Új privát üzeneted érkezett!

Reggel szopi (sokat és hosszú ideig), 12-12.30 körül főzelék, utána szopi, 16 körül gyümi (szopi nincs), 19 körül főzelék, 20 körül szopi. Szóval 3x eszik rendes kaját :oops: Anyukám nyúz is miatta, hogy mi az, hogy nem tízóraiztatom a gyereket :oops: :roll:
Valszeg ezért eszik Petra kevesebbet. De tudod, hogy nem szabad a gyerkőcöket egymáshoz hasonlítgatni :wink: Ugyanolyanok, mint a felnőttek. Egyik ennyit eszik, a másik annyit. Egyik ennyit hízik tőle, a másik annyit :wink:

Kép
mancs
 
 


Jó éjt mindenkinek!

8)

Kép
mancs
 
 


Na látom itt mindenki fáradt már és ezért senkise ért meg. :twisted: Én szegény. :D

Na úgy gondoltam, hogy van-e olyan baba, aki vacsira csak szopi után jól aluszik éjjelente. Ezek szerint nincsen, illetve ekkora babáknak már más is kell vacsira.
Nnna.

Beni: 7-8 körül szopi, 10 körül pici valami (Frutapura, Baby Yogo), 1 körül ebéd (1 Aventos pohárnyi)+szopi, 5 körül uzsi (1 Aventos pohárnyi gyümölcs/joghurt), 8 körül vacsi (200 tej és most kb. 1 hete 100 valami még mellé) és fürdés után cicin elalvás, de ez már nem nagy mennyiség.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Én is mentem, jó éjt! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
vhol mondták, hogy a babáknak a felnőttekkel ellentétben lefekvés előtt jól tele kell tömni a bendőjüket. Valszeg ezért nem elég nekik ilyenkor már csak a szopi.

Mostmár tényleg megyek.

8)

Kép
mancs
 
 


Vuka, Noki kb 5-6x eszik egy nap, de inkább 5x, a fennmaradó 1-2 szomjoltó, hangulatjavító, szocializálós célzatú :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó éjt mindenkinek!
Megyek olvasgatok egy kicsit a Kismamából, hogy el tudjak aludni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Nem volt időm jönni mostanság, kicsit megpróbáltam a háztartásban utolérni magam. Olyan nyalánkságok is terítékre kerültek, mint a gyerekek szekrényeiben a rendrakás, illetve a kinőtt ruhák elpakolása és osztályozása, hogy most a garázsba, vagy a franciaágyba kerüljenek. Zoknik szelektálása, hogy amelyik lukas az meg a kukába... volt jópár. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a zoknikat nem varrogatom. Annyira utálom a varrott zoknikat, mert a varrás helye mindig vaskosabb és folyton nyom, emelett 200 forintért a kínaiban pótolható, így nem éri meg energiát belefeccőlni.

Gergő is egyre több hozzátápit igényel. Én nem erőltettem ezt a dolgot, sőt meg kell mondja, hogy 8 hónapos koráig csak kóstolgatott ami azt jelenti, hogy a legtöbb kaja amit egyszerre megevett az kb 30-50 ml volt. Aztán egyik napról a másikra elkezdett falni és azóta is ő alakítja az étkezéseit. így lett kettő, majd hirtelen 3 étkezése... és emelett csipeget mikor mit. Pl gesztenyét, kenyeret, banánt.
Ma éjjel nem tudom mi ütött belé. Tudom nem fogtok sajnálni, hogy az eddig jól alvó gyerekem most végre megkínozta az anyját, de hajnali 3 körültől 20 percenként 20 percet fent voltunk. Valami baja volt. Szopizni nem igazán akart. Folyton a kedvenc kispárnámat szorongatta és inkább az ujját szopta. A fogára gyanakodtam, de mikor 1 órával ezelőtt felkeltem, akkor láttam, hogy mekkora szél van odakint. A házban valahogy nem lehetett se hallani, se érzékelni. Ami igazából nem is baj.
Gabinak valami lelki baja volt tegnap. Nem akart az oviban maradni, csimpaszkodott belém és sírva ment be. Vagyis inkább vonszolták. Ilyenkor nem ajánlatos hazavinni, mert akkor ezt bármikor megcsinálja, ha kell ha nem. De meglepiként ebéd után érte mentem. Akkor jöttek be az udvarról, mert hát sikerült ebéd előttre mennem... Mondták, hogy egész nap durcás volt és semmit se akart, semmit se szeretett... De ahogy odaértem kéb 2 perc és már jobban is volt. Megette még az ebédet és már csacsogva jött haza. Egész nap nem volt vele semmi baj, csak este fürcsinél, mert együtt fürdetem a Danival és hát azt nem szereti...
Elalvással se volt baj, mivel a Gabit én már délben nem altatom, és így 9-kor el is aludt. Ha alszik 3-ig az oviban akkor még hajnal 1-ig is képes fent maradni.
Hú ennyi az idő, rohanok!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok,

