Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsóka!
Örülök, hogy már jobban vagy! További gyors javulást!
Máson nem jelentkeztek a hasmarsos tünetek?
Ne izgulj (könnyű mondani 8) ), Bala is mindenben le volt/van maradva. Mi csak 10 hónaposan álltunk fel először (Balababa portalon láthatsz róla képet is, amikor Anyumba kapaszkodva először felállt, a 10 hós képek 2-3. sorában), ma meg már stabilan szaladunk, s az ortopédus is azt mondta rá, hogy gyönyörű a járása. :lol:
Apa nálunk is tiltakozott a képek feltétele ellen eleinte, de amióta iwiw van, azóta nem tiltakozott 8) .
Így hogy nem ismerjük Apucitokat, Bori és Marci is rád hasonlít :) Azt meg hogy testvérek le sem tagadhatnák. :) :lol:
NAgyi ötlete fenomenális! :shock: :? :roll: A bilit még nem hozta fel? Hogy "Ennek a gyereknek már szobatisztának kellene lennie?" Engem ezzel tudnak felidegelni, de nagyon! :evil:

Mircike!
Lehet, hogy egy időben voltunk a Camponában vasárnap? :wink:
Én is néztem az egy éves bérletet, nem is vészes az ára. A gond csak az, hogy nekünk messze van :cry: Pedig BAla azóta is a halas képeket,s videókat követeli a gépen. (Méa-méa-méa=még-még-még :lol: ).
Balázs imádja, ha beindítjuk ezeket a kütyüket, de ha egyszer rádöbbentjük, hogy mozogni is tud, utána nem lehet onnan sírás nélkül elhozni. Így csak nagynéhán indítjuk be őket. 8) Ráadásul a Camponában mocskosul drágán mérik azt a 1,5 percet. :evil: Máshol 1x100.-, itt 2x100.- egy menet :evil: . Hanyadt vágtam magam, maikor megláttam.
Akkor ez a részletes jegyzetelgetés öröklött dolog :lol: De annyira jó! Hidd el Mirkót is meg fogja hatni egyszer, hogy jegyzeteltél. Meg téged is, amikor majd az unokáknál előszeded, hogy "Látod Fiam, Te ennyi idősen már álltál!" Anyósom ilyen. :lol:
Ezen a
[quote]N írta:éha én is elcsodálkozom, hogy mi hogyan nőttünk fel?
dolgon már én is filóztam egy párszor. :lol:
Néha nem cserélünk gyerkőcöt? :lol: Egyhelyben ülni? Kivéve ha reklám van. De más nem köti le a tv-ben. :roll: Felmászik mindenhova, én meg hüledezve rohangálok utána, hogy "Bala, nem szabad! Kopp lesz!"

Kata!
Ezek a Lizu szemek! :lol: :lol: :lol: Annyira gyönyörűek! És az alvós kép is szuper!
Én azt hittem, hogy az epilepszia csak görcsöket jelent, amiket "csak" le kell állítani. Arra nem is gondoltam, hogy további károsodásokat okozhat. :oops: :? :cry:
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön megtalálni a kellő gyógyszradagot. A szájpenész szépen helyrehozható állítólag (szerncsére mi megúsztuk, így csak hírből tudom).
Nem lehet, hogy Lizu csak egy jó nagyot trotyizott? S az tette ki a 26 dkg egy részét?
Véletlenül nem Tefal Prelude mérlegetek van? Nekünk igen, s nagy sz@r (bocsi). Lehetetlenség volt vele megmérni a kis különbségeket. Volt nálunk két hónapig Momert, az nagyon jó volt.
Már többször akartam írni, hogy a képek alapján nem csak szép környéken, hanem szép házban is laktok. :) Nagyon tetszik. Saját designe?

Mangó!
De jó hallani rólatok!
A mi dokin álláspontja az, hogy egy oltás után jót tesz a hőemelkedés vagy láz, mert akkor jobban kialakul az immunitás. :roll: És alapból nem pártolja, hogy ilyenkor lázat csillapítsunk, csak akkor, ha már nagyon magas. :?

Edus!
A dicséretet köszönjük. :)
Azt hiszem ismét rádöbbentünk, hogy fiaink hasonló vérmérsékletűek :) De nekünk ez az alap. :)
Én mindig azt mondo(ta)m másoknak, hogy Bala egy tiszta nyugi baba, de most, hogy Mircike írta, hogy Mirkó hogy megül egy helyben, átértékeltem a dolgot... :)
Bala alkatilag meg azthiszem és remélem tényleg Apa alkatát örökölte. :) (meg a kajálási mizériáját is az ő génjeiben kereshetjük, mégha Apa nem is volt ilyen kicsinek. De a húga és a mamája igen. Jó kis rejtett gének.)

