Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rokica!

Jaj ne kórház :( De sajnálom, de gyógyuljon meg Zsuzsa baba mielőbb!!!!

Majola!

:( De a lényeg, hogy már otthon vagy megint!!!

Kuha!

De jó, hogy evett Gergő végre jobban!
És remélem hamarosan teljesne jól lesz végre és akkor mehetünk majd, ugye? :)

Megann!

Szerintem ha nincs nagy sírás cumi miatt, akkor most már végképp hagyjátok el szerintem, és igazad van, most könnyebb mint később.
Nekem szerencsém volt ebben is, mert Lívi be sem veszi már egyáltalán.
Nagyon örültem, hogy ilyen simán hagyta el!
Nagy szerencse!

Benianyu! :)

Nem értem..... :? pedig jönnek mailek folyamatosan, csak Tőled nem.....bbb@vipmail.hu, erre küldted ugye?
Meg próbálod még 1x?
És mit írt ki, hogy mi a gond???

Fotók édesek mind!!!

Mea
mea

Juci!
Természetesen kellenenk szabályok! Mindenki által elfogadhatóak és betartandóak. Később pedig (már ha nagyobbak lesznek), akkor közösen kialakítottak (is).

ayse

Megann! :)

Hát mi tényleg közel állunk egymáshoz még nevelésben is.....
Én is szigorúbb mami vagyok és sokszor van bűntudatom emiatt.
De amúgy is egy dirigálósabb fajta vagyok.
De igyekszem nem túl szigorú lenni.
De pl. engem is idegesít ha dobálja Lívi pl. ma a körtét szanaszét.
Ilyenkor elveszem tőle ha nem hagyja abba és nem is adom oda.
Meg mostanában van, hogy direkt csinál valamit, amiről igenis tudja már hogy nem szabad és csak azért is!!
(Húúú na ilynekor nekem nincs sajnos nagy türelmem.....és van, hogy erélyesen rászólok.
De bevallom nem sokat használ egyébként, inkább az elterelési hadművelettel....)

Szóval nyugi, látod én is főnök vagyok(még).

Csak tudom, hogy lazábban kellene vennem a dolgokat néha.

Pusza

Mea
mea

Juci!
A főzelék szót helyettesítsd be a normális ebéd kifejezéssel! :wink:

ayse

Majola
küldtem Pü-t! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha,
Örülök, hogy Gergőnek kezd visszatérni a jó étvágya! Látod, nem veszik az el! :)
Drukk, hogy a szemben lakó dokival fel tudjátok venni a kapcsolatot és elvállaljon titeket! :)
Jobbulást Robinak! :)

Mea,
Megint megpróbáltam, de egyszerűen rögtön visszajön. Ezt írja: This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
bbb@vipmail.hu
Nincs másik mélcímed?

Jucc,
Nagyon helyesek a kis babakocsitologatók! :) És tényleg nagyon hasonlítanak egymásra! :) Gergőnek nem is viszel nagy babakocsit már?
Én próbáltam már Danival babakocsi nélkül elmenni a boltig, de esze ágában nem volt arra menni, amerre mi mentünk volna Benivel. És az sem izgatta, ha kikerültünk a látóteréből. Bár azt nem próbáltam ki, hogy mikor ijedt volna meg, ha nem lát minket. :?

Ayse,
Nekem tetszik, ahogy leírtad ezeket a határokat. Nálunk is hasonló mértékű a szigor. :wink: Ezen kívül kb. fát vágnak a hátamon a fiúk. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

sziasztok!

Rokica mindenkinek köszöni, hogy gondolunk rájuk és a jókívánságokat és sms-eket! sajnos Zsuzsa tegnap este is lázas volt és ma is felszúrták a fülét :( kapja az infúziót is. szerencsére legalább egyedül vannak a szobában. Zsuzsa rácsos ágyban alszik.
nem könnyű egyikőjüknek sem, amiken kersztülmentek :(

Zsuzsa!!
erre nincsenek szavak :( teljesen igazad volt, gondoljanak, amit akarnak, nagyon rossz tudom, hogy kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és gyakorlatilag hülyének néznek. emlékeim szerint ilyen nem igazán fordulhat elő, hogy bennt marad egy placenta darab. a nőgyógyászati dokumentációról meg ne is beszéljünk, agyrém. (nekem sehol nem szerepel, hogy miért lett császár, hogy korábban kellett befeküdnöm, komlikált császár volt, egy dupla vágás van a méhemen és, hogy miért lett 7-es az Eszti apgarja) egyszerűen nonszensz, gyakorlatilag annyi papírt adnak, hogy mettől meddig fekjüdtél bennt, nehogy számonkérjél valamit. utálom a hazug buta orvosokat :(
na ebből se derülne ki, hogy ki írta, pedig szívből jött :wink:

az Eszti viszont egy hang nélkül aludt ma el :)
mondjuk kifárasztottam, mert mindkétszer felkeltettem, amikor aludt, és olyan rendes volt, mert nem vette zokon.