ezer dolgom volt, nem írtam, de olvastam. :)

Nálunk így van a kaja, most már ugye pontos mennyiséget is látok a tejből, amióta nem szopizik.

Fél 8-8 körül ébredés után 2 dl rizstej
Fél 10-10 200 gyümi+gabona
Fél 1 200 főzi
5 200 gyümi+gabona
Fél 8 350-400 főzi
alvás előtt negyed 9-kor 1 dl rizstej

Bence meggyógyult, szuper jól van, újra végigalussza az éjszakát, kiegyensúlyozott.

Éssssssss: beleférek az összes régi melltartómba, kényelmesen, úgyhogy juhhhééééééééé! :)

Pussz
Vendég
 


Jajj, tudtam, hogy valamit elfelejtettem.

Sajtikám, úgy örülök nektek, szuper hír! :) Izgi. :P
Vendég
 


Esti türcsis képek.

Kép Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Anyám, azért Benyó mennyisége se semmi! :shock:

Milyen volt az éjjeletek? Beni 2x ébredt, de csak mellettem aludt vissza, nyugtalan volt. 1. most más volt vacsira mint eddig, 2. szél+eső volt.

Jucus! Otthon vagytok? Mi újság? Képek a topik ifjoncáról? :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Petike is fent volt 1x, fél 2-kor. De én se aludtam még, mert Mbá akkor jött haza. Dolgozott. Ez a hülye szeles idő mindig bekavar az alvásba.
Ma adtam tízórait, végre nem vagyok hanyag anya :lol: Szilvás Frutapurát kapott :wink: Uzsira meg kipróbáljuk a teljes kiőrlésű gabonás gyümit.

Eszti,
tök jó, hogy Benyó meg a füle rendbejött. És nagyon irígyellek, hogy beleférsz a melltartóidba. Én is vágyom már rá. Ezek a szoptatós kismamamelltartók... Nem azok a tipikus "hű de tele vagyok önbizalommal én, a bombajó nő" típusúak... :roll: :lol:

Gergőnek boldog kilencediket!

Kép
mancs
 
 


Sziasztok,

Cool,
istennő vagy!!! pont ez volt az :D
köszönöm

Gondoltam teszek fel a púpomról képet, de szar ez a gép most. Lefagyott a kép kicsinyítő berendezés. :evil:
A karifát is fel akartam tenni :evil:

Csáki nagyon keményen adja elő. Most per pill. egy vödörrel a fején mászkál :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilba,
mi már nem szopizunk, de este még eszik 8-9 között. Valami főtt kaját vagy tejbegrízt. Ennek mennyisége változó 5 kanáltól- a teljes mennyiségig. És utána 240 ml tápszer elalváskor kb 22 óra.
Most elég szar az étvágya, mert jön a foga.

na megyek puput takarítani :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Mancsi, azok a teljeskiőrlésű gyümik iszonyú fincsik, Benyó imádja őket. :)

Sajti, púp. :lol:

Ilba, a mennyiségekhez képest kedden Bence 8 kg volt. Nem viszi túlzásba... :roll:
Vendég
 