Marcsi!
Szuperek a képek! Annyira édes Laura! És ez a lábbekapás! :lol: Balánál ez kimaradt :shock:
Hát sütni nem próbáltam anno a dolgokat Balának. Lehet, hogy úgy ízlett volna neki? :oops: :roll:

Nóri!
Hajaj.. tanulás. Ne is emlegetsd! Nekem sem fűlik hozzá a fogam. Pedig lassan el kell kezdenem. Én éjjel fogok tanulni ősbagoly lévén.

Reni!
Mért kell körbejárni az üzleteket? :roll: Bocsi, ha hülye kérdés. :oops:

Puszi: Timi

Ui.: Egy pár napra eltűnök (szakdoga :arrow: könyvtárazgatás). Csak győzzelek majd titeket utolérni! :lol:

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok Barátosnéim!! :lol:

Kata, valami tüneményesen gyönyörű Lizi!! Nagyon szépen figyelgeti a fölötte lévő játékokat. A szemével szerintem nincs semmi gond, Te is úgy látod, ugye? Majd írj, ha beszéltél a dokival!!
Nagyi úgy gondolta a sámliba állítást, hogy megfordította a 100 éves konyhai sámleszét (ami belül körben keretes) és abba bele akarta állítani Marcit, mint egy kis járókába. :? Eszement egy találmány, szegény Apa, miken mehetett keresztül.. :roll: :lol: .
Jövő héten mentek vissza?
Kata én még soha senkiért ennyire nem izgultam mint értetek. Ennyi drukknak meg pozitív energynek hatásosnak kell lennie.
LIZI MEG FOG GYÓGYULNI, ÉRZEM, komolyan!!! :wink:


Marcsi, Nóri, köszi a céklás tippeket. Hát én sem vagyok valami konyhatündér, és erre az anyósom(->ő a nagyika :P ) rá is tesz egy lapáttal, mert leveszi a főzés terhét a vállamról, minden nap ő főz- de azért ezt a céklás kaját meg fogom csinálni Marcipánnak. :wink:

Timi, szerencsére eddig még senki nem kapta el ezt a fránya hasmarsot tőlem, remélem nem is fogják, mert HOLNAP UTAZUNK!!!!!HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Már pakolgatok, nem egyszerű 4 embernek tökéletesen bepakolni.. :roll: :shock: .
Jól van, már nem aggódom, csak néha elkapnak a parák, ez is ragályos :roll: :lol: .
Egy év 8 hósan szobatisztának kéne lennie?? Na ez se rossz :twisted: . Bori két és fél évesen vált meg a pelustól, de megmondom őszintén én soha nem erőltettem a dolgot. Még nem volt 3 éves, amikor oviba került a csaj, az volt egyedül a cél, hogy addigra szobatiszta legyen. Nálunk mindenféle átmenet nélkül átszokott Bori a pelusból egyből a wc-re, bilizni nem akart soha.
És egy hét lefolyása alatt történt az egész. Szóval szerintem meg kell várni, amig megérik erre a gyerek, nem szabad eröltetni, csak szépen terelgetni őket.

Puszi, megyek, Marci bontja a karifát :?

KépKép
logi
 
 


Néhány búcsúkép :lol:

bontom a fát
Kép

hangosabbra veszem..

Kép

kukk

Kép

juhéééé mászok

Kép

kettesben szép az élet

Kép

KépKép
logi
 
 

 
 

sziasztok!

már kezdem feladni, h utolérlek titeket, annyit termeltek, ráadásul, mire odakerülök, h leüljek olvasni, mindig akad valami..., na majd szép lassan. :P 8)

Addig is, Zsóka gyerköcök csodálatosak, nagyon édesek, helyesek. az utolsó kép annyira klassz, főleg ahogy Marcipán csodálkozón néz! :lol: ezek a szemek., megzabálom! 8)
Kívánok nektek jó kikapcsolódást, pihengetést! és kerüljön el mihamarabb ez a fránya hasimasi. (pakolás..., ha meghallom ezt a szót feláll a hátamon is a szőr. már annyira elegem van. persze azért jó, mert tudod, h valahová mész, valami célból, csak a sok sok agyalás, hú akkor még ezt, akkor még azt, ja és akkor még azt is...., persze valami apróság mindig kimarad..) De sebaj! tök jó lesz most nektek. Jó relax+wellneszt! :lol:

még jövök, addig is pusszok:e
mazsolák
 
 


sziasztok csajszik és babócák :)

hát igen, Lizi megint csak gyönyörű!!!!!
Marci és Borka olyan édesek!!!
komolyan ezek a babák zabálnivalóak :)

Kata, Neked is köszi a pusziért! Bende üzeni! :)