Barbi!!
köszönjük a vendéglátást, szokás szerint nagyon jól éreztük magunkat! :D kár, hogy későn értünk oda, de azért így is jó volt :) a milánói tésztádat az Eszti habzsolta :D baromira ízlett neki. suttyomban adtak egymásnak a Nolcsival puszit, amikor te nem láttad :wink: de a Rékának nem mondjuk el :wink: :wink:
sztem az oviban nem is a fiúktól kell majd félteni a Nolcsit, hanem a lányoktól, olyan kedves, hogy szét fogják szedni! :lol:
gondolom Leon aludt vagy 5-ig :)

voltunk ortopédnál, aki nagyon megmondta a tutit. nesze semmi fogd meg jól. ami a lényeg, hogy itthon is legyen szandiban, hogy tartsa valami a bokáját, a gyógycipőről meg lebeszéltem :roll: szóval nem volt azért annyira szimpi.
szerintetek lehet valahogy egy ilyen kis gyereket tornáztatni valahogy? mármint a lábát? mondjuk nagyon szeretne valamit elérni, és akkor lábujjhegyre áll, vagy ilyesmikre gondolok.

ja, a talira nem vittem gépet :( viszont:

jövő csütörtökön mit szólna a nép egy össznépi partihoz nálunk? jan 18.
mindenkit várunk, kicsiket és nagyokat és a legpöttömebbeket is :wink: őket méginkább :D

KépKép
KépKép
and

hol vagytok? mi van ma a tv-ben? :)

KépKép
KépKép
and

Hajni, hova tűntél? megy az aláírásgyűjtés?

KépKép
KépKép
and

Talis képek még mindig sehol :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jó fáradt vagyok ma is....

Elmentem kozmetikushoz, Lénát lepasszoltam férj titkárnőjének(meg férjnek is csak ő közben tárgyalt meg stb.)
Mire mentem érte, már jónéhány diszt lemart az irodai karácsonyfáról, szaloncukorral egyetemben.. :? :?
És a szemem láttára is megcsinálta. :? :?
Kérdeztem is a titkárcsajt, hogy TI EZT HAGYJÁTOK NEKI???
Erre jelnetőségteljesen azt mondta hogy Ő NEM!
Akkor még nem értettem de mostmár sejtem hogy férjnek tetszett marhára Léna mutatványa...mert hazajöttünk és mint akinek kimosták az agyát..a lépcső melletti cserepes virágot jól megtépte.. :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azt hittem menten elájulok.. :shock: :shock: :shock:
Nagyon rárivalltam szegényre...de tök olyan volt...mint akinek tényleg agymosása volt.....
Nem hiszem el..hogy 1 óra hossza alatt elfelejti azt, amit én 9 hós kora óta sulykolok neki :( :( :( :( :shock: :shock: :shock:

Na most megyek vasalni aztán majd még jövök ám...

Ja valami jó is:

Léna megint szépen elaludt kb 1 percet küzdött..de csak nyöszörgött, nem kiabált nem sirt :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

And,
Én itt vagyok, csak mást olvastam, mert eddig senki sem volt. :oops: :?
Sajnos mi nem tudunk menni a talitokra, mert 17-én műtik Benit a mandulájával, de majd bepótoljuk később! Remélem, nálatok készülnek majd fényképek, hazai pályán ott lesz nálad a fényképezőgép! :)

benianyu

And!

Látom ez a mi napunk(mármint alvás terén) :wink:

Na megyek vasalni és mire jövök követelem hogy árasszátok el az őszi topicot talis képekkel..

Nolcsi kedvességére máris féltékeny vagyok :twisted: :twisted: ...mert velem is olyan kedves volt mikor találkoztunk...

M.

Kép

Kép
megann

Itt vagyok én is, csak kamrát pakolok...

Két ember békésen tévézik, "hozzámá! még egy sört anyukám!" felkiáltással fordul hitestársa felé, és még nem sejti....hogy holnap egy 595 mm szélességű hűtőt kell betuszakolnia a mi 60 cm széles kamraajtónkon. :twisted: :twisted: (férjem zseniális hűtővásárlásának folyományaként.