Na, volt már jobb, mint a mai sétánk. Elkapott a vihar. Hirtelen szél, eső. Közben sütött a Nap. :shock:
Majdnem felborult Beni. Berohantam a pékhez és hatalmas szerencsénkre A. pont most ment el, így tett egy kanyart és hazahozott minket.
Nagyon csalóka, mert innen bentről szupi idő van, tűz a Nap befelé. :?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hahó,

Áááááááááááá, Edina, én azt hiszem tudtam....feltűnt, hogy nem emelgeted nagyon Csákit, és az is, hogy az arcod kissé kikerekedett.....épp rá akartam szerdán kérdezni, de nem mertem... :lol: :lol: :lol:
Nagyon nagyon gratula!!!! Tök jó neked! Irígy vagyok kicsit... :wink:

Eszti!
Hurrrá nuku fülgyuszi! Deeeeeeeeeeeejóóóóóóóóóóóónekedeeeeed!!!! (írígy a melltartók miatt...)

Vuka, hogy vagy?

Ilba, irígy az állatkert miatt. Lehet jövő héten mi is elmegyünk. Elkérjük apától az autót egy napra.
Az mit jelent hogy András Bp-i ingatlanokkal foglalkozik? HA lenne egy eladó lakásunk, akkor esetleg tudna segíteni, hogy minél jobban adjuk el? :wink:

Nálunk kaja:
reggel 7h szopi (nem túl sok)
fél 9h reggeli (egy fél abonett vagy kenyér, vagy kiflibél, kis sonka, joghurt vagy főtt vagy tükörtojás vagy ilyesmik- nem sok inkább csak falatozik)
10h gyümi gabonával, vagy anélkül 200 ml körül most még időnként utána szopi és alvás - vagy ha nem szopizunk, akkor megyünk sétálni
12.30-13.00 ebéd főzi 300-400 mili között
15.00 szopi -alvás vagy ha nem szopizunk akkor sétálunk
16.30 uzsi gyümi, vagy gabonásgyümi vagy túrós gyümi vagy tejfölös túró. 150-200 ml.
19.00 vacsi- 300-400 ml főzi
20.30-21.00 szopi két ciciből.
ezek után kb. 22.20-22.30 ébredés és szopi 1 ciciből
kb. 23.30 ébredés és szopi egy ciciből
kb. 0.30 ébredés és szopi egy ciciből
aztán vagy alszunk reggelig, vagy nem. de ezután már nem nagyon szopizik éjjel. max csak bekapja, hogy elaludjon.

Hírek a szállásokról:
Jött 3 válasz eddig az ötből...egyenlőre nem vagyok elégedett. Van, ami egész jól alakul, csak még alkuszom :wink: , ez a fenyőharaszt meg a szentgyörgy. A szentorbán meg a feketevölgy még nem válaszolt, pedig olvasták a mailemet. Na majd, ha megvannak a válaszok mindenre, meg a végleges díjak, akkor közzéteszem nektek.

Amúgy ma éjjel nem randalírozott egyszem kisfiam, így aludtunk rendesen éjféltől. de én akkor is szeretném áthozni, mert a 9h-től 12h-ig terjedő időben 3x kel fel szopizni, és le kellene erről mindenképp szoktatni valahogy. Azt meg nem tudom úgy hogy totál csendben csináljuk, hog Apa ne ébredjen rá fel. Na mindegy, majd kitaláljuk Apával hogy legyen.

Tegnap vgay mikor volt a gyilkos elmék, és volt benne egy mexikói közmondás ami nagyon megragadta a fantáziámat:

"Egy ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban..."
Tök jó, nem? :wink:

na megyek, mert Marcusom nyekereg már ébredezik. Ha este tudok, akkor jövök újabb hírekkel, hátha ma is kapok még választ.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ilba,
ha nálunk a spaletták zörögnek, akkor tudom, hogy nagyon nagy szél van kint. Olyankor el sem indulunk, akárhogy süt is a nap.
Még jó, hogy megúsztátok! Szivárvány nem volt?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Csoda történt az éjszaka!!!!Szilvi nem ébredt fel szopizni,este 10-től hajnali fél 5-ig aludt.!!!!És én is végre 6 órát!SZUPER!!!!

