Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, Lányok,

férjem andalitó dallamokat gitározik a lányoknak, mig én próbálok visszaolvasni... Mostanra sikerült, csak irni nincs időm. Rém rosszkedvü vagyok, mert megettem egy tábla csokit meg egy csomó tökmagot, és ezzel a sok nassal már saját idegeimre megyek - hájasabb vagyok, mint szülés után egy hónappal. Kérdésem: Callaneticsről van-e valakinek tapasztalata? Muszáj elkezdenem valamit, lehetőleg itthon.
Megyek, Lilikém hiányol.
És képzeljétek, féltékeny! Látszik az arcán, ha Lizcsát szoptatom. Többször is előfordult már, hogy olyankor követelőzően sirni kezdett, Liza pedig abbahagyta a szopit...
Na megyek, reagálni sajna nincs időm :cry: Talán holnap...

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok!

Angel!
Nahát, melyik ez a cég??? Bocs már nem emlékszem hogy olvastam volna, mi volt a baj azzal az egy csomaggal? Tényleg rendesek, hogy így kárpótoltak a bosszúságért.
Bébiétel: igen tudom, hogy a hipp gyártja, hát kíváncsi vagyok milyen. Mindenesetre a Nestlé sütőtökpürének az égvilágon semmi de semmi íze nincs. Ezzel az erővel lehetne akármilyen püré is. Nem is nagyon ízlett Gesztinek, asszem a maradékot iktatom.

Edit24!
Sajnálattal olvastam a múltkor, hogy nem jött össze az úszás. Hát én sem tudom, mikor tudunk menni, egyrészt anyagilag, másrészt ebben az enyhe időben féltem Gesztit a baciktól. Tiszta para vagyok, hidegben a megfázástól, most meg a baciktól féltem... De asszem ez már így lesz egész életemben, mindentől félteni fogom. Most értem meg igazán Anyut, amikor látszólag tök felesleges dolgok miatt aggódott.
Na de azért remélem, előbb-utóbb eljutunk az usziba és akkor tényleg össze kéne futni!

Rozsagi!
Milyen az a megkötős kenguru? Olyan ami Szkatán van? Asszem nekünk olyan nincs, 3-féle van, majd holnap lefotózom őket, mert persze a kisszobában van, és Geszti már alszik.

Jó éjt!

Kép
mamy

Sziasztok!

Mamy, a babysoft pelus gyártója, az Ontex cég volt. Ez is dm-es pelus, de ez ritkábban kapható, mint a babylove.
Az volt a baj a csomaggal, hogy nem volt rendesen lezárva a pelenka oldala, és cafatokban jött ki belőle a nedvszívó vatta (vagy mi a bánat az...) az egész csomagot ki lehetett dobni...
err gondoltam egyet, és írtam egy levelet a központnak (legalább angoloztam is egy kicsit), amiben leírtam, hogy mit tapasztaltam, és elküldtem egy pelust is. Ez egy hónapja volt...ma meg csengettek a csomaggal :D
Pürék, hát, a házinak jobb íze van, az tény...max. amit nem eszik meg Geszti, azt edd meg te, így nem vész kárba, ha nagyobb mennyiség készül. (régebben írtad, hogy nem éri meg otthon alkotni, mert csak keveset esznek meg a babák)

Ákata, én régen Callaneticseztem, nagyon szerettem, és kímélte a pocsék térdemet.
Akkor még vhs-en nyomtam, most rendeltem meg dvd-n, talán a héten meg is kapom. Az a jó benne, hogy nem izzadsz, mert semmilyen kardio-rész nincs benne, csak statikus gyakorlatok (én utálok kardiózni, és a szopi miatt nem is lehet).
Viszont nem könnyű, csak annak látszik...de nagyon hatásos, remekül erősít. Szóval én szeretem.
Nézz rá a weblapjukra: www.callanetics.hu én a dvd-t is onnan rendeltem. de jó, hogy tudtok gitározni...milyen jó hangulat lehet...én csak énekelni tudok...(anno még a kifutóba is jelentkeztem, hihihi :D ...de már nem kerültem sorra, aminek azóta nagyon-nagyon örülök...az nem az én utam lett volna..)

jó éjt mindenkinek!

Angel
Vendég

Angel,
köszönöm,
milyen jó áron van a DVD! Asszem, rendelek egyet.
Kérdés: én ritka béna vagyok :oops: Tudom majd csinálni a gyakorlatokat?
Főzés: dehogynem tudsz! Aki ilyeneket tud, az már tud mindent! (Sztem csak az alapok elsajátitása nehéz, onnan aztán már csak fantázia kérdése...) Én főzelékekben vagyok nagyon erős, kérdezz - és persze a többiek is - bátran, ha egyszerű főzelékekhez kell fortély.
Pelus :D :D :D

Etetőszék:
a fene, eddig bele se gondoltam, hogy kell az is! És mivel én se tudok nyolcfelé szakadni a két gyerek mellett, hát stabil kell legyen, ami két szék esetén egy vagyon... Na, majd meglátjuk, mire futja.
Aki látott stabil széket (nekem tökmind1, miből), megirná mellé az árát is?!

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok!

Csak olvasni tudok, és hírt adni magunkról, külön-külön írni képtelenség.

Sajna a mensi még sem jött meg (pedig a jelek tényleg azt mutatták :roll: ), viszont a tejcsi sem :( Küzdök ezerrel, de Beni - rossz szokásához híven - nem eszik rendesen, csak nyamnyog: vagy alig eszeget és abbahagyja, vagy kis eszegetés után bealszik :roll:
A fejéstől viszont kezd bedurranni a kezem. Gondolom, amiatt fáj a jobb csuklóm, ha forgatom, vagy ha a hüvelykujjamat mozgatom. Remélem nem lesz belőle ínyhüvelygyulladás. Az taccsra tenne rendesen.

Látom, hogy rendesen előkerültek a hozzátápis kajcsik. A "gyári" kajákból mi sok fajtát eszegettünk Marcival, de elsősorban a Kecskemétinél maradtunk, mert az még megfizethető (számunkra...). És a tapasztalat is azt mutatta, hgoy Marcinak sokkal jobban bejöttek az ízei, mint pl. a Hippé.
Viszont olvastam - bocs, de nem tudom, hogy ki írta -, hogy narancslével próbálkozna az elején. A citrusfélékre, aprómagvasokkal (eper, áfonya, szeder stb.) figyelni kell, mert allergizálhatnak. Ezeket később, 1 éves kor után (ha jól emlékszem) ajánlatos bevezetni és akkor is odafigyeléssel. Majd keresek a régi "tananyagaim" között használható infokat és majd linkelek, amik alapján én Marcit bevezettem az ízek birodalmába :D

Írnék még sokat-sokat, de egyrészt pihennem kéne, másrészt fáj a kezem :(

Mindenkinek sok pusz és drukkot kérek a tejcsinkhez!
Jó éjt: Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Ákata! :)
Mi ilyet vettünk, korábban már írtam. Stabil mindent tud, és az ára is jó. A linkben minden megvan.

http://www.fotexnet.hu/sid000016/page/item/55310

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Bujka,
kézfájásra 10 másodperc hideg 10 másodperc forró víz,ez kezdő ínhüvelyre szokták csinálni a zenészek és elmúlik,vagy vegyél krémet de azzal vigyázni kell nagyon.Hajrá tejcsi most Én szurkolok mindenkinek a mai napon már ha csak az etetésre gondolok elkezdek csöpögni :)Megyek is fejek egy kicsit le mert még 1 óra az etetésig.