Pálcával lemodelleztük...nem lehetetlen!

ayse

Megann,
Nem legyél már annyira szigorú Lénával. :oops: :oops: Ő még csak egy 16 hónapos kislány. Igaz, hogy okosodik és azt is kezdi már sejteni, hogy mi az amit nem szabad.
Bizonyára rá fog jönni hamar, hogy mi az amit Apa irodájában lehet csinálni és mi az amit otthon meg nem, hol a határ.
Attól én is mérges lettem volna a helyedben, ha megtépi a virágot, de azért ez mégsem "agymosás kategória"! :oops: :oops:
A másik, hogy én mindig azt mondom, hogy ha el kell mennem valahova, akár ügyet intézni vagy épp szépítkezni, szórakozni és ez idő alatt más vigyáz Danira, akkor kompromisszumot kell kötnöm, főleg magammal, hogy ha nem velem van, akkor nem pontosan úgy történnek a dolgok, ahogyan általában velem.
Az Anyuék igen lazák alvás és evésidő tekintetében. Ez régebben nagyon zavart, de most már csak kicsit kapom fel a vizet és nem is igazán szólok, mert Danit nem kavarja meg. Kompromisszum és kész! :)
Remélem, nem bántottalak meg, csak ezt szerettem volna leírni. :)

Királyság, hogy ilyen jól ment ma az alvás! :)

And,
Nektek is! :)

benianyu

Ayse,
Éljen az új hűtő! :) A két rakodóember meg ma még sörözzön nyugiban! :) :)
Nem lehet leakasztani a kamraajtót? :wink: Egyébént a hűtő szabvány méret, nem?

benianyu

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam az írásokat.

Ayse, :( Remélem hamar túl lesztek a bárányhímlőn. Hogyhogy csak Lili kapta meg a bárányhímlő elleni oltást?

Majola, hát ez is szörnyűűűű! És Harinak is abban a korházban volt, nem? Nem is tudok mit mondani erre. Jobban is figyelhetnének és akkor még utána is... :(

Képek nagyon jók!!! :)
Léna csúcs aranyos a kis popjával. :)

Mea, Liviről mikor látunk már képet???

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Itt vagyok én is, Gabi elment sörözni a haverjával, úgy kell elrudgosni itthonról, hogy néha menjen már el :wink:

Zsuzsa!
Jaj Te szegény, nem semmi, hogy mik történnek :(
Komolyan tiszta röhej, hogy bent hagynak egy placenta darabot és erre még a "kedves" nővérkének van kedve pofázni :shock: :shock: :shock:
A lényeg, hogy már jobban vagy és Anna is jól viselte!
Julcsi hogy van?

Juci!
De rendi vagy, hogy befogadtad a kutyit, csak szegénynek valóban nem való az a kis előszoba :(
Jól bírja, hogy nem mehet be a lakásba?

Ayse!
Hú, ez a pechsorozat elég szörnyű, remélem ez volt az utolsó nálatok!
Hűtő, mosógép :evil: :evil:

Jucc!
Nagyon arik a babakocsis srácok, Gergőnek nem is viszel már nagy babakocsit? :D
Hát, Érdet én sem ajánlom, márha van lehetőség máshova költözni....
Egy időben mi is gondolkoztunk a kertes házon és Érden nagyon sok házat megnéztünk, hááááát a legtöbb eladó roma származású volt. Sajna ezen a településen nagyon-nagyon sok roma van.
Remélem most nem bántottam meg senkit, nekem alapból nincs velük bajom, de szó szerint hemzsegnek. Voltunk ott bankban, közértben, stb. és mindenhól a fehér frottír zoknis körömcipős roma nők vannak, meg makkos cipős susogós tréninges pasik :(

Évi!
Robinak jobbulást kívánok, remélem Gergő már is sokkal jobban van! :wink:

Benianyu!
Nekem se jött még mindig mél :(

And!
Én is nagyon örülök, hogy itt voltatok, Eszti egy cukorfalat és irtó csini volt, anyukájával egyetemben :wink:
Puszi :lol:
Hát nem kimondottan megnyugtató az ortopédus válasza :?
Alvás viszont nagyon jó!!!!!
Mi tuti ott leszünk jövő héten :wink:

Megann!
Léna elalvásához is gratulálok, fog ez menni! :D

Buli szerintem is nagyon jó volt, Leont 1/4 6-kor felkeltettem :P
A csajok tüneményesek voltak, Tüncsi eszméletlen, hogy milyen sok mindent mond, Kincsi óriási nagy kislány és irtó huncut, Eszti tündéri volt, Maja meg úgy feleselt a papagájjal, hogy majd betojtam :D
Képet én se csináltam, nem szeretek a nappaliban fotózni, mert nincs elég fény :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csikken!

Köszi az együttérzést.
Úgy, hogy a kötelezők után akartam beadatni neki. Az ajánlás különben az, hogy közösségbe kerülés előtt.