A nap folytatása már annyira nem jó,de megúsztuk a nagyobb bajt.
Szóval éppen a vásárlásból jöttünk haza amikor elkapott az orkán szél,ahogy Ilba is irta.De akkora,hogy a szemüvegemet lefújta az orromról,a babakocsit,pedig kikapta a kezemből.És mivel egy lejtős úton mentünk ,a kocsi vészesen gurulni kezdett,ha egy férfi nem kapja el nem is tudom hol áll meg!Még most is remegek annyira megijedtem,ráadásul aig láttam valamit szemüveg nélkül,persze nem találtam meg aföldön.DE!!!Kicsit később vissza mentem egy pótszemüveggel és MEGLETT,KUTYABAJA!

Szilvi szegény úgy megijedt,hogy sirdogált amig haza nem értünk,de most elaludt szerencsére.

Vuka:

Nekem is állati peches ez a január!Leesés,mellgyuszi,megvágtam az ujjam,ez a mostani .Mi lesz még?

Dia:

Én azon irigykedtem,hogy eljársz tornázni és van lelkierőd ezt végigcsinálni!

Natasa:

Örülök,hogy mindenen túl vagy és minden rendben van!De azért emelgetni,hajolgatni még nem szabad?Vagy nincs ilyen kitétel?

Cool:

Gratula a szakácsművészetednek!!!

Jumam:

Remélem megkaptad a képeket amit küldtem?

Ilba:

Jó lehetett az állatkert!És a jó idő miatt még az állatok nem is voltak ezek szerint bezárva!

Kép

Kép
novum
 
 


Na, valami jó is van ebben az időben. Az 1 hete meglévő karfiolt :oops: végre megcsináltam. Bár sok időm így sem volt, mert még az én ebédem is odatettem, de gyorsban főztem karfiolt, brokkolit, póréhagymát és egy kis répát, kakukkfű, tárkony és mikor kész volt, kicsi tejföllel összeturmixoltam. Nagyon fincsi lett, tiszta krémes, bár meg voltam győződve arról, hogy Beni nem fogja megenni. Most vagy nagyon éhes volt már, vagy neki is ízlett, de egy nagy tányérral megevett. :P

Bubek,
Ti aztán jó sokszor és sokat esztek!
Tényleg mennyire nem egyformák a gyerekek, ezek mellett a mennyiségek mellett Beni alig eszik, mégis ő a legnagyobb majdnem. Hízik a jó kis budai levegőtől. :D
Szivárvány nem volt, de nem is nagyon néztem, koncentráltam, hogy menni tudjunk.

Timi,
Ez nagyon jó!!! Mi van a topikban, cecelégyjárvány? Vagy mit szoktak a jó alvókra mondani??? :oops:
Jó, hogy végülis minden jól alakult, félelmetes az időjárás, mi lesz ennek a januári 15 foknak a vége??? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, igazolom, amit előadtál (mert különben ki hinne neked :wink: ), tényleg csalóka az idő. Ma elmentünk nokedlivel deveny gyógytornász nénihez, majd mondom mért és milyen eredménnyel, rekkenő napsütés, hawaii hőség, úgy volt, hogy N. papa csak elvisz minket, aztán rohan haza tanulni, és hazafele mi sétálunk (kb 1 óra gyalog). Mire végetért a mozgás-vizsgálat, eleredt az eső, gorgószél támadt, és csak 20 fokot hűlt a hőmérséklet, így N papa inkább megvárt minket és hazahozott. Még szerencse, mert az 5 méterre lévő kocsihoz is kihívás volt elkúszni.