Sz-Kata,
köszi a kendős segítséget ,emlékszem Te írtad ,hogy mióta szoptatsz nem ittál tejet.Kipróbáltad már?Én annyira szeretnék már inni kakaót,de nem merek,pedig fél litert is megittam minden nap, előtte.

Képzeljétek,ma Viki felhúzta magát, 30%szögbe megkapaszkodott a takaróba és semmi segítség nélkül fejét felemelte.Ha magától csinálja az nem baj ugye?De tegnap hulla fáradt volt szakadt Róla a víz és álandóan felakart ülni...:)
Nektek is olyan érzésetek van ,hogy rohan az idő?
Olyan nagy már ,emlékszem mikor a lógós játék alá tettük el sem érte ,most meg megfogja....
na megyek,mert nyafog
sue
suezika

Sziasztok lányok!
Tegnap megkaptuk a 3hos oltást.Marvin nem sirt bár kicsit lgörbült a szája.Igaz egy müanyag kiskanállal felfegyvezkezve mentük be miivel az lett a kedvenc rágcsája miota kanallálal is eszik.Láz rossz kedv nem volt este sem..Tápszercsere is volt nálunk..Kaptunk banános tápot is fiam ráunt az egyhangu izekre ..Ezt viszont eszi mint kacsa a nokedlit..Tényleg finom :D

Bettus:
Egy nap egyszer kap Marvin hozzátápit ez általában a déli kaja, ha bébi étel ami 90%-ban sütötök azt max 4-5 kiskanállal,viszont a tejpépböl azt álltalában a negyed adagot megeszi és utánna még kifeszitti magát mert kéri..Ja és muszáj neki is kiskanál a kezébe különben közelharcban kiveszi a kezemböl..Kezd hisztis lenni azt hiszem..

Ákata:
Én igazábol megbizom ezekben a Hippes bio cuccokban és egyenlöre ezt adom neki..Mivel igy is korábban kezdtük enni szerintem még várok a saját készitésü kajákkal,ez biztossan ugy van összeállitva ahogy kell.
Fogyás:
3 napja elkezdtem egy R.R dvd-t és 5 perc után feladtam azota olyan izomlázam van hogy a lépcsön ugy megyek le mint aki be...t.Pedig csak 5 kilotol kellene megszabadulnom.De nem megy!Ma kiprobálom Béres Alexandrát hátha könnyebb.

Mamy:
Nagyon édes Gesztike a kocsiban..Már be kell kötni?Nekünk anno ez az 5 pontos öv nem jött be ,most felkészültebb vagyok egy plusz gyerekövvel a babakocsiba.Marvinnak is ilyen kocsija van ha jol láto csak világoskék.Nekünk is van elektromos hintánk igaz 3 fokozatban dönthetö, ha annyira le lehet fektetni mint ahogyan a képen a kocsiban is ül akkor rakd bele nyugodtan.

Bujka:
Ez a kézfájos dolog nem hangzik tul jol ,nekem is ez van néha én sajna már nem fejek viszont észrevettem ha idöjárás változás van akkor aztán képetelen vagyok bármit is megfogni vele.És iszonyatossan fáj..Nem tudom mi lehet..

Angel:
Te mázlista,Azota nézem a pelust de a huggiseban még egy sem volt rossz pedig jol jönne egy kartonnal.. :).De valamelyik nap a kinder tojásbol hiányzott a matrica :lol: :lol:

rozsagi :
Nagyon szépek a gyerekek.Pannika sokat nött.

Nos megfogadtam a tanácsokat és beküldtem Marvin képeit egy pályázatra.Bár apa nem tudja. :oops: :oops:

Köztük ezeket..

Kép
Kép

Mennem kell felébredt a bébim.
Vendég

Sziasztok,

Rozsagi,

a képed alapján kaptam kedvet, és előkotortam a kötős kengurút :lol: Igazából most csak próbálgatom a háti hordozást, tesztelem, hogyan lenne jó, na meg hogy hogyan tudom egyedül felkötni hátra Petit. Amúgy hátul is magzati pózban van a láb.

Gesztenye,

képzeld, a foglalkozás elején nyügik voltak a babák, egy kislány nagyon sírt is, de ahogy a lány elkezdett furulyázni, síri csend lett, az összes baba tágra nyílt szemmel, tátott szájjal nézte. Utána mi is énekeltünk, mondókáztunk, közben mindig csináltunk is valamilyen gyakorlatot. Az egész foglalkozás egyébként csak fél óra, mert ennyitől bőven elfáradnak a babák. Ez kerül 1500 Ft-ba, ha bérletet veszel 1000 Ft-ba
bővebb infók és programok itt:
www.aktivszules.hu

Edit24,

Aranyos vagy, köszönöm :oops: :lol:

Sue,

ne is említsd a kakót! azóta sem ittam tejet....igaz, tegnam lecsúszott egy aktimel joghurt, de egyébként mellőzöm a tejtermékeket. Pedig amúgy Peti nek nagyon jó a gyomra, két pofára zabálom a töltött káposztát, és semmi baja tőle :lol:

Tina,

én Béres a-t próbáltam, hát az is durva!! az első öt perc után majd besz@artam..... :? :D
sz_kata

Szkata:
Hát ez nem valami biztato. :cry: Azt pár éve végig csináltam. Lehet hogy nálam a nem fogyás okaként a napi fél- egy tábla milka csoki is körrejátszik. :oops: Na mega Tibivel sem vagyok rossz viszonyban. :lol:

Lányok kezdek hülyét kapni ezektöl a felhuzhatos zenélö kütyüktöl..Hogy a fenébe lehet 2 perc alatt bármi házimunkát is megcsinálni?Mert kb addig szol és a fiam igenis csak addig van csendben.. :shock: :evil:
Vendég

Sziasztok!

