Zsóka!
Örülök, hogy már jobban vagy! További gyors javulást!
Máson nem jelentkeztek a hasmarsos tünetek?
Ne izgulj (könnyű mondani ), Bala is mindenben le volt/van maradva. Mi csak 10 hónaposan álltunk fel először (Balababa portalon láthatsz róla képet is, amikor Anyumba kapaszkodva először felállt, a 10 hós képek 2-3. sorában), ma meg már stabilan szaladunk, s az ortopédus is azt mondta rá, hogy gyönyörű a járása.
Apa nálunk is tiltakozott a képek feltétele ellen eleinte, de amióta iwiw van, azóta nem tiltakozott .
Így hogy nem ismerjük Apucitokat, Bori és Marci is rád hasonlít Azt meg hogy testvérek le sem tagadhatnák.
NAgyi ötlete fenomenális! A bilit még nem hozta fel? Hogy "Ennek a gyereknek már szobatisztának kellene lennie?" Engem ezzel tudnak felidegelni, de nagyon!
Mircike!
Lehet, hogy egy időben voltunk a Camponában vasárnap?
Én is néztem az egy éves bérletet, nem is vészes az ára. A gond csak az, hogy nekünk messze van Pedig BAla azóta is a halas képeket,s videókat követeli a gépen. (Méa-méa-méa=még-még-még ).
Balázs imádja, ha beindítjuk ezeket a kütyüket, de ha egyszer rádöbbentjük, hogy mozogni is tud, utána nem lehet onnan sírás nélkül elhozni. Így csak nagynéhán indítjuk be őket. Ráadásul a Camponában mocskosul drágán mérik azt a 1,5 percet. Máshol 1x100.-, itt 2x100.- egy menet . Hanyadt vágtam magam, maikor megláttam.
Akkor ez a részletes jegyzetelgetés öröklött dolog De annyira jó! Hidd el Mirkót is meg fogja hatni egyszer, hogy jegyzeteltél. Meg téged is, amikor majd az unokáknál előszeded, hogy "Látod Fiam, Te ennyi idősen már álltál!" Anyósom ilyen.
Ezen a
dolgon már én is filóztam egy párszor.[quote]N írta:éha én is elcsodálkozom, hogy mi hogyan nőttünk fel?
Néha nem cserélünk gyerkőcöt? Egyhelyben ülni? Kivéve ha reklám van. De más nem köti le a tv-ben. Felmászik mindenhova, én meg hüledezve rohangálok utána, hogy "Bala, nem szabad! Kopp lesz!"
Kata!
Ezek a Lizu szemek! Annyira gyönyörűek! És az alvós kép is szuper!
Én azt hittem, hogy az epilepszia csak görcsöket jelent, amiket "csak" le kell állítani. Arra nem is gondoltam, hogy további károsodásokat okozhat.
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön megtalálni a kellő gyógyszradagot. A szájpenész szépen helyrehozható állítólag (szerncsére mi megúsztuk, így csak hírből tudom).
Nem lehet, hogy Lizu csak egy jó nagyot trotyizott? S az tette ki a 26 dkg egy részét?
Véletlenül nem Tefal Prelude mérlegetek van? Nekünk igen, s nagy sz@r (bocsi). Lehetetlenség volt vele megmérni a kis különbségeket. Volt nálunk két hónapig Momert, az nagyon jó volt.
Már többször akartam írni, hogy a képek alapján nem csak szép környéken, hanem szép házban is laktok. Nagyon tetszik. Saját designe?
Mangó!
De jó hallani rólatok!
A mi dokin álláspontja az, hogy egy oltás után jót tesz a hőemelkedés vagy láz, mert akkor jobban kialakul az immunitás. És alapból nem pártolja, hogy ilyenkor lázat csillapítsunk, csak akkor, ha már nagyon magas.
Edus!
A dicséretet köszönjük.
Azt hiszem ismét rádöbbentünk, hogy fiaink hasonló vérmérsékletűek De nekünk ez az alap.
Én mindig azt mondo(ta)m másoknak, hogy Bala egy tiszta nyugi baba, de most, hogy Mircike írta, hogy Mirkó hogy megül egy helyben, átértékeltem a dolgot...
Bala alkatilag meg azthiszem és remélem tényleg Apa alkatát örökölte. (meg a kajálási mizériáját is az ő génjeiben kereshetjük, mégha Apa nem is volt ilyen kicsinek. De a húga és a mamája igen. Jó kis rejtett gének.)
Marcsi!
Szuperek a képek! Annyira édes Laura! És ez a lábbekapás! Balánál ez kimaradt
Hát sütni nem próbáltam anno a dolgokat Balának. Lehet, hogy úgy ízlett volna neki?
Nóri!
Hajaj.. tanulás. Ne is emlegetsd! Nekem sem fűlik hozzá a fogam. Pedig lassan el kell kezdenem. Én éjjel fogok tanulni ősbagoly lévén.
Reni!
Mért kell körbejárni az üzleteket? Bocsi, ha hülye kérdés.
Puszi: Timi
Ui.: Egy pár napra eltűnök (szakdoga könyvtárazgatás). Csak győzzelek majd titeket utolérni!