Timi, hát hezitáltam, hogy legyen kúp vagy sem, de így még tapasztalatlanul adtam, aztán az is igaz, hogy kb. 40 perc múlva volt kaki, így nem tudom, hogy felszívódott vagy sem, de később nem volt hőemelkedése :)

lányok mit szóltok ehhez a tavaszi időhöz?????? :shock: :shock:

valaki egyszer azt mondta nekem, hogy a babákkal egy dolog a biztos és állandó :) a változás :) (lehet, hogy rosszul idéztem, de a lényeget értitek) vagyis látom Bendén is a változásokat, már így két hónaposan másképpen eszik, másképpen alszik, meg ilyenek, de nyilván ez a fejlődés miatt van :) de van olyan is, hogy egyik nap valami működik, másik nap már nem :)

egy kicsit zavaros voltam, bocsi :) :oops: :?

mindenkit puszilok!!!!!!
mangó
 
 


Edu nagyon köszi!!! Olyan aranyos vagy!! :wink: :D Ez a csomagolás tényleg borzalom, én is így vagyok, ahogy írtad, na még ezt, Borinak azért legyen egy szoknya is, de akkor kell egy norm. cipő stbstb :? .

Angéla, hát tényleg nem semmi ez az időjárás, most jöttünk a sétából, azt hittem felforr az agyam, mire feltoltam marcit a lejtőn...
Nálunk a hőmérő 16 fokot mutat :roll: :shock: , ami persze nagyon jó, csak nehogy baj legyen belőle.. :? :( .
Ez a változás tényleg így van, ahogy írod Angi. Napról napra alakulnak a babák 8) .

még jövök...

KépKép
logi
 
 


Edu nagyon köszi!!! Olyan aranyos vagy!! :wink: :D Ez a csomagolás tényleg borzalom, én is így vagyok, ahogy írtad, na még ezt, Borinak azért legyen egy szoknya is, de akkor kell egy norm. cipő stbstb :? .

Angéla, hát tényleg nem semmi ez az időjárás, most jöttünk a sétából, azt hittem felforr az agyam, mire feltoltam marcit a lejtőn...
Nálunk a hőmérő 16 fokot mutat :roll: :shock: , ami persze nagyon jó, csak nehogy baj legyen belőle.. :? :( .
Ez a változás tényleg így van, ahogy írod Angi. Napról napra alakulnak a babák 8) .

Katus?? :roll: Beszéltél a dokival?

még jövök...

KépKép
logi
 
 


( a két hsz-emben van egy különbség, ki találja meg?? :lol: :lol: :lol: )
Nem akartam ám kétszer küldeni, csak még írtam egy mondatot, közben meg marci elküldte..)
logi
 
 


Üdv csajok! :lol:

kösziszép a dicsiket Lizi nevében, aki .. na mit csinál??? alszik! :evil:
és megint nem evett, talán ha 50-et........

úgyhogy beszéltem neurológus dokinénivel és holnap megyünk vissza, kapja a szuris gyógyszert.. hát most :) is meg :cry: is.
ha hatásos lesz, akkor :lol:.
kiderül kb 1-2 héten belül.

Zsóka, annyira édes vagy! nagyon jól esik, meg mindenkitől hogy így szorítotok nekünk!!hatnia kell!!! :!:
Marcipán és Nővérkéje csodásak mint mindig :wink:
jó kis portörlők a gyerkőcök amikor másznak, nem??? :lol:

hát figyelgette a játékokat Lizi, de nem kötötte le. az baj? tehát nézte pár másodpercig aztán annyi. néha odafordult, nézte megint, de nagyon rövid ideig. :roll:

megszámoltam, most egy nap 6féle dolgot kell beadnom Lizinek! gyógyszer + vitaminok együttesen. lassan olyan a pelenkázó mint egy patika :shock:

Reni és hogy bírta Niki a mászkálást??
lmkata
 
 


én megtaláltam! a katusos rész az !!!!! :lol: :lol: :lol:
lmkata
 
 


amúgy pont akkor írtam amikor te is úgyhogy ja-ja-ja láthatod :lol:

mi is kint napoztunk 2 órát a teraszon!!!! 8)

ezért lesz állítólag ilyen járványos-beteges ez a tél, mert nincs hideg h elpusztítsa a bacikat! :evil:
bár februárban lesz tél állítólag...

Mangó! Akartam írni én is a változásoshoz, hogy abszolute így van!
PL. Lizzzi totálisan másképp sír!!!!!!!! olyan kis kényeskedős, nyaifzós hangon!!!! nagyon nagyon érdekes, ahogy a kisbabásból megy szép lassan át kicsit nagyobb babásba a csaj! :lol:
lmkata
 
 


Zsóka, akkor egy kis tavaszozás lesz nem pedig telelés, de így is jó!!!! Én is megemlítettem apának, hogy olyan jó lenne valahová elmenni hárman :) hát majd meglátjuk.....