A háttérben meghúzódva olvaslak titeket. Látom szopi és hozzátápi téma volt napirenden egy ideig.
Úgy gondoltam nem szólok hozzá a témához. Talán emlékeztek még, hogy 2. hónap környékén nekem is voltak gondjaim a tejcsivel. Küzdöttünk, és néha még a mai napig is küzdünk. Vannak napok, amikor van tejcsi vannak napok amikor tiszta idegroncs vagyok, hogy nincs tejcsi. Állandóan ingadozik, és Ricsi sem eszik mindig egyformán. Jelenleg 7030 gramm és 64 cm, még szopiztatom amíg lehet, minél tovább remélem. :wink:

Járóka
Nekünk elég kicsi a lakásunk, 35 nm-es 1,5 szobás panel. Hárman vagyunk benne + a két kutyus. Szerintem nem veszünk járókát. Letettem a földre a játszószőnyeget, és most is azon fekszik. Etetőszéket én is elfelejtettem felírni a mit kell még venni? listára.
Kinek mi a véleménye? Fa vagy műanyag etetőszék?

Krisszi
Gratula a vizsgához!
Jó feszültség levezetőt találtál. :D

Még mindig nagyon édesek a babócák és anyukák Ti is jól néztek ki!

Mi eddig 4-szer voltunk babauszin. A legutóbbi foglalkozáson már én is meg lettem mozgatva rendesen, volt is izomlázam. :wink: Mondjuk Ricsi kis "pehelysúlyát" nem egyszerű kiemelni a vízből a fejem fölé. Jó a hangulat, jókat játszunk, énekelni is szoktunk és természetesen úszunk is rendesen. Ricsinek kicsit kötöttebb a válla, de az úszás nagyon jót tesz neki, kilazítja. Uszi után jól bekajál, aztán egy nagyot alszik.
:D Csak ajánlani tudom a babauszit. Szeretem, hogy itt nem produkáltatják a babókat és nem veszik ki a kezemből.

Bocs, hogy magunkról írtam. :oops: :oops: Azt hiszem eldugulok.
Ricsi az ölemben ülve próbálja elérni a billentyűket. Már érdekelné a számítógép? :wink:

Bujka
Mennek a drukkok tejcsi ügyben. :D :D :D

Puszi: Évi és Ricsi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Visszaolvastam. Nem volt egyszerű.
Nem tudtam jönni, mert maratoni küzdelmet folytattam egészségügyi állapotom miatt. (tudjátok az a fránya folyás.)

Szóval első doki megállapította, hogy Staphylococcus aureus fertőzés, antibigyó kell. Erre felhívtam gyerekorvosunkat, aki mondta ír fel másikat, mert az szopi mellett nem mehet. Na, én beparáztam, elmentem magánrendelésre barátnőm dokijához - aki megvizsgált, tenyésztett, majd közölte: kutya bajom sincs. Ami tünet van, az kizárólag a szopi miatt van. Hát most így legyek okos?! :shock:

Viszont nem veszek be antibogyót...

Krisszi: privit írni nem bírok Linux miatt, csak válaszolni. De érdekelne a börze, mert kifogyutunk a rucikból.

Na, gyerek üvölt. Majd még jövök, de most megyek...

puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Melinda! Kamerázás nálunk is detto! Ilyenkor én suttyomban úgy kezdem el venni, hogy ne lásson. De ilyenkor ugye nem szemből van :( ahogy látószögbe kerülök, elhallgat :)

Ági! Igen a Huggies-os pici dobozváltozat nagyon praktikus, én is örültem neki! Köszi az ajándékötletet!
NAgyon jók a képek, oyan édesek a gyermekeid!

Sue! Gratulálok atejcsihez. Annyira éde VIki! Tök jó az a képe, amikor a hasadon van!

Edi! Gratula Katának a szurihoz!

Bettus! Mesekönyvünk rengeteg van (anyukám megkímálte a mieinket :) nagyon ügyi volt), azt hiszem a pénznél maradunk. Neketek normál kengurutok van? Olyan becsatolós?
Köszi az edés szómagyarázatot :) :oops:

Sz_Kata! Tuti a gatyó! Lehet, hogy furulyát kellene itthonra beszerezni?? Én valamikor furulyáztam :)

Angel! nagggyon ügyes voltál a pelenkákkal!!!!!! Bentre én is csak kombit + rugit adok rá (igaz a kombi ált. hosszúújjú) Este viszont gyakran van már csak kombiban.

Gesztenye! Ugye, nem csoda, hogy szétcsúsztam a tejszínhabon! :evil: Keresztelő! Örülök, hogy másnél is felmerült. Nekünk már még mielőtt megszületett eldőlt, hogy a tesóm lesz a keresztapja. (keresztanyja egyenlőre még nem lesz :)) Szerintem jelöljetek ki egy napot, és valóban a rokonságnak illik hozzátok alkalmazkodni! ÉS valóban a lényeg, hogy Ti, és keresztszülők ott legyenek :).
No ilyen írói vér csörgedezik benned :) (anyósom lánykori vezetékneve is Benedek :))
Gratula a hasonfekvésből felnyomáshoz! Nagyon ügyes Barni! Máskor is próbálkozozz már, és most sikerült először?

Á_Kata! féltékenység :(

Bujka! Jaj drukkolok a szopiért!!

Tina! Gratula Marvinnak a szurihoz! Kiskanál :) :D Jót letted, hogy beküldted a képeket! Nagyon cukik!!!
Nem látom jól a képeket, elmúlt már a tűzfolt? A zene nem jön be Marvinnak? CSak a felhúzós izé?

NA megyek, mert 2-re bemegyek a munkahelymre, elbúcsúztatjuk az egyik kolléganőmet (ha tudnák, hogy már én sem szándékozom visszamenni :) :wink: :wink: ).

Szép, levegőzős délutánt mindenkinek!!!!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Bujka - pont szerettem volna kérdezni, hogy megjött-e, de nem jutottam a géphez, aztán látom, hogy még nem - de akkor miért volt a tejmegcsappanás nálad? Drukkolok a tejcsihez, és elhiszem, hogy nagyon nehéz, a tejgondok engem is elég feszülté tesznek. Tegnap ki is borultam, mikor elkezdtem fejni, sárkánykodtam a férjemmel, mert túl közel ült hozzám, meg hozzám szólt ...
Sokan kerülhetnek hasonló helyzetbe, mint mi, mert kell legyen oka annak, hogy olyan sokan tápszereznek. Bevallom már nekem is megfordult a fejemben, de még várok, megkérdezem majd a védőnőt és a dokkernőt is. Uis kicsit aggaszt, hogy Zsoltika az elmúlt három hétben kb. 150 grammot hízott. Ráadásul azt a rossz szokást kezdi felvenni, hogy éjszaka összesen kilenc órát alszik. (... és közben kétszer-háromszor kel - tehát még kilencet se alszik, inkább csak nyolcat - korábban aludt 10-12 órát is este) Benike mennyit alszik este? Mennyit hízott az elmúlt hónapban, és mit mond a védőnő?
Az avent fejőtől nekem is nagyon fájt a kezem - ezért vettem egy medelát - így összesen már harmincezret költöttem fejőre :? igazából nemcsak a kezem fájt tőle, de rendesen fejni se tudtam vele, ezért ruháztunk bele - majd jó lesz a következő babánál is. Bár ahogy olvaslak titeket (kis korkülönbséget bevállalókat) egyre inkább elbizonytalanodok - viszont sokat nem várhatunk, elmúltunk már 30.
Aranyosak vagytok a karácsonyi képeken!