Benianyu!
Köszi!
Háát én is azt hittem, de nem.

ayse

Ayse!
A régi lakásunkban mi is így vettünk mélyhűtőt és befért :wink:
Mondjuk kicsit sakkoztak vele a rakodós pasik, de berakták.....én már 3x leizzadtam és sápítoztam, hogy ez tuti nem fog beférni :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok!
Olvasni olvastam, de írni nem volt kedvem! :cry:
"nyalogatom, sebeim, és nyüszítek mint egy kivert kutya" :cry: :cry:
Az osztályommal együtt a szemészet, és az idegosztály is teljesen megszűnik, és RAKTÁR lesz belőle.
Hogy velem mi lesz-az a jövő zenéje.
De egyeltalán nincs kedvem három műszakba visszamenni( ha a Panni nem lenne, akkor se volna)-de így meg pláne.
Rohadjon meg az egész rendszer, hiába tanultam, hiába szerettek a betegek, kollégák, hiába imádom a szakmám, leszarják a dolgozót(kb.60ember fog végkielégítést kapni-és agyő)
És ami még dühít(And, és Nyúlné mondta nekem egyszer,h a valami bánt leírhatom nyugodtan):a családom ki van akadva tőlem, hogy mit siránkodok itt, még majd egy év, meg különben is, azt kell elfogadni, amit ajánlanak.
Szerintetek is önzö dög vagyok azért, mert nem akarom a három műszakot?(félre ne értsetek, nem a "vezető" állásom sajnálom.

Ne haragudjatok a csúnya szavakért, tudom nem ezt szoktátok meg tőlem, de most annyira-de annyira el vagyok keseredve, és tudjátok, a pénzre is szükség van(jó tudom, kinek nincs)

Majola
Jaj Istenem, nem semmi min mentél keresztül rájuk kell borítani az asztalt, és cirkuszolni kell, ha ilyen szemetek az emberrel!
Ayse,
hát Téged sem kell írígyelni, szegény Ti!Andrisnak, és göndi-böndi hajú Lilidnek milló gyógypuszi, jobbulást Nekik!(én még nem is hallottam ilyen piciknél varicellát)
Rokicanak írtam tegnap este egy smst(kiakadtam, hogy szegény Zsuzsababa ilyen rosszul lett, és jól érezte Róki, hogy kórház lesz a vége)
Megann
ha nem írnák addig, akkor:
jó pihenést, sok-sok havat, szánkózást, bolondozást Nektek, érezzétek jó Magatokat, és vigyázzatok egymásra!Pusz.
Jucc
jaj, ne haragudj, jól emlékeztem én a szülinapodra, csak elfelejtettelek megköszönteni!Így utólag is, sok boldog szülinapot Neked, és mégegyszer:hajrá Bakok!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
Ez borzasztó, hogy megszűnik ennyi osztály a kórházban :( :( :(
Teljes mértékban megértem, hogy el vagy keseredve és nem akarsz visszamenni 3 műszakban dolgozni. Az nem egy kisgyeremekes anyukának való.
Mit tudsz csinálni, ha nem fogadod el a 3 műszakos beosztást? Van a közelben valami lehetőség még, hogy a szakmádban dolgozhass? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Totka!

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de elkeseritő...
:cry: :cry: :cry: :cry: Pedig én úgy szurkoltam Neked, Nektek
És szerintem itt mindnyájan...
Hát ez rettenetes.....
Dehogy vagy önző dög.....én maximálisan megértem hogy el vagy keseredve...sajnos minden alapod megvan rá..és igenis nem mindegy hogy az embernek van- e állása vagy nincsen hova visszamennie..és hogy mennyit és hogyan dolgozott ezelőtt és mennyit és mit kell dolgoznia ezután...
Rémes, szörnyű, és nem is találok szavakat...
Ezek szerint közel és távol semmi kilátás "normális" állásra??????
A 3 műszak szerintem nem normális egy kisgyerekes anyukának..(tudom, régen a gyári dolgozóknak ez volt a normális menetrend...de én kipurcannék az biztos)
Ja és ezt szerintem csak az érzi aki benne van..aki meg legyintget ,hogy ne legyél oda, meg el kell fogadni azt amit adnak..nos az még lehet hogy nem vesztette el az állását..vagy soha nem is vágyott semmire, csak a napi 2 üveg sörre a tvhiradó közben..(bocsi..ezzel nem bántani akarom a ismerőseidet...de útálom ha valakinek ennyire le akarják törni az elhivatottságát, a lelkesedését..)

Köszönjük a jókivánságokat...