Mancs, nekem nem is volt kimamamamelltartóm, pont ezért, és pont ezen megfontolásból nem vettem nagyanyánk divattrendjét idéző vádliig érő kényelmes flanellhálóinget sem, a kórházba sem. És csak egy dr nézett rám ferde szemmel emiatt, persze egy 60as éveiben járó nő..... gondolhatjátok, mennyire megivselt ez engem idegileg.. 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
:twisted: :twisted: :twisted:
Akkor miért is és milyen eredménnyel? :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek: "Egy ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban..."
Tök jó, nem?"

aha... csak kár, hogy a Gyilkos Elmékben hangzott el.... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


sziasztok!
látom Pesten is szélvihar van-volt. Nem mintha Veres olyan messze lenne 8) Mi pont hazaértünk a zenebölcsiből amikor elfeküdtek a bokrok. Novum a történeted Szilvi babakocsijáva,....uhhhh! Az a pasi volt a ti őrangyalotok!
Sajt, mióta ilyen kis ravaszul becserkészted a 2. vonalzót azóta folyamatosan nézegetem kinél jelenik meg a következő :D Egyébként pont azon somolyogtam tegnap, hogy ti aztán jól megünnepeltétek Zsófi szülinapját :wink: A korhoz kötődő megjegyzésedre meg én is :twisted: , mert dettó annyi vagyok, de azért nem érzem magam olyan vénnek! (Bár én is gyorsan szeretnék tesót- vagy marad Szonjec magában :roll: )
Hát,....én továbra is megállapíthatom, hogy Szonjec husisága ellenére bár annyit eszik mint itt a legtöbben, de sokkal kevesebbet. Bár,...nekem fogalmam sincs, mert mióta van tányérja már beosztások sincsenek rajta.

No, ma sikerült beszélnem a műtétet végző dokival. Egy hónap múlva kell kontroll és emelgethetek. Bár, én ma inkább nem emelek, mert reggel a zenebölcsiben emelgettem Szonját és elkezdtem vérezni. Nem sok, de tegnap semmi sem volt. Szóval ha már Szonjaapa itthon van, akkor inkább legyen most ő az emelgető.

Dia,..."csak netezgetnek" :twisted: Egyébként igazad van :wink: De, te lehetsz az, aki javítod a topik átlagát :P

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mióta kiszúrjátok velejéig értelmes mondatomat: annyiszor eszik mint itt a legtöbben de, sokkal kevesebbet. Így már OK.

Bubeknéni írok neked privit :wink: Csak, hogy mindenkit fúrjon ami fúrhatja :P

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


[quote="natasa1975"]M írta:natasa1975ióta kiszúrjátok velejéig értelmes mondatomat: annyiszor eszik mint itt a legtöbben de, sokkal kevesebbet. Így már OK.


Nem mielőtt? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, KÁRRRRRRÁMBÁ!
Egyébként de :oops:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ilba, írom már, írom, csak felváltva megy el a netünk és az áramunk, legutóbb, hsz közben az eletromosság, és nincs szünetmentesünk.

Szóval ha Natasán nyelvészkedsz, akkor azért nerobogjunk el afölött sem megjegyzés nélkül, hogy a cecelegyek általában nem járvány formájában súlytanak le a mit sem sejtő lakosságra, de itt tényleg abbahagyom, mert a legközelebbi talin még véletlenül bemosol nekem egy olyat, amilyet csak egészen kiváló kézilabdajátékosok tudnak...

Timi, ez a sztori hátborzongató..........

Kép Kép
coolasa
 
 


naszóval 2 okból akartuk a nagy találkozást megejteni noki és egy gyógytornász közt: volt egy álok és egy igazi.
Az álok: múltkori mérésen a védőnő megjegyezte, hogy Noki lábfejei feszesen kifelé áéénak, esetleg majd megnézhetné egy gyógytornász. Mire az orvos letromfolta, hogy sok gyereknek ilyen, majd ha lábraáll, rendeződik minden magától. De én ekkor már kihajtottam a védőnéniből a helyi gyógytornász elérhetőségét, hogy elvihessem nokit hozzá a valódi okból: miért ilyen speciálisan fene nyugodt a mi lányunk, nincs -e valami baj, mert túl szép, hogy igaz legyen. És tekergette, csavargatta, nézegette minden szögből lányunkat, és megállapította, hogy kénytelnek leszünk együttélni a gondolatta, hogy a túl-szép-hogy-igaz-legyen ezesetben maga a valóság, mert remekül mozog, minden a helyén, stb.
A feszes lábfejhez meg csak annyit fűzött hozzá, hogy pont nem feszes, hanem túl laza, ezt hozzam majd tapintatosan a védőnő tudomására, de ez olyan tömegjelenség babák körében, hogy kimondottan erre már cipőt is gyártanak, így nem kell gyógytornára járnunk, hanem amikor nokedli feláll, vagyünk neki egy biz. szobai szandált. Hepiend.

