Hahó,
Áááááááááááá, Edina, én azt hiszem tudtam....feltűnt, hogy nem emelgeted nagyon Csákit, és az is, hogy az arcod kissé kikerekedett.....épp rá akartam szerdán kérdezni, de nem mertem...
Nagyon nagyon gratula!!!! Tök jó neked! Irígy vagyok kicsit...
Eszti!
Hurrrá nuku fülgyuszi! Deeeeeeeeeeeejóóóóóóóóóóóónekedeeeeed!!!! (írígy a melltartók miatt...)
Vuka, hogy vagy?
Ilba, irígy az állatkert miatt. Lehet jövő héten mi is elmegyünk. Elkérjük apától az autót egy napra.
Az mit jelent hogy András Bp-i ingatlanokkal foglalkozik? HA lenne egy eladó lakásunk, akkor esetleg tudna segíteni, hogy minél jobban adjuk el?
Nálunk kaja:
reggel 7h szopi (nem túl sok)
fél 9h reggeli (egy fél abonett vagy kenyér, vagy kiflibél, kis sonka, joghurt vagy főtt vagy tükörtojás vagy ilyesmik- nem sok inkább csak falatozik)
10h gyümi gabonával, vagy anélkül 200 ml körül most még időnként utána szopi és alvás - vagy ha nem szopizunk, akkor megyünk sétálni
12.30-13.00 ebéd főzi 300-400 mili között
15.00 szopi -alvás vagy ha nem szopizunk akkor sétálunk
16.30 uzsi gyümi, vagy gabonásgyümi vagy túrós gyümi vagy tejfölös túró. 150-200 ml.
19.00 vacsi- 300-400 ml főzi
20.30-21.00 szopi két ciciből.
ezek után kb. 22.20-22.30 ébredés és szopi 1 ciciből
kb. 23.30 ébredés és szopi egy ciciből
kb. 0.30 ébredés és szopi egy ciciből
aztán vagy alszunk reggelig, vagy nem. de ezután már nem nagyon szopizik éjjel. max csak bekapja, hogy elaludjon.
Hírek a szállásokról:
Jött 3 válasz eddig az ötből...egyenlőre nem vagyok elégedett. Van, ami egész jól alakul, csak még alkuszom
, ez a fenyőharaszt meg a szentgyörgy. A szentorbán meg a feketevölgy még nem válaszolt, pedig olvasták a mailemet. Na majd, ha megvannak a válaszok mindenre, meg a végleges díjak, akkor közzéteszem nektek.
Amúgy ma éjjel nem randalírozott egyszem kisfiam, így aludtunk rendesen éjféltől. de én akkor is szeretném áthozni, mert a 9h-től 12h-ig terjedő időben 3x kel fel szopizni, és le kellene erről mindenképp szoktatni valahogy. Azt meg nem tudom úgy hogy totál csendben csináljuk, hog Apa ne ébredjen rá fel. Na mindegy, majd kitaláljuk Apával hogy legyen.
Tegnap vgay mikor volt a gyilkos elmék, és volt benne egy mexikói közmondás ami nagyon megragadta a fantáziámat:
"Egy ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban..."
Tök jó, nem?
na megyek, mert Marcusom nyekereg már ébredezik. Ha este tudok, akkor jövök újabb hírekkel, hátha ma is kapok még választ.