Barbi!
Ugye ezzel nem azt akarod mondani hogy egy kép sem készült a taliról??? :evil: :evil: :evil: :evil: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Ne haragudj, de most lelki szemeim előtt megjelent ahogy Te tuszkolod be cipőkanállal a hűtőszekrényt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

Örülök hogy férjnek nincs nagyobb baja és hogy Gergő kezd eszegetni :) :)

M.

Kép

Kép
megann

Totka, ez tényleg szörnyű, én nagyon ki lennék akadva. Meg a betegek helyében is, akiknek ezentúl nem lesz hova menni a közelben, és bizony ilyen emberekről kell lemondaniuk, mint amilyen te is vagy, aki tényleg komolyan veszi a hivatását.
(Az ügyetlen nővérkét az Istvánból biztos nem küldik majd el :evil: )
A többi osztályon nem kerülhet hely a számodra? Tényleg annyira kevés a feladatát komolyan vevő nővér, őket kellene megtartani.

Jucc, Isten éltessen!
Közben én is öregedtem egy évet, de épp szültem és nem tűnt fel, a szilveszterrel együtt a szülinapomat is a szülőszobán töltöttem :D

And, nagyon ügyes vagy ebben az alvás-dologban. Amikor Julcsi 7 hónapos volt, én akkor csináltam, és sokkal könnyebb volt, mint gondoltam. Minden gyerek számára máskor jön el ehhez az idő.
Ja, és örülök, hogy te mint orvos is felháborodtál azon, ami történt. Tényleg felháboritó. Igaz, utólag visszagondolva nem volt egy nagy dolog, de lehetett volna.

Ha valaki szülni akar, és nincs orvosa, akkor viszont azt az istvános doktornőt ajánlom: én még ilyet tényleg nem láttam, hihetetlenül, önzetlenül, természetesen kedves.

Sajnos talira még nem nevezünk be, amig Anna ennyire pici, majd 1-2 hónap múlva szivesen :)

KépKép

KépKép
majola

Megann!

Hát azt hiszem BKriszta csinált képeket........de nem tuti :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc, Zsuzsa!
Mind a kettőtöknek nagyon boldog szülinapot így utólag is! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok!

Barbi!

Nagyon köszönjük, hogy ott lehettünk, igazán jól éreztük magunkat! Isteni volt a kaja.

Maja édes volt ahogy pörölt a madárral.
Tüncsike nagyon okos kiscsajszi.
Leonka nagyon aranyos volt Kincsivel mikor megérkeztünk,igazi kis házigazda.
Noel meg nagy csábító lesz.
Esztike elragadó volt a szerelésében, aranyos, mosolygós kislány.

Kincsi 3 perc alatt bealudt, a babakocsiból az autóba is úgy tudtuk átrakni, hogy fel se ébredt, majd csak itt Hartyánban.
Ivike kajával várt minket.

Majola!
Nagyon sajnálom a történteket, szerintem én ráborítottam volna az asztalt. Mocskok és még finom voltam.
Kívánom, hogy már csak jó következzen ezután.

Totka, nem irigyellek.

Lehet, hogy nem itt kéne írni, de utálom ezt az egész szemét rendszert ami itt van ezzel a sok pöffeszkedő marhával az ország élén. Tegnao láttam néhány képet amit a tház patsoraiban lévő szemét halomról készítettek. No comment, ezek akarnak mindent nekünk megmondani, előbb körülöttük kellene rendnek lenni. No nem folytatom, mert felrobbanok. Néha legszívesebben elmennék innen.

Megann,

meg fogod találni biztosan az arany középútat
Sok hibába beleestem én is Ivivel, amit később bántam.Kincsinél máskép próbálom.

Most nem tudok már másra reagáni, majd holnap.
Akkor már 1 évvel öregebb és tapasztaltabb leszek.

Jóccakát

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Majola!

Melyik doktornőt ajánlod????
Azt amelyiknél szültél????? :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Na azt inkább nem...bár akkor meg voltam elégedve vele, de ezek után :(
Aki most vizsgált, és a szüléskor is vizitelt.

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Neve?

M.

Kép

Kép
megann

Képek nagyon cukik!

Prüntyi!

Le van vágva Tüncsi haja??? :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Kriszta!
Isten éltessen!!! :):):)

Megann!
Hát igen, én fogom tuszakolni, de legalább is irányítani, merthogy délelőtt hozzák. Még egy probléma: egyedül leszek a gyerekekkel, de hova dugjam ANdrist??? :roll: :roll: :roll: A férjem szerint, ha meglátják, hanyatthomlok fognak elrohanni. Arra gondoltam, hogy azt mondom, tojásallergia. :oops:
És jó telelést!
Én még sose síeltem, biztos jó lehet. Állítólag pihentetőbb, mint egy nyaralás. (?)