Mamy - nekem is tovább tartott, és erősebb volt a mensim. Fájni eddig se fájt, és amúgy is csak három napig tartott, tehát elég szerencsés vagyok ez ügyben :)
Más: nagyon szép Gesztike az új overáljában, egyszerűen ezt a színt neki találták ki! Aranyos lehet, ahogy sikongat, Zsoltika is szokott, főleg, ha felpörög, esténként. llyenkor nagyon huncut lesz a nézése, gyűjti a levegőt, majd sikkant egy nagyot. :lol: Ezt jó két hete csinálja előtte aranyosan gügyögöt esténként, na azt most elfelejtette - újabban reggelenként ébredek az aguzására :lol:

szerettem volna még írni, de a férjem elveszi a netet.

Kép
nózi

Sziasztok!

Nózi!
Hát akkor sok minenben hasonlítunk nagyon, kezdve a tejci aggódástól, a fejőtől való kézfájásig, meg a babóca sikongatásáig. Úgy látszik, ennek az életkornak amiben most vannak, ezek a sajátosságai. :roll:
Köszi a bókot, ezek szerint tényleg az overáll is közrejátszik abban, hogy lépten-nyomon amikor sétálunk, mindenki el van alélva Gesztitől? Vadidegenek az utcán, bekukkantanak a kocsiba ahogy elmennek mellettünk és "ügyürübügyürüdeszépkislányvagy" :lol: nekem persze dagad a mellem, Gesztikém meg csak néz döbbenten, hogy ki ez?...
Szóval rájöttem, hogy az avent mellszívótól volt az ínhüvelygulladásom. Mióta nem fejek, drasztikusan csökkentek a tünetek. Még nem az igazi, de már sokkal jobb a csuklóm. Én kenegettem fekete nadálytővel, meg egy spéci gyógynövénykrémmel.
A gyarapodás valóban egy érzékeny pontja az embernek, én is ki voltam akadva, hogy Geszti egy hét alatt csak 50 gr-t hízott, ezek szerint ugyanúgy mint Zsoltika. Tényleg nem tudom, mi lehet az oka. Na mindegy, elhatároztam nem görcsölök ezen. Kapja esténként a kiegészítést, napközben meg pár kanál egyebet (általában gyümölcspürét) és kész. Ma pl. olyat ettünk, hogy hipp alma-őszibarack teljes kiőrlésű rizzsel. Majdnem a fél üveggel megette!!! :shock: :lol:

Ákata!
Köszi, figyelni fogok hogy sárgabarackot ne adjak. Hálistennek nem is vettem olyat amiben lenne.

Tina!

Milyen pályázatra, hová küldted Marvin képeit??? Engem is érdekelne, már gondolkodtam rajta hogy benevezünk mi is valahová. :wink:

Képzeljétek, Apának ma lejjebb kellett szerelnie Geszti kiságyának a fekvőfelületét 10 cm-rel, ugyanis Geszti legújabb mutatványa, hogy a lábait kilógatja az ágy tetején, a cipőcskéjét már a padlón találtuk, és a feje a fejvédő matrac mögött volt... :roll: Ráadásul már annyira próbálgatja a felülést, mindenbe belekapaszkodik, hogy félek ha rájön, hogy a rácsba kapaszkodva fel tud ülni, akkor már átlátott volna az ágy peremén. Mindenképpen lejjebb kellett tenni. Így viszont jól be kell hajolni amikor leteszem-felveszem, hát nem egyszerű... :lol:

Na megyek filmet szerkeszteni. :lol:

Kép
mamy

Tina!
Az előbb lemaradt: azért kötöttem be Gesztit, mert már nem teljesen vízszintbe fektettem, hanem félig ülő helyzetbe, persze nem ült még, csak neki volt dőlve a támlának. És mostanában már nagyon hasizmozik, gyakorolja a felülést, néha már kb. 45 fokos szögben előre is dől, és féltem nehogy ez ott jusson az eszébe a kocsiban...
A hintánk nekünk sajna még a "régimódi" nem elektromos, hanem fel kell húzni és úgy hintáztat, és az ülése nem dönthető, csak egy sima műanyag ülés. Úgyhogy azzal még várunk...

Kép
mamy

Szép napot mindenkinek!!

Hát nem semmi, hogy milyen jó idő van!! Kisfiam 2 órát szunyált a levegőn, nagyon csipázza!! ez nagy szó, mivel bent csak kb. 10 perceket hajlandó aludni napközben!! :shock: tudom, hogy vannak ilyen babák, akiknek kevés az alvásigényük napközben, de nehéz volt hozzászokni, hogy pont az én csemetém ilyen, de már kezdem úhy alakítani a napirendet, hogy azért a házimunkát is meg tudjam mellette csinálni,stb.

Ma már nem vettem be antibogyót, holnaptól elkezdem a szoptatást!! A dokitól múlt héten elfelejtettem megkérdezni, hogy az abbahagyása után mennyi idő múlva lehet újra szopiztatni!! erre felhívtam egy olyan tanácsadót, ahol a szopi alatti gyógyszerszedéssel kapcsolatban adnak tanácsot, ott azt mondta a hölgy, hogy elvileg 1 hét a kiürülési ideje, de gyakorlatilag meg lehetne szoptatni is mellette!! na, ezeken menjen el az ember!! az mondta a nő, hogy rám bízza, hogy mikor kezdem el a szopit!!
kicsit kiakadtam, mert végülis akkor senki nem tudja, hogy mennyi hatóanyag választódik ki a tejbe, a nő szerint minimális! :shock:
Gondoltam azért várok 2 napot, aztán indul a szopi, mivel elég jól csökken a tejmennyiségem, és kezdek parázni...
Na de félre a nyavajgással!!

nekem még nem jött meg a mensim. de már kb.1 hete úgy fájdogál, mintha megakarna jönni... :cry: Talán még várat magára picikét!!

Tina!!

Egyszerűten eszméletlen gyönyörű Marvin, mindig lenyűgöz, bizti másnak is tetszeni fog a fotópályázaton!! az én fiamra mondják, hogy nagy a haja, hát akkor a tiednek mekkora?? A copfos kép haláli!! :lol: Minden elismerésem a szopi megpróbálása miatt, és sajnálom a mell problémádat!! :cry:

Beuka!!

Szerintem jobb ha pénzt kértek a keresztelőre, egy picit kellemetlen azt kérni, de csak ti tudjátok, hogy mire van szüksége a bébinek!! Legfeljebb megígéritek, hogy megmutatjátok, amit
vettetek!! :wink:

Angel!!

