Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok!
Olvasni olvastam, de írni nem volt kedvem!
"nyalogatom, sebeim, és nyüszítek mint egy kivert kutya"
Az osztályommal együtt a szemészet, és az idegosztály is teljesen megszűnik, és RAKTÁR lesz belőle.
Hogy velem mi lesz-az a jövő zenéje.
De egyeltalán nincs kedvem három műszakba visszamenni( ha a Panni nem lenne, akkor se volna)-de így meg pláne.
Rohadjon meg az egész rendszer, hiába tanultam, hiába szerettek a betegek, kollégák, hiába imádom a szakmám, leszarják a dolgozót(kb.60ember fog végkielégítést kapni-és agyő)
És ami még dühít(And, és Nyúlné mondta nekem egyszer,h a valami bánt leírhatom nyugodtan):a családom ki van akadva tőlem, hogy mit siránkodok itt, még majd egy év, meg különben is, azt kell elfogadni, amit ajánlanak.
Szerintetek is önzö dög vagyok azért, mert nem akarom a három műszakot?(félre ne értsetek, nem a "vezető" állásom sajnálom.
Ne haragudjatok a csúnya szavakért, tudom nem ezt szoktátok meg tőlem, de most annyira-de annyira el vagyok keseredve, és tudjátok, a pénzre is szükség van(jó tudom, kinek nincs)
Majola
Jaj Istenem, nem semmi min mentél keresztül rájuk kell borítani az asztalt, és cirkuszolni kell, ha ilyen szemetek az emberrel!
Ayse,
hát Téged sem kell írígyelni, szegény Ti!Andrisnak, és göndi-böndi hajú Lilidnek milló gyógypuszi, jobbulást Nekik!(én még nem is hallottam ilyen piciknél varicellát)
Rokicanak írtam tegnap este egy smst(kiakadtam, hogy szegény Zsuzsababa ilyen rosszul lett, és jól érezte Róki, hogy kórház lesz a vége)
Megann
ha nem írnák addig, akkor:
jó pihenést, sok-sok havat, szánkózást, bolondozást Nektek, érezzétek jó Magatokat, és vigyázzatok egymásra!Pusz.
Jucc
jaj, ne haragudj, jól emlékeztem én a szülinapodra, csak elfelejtettelek megköszönteni!Így utólag is, sok boldog szülinapot Neked, és mégegyszer:hajrá Bakok!