Hajni!
Ez borzasztó és rettenetes!!! Pedig annyira bíztam benne, hogy mégis maradtok! Más osztályok maradnak? Átképzés nem jön szóba?

And!
Tali??? Mi is mis mis!!!!
Nna jó, ez rossz vicc volt.
Majd ha elvonultak a bárányfelhők...

ayse

Barbi!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, igazán jó hangulatú kis minitali volt. :D Törpék nagyon elfoglaltak voltak a nagy jövés-menésben és pakolásban. :lol: Maja olyan jól érezte magát, hogy aludni sem volt hajlandó egész nap, csak fél hatkor hazafelé a buszon, de utána olyan menthetelenül nyűgösen ébredt, hogy ment is egyből aludni. :lol: Gépet nem vittem a lüke fejemmel. :oops:

And!
Juhéjj! Akkor jövő héten tali! :lol:
Ortopéd doki. :evil:

Zsuzsa!
Szegénykém, de legalább jól megmondtad neki. :roll: :lol: Minden jó, ha a vége jó, otthon vagy egészségesen a két szuszogó csomagoddal. :D

Totka!
Sajnálom, hogy igy el lehet bánni veled a munkatársaiddal a betegekkel és egy egész községgel. :evil: Ez mélységesen elszomorit! :(

Ayse!
Nagyon csipem a humorodat, meg a képzelőerődet. (Hűtős és hűtősné párbeszéde :lol: :lol: :lol: ) Valahogy tuti bekinlódják holnap, remélem. :roll: :lol:
L.F. :lol: Teljesen hibátlanul irtad. :D (Most vizsgáztam metodikából :twisted: :lol: ).
Gyerekek meg gyógyulgassanak, lázak lemenjenek és pöttyök eltűnjenek. Ez parancs! :lol:

Boldog szülinapot utólag Juccnak és Zsuzsának! :lol:

Boldog Szülinapot holnapra Bkrisztának! :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!

Köszi!

Na elteszem magam, mert holnap hűtős, meg mosógépes, meg bárányok, meg hurutok...

ayse

Barbi, köszönjük a vendéglátást! :lol:

Megann, igen :cry: mert megint csúnya volt a bőre...de már szép

Majola, megkérdezhetem, most hol szültél, és hogy hogy hívják az a kedves doktornőt?

Kép

Kép
prüntyi

Nem nála szültem, csak most ő vizsgált meg, és a szülés után is ő vizitelt. Petik Dórának hivják, az interneten is nagyon jókat olvastam róla.

Davallia, te egy hős vagy és nagyon türelmes: 7szeri sikertelen kisérlet után én kiszaladtam volna a kórházból.
Na meg kiváncsi vagyok, hogy pl. a Telki magánkórházban hányból hányat találnak el. Vagy más európai országokban. Apa pl. ki van akadva, hogy itt természetes, hogy a gyomortükrüzést ébren végzik, ez Franciaországban szóba sem jöhetne, rémülten hallgatják az ismerősei a történeteit.
Sajnos én kényes vagyok és nem vagyok hozzászokva a vizsgálatokhoz, a családomban sem nagyon volt példa kórházi kezelésre. Pl. nem is tudtam, mi az, hogy eldurran egy véna, kikerekedett szemekkel néztem, ahogy dagad.

Cleo, elképzeltem, ahogy Maja felesel a madárral...hihi, nagyon aranyos lehetett.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Csak beugrottam, ebédelni kell, túl vagyunk Gergő oltásán, meg egy nagy sétán, most gyorsan átolvastam a termést :)

Totka :) Nagyon sajnálom. Hogy lennél önző??? Remélem, sokat alakul még a dolog, mira visszamész dolgozni, és lesz valami jó megoldás!

Zsuzsa :) Nem mondod, egy napon van Annával a szülinapotok? Ez aztán szép szülinapi ajándék! Isten éltessen Téged is utólag :D

BKriszta :) Boldog szülinapot!

Még bizos jövök :wink:
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hú, figyelmetlenül olvastam... :oops:

Majola!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!Nálatok igazi nagy szilveszteri mulatozások lesznek! :D

Megérkezett a hűtő...és kiderült, hogy 60 cm széles, pont, mint az ajtó :shock: . Mondták a szállítók, hogy vagy megcsiszoltatjuk az ajtót, vagy mi leszereljük a hűtőajtót :roll: :roll: :roll: Vagy a saját felelősségemre megpróbálják betenni. Kérdezték, mi legyen :roll: :roll: . Nos, én szeretem a hazárdjátékot...mondtam, hogy nosza...szerencsére föntebb egy kicsit szélesebb volt az ajtónyílás, megemelték a hűtőt úgy, hogy azon a részen átevickélt, és már bennt is volt!!!! Hurrá!!!! :D:D:D
Most négy órát kell várni, gondolom, hogy akklimatizálódjon. Addig felsöpörtem és mostam a régi helyét, meg kimosom ezt is. A régi alatt számos üvegcserepet találtam, áldásos kamrai működésem következményeként :oops: :oops:

ayse

Sziasztok!