Kata,
szerintem semmi gond, hogy Lizibaba csak pár percig nézegeti a játékokat, annyira még nem kötik le. Csak abból gondolom, hogy Bende is egy darabig nézegeti utána megunja, szerintem ez így jó.
mangó
 
 


Kata, Marcit sem érdekelték különösebben a játékok ilyen idősen, olyan 4 hósan kezdett jobban érdeklődni. Szóval nyigi...

KépKép
logi
 
 


nyigi :?: :idea: :roll: természetesen nyugi akart lenni. :lol:
logi
 
 


samut se kötötte le 4. hónapig úgy általában semmi. most se mindig...
annyira ideges vagyok... valami kábelszerelők pont most fúrnak az ajtónk előtt- tehát MINDEN behallatszik...pont amikor samu 3-5 ig tartó fix alvásideje van.

meg amúgy is... csaba ma is csak 7 körül jön - mint minden este, ami azért jobb persze mint az este 10 , de véletlenül sem szuper jó...

ma próbáltam végre száz év és száz büntetés után a parkolásunkat, úgy h én legyek az autónk üzembentartója (eddig anyu volt) de sose sikerül. ma megvettem 5000 ft-ért az illetékbélyeget, mire kiderült, h most már nem bélyeg kell, hanem csekken kicsengetni 6 ezret. de a bélyeget nem veszik ám vissza, szal még ki kell azt is nyomoznom h hol. szal azt is intézhetjük holnap.

Marci nagyon helyes édes-ügyes, a testvérek így egymás mellett kísértetiesen hasonlítanak!!

na megyek máshol dühöngök tovább...
kerekpocak
 
 


na fel is éberdt a fúrásra ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
kerekpocak
 
 


szegény Samuccc!!! remélem vissza tud aludni!!!!

akkor nyugibb vagyok figyelem-lekötés ügyileg :wink:
most is bepakoltam a gyereket a játszós-cuccba, olyan cukor, egyfolytában dumál!!! megint azzal ébresztett hajnalban is :lol: :lol: :lol: mióta elkezdte, ha ébren van be ne áll a szája :P 8)

Nóri akartam kérdezni h és mikor kell menni az előkészítőre?? ez amúgy szívatós, nehéz ügy??
(bár gondolom ha nem az lenne, nem idegesítene... :oops: )

Zsófi, tényleg hasonlít az alvós képen is Lizi meg Samu :lol: de példul az utána lévőn meg egyáltalán nem... :roll:

játszós szőnyeget meg járókát még anno használtan vettem 20 eft-ért. a brendonban csak a játszósszőnyeg 36 eft. azaz most nézem h már "csak" 24 eft. nyáron még 36 volt...
annyit a világon nem adnék érte !!!!!!!!!!! na 24et sem.

ez az:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=5&submenu=5&thirdmenu=92&empty=1&productid=93506&pageno=2&whid=43


[url][/url]
lmkata
 
 


mókáztunk ma :
Kép
Kép


tegnapi alvós mormotás a karira kapott pihepuha zsákocskában
Kép
Kép
lmkata
 
 


alvóson nagyon nagyon hasonlít!
hogy te milyen más vagy minden képen! őrület!!!
ja kérem, h nektek Tiny Love baby gymetek van??? azt kérem meg kell fizetni. nekünk olyan körforgós izénk van (kölcsön kaptuk) bótban 20 körül van... mi habtapin nyomulunk!
lizut IMÁÁÁÁÁÁDJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


jaaaj hát mondom h használt az a tiny love-os szőnyeg no! :wink:
de majd a habtapira is benevezünk kicsit később :lol:
lmkata
 
 


Kata, Lizus és Anyukája eszméletlenül jól néznek ki!!!!!!!!!!!!!!!! :D Már annyiszor szerettem volna írni, amivel csak ismétlem önmgam, de gyönyörű kiscsajotok van ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P Úgy meg tudnám mószerálni, akkora cuppantókat tudnék neki adni! 8)

Zsófi, velem is hányszor előadták :evil: (újépítésű), onnantól az egész napunk úszott, és nyafi volt végig! :cry: :evil: Samu vissza tudott aludni? Köszönöm a segítséget, válaszoltam. :wink:

na tűztem, mert odakozmál a vacsi :oops: 8)
mazsolák
 
 


Kata, nagyon hasonlítotok ám az első két képen!! :wink:
Mindketten gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lizi pedig egyre értelmesebben néz, annak ellenére, hogy tele van gyógyszerrel. Milyen lenne, ha nem gyógyszereznék, már beszélne?? :roll: :wink:

Csajok, elköszönök, mindenkinek pusszancshegyek, hétfőn jövök legkorábban...
Zsóka
Borka, Marcipánó, Laci(így látatlanul is üdvözöl Titeket :wink: )

