Szép napot mindenkinek!!
Hát nem semmi, hogy milyen jó idő van!! Kisfiam 2 órát szunyált a levegőn, nagyon csipázza!! ez nagy szó, mivel bent csak kb. 10 perceket hajlandó aludni napközben!!
tudom, hogy vannak ilyen babák, akiknek kevés az alvásigényük napközben, de nehéz volt hozzászokni, hogy pont az én csemetém ilyen, de már kezdem úhy alakítani a napirendet, hogy azért a házimunkát is meg tudjam mellette csinálni,stb.
Ma már nem vettem be antibogyót, holnaptól elkezdem a szoptatást!! A dokitól múlt héten elfelejtettem megkérdezni, hogy az abbahagyása után mennyi idő múlva lehet újra szopiztatni!! erre felhívtam egy olyan tanácsadót, ahol a szopi alatti gyógyszerszedéssel kapcsolatban adnak tanácsot, ott azt mondta a hölgy, hogy elvileg 1 hét a kiürülési ideje, de gyakorlatilag meg lehetne szoptatni is mellette!! na, ezeken menjen el az ember!! az mondta a nő, hogy rám bízza, hogy mikor kezdem el a szopit!!
kicsit kiakadtam, mert végülis akkor senki nem tudja, hogy mennyi hatóanyag választódik ki a tejbe, a nő szerint minimális!
Gondoltam azért várok 2 napot, aztán indul a szopi, mivel elég jól csökken a tejmennyiségem, és kezdek parázni...
Na de félre a nyavajgással!!
nekem még nem jött meg a mensim. de már kb.1 hete úgy fájdogál, mintha megakarna jönni...
Talán még várat magára picikét!!
Tina!!
Egyszerűten eszméletlen gyönyörű Marvin, mindig lenyűgöz, bizti másnak is tetszeni fog a fotópályázaton!! az én fiamra mondják, hogy nagy a haja, hát akkor a tiednek mekkora?? A copfos kép haláli!!
Minden elismerésem a szopi megpróbálása miatt, és sajnálom a mell problémádat!!
Beuka!!
Szerintem jobb ha pénzt kértek a keresztelőre, egy picit kellemetlen azt kérni, de csak ti tudjátok, hogy mire van szüksége a bébinek!! Legfeljebb megígéritek, hogy megmutatjátok, amit
vettetek!!
Angel!!
Már régóta írni akartam, hogy nagy sikere volt a rakott csirkének, aminek leírtad az elkészítését, tudod a krumplisat.. Már 2* megcsináltam, tök gyors, és finom!!
nekem nagy szükségem van az ilyen gyors receptekre, mert muszáj mindennap főznöm!!
Sajna én magam is olyan vagyok, hogy nem nagyon tudok főtt éte nélkül meglenni!! Valahogy hozzászoktam, hogy mindig van...
visszatérve a csirkére, én a végén megbolondítottam egy kis tejszínnel!!
MMMM, isteni volt...
Boróka!!
Úgy látszik egy cipőben járunk antibogyó ügyben... viszont nekem nem vált be semmi más gyógymód, muszáj volt antibogyó!!
Mielöbbi gyógyulást neked!!
Bujka!!
kitartást a fejéshez, megy adrukk, hogy sikerüljön a tejcsielővarázslás!!
Hát már én is piszkosul unom a tejfejést, közben majd leszejed a kezem, és a szívem szakad meg, hogy utána mehet a csapba...
Na de majd holnaptól...
Eldugulok, mert apa megy a lányért, és átadja Pistikét!!
Üdv: Melódia