Továbbra is minden beteg babának és mamának jobbulást kívánok!

Hajni!

Sajnálom, ami a melóhelyed körül zajlik, de remélem megoldódik és lesz hova visszamenned majd, és nem 3 műszakba! :?

Rólunk: Peti 2.-án kapta a 15 hós oltást, eddig semmi tünet, kivéve, hogy este betaknyosodott, de nem olyan vészes. Aludni, szopizni tud, nappal jó a kedve, de éjjel piszok sz@rul aludtunk. Szerencsére eddig sem láz, sem kiütés semmi más, csak a taknyolás. Remélem meg is ússzuk ennyivel :roll: :)

Majola!

Nam semmi, amin keresztülmentél, de lényeg, hogy már túl vagytok rajta, és minden rendben a babával és Veled is! :)

[b]Minden mostanában szülinapot vagy névnapot ünneplőnek Sok boldogságot kívánok
! Nem igazán tudtam mostanában az ünnepekt végigkövetni, bocsi :oops: :D

Ja és még valami: a képek: nagyon tündériek a babák, meg a Panda ágy is Pandástól, meg Léna a macival, szóval mindenki :):):)

Viki&Peti[/b]

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na ezt nem egészen így akartam, mármint a sötét betűt, de ez lett belőle :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dobok pár képet, olyan rég tettem már fel :)

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

BooooooooLDoG SZüLiNaPoT SZüLiNaPoSooooooooK :!: :!: :!: :!: :!:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

mi ma súlyos vereséget szenvedtünk a Normafán a szél ellen! :? úgy fújt,hogy Kisnyuszit is felkapta,aki nagyon megijedt és le is jöttünk a hegyről,meg sem álltunk a Camponáig,gyorsan beszaladtunk a HundMbe ,vettünk ezt-azt,majd ettünk egy jót,néztük hosszú-hosszú ideig a szökőkutat! :P :P :P ja,és mindezt Fanniékkal! :P
most meg alvás van,már nagyon fáradt voltT
mégis átállunk az egy alvásra(kivéve ,amikor nem :wink: ),mert Kisnyuszi úgy néz ki mégis így akarja!persze a főnök én vagyok,csak hagyom érvényesülni az akaratát,nehogy aztán nekem valami fúria jóképű,menő csávó korára elkapja a kukijánál fogva és rátelepedjen! :wink:
jesszus,mindjárt felkapja a házat a szél!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

becsuktam a kisablakot! :evil:
szóóóóóval,tegnap tökre folyt a nózija,bár lehet azért mert egész nap ment a párásító tele Salvus vízzel! :roll: ,aztán olyan éjfélig sírdogálva ébredt többször is és olyan volt,mint akinek kezd dugulni az orra,de aztán bedobtam a szobájába a párásítót és vittem egy lavor sós gőzölőt és reggel f8ig aludtunk és cseppmentesen!illetve ez nem igaz,mert szanaszét pisilte megát! :oops: :lol: ,ennyi alváshoz nincs szokva a pelusa! :lol: :lol: :lol:
na olvasgatok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Zsuzsa, Kriszta!
Isten éltessen benneteket!! :D

Ayse!
Huhh, akkor ez a hűtő dolog jól alakult! :D
Gratulálok hozzá, remélem hosszú életű lesz! :)

Totka!
Nagyon sajnálom! :( Biztos nagyon vacak érzés lehet! :(
Én is azt kérdezném, amit már páran! Van valami más lehetőséged, átképzés, vagy más intézmény? :roll:

And!
Hmmm, tali! :lol: Hogy lehet eljutni hozzátok? :D

Ma mi is elrepültünk a boltig! :shock: :shock: Aztán haza! :evil: :evil:
Iszonyú szél volt, szegény csimotám úgy fintorgott és próbált elfordulni a széltől! De hát az ugye meg kavargott! :evil: :shock:
De legalább a bacikat kifújja kicsit. Vagy ahhoz hideg is kellene? :roll:

A hétvégén Nati a nagyszülőknél lesz! :lol:
Mindkét napon odavisszük, de éjszakára haza hozzuk még.
Ez lesz a főpróba, mert a jövő héten Apa kivisz Bécsbe és akkor szeretnénk, ha ott is aludna a Nagyinál egy éccakát.
Izgulok, mi lesz! :)
(már csak hajnalban szopizik, bízom benne, hogy ettől 1x el tud tekinteni :roll: )