KépKép
logi
 
 


Zsóka érezzétek nagyon nagyon istenien jól magatokat!!!! és fotózz sokat :lol: és kérünk majd képeket!!!! :lol:
PUUSSSZZANCSOK!!!!
lmkata
 
 


lányok samu sztem "rosszul van" hason mármint a techinikája. vagy természetes, h úgy nyög meg hörög (nem mindig de sokszor) mint egy tüdőbeteg alkoholista? sztem ő csak a hasán fekszik és nem a kezén, vagy alkarján.
na nem parázom csak úúúúgy szeretném ha már valamerre megfordulgatna...

van akinek 5 hónaposan még nem forgott aktívan a babója (vagy sehogyan sem?)
kerekpocak
 
 


Zsóka jó utat!!!!!!!!!!!!!!!!

kata nézegettem újra a régi szülészetes topikot (csinálom a jánosos infokat) és valami hihetetlen kertetek van ám! félelmetesen szép helyen laktok. mennyi idő pest? te amúgy pesti lyány vagy? mióta éltek ott?
kerekpocak
 
 


és ime:
teljes leleplező képriport egy kisbaba fürdőzéséről (és gömbölyded formájáról..)

ni, kacsa:

Kép

"gyere csak ide te kácsa:"

Kép

"haverok leszünk, meglásd:"
Kép
kerekpocak
 
 


Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!Jó húsban van ez a kishapsi, az a pocak haláli, kis döbrögi :lol: ! :wink: :D nehéz a popója, meg fiúból is van :lol: , ezért nem forog. Majd beindul..még csak 5 hónapos... :wink:

Na mostmár tényleg nem jövök hétfőig.
Köszönjük az útravaló jókívánságokat!!

Pannitól akartam még kérdezni, de mindig kiment a fejemből :shock: :? , hogy mi van Márkkal, meggyógyult? ..és Apjuk?

puszi mindenkinek..

KépKép
logi
 
 


Zsóka, gyorsan még jó utat és nagyon jó pihenést kívánok Nektek!!!!
MArci gyönyörű, édes! Igenis változott. Nagyfiúsabb lett az arca. (Nekünk is van ilyen cd játszónk és Farkas is mindig dj-zik rajta :) )

Kata, nagyon szépek vagytok Lizussal!!! Szerintem a legalsón hasonlít rád nagyon! Édes tündér! :)
Ja , a vizsga. A tanfolyam febr. 1-től lesz 5 nap. Aztán 3 hét múlva vizsga. Nem tudom, hogy szivatós-e, de majdnem 600 oldal, 3 órás írásbeli, aztán szóbeli, aztán még egy 5 napos tanfolyam aztán két hét múlva még egy vizsga (az már csak 150 oldal) írásbeli, szóbeli, és az egészből egy jegy. A jegy nem számít, csak hogy meglegyen, mert így több fizetést kapok majd ha visszamegyek dolgozni. Ma már kemény egy órát tanultam. :)

Edus, Timi szerintem mi is csatlakozunk az örökmozgó csapathoz!!! :)

Samu, is édes! Úgy szeretem az ilyen szerelős, bíbelődős arcukat! :)
Tudod, ismerősöm unokája 5hónaposan nem fordult hasra. Reninek igaza van egy év múlva a kutyát nem érdekli majd ki hány hónaposan mit csinált. De persze megértem a parákat. Nekem is van mindig, de olyanok, hogy le se merem írni.
Szerintem majd akkor fog szeretni hason lenni, ha majd ő fordul, nem ha teszik. :)


Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


ja kata: visszaaludt :)

nóri kösziiiiiiiii (azért érdekelnének a paráid...)
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Hát végre én is ideértem... Márk már jobban van, orrfolyás megszűnt, de még mindíg 37,3 - 37,5 estére a hőmérséklete. Szerintem a foga (jobb felső), mert napi kétszer cserélünk pullit, dörzsöli az öklével az ínyét és engem harap :? . Kedve nagyon és az étvágya is. Apjuk is jobban van már, habár neki antibiotikumot rendelt a doktor néni, ami azt jelenti, hogy még ezen a héten is itthon is van (már dec. 22. óta) :D :D :D :D Ez egyébként nagyon jól esik nekünk, hiszen az új munkahely miatt nyáron egyáltalán nem volt szabin.
Márk legújabb tudománya: egész nap folyamatosan "beszél", be nem áll a szája. Persze halandzsázik, de van egy két szó amit már lehet érteni - természetesen az első a kutya volt, kacsa. Már igényli, hogy labdázzunk vele, illetve szól, ha nem tud valamit egyedül és akkor menni kell. Pl. a játszószőnyeg újra előkerült (tiny love nekünk is - tavaly 21 helyett 12e volt asszem újonnan) és ott kell kapcsolgatni a zenét és sípolni a sípolóval. Alvás szuppi - de. 1 óra, du is 1 óra, de van, hogy 2x alszik 1 órát. Éjszakák is jók. Szóval haladunk.