Már régóta írni akartam, hogy nagy sikere volt a rakott csirkének, aminek leírtad az elkészítését, tudod a krumplisat.. Már 2* megcsináltam, tök gyors, és finom!!
nekem nagy szükségem van az ilyen gyors receptekre, mert muszáj mindennap főznöm!!
Sajna én magam is olyan vagyok, hogy nem nagyon tudok főtt éte nélkül meglenni!! Valahogy hozzászoktam, hogy mindig van...
visszatérve a csirkére, én a végén megbolondítottam egy kis tejszínnel!! :lol: MMMM, isteni volt... :D

Boróka!!

Úgy látszik egy cipőben járunk antibogyó ügyben... viszont nekem nem vált be semmi más gyógymód, muszáj volt antibogyó!! :cry:
Mielöbbi gyógyulást neked!!

Bujka!!

kitartást a fejéshez, megy adrukk, hogy sikerüljön a tejcsielővarázslás!!

Hát már én is piszkosul unom a tejfejést, közben majd leszejed a kezem, és a szívem szakad meg, hogy utána mehet a csapba...
Na de majd holnaptól...

Eldugulok, mert apa megy a lányért, és átadja Pistikét!!

Üdv: Melódia
:oops:

Kép
Kép
melódia78

Fruzs,

találtam még egy szupi oldalt, felteszem nyálcdorgatás végett :P
www.hotslings.com
ha hazajöttél, kiagyalhatnánk, hogy kell ilyet varrni, bevallom, a leirás alapján nekem nem é nagyonm menne.

majd még irok, de peti rajtam alszik, és nem érem el rendesen a billentyuzetet
sz_kata

Sziasztok,

ytényleg klassz voit a tegnapi zenebonás babaprogram. Szerintem mi jövő héten is megyünk, ha apa el tud vinni, taxival húzós, gyalog 3x kell átszállni, meg hát a mi kengurunk elég szxr és leszakad a derekam. Vagy Bencus lenne ilyen nehéz?? :lol: Babakocsival szerintem tuti nem férünk fel a járművekre, mert olyan széles... Na majd én is beszerzek egy szupivékony kicsikocsit :wink: Vagy kendőzzek??? Kata? :roll:

Ma voltunk annál a lánynál, akivel egy napon szültünk, egy dokinál és egy szobába kerültünk. Ledöbbentem, 34-es gatyákat hord :shock: és persze tök csini... Úgyhogy én is elkezdek tornázni. Ja, neki a harmadik babája! A kislányai tündik voltak (2 és 4 évesek) folyton mondogatták a Bencusra, hogy "milyen kis dundibundi, meg hogy já, milyen nagy a feje, a Petikének ne mekkora :lol: " jót nevettünk.

Holnap Röncizünk, már nagyon várjuk!!! Úgyhogy ne munatkoztunk a héten :lol: Éjfélkor még mosogattam, hogy azért a lakás se rohadjon ránk...

Beuka: Én vigyáznék a helyedben, hogy mit írok ide, mert nekem is olvassák ismerősök, amiről nem is tudtam... Amúgy én is pénzt kérnék. Nincs annál rosszabb, amikor olyat kapsz amit vagy nem használsz, vagy te jobbat láttál, pedig sok pénzt adtak érte... Manapság szerintem már nem ciki, főleg rokonoktól nem.

Mamy :Szerintem Geszti hamarosan fel fog ülni. Jó, hogy elővigyázatosak vagytok. Bencus is csinálgat olyan hasprést, mondtam is neki, hogy előtte talán meg kéne fordulni :wink:

KépKép
Kép
jadey

Tina: Szeintem tutu nyerő ez a két kép :wink:

Rozsagi: Tündéri a kiscsajszid!!!

KépKép
Kép
jadey

bocsi: tuti a tutu :lol:

KépKép
Kép
jadey

Mamy:
Erre a cimre kell a babárol képeket küldeni.Az év MAM reklámbabáját keresik..
eszter.koszegfalvi@mambaby.com
Vendég

Sziasztok!

Bocs, nincs időm végigolvasni, Dorka, 18-án lesz a börze!!!!

Jaj, csajok, drukkoljatok, ismét háromóránként etetek, fejek, iszok, mint a kefekötő és imádkozom, hogy visszajöjjön a tejcsi.
Rohadt la leche liga, b@szott felvenni a telefont, vagy 20x hívtam mindegyik tanácsadót....
Beszéltem egy dokinővel, szerinte nagyon korai 4,5 hósan a hozzátáplálás, szoptassak gyakrabban és baromság, hogy egy babának nem elég az anyatej.

Az én dokim ennek pont az ellentettjét mondta. Reszelt almának a levét javasolta, amit a védőnő azonnal cáfolt, hogy csak anyatejpótló tápszert adjak. kérdeztem a Sinlacot - szimpibb, mivel nincs benne tehéntejpor - aszonta, azzal mindenképp várjak 6 hót.

:evil: :evil: :evil:

Ünnepélyesen kijelentem, hogy menjen az összes szakértő melegebb éghajlatra, követem az ösztöneimet és egyelőre nem vagyok hajlandó anyatejen kívül mást adni. aztán meglátjuk, adok magunknak egy hetet, de éheztetni sem akarom az úrfit.

JA, ismét fiam lett:D Robi, 5 éves.... majdnem egy időben van a szülinapunk.
(milyen az élet, ha Párom öccsét nem Robinak hívják, valszeg Ricsi most Robi lenne........ érdekes, nem?)

puszilok Mindenkit és jövök még!!!
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Hogy tudok Word doksit (amiben van Word táblázat is) berakni ide? Paint-em sajna nincs.
Köszi: M

KépKép

KépKép
bujka

Na megoldottam máshogy, megtaláltam a hozzátápis cuccosomat a neten is, úgyhogy sikerült belinkelnem. Akit érdekel megnézheti. Vannak még receptjeim is, de már nagyobb babáknak.
Figyeljetek - szerintem - a gluténtartalmú dolgokra, mivel azokat csak később ajánlatos bevezetni, különösen a teljes kiörlésűeket.

http://gportal.hu/gindex.php?pg=5486509&nid=1065956

Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Krisszi!
Szerintem is várj még, én is úgy vagyok vele, hogy küzdök, ameddig bírok és meglátom. Nekem mondjuk annyiban szerencsém van, hogy van tej lefejve-lefagyasztva, de az sem lenne elég túl sokáig.
A lényeg, hogy én is próbálok rendszeresen etetni, és ha Beni nem hajlandó enni,akkor lefejem. Lehet,hogy beszerzek egy használt Medelát... :roll:

Na megyek, nyüszít a kisebbik ördög.

Kitartást!!! És bízz magadban! Még annyit,hogy nálam is volt olyan, hgoy Marcinál azt hittem, hirtelen vége a tejnek és visszajött (aztán sikerült 16 hónapos koráig szopiznia). Persze nem törvéynszerű, hogy mindkét gyerkőcnél és minden anyukánál így van, de hátha...