Kép Kép
coolasa
 
 


és én persze elgondolkodtam, hogy ha noki remekül fejlődik, akkor mivel magyarázható Petra hónapok ótai ülése, Marci hihetetlen hamar történt felállása, hogy legújabb rekorderünkről, Benyó mozgáskombinációiról már ne is beszéljünk.... és rá kellett jönnöm, hogy ez minden bizonnyal egy extra csapat, ahol minden gyerek mozgási lángelme, egyedül az én lányom normális. 8)
oké, üssetek, bár ez bók volt....

Kép Kép
coolasa
 
 


írjon már valaki, aki nem én vagyok, máskülönben ez az én önálló estem lesz...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool:

Hát tényleg az.Ez a jó szó,hogy hátborzongató.De a legfurcsább az,hogy fogalmam sincs az a férfi honnan került oda,mert minden tök kihalt volt.Lehet az őrangyal dologban valami amit Natasa irt.

Mancs:

Már akartam kérdezni,hogy végülis voltatok már a zenebölcsiben?Egyszer irtad,hogy elég hideg volt a teremben,de azért máskor elmentetek?Petikének tetszett?

Még nem is mondtam,hogy délelőőtt voltunk játszóbölcsiben és ott megkérdeztem a bölcsibe iratás módját.Mivel jövő ilyenkor Szilvi már a bölcsit fogja szokni.Hát nem sok jóval biztattak,mert méteres a lista a beiratkozó gyerekekről.De ha most gyorsan feliratkozunk a listára talán jövő januárban lesz üresedés.Igy jövő héten beiratom a kisasszonyt.

Kép

Kép
novum
 
 


Timi, és hogy a szemüveged is meglett.... bár nyilván ez foglalkoztatott a legkevésbé. Milyen erejű szélnek kellett lennie nálatok ahhoz, hogy kitépje egy anyuka kezéből a gyerekkocsit?!

Amúgy a bölcsin már én is gondolkodtam, illetve azon, hgoy hogy s mint lesz, ha valamiért mégsem Npapa vállalati bölcsijébe járhat noki, és találtam ilyet a neten, hogy "családi napközi": ez olyan, mint egy magánbölcsi/ovi, csak sokkal kevesebbe kerül, mert kap állami támogatást. Itt olvashatsz utána, és ézheted meg, van-e hozzátok közel, mivel az országban már sok helyen működtetnek ilyet: www.csana-info.hu

Kép Kép
coolasa
 
 


Hellósztok,

én nem merészkedtem ki, csak anyuékoz libbentünk át, de azt túléltük. :)

Cool, örülök, hogy minden ok Nokedlivel. Ez azért megnyugtató, akkor viszont élvezd még ki a nem túl sokat mozgó gyerek örömeit. Én mostanában x-szer pakolom vissza a cuccokat a szekrényekbe. :wink: Egyébként mit mondott a gyógytornász, hogy meddig kell neki legkésőbb (korilag) felülni, felállni, stb.?

Timi, heszusz, olvasni is rossz volt, még jó, hogy hepiend. :)

Bubek, ez tényleg jó sok kaja. :)

Nahh, holnapra eláll a szél, és jó idő lesz, juhhhééé!
Vendég
 


Peszti, annyit jegyzett meg, hogy ha már ácsingózik noki, és araszol valamely bútorba kapaszkodva, akkor onnantól kb 3 hónap amíg jár is egy gyermek, és szerinte noki előbb fog állni, mint ülni, de ez nem gond, van ilyen is, meg olyan is. Azt javasolta, tartsuk meg eddigi jószokásunkat, miszerint nem ültetjük nokit, mert ameddig még magától nem teszi 100%osan, addig hiányzik valami vagy az egyensúlyozás vagy a hátizomzat tekintetében, és ezeket ki kell hagyni maguktól fejlődni. Ámen.