Most megpróbálok reagálni... de annyit írtok... :D :D :D

Kata - de jó hogy ennyit jössz és ilyen szép képekkel kápráztatsz el minket! Pihe-puha zsákban alvás - a kedvencem... Liza gyönyörű és az Anyukája is!!! Mérleg - én kb. két napig használtam, mert Márk minden evés után fogyot 10-20 dekát. Jó kis darab lehetett.

Zsóka - nagyon jó utat és pihit nektek! Látom a műszaki cikkek nálatok is bejönnek. Testvéres kép éééééédi!

Zsófi - igaz Márkon kengyel volt 4-7 hónapos koráig, de ez nagyon sokat segített nekem a paráim leküzdésén. Szóval így ő 3 hónapig hanyatt feküdt és igazából nem is nagyon mozgott. El sem tudtam képzelni, hogy valaha meg fog fordulni, vagy kúszni fog. Jó azért rugdalózott. De amint lekerült róla pillanatok alatt behozta minden lemaradását. Szóval szerintem ne aggódj, Samu tudja mikor jön el az idő arra, hogy beinduljon. Amúgy a kacsás kép nagyon komoly ahogy koncentrál... és meg is fogja!!!

Mircike - táblázatokat nagyon köszi.

Nóri - ez vizsga nem semmi. És hogy-hogy csak most szólnak? Írok privit a tanfolyásról és viszgáról - de lehet, hogy csak holnap. Egy-két használati utasítást hozzá, csak nem mind public :D

Marcsi - Laura is milyen ügyi már. Mezítláb evés :D nem semmi! De legalább szereti a céklát. Nálunk ez az egyetlen kaja ami nem megy.

Hú jó hosszú lettem. Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi

a pocakos

Kép

a vidám este 1/2 9-kor, alvásidőben

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


sziasztok!

gyorsan bekukk pakolás előtt - reggel megyünk vissza a bethesdaba.

Hát ez a Samu!!!!!! kikészített ez a fotó sorozat. engem is meg apát is :lol: :lol: :lol: így a kommentekkel hihhhhetetlen jót derültünk rajta, valami gyönyörűséges ahogy bíbelődik azzal a kacsa úrral :lol: :lol:

Én abszolute pesti lány vagyok / voltam izé.... azaz budai. a III. kerületben laktam / laknak anyuék Aquincumon + tesók. Ákos is zuglói, együtt is Zuglóban laktunk az Örsnél. Most nyáron költöztünk ide Fótra, most lett kész. Autóval változó, ha nincs nagy dugesz, akkor 20 perc alatt a Bethesdában vagyunk - tudjátok hol van, nem? az M3-on jövünk be. vagy ha anyuékhoz megyünk, akkor régi váci út. illetve ha elkészül az a híd akkor még közelebb lesz.

Hidd el Zsófi, Samu egy relax-baby, alszik mint egy angyal, eszik mint egy angyal, nyugodt mint egy angyal, kacag mint egy angyal..köszöni ő tök jól elvan. majd elkezdi ezt a forgós dolgot is ha lesz kedve hozzá!
de ahogy a pici ujjaival fogdossa azt a kácsát..!!! nem lesz itt gond egy szál se!

MÉGIS ROSSZUL MÉRTÜK LIZIT !!!!!!!!!!!
ma újra megmértem pucéran, és 5680 gramm, és 1 hete volt 5710 gramm. szóval stagnál, ill. fogyott picit, de hát mégsem 30 dekát 1 hét alatt!!! az azért nagyon látszott volna rajta, így meg nem.
yessssssssssss :lol:
amúgy ez a mérleg valami kölcsönzős, és tök jól elvagyunk vele, 3 hónap alatt eddig talán 2x mért hülyeséget.
most is mi rontottuk el, mert puha talajon mértük ezt a horror fogyást...

Nóri hát akkor hajrá a dologgal, nem hangzik túl könnyűnek!!
de tudod mindenen túljutunk egyszer - nekem mindig ez lebeg a szemem előtt a nehézségekkor :roll:

na megyek mert tényleg pakolnom kéne má'!

KÉRJÜK A DRUKKOKAT HOGY HASSON EZ A SZURI DOLOG, mert ha nem............. :roll: :? bele sem gondolok.......
hopefully pénteken jövünk is haza.(mondjuk a szuri hatása 1-2 hét mire kiderül..)

na puszákok
lmkata
 
 


lemaradt az uccsó last but not least gondolatom: a Márk pocakos képe ! :lol: :lol: annyira cukkancs az a pocak, kérem! :lol:
lmkata
 
 


Kerekpocak!