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Bujka: Angyal vagy, hogy feltetted a hozzátáplálásos ciket! Köszönjük mindketten Bendussal!!!

Krisszi: Orvos tanácsát felejtsd el! Csak arra gondolj, hogy 40 napig még nem apad el a tej és Te még fejed is!!! Csak azt nem tudom, hogy a vizsgáiddal mihez kezdesz - megcsinálod, vagy hagyod őket a fenébe?!
(Amúgy, ha tejecske kell, szivesen adok - van lefagysztva is. Illetve legeslegeslegrosszabb esetben adsz neki esetleg egy kis tápszert 8nekem van egy doboz bontatlan Beba start HA Bifiduszal bontatlan - edélyi utazás miatt vettük, de természetesen nem kellett. Szerintem még ez is jobb, mint a szilárd kaják bevezetése.)
Krisszi - ma pont gondoltam Rád, csak nem volt meg a mobilod, de láttam egy pont Neked való hatszög alakú fajárókát leértékelve 20,000-ért!!!

Angel/Kriszti:
Nagyonis megérdemlitek a pelenka ajándékot!!! Vedd ezt újévi ajándéknak! A cég meg a minimum, hogy "kiengesztel", hiszen selejtet eladni nem szerencsés.

Fürdés nagy kádban: hát akkor én nagy túlélő vagyok, mert bizony eddig egyszer sem segített senki se kiszállni a kádból, de öltözni. Nem egyszerű így, de megoldható.

Rozsagi: tetszik az etetőszék, ma láttam életben is - egy bajom van vele. nagyon hatalmas helyet foglal. Amúgy legfőbb előnye az ötpontos öv!

Osoa és Fruzs:
Nagyon szépen köszönöm a mosható pelusos infokat - elolvastam ám, amiket írtatok, és majd nyomulok is venni pár darab bambinomiot, csak minden bolt messze van.
Nálunk sajnos napi minimum háromszor van kaki, szóval már csak ez tart vissza a mosástól 8egy kicsit).

Ébredés van, mennem kell...

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Krisszi,

hallgass a megérzéseidre, és próbálkozz holnap a telefonálással.
ja és egy érdekes cikk, arról, hogy honnan tudod, hogy a dokid szoptatáspárti-e:

http://www.lll.hu/node/165

Nózi,

én megértem, hogy sokan nyúlnak kényszerből a tápszer után, de akkor is úgy gondolom, hogy nagyon sokan használnak tápszert, többen mint indokolt lenne és ez csakis az információhiány számlájára irható.
mondok egy példát: férjem egyik ismerősével beszélgetett, és elmondta, hogy én milyen sokszor kelek Petihez éjjel. a csaj, akinek hét hós a babája, elmondta, hogy ő is ebben a cipőben járt, de aztán elkezdett ilyenkor vizwet adni a babának tejcsi helyett, és igy leszoktatta az éjszakai kajálásról. három hós kora óta a baba átaludja az éjszakát néhány mondattal később kiderült, hogy neki sajnos már nincs teje, három hónap után elapadt neki....és a csaj, még ma sem tudja, hogy ez bizony nem véletlen, és hogy a két dolog nagyon is összefügg!
az sem szerencsés helyzet, hogy többnyire azok, akik tanácsaira a leginkább hallgatunk, azaz a dokik és védőnők, többnyire tök kukák a laktációs témákhoz, ily módon kialakul a vak vezet világtalant csöppet sem szerencsés helyzete.....

Jadey,

hát kendő!! :lol: de tudod hogy én megrögzött vagyok :lol: :wink: :P
sz_kata

Dorka,

én is fürdetek nagykádban egyedül, nem 1szerű, de össze lehet hozni. :lol: sajnos ma is ez lesz, apa tizre ér haza... :cry:
sz_kata

Valamennyire sikerült visszaolvasni.
Zsoltika nevében köszönjük a bókokat!:D

Á_kata - kutyák lekussolása :lol:

Sz_kata - boldog születésnapot! Ez a furulyás babafoglalkozás nagyon jól hangzott!
Petike aranyosan szopikázza az ujjait, Zsoltika is így szokta, és általában meg is nyugszik tőle! :D
Nyami, nagyon fini recepteket tettél fel! Petike leesése :(
szerencsére nem lett baj belőle!

Angel, te is fincsi recepteket tettél fel, de ha jól látom, mindegyikben van tejtermék :( azt nem ehetek, így csak a nyálam csurgatom.

Melódia - tényleg közel lakunk egymáshoz! :D Merre szoktatok sétálni? Jelenleg alig van időm, ezért mostanában nem sétálunk, csak kitolom a gangra Zsoltit- de azért remélem később több időm lesz, akkor összefuthatnánk! :)

Jadey - elképesztő képeket készítetek! :lol: ezek a parókás képek nagyon jóóók!!! :lol:

Tina -szerintem is büszke lehetsz, te mindent megtettél, többet is, mint más tenne. Marvin szerintem is nagyon esélyes egy ilyen pályázaton!

Beukaez a tejszínhab dolog! Ez lenne a legutolsó, amit adnék - őrület. Egyáltalán nem csoda, hogy kiakadtál.

Kisszi - pont ezt szerettem volna írni én is. Jó lenne, ha végre egy állásponton lennének a dokik. Többen vagyunk így, mint te. A bizonytalan anyukák egy része tovább szoptat, minimális súlygyarapodás mellett, a másik része pótlást ad. Úgy vagyok, mint te, én se akarok hat hós koráig semmi mást adni, mert bizonyítottan az anyatej a legjobb, de éheztetni se szeretném Zsoltikát- mi is várunk és fejek szorgalmasan.

Mamy - igen, most már tudom mennyire aggódhattál. Jó lenne, ha biztosan tudhatnánk mikor kell pótlást adni - ki mitől fél jobban (alultápláltság v. tápszerezés) aszerint választ a megoldások közül.
Ja, majdnem elfelejtettem: nagyon ügyi Gesztike, hogy már így tud mászni! Nem csodálom, hogy benéznek a kocsiba és olvadoznak a népek - hisz tényleg nagyon szép kislány! Zsoltikát is megdícsérték a múltkor a cba-ban - hát nekem is nagyon jólesett.

Storyban láttam, hogy Liptai diós bejglit adott az öt hónapos lányának.... Neki azért figyelnie kéne arra, hogy "sztár" lévén egyeseknek példaképp is.