Andi&Nati

KépKép
duda

egyszer:
Viki
Peti " a kis hajszobrász " nagyon huncut!
:lol:
Ayse és a hűtő történet nagyon izgi,tulajdonképpen nagyon izgi dolgok örténnek vele mindig,legalábbis nagyon izgin írja le őket!tényleg az ember neki áll drukkolni,hogy beférjen az ajtón! :lol: :lol: :lol:
jobbulást a családnak!

talis képek,bár bagyon kevéske,de annál édesebbek!
Kincső tényleg huncut lány,de szerintem mindig is az volt,ilyen hajjal nem is lehetett másképpen! :wink:
sajnálom,hogy nem mentem,igazi nyuszi voltam,de nagyon lappang nyusziban valami és próbálom vasárnapig nem lebetegíteni,mert készülün az ikrekhez,akiket nagyon ritkán látunk csak ,a szüleikről nem is beszélve,pedig régen rengeteget összejártunk!remélem végre sok-sok kép is készül,már ha sütni fog a nap!
:roll:
viszont köv.héten,ha van kedved Barbi,átjöhetnétek végre,mert már olyan rég készülünk rá és mindig közbejött valami....hátha! :roll:

tovább olvasok...

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na jól van jöttetek!

Már azt hittem, nyitottatok egy másik topikot! :lol:

Duda!
Hű de jó Nektek!
Városnézés lesz?
Asszem, az én gyerekeimet most senki se vállalná be! :lol:

Nyúlné!
Hiába, itt a falu végén, erdő szélén már csak ilyen izgi az élet! :lol:

ayse

Ayse!
Andalgás és vásárlás és romantikázás és evés-ivás és mindegy, csak együtt legyünk! :D

nna, felébredt a kisfőnök! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse :lol:
másik topik :lol:
valuvégén :lol: :lol: :lol:

And,
remélem eljutunk arra a talira! :roll: legfeljebb hozok magammal egy minit is,hogy tutira beengedj! :wink:
Benianyu
én kipróbáltam és leszarja! :twisted: :twisted: :twisted:
én azért hagyom sétálni a boltig és vissza,max.nagyon sokáig tart,de nekem nincs egy Benim!(sajnos :D )
igazából odafelé könnyebb,mert a villamos megálló irányában van és rohan afelé abban a reményben,hogy fel is szállunk rá,de vissza már nincs mi motiválja! :lol:
és az is fársztó ahogy váltogatja a babakocsit,tologatós járgányt,gurulóskutyát,saját lába és az ölemet! :twisted:
de úgy élvezi,csak az zavar be,ha jön egy olyan gyerek,akivel nem tud mit kezdeni,illetve annak csak az ő járgány kell,de a másik gyerek mocijáról az ő lába még nem ér le,így nem tudja használni!fogócskát már kezdeményez,de valahogy nehezen jön össze a többféle elképzelés!
Fannival is elkezdtek kergetőzni négykézláb a lakásban,nagyon arik,lesz itt még nagy móka és kacagás! :P :P :P
Prüntyi
nekünk is ilyen kutyánk van és annyira imádja nyuszi!van egy kedvenc száma,addig nyomogatja,amíg az enm következik és akkor megy a tánci!

erről jut eszembe!!!!!!
Kisnyuszi táncolt Fanninak!nagyon mókás volt,készültek képek,majd egyszercsak felkerülnek!szuperjófejség volt! :P

Kuha
nektek is most már gyors gyógyulást!Robinak és Gergőnek is!
sajnos lesz ez mindenkivel még így se! :( :( :( betegségeken át kell esni,senki se ússza meg!reméljük titeket azért most már elekerülnek egy jó ideig!
Anikó
olvastam a kávés sztorit,szegényke!én is mindig ettől feélek,már a leforrázástól,de talán párom mégjobban,mert ő kiskorában beleült a nagy bogrács halászlébe és leforrázta az egész hátsóját!azóta nem is szik halat! :? szegény üvöltve futott a kukoricásban,úgy fájt neki!még szerencse,hogy orvos bulin vol az apjával,a sok okos időben segített neki és egész ügyesen eltüntették a hegeket!
Juci
nagyon édes lehet a kutya és ti is,amiért befogadtátok!kép?
:roll:
Jucc
a fiúk eszméletlen mennyire hasonlítanak!és nagyon helyesek mindketten!
na ennyire futotta.....majd még jövök

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép
a csodálkozó

Kép
a merengő

Kép
a kiszúró

Kép
huligánkodó

Kép
trónoló

Kép
legozó

Kép
megpihenő

Kép
és a semmiképpen nem pózoló a pipacs előtt!

mégsem alszik Fanni, úgyhogy folyt. köv.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?