Kép Kép
coolasa
 
 


Halika :)

Eszti, lassan lelohad rólam a sárgaság amit az írígység váltott ki belőlem a hsz-od olvasván. Beleférsz a régi melltartókba?! Én az enyémeket még őrizgetem, de egyre kevésbbé hiszem, hogy azok valaha is rámjönnek még :cry: Megjegyzem rohadtul nem abba a kategóriába tratozom, aki marha boldog volt várandósan mert, megnövekedett a mellmérete.

Cool, én anno hálóingeket kértem karácsonyra. Mert láttam szépeket még igényes kismamáknak is! És képzeld, kaptam is összesen 4-et és mindegyik öregnénis volt! Ezért cseréltem inkább le őket Szonjaapa kinyúlt pólóira :oops: De a minap az egyik nagyon jól jött, mert hálóingben lehettem a műtőben és így nem kellett megtapasztalnom a "pucéran kisebbségben" érzését :) Aztán ott várják, hogy eljőjön a nap, amikor a retró ismét fénykorát éli és lehet majd az unokám pont ilyen hálóingekre vágyik :lol: Jajj, ha ezt az ajándékozó olvasná :oops:

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, Ilba,
tényleg nem panaszkodom az evőkéjére Marcinak. Én már akkor elkezdek aggódni, hogy biztos valami baja van, amikor nem eszik ennyit. Ezek a jobb napok mennyiségei, van amikor az uzsi meg a tízórai azért kevesebb egy kicsit 100-120 ml - de ez a ritkább.
(Szegény Tücsi, abba is hagyom, mert ha olvas, tuti rosszul lesz amiket írkálunk... :oops: )

Timi,
hát ez nem semmi....szegény Sziszkó...nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben. Olyan jó, hogy ott volt az a pasi....lehet tényleg jól meg kellett volna nézned, hátha tényleg anygal volt. :wink: :D

Cool,
ez tök jó ez a bölcsis oldal, és találtam egyet itt nálunk a Beller Imre u-ban is. Lehet hamarosan én is felhívom őket, mert jövőre Marcinak is már mennie kéne a bölcsibe. Lejár a GYEDem és akkor nagyon nagyon kevés pénzünk lesz. Muszáj lesz újra dolgoznom... :?
És ha nem ülhet Noki, akkor hogy eszik? visszatérsz a babakocsis fekve evéshez?


na most már vannak konkrét kedvezményes ajánlatok is, de még várok egy választ a sztgyörgy kúriától, és akkor választhatunk majd. Ha ma nem, akkor a hétvégéig sztem bizos jelentkezem az infókkal.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa, írtam vissza privit

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


NAtasa,
jaaa, látom már te is... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Timi, de jóóóó az új avatarod!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Hipp-hipp bölcsi, hipp-hipp!
Veresen nincs bolcsöde :shock: Álítólag az idén épül :) És épül itt a közelben egy mega-brutál játszóház is :lol: Bár, ha minden terv szerint megy és én sem gondolom meg magam,....akkor Szonja maradhat itthon. Ennek ellenére én lehet legalább napi 4 órát bölcsibe vinném. Feltéve ha annyira oda lesz a gyerekekért mint most Én nem tratom azt sem önzésnek, se rossz dolognak ha a gyerek bölcsibe jár. Persze, ha úgy utálja majd mint én az ovit akkor beszüntetjük!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek, az evés meg egyéb szent célok erejéig ülhetnek a még nem ülő gyerekek, meg kicsit döntött pózban is, bár abból meg felhúzzák magukat úgyis, csak a l'art port l'art ültetés ellen kampányolt ez a gyógytornászcsaj..

Kép Kép
coolasa
 
 


ezt a lárpúrlárt látom, mérsékelt sikerrel írtam le, de bízom a fantáziátokban.

Bubek, nagyon izgulok, mit hoztál össze nyaralástéren, és melyik szállás lesz a befutó. És bár feltátlenül megbízunk isteni képességeidben, azért ne keseredj el nagyon, ha 1-2 szálloda elutasítja azon ajánlatodat, miszerint még ők fizessenek nekünk, hogy odamegyünk... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool:

És ha azt is hozzáteszem,hogy a babakocsi alja meg is volt tömve a vásárolt dolgokkal,akkor mekkora szél lehetett....