Jelentem Zsoltika magabiztosan fordul hátról hasra, hasról hátra! :lol:
Dobok néhány képet. Az utolsón látható, hogy megkoronázta magát :lol:
Amúgy mostanában mindent a fejére húz és kedvenc játéka, hogy fulladozik az orrára húzott játékok alatt, mire levenném, ő leszedi és liheg, meg röhög. (dilike:) )
Kép Kép Kép

Kép
nózi

Sz_kata: pontosan! Főleg mikor növekedési ugrás van többen akkor esnek pánikba, hogy nem elég a tej és ekkor a dokitól és a védőnőtől függ, hogy mit javasolnak. Nekem szerencsére a szopit erőltetik - eddig többször megijedtem, hogy elég -e a tejcsi (pedig én mindig sűrűn szoptattam - és Zsoltika max. hat órát aludt át - arra tudok gondolni, hogy ennyi az igénye, csak sírna, ha éhes - nem?)
de most az a k...va mérleg megijesztett nagyon. Dec. 18 -án 6.06 lett mérve, tegnap pedig 6.13-at mértem. (a decemberi mérés alkalmával négy napi kakit gyűjtött - legalábbis így emlékszem)
Aranyosak vagytok a kendőben! :wink:

Kép
nózi

Sziasztok!

Krisszi
Kitartás! Nekem is lecsappant a tejcsim. :cry: Küzdök megint, szopi, fejés. Ismerős a dolog. Nem adom fel, hiszen az elején sem adtam fel, de piszok nehéz.

Kérdés:
Iszonyúan fáj a hasam, mintha vissza akarna térni a mensim. Nem örülnék. :evil: :evil: Vajon ezért kevés a tejcsim? Szerintetek van esély arra,hogy ne csökkenjen, vagy ez törvényszerű?
Meg azt is olvastam valahol, hogy ilyenkor megváltozik a tejcsi íze? Ez így van?
LLL tanácsadót még nem hívtam, de már gondoltam rá. Hátha mond valami okosat.

Lányok! Valakinek megjött már a mensije? Mit tapasztalt szopi ügyben?

Megőrülök! :evil: :evil:

Minden beteg babónak és anyukának jobbulást kívánok!

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

SZiasztok!

Akik szeretnek börzézni:

www.babaruhaborze.hu

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

SzKata!

Az oldalon amit Fruzs-nak ajánlottál nem babaerszény van?
A babaközel.hu-s oldalon is van, leírással. Onnan készítette a barátném az erszényt is. (Ő varrta a kengurut nekem, magának varrt erszényt is) Irigylem is, hogy ilyen ügyes.

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Most csak gyorsan csak Évinek.

Évi!
Mensiügyben én is így voltam, mint Te, hogy fájdogált a hasam (1 hete) és egyéb jelei is voltak (most hétfőn vérmaszatos tiszt. betét - bocsi :oops: ), hogy meg akar jönni. Ennek ellenére nem jött meg. Viszont a tejcsim nekem is nagyon lecsökkent, így utánaolvastam a dolognak. A mensi megjövetele előtti héten lehet kevesbb a tejcsi, de amint megjön, minden visszaáll a régi kerékvágásba. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, ha vissza is jön (persze jó lenne, ha minél később), mert nekem Marcival 6,5 hósan visszajött és semmiben nem zavart a szopitéren.
Egyébként én meg vagyok győződve (igazat megvallva ez a gondolat tartja bennem a hitet szopitéren), hogy hormonálisan már készülődök a mensire és ez zavart be a tejcsibe. Lehet, hgoy Nálad is ez a helyzet.

Egyébként hétfőn vagy kedden Nózi írt a saját tapasztalatairól mensitéren.

Én a legtöbb infot a www.szoptatasert.hu -n találtam.

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Jó estét !

Melódia! nagyon ügyes, és kitartó vagy! Drukkolok, hogy visszaálljon a rend!

Jadey! Igazad van, nem kellene ilyen bőlére fognom egy-két ismerős szapulását. Azt gondolná az ember, hogy nincs annyira szem előtt. :? (de néha muszály kiírnom magamból :()

Nózi! Gratulálok Zsoltinak a forgolódáshoz! Nagyon édes!!!!Olyan nagy és komoly már! Nem csoda, hogy megdícsérték a cba-ban :)

Melinda, Nózi, Évi! EZt a mensigyanús tejcsappanást a bébik is érzik? Úgy értem van, hogy nem laknak jól? VAgy "csak" ti érzitek, hogy kevesebb a tejci?

Köszönöm lányok a tippeket, most már eldöntöttem, hogy pénzt fogunk kérni, tudom nem túl fantáziadús, de ez van. (esetleg, ha valaki mégis rászánja mát, akkor rucit)

Kép
Kép
beuka

Krisszi,
Én Orsitól kaptam egy szopitanácsadót,elsőre felvette,sőt egyszer csörgöt ki a telefonom még levegőt se tudtam venni olyan gyors volt.Amit tanácsolt bejött,ma 3x 110et szopizott baba,
Sződy Judit 06 30 320 1497
sue
suezika

tegnap délután annyira meleg volt, hogy úgy mentünk ki sétálni, hogy Botira a benti ruhájára (h.ujju body+h.u.rugi) adtam egy kardigánt, és betettem a lábzsákba, ami ki volt picit zipzárolva + egy vékony sapi. Nem fázott. Olyan jó volt belegondolni, hogy nemsokára tavasz, és akkor már nem kell annyi ruci! SŐt már ülve fognak utazni a bébik, és nézelődhetnek! :)

Kép
Kép
beuka

Hát igen, Beuka, én is nagyon várom már a tavaszt! Képzeld el a reggeleket, amikor három gyerekkel indulok (suli/ovi) mindegyikre több réteg ruha, és még időre oda is kell érnünk...hát előfordul, hogy Beni 7.45--kor ugrik ki a suli előtt a kocsiból :oops: :D Még szerencse, hogy a tanítónénik jó fejek, és megértik...

Mensi: nekem is fájdogál a hasam és a derekam, és feszültebb is vagyok a szokásosnál :? A tejem mennyisége nem érzem, hogy csökkene, de az íze lehet, hogy változott, nem valami lelkesen kortyolja Jazi :cry:

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Ma délután megkértem Benit, hogy adjon már egy játékot a Jazi kezébe, amíg elvégzem a dolgom :D :D :
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

....most nézem, hogy a három gyerek vonalzója elfoglalja a fél oldalt :oops:

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép

sexi vagyok?
Kép

Kép

Kép
Kép
beuka

Jubi! nos igen, nem lehet könnyű dolgod reggelente, és akkor még enyhén fejeztem ki magam :shock:

Beni és a játékok :lol: :lol: látszik, hogy férfiből van :) :wink:
azért látom Jazi tudott választani! Nagyon édes!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Jadey!
Igen, én is erre gyanakszom, hogy most már oda kell figyelni a Kisasszonyra... :roll: Persze nagyon örülök, hogy ilyen kis energikus. Fordulni már megfordul simán, csak lusta, inkább háton "hernyózik" előre, ettől viszont a hideg verejték kiver, amikor látom hogy a kis nyaka hogy megfeszül... De egy pillanatra meg nem áll, egyfolytában mozog keze-lába, és csak menne, csak menne.... jaj mi lesz, ha már mászni fog??? :shock:

Tina!

Köszi szépen a címet! Hát akkor konkurenciák leszünk? :wink:
Kell valamit írni, vagy csak úgy magukban a képeket küldjem el?