Már annyiszor olvastam hogy parázol Samu fogása miatt h leírom ami nekünk Flórával volt.
Nagyon hamar elemte a fejét, nagyon magasra, már 2 hónapos korában azt hittem meg fog fordulni, majd telt az idő, és semmi.
Közben lábtartás probláma miatt járt Emmához egy gyógytornász, és mikor Flóra 5 hónapos volt és még nem csinált mást csak elkúszott a hasán az ágyban, meg emelgette a fejét, megnézettem vele. Azt mondta nyugodjak meg, semmi baj nincs, csak nem jött rá a gyerek hogy meg tudna fordulni, majd rájön. Na nem ragozom a dologt, 7 hónaposan tudott ülni, 9 hónaposan felállt, 10 hónaposan elindult, és még mindíg nem tudott megfordulni. A gyógytornászt halálra szekáltam, de mindíg megnyugtatott, hogy nincs baj, jól mozog a gyerek, csak nem akar forogni. Este lefektettük hasra vagy hanyatt, és mindíg úgy kelt reggel. Ha hanyatt tettük, semmit nem csinált, mert abból a testhelyzetből nem tudott felülni, meg állni stb..
Valamikor az 1 éves szülinapja körül jött rá hogy meg tud fordulni. Addig soha nem csinálta.
Most már szép nagy, éppen azon nyüstöl hogy irassam be balettozni. Mikor kicsi volt, soha nem gondoltam volna hogy ilyen is lesz, azt hittem valami komoly mozgáskoordinációs problémája van. Parákért én sem mentem a szomszédba, :D

Puszi:
Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Most olvastam vissza amiket írtam, bocsi a hibákért.

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


húúúú Nóra köszi. megnyugtattál, bár asszem totál kész leszek ha 7 hónapos koráig semmilyen mozgásbeli fejlődés nem lesz... zzzzz
na mindegy. remélem 1-2 évesen fut szalad már totál biztosan. az a lényeg!

márk csodaszép. olyan nagyon helyesen mosolyog!!

kata ++++++++++++++++++++++++energy, drukkok!!!!! ha nem válik be akkoir irány pécs! nem szabad feladni, végül úgyis sikerül valahol, vmit ki fognak találni!!!! gondolunk rátok ezerrel!!!!!! puszi nektek!!!
mindenkinek jó éjt
zsófi
kerekpocak
 
 


ja és kata köszi a kedves szavakat!! tényleg relax babó :)
kerekpocak
 
 


Képekre nem is tudok már mit kitalálni :)
Mindenki gyönyörű! Marci-Borka, Kata-Lizu, Samu, Márk!.

Zsóka: Jó pihenést :)

Kata: Liza annyira édesdeden alszik... tündér, meg lehet zabálni!!! :)
Mérleg: hála az égnek. Nagyon érzékenyek már ezek a új típusúak, megviccelik sokszor az embert.
Kórházhoz drukk!!!!

Nóri: Amíg tanfolyamon leszel mi lesz a műsor otthon?

Zsófi: para para pardon, hogy javasolom a saját hülyeségemet, de nekünk is van ilyen kacsánk, három kicsi, egy nagy. Én kivettem belőle a sípoló műanyagot, kidobtam kukába. Nehogy benyelje, aztán sípoljon nekem a gyermek :)
Az jutott még eszembe, hogy nyugodtan könyököltesd fel, mutasd meg neki, hátha csak nem érzi a technikát. Egyszer rákap, utána le se tudod állítani :) Közben láttam, hogy Anaci is azt írta, akkor tényleg lehet egy ilyen opció. Rakd hason könyökre, aztán várd meg, hogy mit reagál :)

Panni: Mi az a pulli? :roll: Nem értem, de lehet, hogy csak fáradt vagyok :)

Anaci: Jó nézni a három vonalzót az aláírásodban!!! :) Hacsak rövidet is írsz, az összes sok kislányod ott van körülötted, annyira jó :)

Rólunk: beutaltak ma mellkasröntgenre, eszembe jutott Julcsi. Néni kedves volt, csak azt képzelte, hogy a gyermek majd megáll és oldalsó középtartásban marad, amíg ő fényképez... Végül le kellett persze fektetni, sírt kicsit, body maradhatott, hogy ne fázzon a vason, én meg lefogtam. Nekem nem járt ólomköpeny, nem vagyunk a Vészhelyzetben... de legalább megkérdezte, hogy terhes vagyok-e :) Mindegy, gyermek a kuki fölé kapott egy ólom egéralátétet, úgyhogy a lényeg védve volt.
Lelet negatív, de mivel sípolva köhög, dokinéni szerint kicsit fuldokolva is, ezért asztmás sprét kaptunk legminimálisabb befújás adaggal, egy hétig. Plusz valami másik köptetőt. Lehet, hogy tényleg a hatóanyagot kellett lecserélni, mert el ne kiabáljam, de mintha máris jobb lenne a helyzet. Amúgy semmi baja, nincs rossz kedve, nem lázas.

