekel :wink:
Hány ciklust akartok clostival próbálkozni ? Vagy ha nem csinál pé-t, azonnal lapar ??
mniki
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?