Krisszi!
Ez tényleg szörnyű, én is ugyanezt tapasztaltam, és én is úgy gondolom hogy az ösztöneimre hallgatok. Érdekes módon, nekünk a doki azt monta (és a dobozon is az van) hogy a sinlac adható 4 hós kortól. Geszti úgy nyeli, hogy nem győzöm elég gyorsan kanalazni. Természetesen nem kap sokat, olyan 50 gr körül adok neki esténként. Emellett megeszi ugyanúgy a tejcit a ciciből, mint azelőtt, egy cseppel sem eszik kevesebbet. Csak mivel már nagyobb az igénye, mint amennyi tejci van, még befér a pép is. Én úgy vagyok vele, nem akarom hogy éhező pocival aludjon el, volt már sajnos rá példa és iszonyú lelkiismeret-furim volt, mert evett volna még, de nem volt mit...

Nózi!
Tök jól megfogalmaztad, hát én az alultápláltság miatt féltem Gesztit. Főleg, hogy ugye kisebb súllyal született az átlagnál. De most már nagyon szépen behozta, 6200 gr körül van. :lol:
Liptai: hát ez a nő tényleg nem normális...
Zsoltika egy tünemény továbbra is. Érdekes, nálunk is megy ez a fajta játék amit írtál, hogy az arcára, fejére pakol mindent (főleg a pelust előszeretettel) olyankor "hüppög" alatta mert nem kap rendesen levegőt, és ha leveszem róla, fülig szalad a szája, meg kell zabálni!

Ranpo!
Nekem már megjött, karácsony előtt, 1 hétig tartott, és nálam semmi bajt nem okozott szopi téren (hálistennek). Nem vettem észre, hogy Geszti kevesebbet vagy kedvetlenebbül evett volna. Ne idegeskedj, szerintem nem lesz gond! Bár igaz hogy ez teljesen egyéni, de a lényeg hogy sok folyadékot igyál.

Jó éjt!

Kép
mamy

Mamy:
Bocsika leirhattam volna.Gesztike születési dátumát ,nevét kell megadni.És ha lehet akkor a baba arca legyen a képen tehát nem muszáj egész alakos kép..
Egy ilyen szép babátol nem szégyen a vereség.. :D
Sok sikert!
Vendég

Beuka:
Nagyon cuki Botond.A hasonfekvös kép tök aranyos.Az also kép ugylátom cenzurázva lett :lol: .Nekünk még megvan a tüzfolt de a képeken nem látszik.Bár nekem ugy tünik halványabb mint volt.. A zene nem jött be tul tudta üvölteni!! :lol:

Juborka:
Találékony a kisfiad biztos ami biztos csak talál magának eggyet azok közül..

Nozi:
Milyen telt kis pofija lett Zsoltikának..Nagyon szép kisfiu..Szerintem ugyannyi esélyünk van mint bármelyik másik babának hiszen itt minden baba gyönyörü..

Melodia:
Pistikének is szép haja van ti sem panaszkodhattok...

Jadey:
Köszi a bokot..Kiváncsi vagyok már nagyon Bencusra a képeken kis vasgyuronak látszik..

Én a tegnapi nappal befejeztem a Cerazett szedését ezennel felajánlom valakinek aki ezt szedi hogy maradt egy bontatlan havi csomagom ha esetleg valakinek kell szivessen tértés mentessen átadom..

Jo éjt mindenkinek
Vendég

Sz_Kata!

Gyönyörűek ezek a kendők!!!!!!!!!!! Én is akarok ilyet is meg olyat is, na meg persze amolyat is . :lol: Én is láttam olyan szabásmintafélét a weben, na majd próbálkozunk.

Fruzs
Vendég

Sziasztok!

Tina!
Vereséééég? :wink: :lol:
Na majd meglátjuk... :lol:

Beuka!
Boti nagyon bájos, a hason fekvős képet azért csináltátok, hogy lecsúszott a pelusa? Geszti is folyton letornázza, többször volt már belőle kisebb "baleset" és öltöztethettem át napjában vagy háromszor. De nagyon megszorítani meg nem merem a pocikáján.

Juborka!

Geszti is kábé így szokott kinézni... :lol: Tobzódik a játékokban, aztán többnyire kiválaszt egyet és azzal elvan vagy 3 percig... :roll:

Szép sétálós napot mindenkinek!
Mi is megyünk majd, aztán délután Apa elé zizzenünk a városba, megyünk vásárolgatni.

Kép
mamy

Na mi van lányok, hogy létezik az, hogy ma még csak én írtam???... :shock: :shock: Elfújt mindenkit a szél? :roll:

Kép
mamy

Sziasztok Lányok!!

Egy gyors bekukk, amíg alszik a csávóm!! :wink:

Éjszaka elkezdtem a szoptatást, megy minden, mint a karikacsapás... :lol:

Még nem is írtam magunkról, hogy Pistike már miket csinál!!
én nem nagyon vagyok híve a hasonfektetésnek, de minden nap kb 15 percekre hasra teszem, hogy tornázzon, erősödjenek a kis izmai!!
Gyönyörű szépen felnyomja már magát!! habár ha kézben van, akkor se nagyon szeret feküdni, inkább a vállamra téve nézelődik, és már úgy is kezdi tartan szépen a buksiját!! :lol:
próbál mát gagyogni, és hangosan nevet!! Játékok közül egyenlőre még csak a forgó-zenélő a favorit, de azt majd lerúgja a helyéről, akkorákat rúgkapál neki!! a másik szerelem a lámpa, imádja, képes rá percekig visyorogni!4
viszont nem tudom, hogy ki írta a kamerát, mi a fényképezőgéppel vagyunk így, ha előveszem, mosolygás befejezve, mereven néz, még alig tudtam mosolygást lekapni!! de azért ami sikerült, majd feltesszük!!

Tina!!

Hogyhogy befejezted a Cerazett szedését?? Nem vált be??

Én viszont a fogamzásgátló kúpomat ajánlom fel valakinek, aki kéri, mivel megvettem, aztán mégse használjuk!!
úgy döntöttük, ha esetleg csoda történik, hát jöjjön az a csoda... :lol:

Nózi!!

Örülök, hogy ilyen közel lakunk egymáshoz, pontosan te merre is??
Mi a Kőrösi sétányon, a Köszi, Pataky felé szoktunk korzózni!! Gondolom majd tavasszal jobban össze tudunk futni!!
nekem ismerősöm inkább az Újhegyi részen van, az egy picit messze van nekem, habár ha extra jó idő volt, már sétáltunk arra!!

Beuka!!

Cuki Boti nagyon!!

juborka!!
minden elismerésem a tied 3 gyerekhez, nem lehet könnyű, de gondolom csodálatos feladat!! remélem én is megtudom!! :lol:

Mentem, mert ébred a herceg!!

Melódia

:oops:

Kép
Kép
melódia78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?