A szemüvegmegtalálás se volt egyszerű,mert ha nem találom meg akkor egy dioptriás napszemüveggel tudtam volna helyettesiteni :wink:

Jó ez a családi bölcsi ötlet!Azon gondolkodom,hogy nekem kéne nyitni egyet.

Eszti:

Jó neked,hogy a régi melltartóidat tudod hordani!Én most nézegettem újakat,mert egy számmal nagyobb kellene,bár erre igazán nem volt szükségem. :D :wink:

Kép

Kép
novum
 
 


mai fotótermés:

zzzzzzzzzzz........azt álomdom, hogy egészségügyi dolgozó vagyok.... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kép

vajon a mami ezt is túlexponálja?
Kép

úúúúúristen de túlexponálta!
Kép

szimpatikusak egymásnak
Kép

ölbenalvós
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool nagyon jók a képek (nem a minőségre gondoltam, hanem a rajta levő kis hölgyre). :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, most majdnem kicsusszant a számon egy köszönöm... aztán szerencsére továbbolvastam :wink:

Timi, szerintem bölcsi, játszóház aranybánya. Főleg a játszóház, mert ott gondolom sokkal kevesebb jogszabálynak kell megfelelned, mint a többinél, mert nincs étkeztetés pl....

Kép Kép
coolasa
 
 


Na, ma szuper tevékeny napom van. Ki is takarítottam. Ujjé! És most ha felszárad vacsi és még lesz egy fél órám is, míg hazaérnek a fiúk. 8)

Persze apjuknak természetesen nem sikerült normálisan meguzsonnáztatni Benit, de állítólag evett kekszet virslivel. :shock:

Cool,
Azért Beni sem kapkodott el semmit mozgásfejlődés terén. A végére belejött, de ő is előbb állt, mint ült.
Túlexponáláson kacagó Nokedli haláli! :D

Melltartó: hát én nagyon szeretem a szopis melltartóimat, nekem nagyon kényelmes. Oké, nem a legszexibb, de végre van mit belepakolnom. :D Lehet, hogy ezért is szeretem.
Ha nem lesz már szopi, akkor úgyse nagyon lesz szükségem se szexisre, se nemszexisre. :evil:

Natasa,
Ezek szerint nálad is bármikor megjelenhet a második vonalzó?!
Izgi! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool, túlexponálás ide v oda, látványosan fejlődsz fényképezésben! Nokedli az utolsó, alvós képen annyira kicsi Cool, Coolocska :)

Ilba, azért azt a második vonalzót legkorábban tavasszal láthatod ha Szonjec már betöltötte az 1. És akkor marha nagy mák lesz! Addig sztem ne is keresd.
Én is szeretek pár szopis melltartót. Mondjuk olyan nagyon szexis fehérneműim nincsenek, mert ebben is inkább a kényelemre adok főleg, hogy meló alkalmával nem mutogattam a melltartóm annál többet futkostam. És,....ha a pamut mellett sok más is van a melltartó anyagában akkor csúnya elfajzások jelentkeznek a bőrömön,...és viszket :?

Ablakosok lassan végeznek,...mára. Jó nagy port meg kupit csináltak,...lehet takarítani főleg, hogy holnap vendégek jönnek két minivel. a szemeim kopognak már az éhségtől, de azért csak megvárom, hogy a melósok távozzanak. Főleg, mert nem a legszimpibbek vannak itt :?

:oops: Most Szonja is virslit eszik, de ő kenyérrel meg rizstejjel. Neki is bejön egyenlőre.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Még csak annyi, hogy Szonjec rákattant a szájtörlésre. Egyébként ki nem állja amikor megtöröljük a száját kaja után. Ma viszont egész nap, minden kaja után, falatonként törölgeti zsepivel a száját. Egyébként egy virsli meg fél kenyér bele beficcent a tejből viszont az elején meglevő nagy lelkesedés alábbhagyott és inkább a vizet itta :?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?