M.
mircike
 
 


Lemaradt egy pár sor... Mangó, Edus helló :)

Timi: Gyerekcserét valóban meggondolnám kétszer :) Van egy fél évvel kisebb barátunk, sokszor vagyunk együtt. Na az mászós, ugrálós, pakolós, dobálós, ideodajövős, le nem ülős. Mondtam is az anyjának, aki barátnőm, hogy én már tuti eret vágtam volna :)
Persze Mirkó is jönmegy, pakol, dobál, de hagy nekem egy csomó szabadidőt is. Durván négy órát alszik délután, reggel pedig, ha úgy tartja úri kedve egy egész órát tévézik. Persze vezényelni is tud, hogy hová ugráljak, mit szereljek szét, mivel játsszunk, mit meséljek, mi-micsoda melyik képen, de alapvetően nem kell sokat mozognom szerencsére :)

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kata - drukkok mennek meg +++++++++++++++!

Mircike - pulli = pullóver :D :D :D

Puszi, még jövök, csak Márk ééééééééhes...

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Csak gyorsan beugrom én is...

Kata továbbra is szorítok!!!! Igazad van mindenen túljutunk egyszer, és már megint te nyugtatsz engem/minket. Nagyon szorítok, és nagyon sokat számít , hogy ilyen pozítív vagy! Jó lesz minden, sikerülni fog a gyógyszerbeállítás és inkább sose sikerüljön a vizsgám csak Lizunak jó legyen!

Mircike, a tanfolyam alatt Anyukám mászik majd egésznap a földön és igyekszik tartani a napirendet. A gond csak az, hogy más nem tudja elaltatni, csak én.
Mirkó is sípol? Jaj szegény. Mielőbbi gyógyulást kívánok. Szellőztess neki, attól könnyebb a légzés.

Panni, Márk tündér gyönyörű. Örülök hogy mindenkinek ilyen nagy pocakja van. Én esténként szinte megijedek Farkas sörhasától :). A privit várom, egyébként még mindig nem szóltak, én hívtam fel őket hogy mi van. Az értesítőmet majd a posta hozza.

Zsófi, látod nyugi! Az én paráim említésre se méltók: túl gyorsan fejlődik a gyerek, biztos olyan betegsége van,hogy a sejtjei öregednek és hamar megöregszik.....ááááá abba is hagyom akkora baromság, na meg hogy hiperaktív, de azt már többen kizárták.

NA rohanok, puszi, szép napot mindenkinek!
Nóri

Kép
nóri8
 
 


Ja, Mircike, Reni köszi a hagymás olajos tanácsokat, lassan kipróbálom én is.

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok Anyukák!

Bocsi, hogy ide is bekontárkodok, de biztosan van itt olyan fórumozó anyuka, aki nem látogat el a Jánosos szülészet topikba.

Szóval csak azért írok, hogy megkérdezzem van-e köztetek olyan anyuka, aki dolgozó nő korában jutalékos rendszerben keresett. Olyanra gondolok, aki esetleg értékesítőként dolgozott, tehát volt alap fizuja és jutaléka is, ami ugyen nem rendszeres jövedelemnek számít, hanem havonta változó?

A TGYÁS kiszámítása miatt érdeklődök. Ha jól tudom ott nincsen limit, de azt hiszem már elbírálás alá esik a nem rendszeres jövedelem!?!

Ha tud valaki infot adni ez ügyben, akkor lécci jelentkezzen!

Köszike,
Fatima

fatima
 
 


Sziasztok!

Fatima - sajnos nem tudok segíteni TGYÁS ügyben. :cry:

Nóri - vizsga privi ment

Puszi mindenkinek! Éljen a tavasz!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


csak egy gyors bekukk .. majd jövök még:

Fatima:
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... 60627.html

itt a "Mennyi a Tgyás összege?" pont, és ott a második bekezdés.

Üdv

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


nem tudom ki mit csinált ma a jó levegőn a szuper napsütésben, mi ezt: Kép

ja, tudja vki h miért nem műkszik a szülészetes topik?
kerekpocak
 
 


Köszi az infokat lányok!

Marcsi - mindjárt megnézem a site-ot! :)

Kerekpocak - én sem tudok belépni! Nem tudom mi lehet a baj! Nem kéne valakinek szólni??? :?

fatima
 
 


mircike szokta tudni az ilyesmit..
kerekpocak
 
 


Nekem tegnap ez a topik sem működött, de aztán megjavul, azt gondoltam majd az is rendbe jön, de eddig semmi.
Bosszantó!
Na puszi mindenkinek!
(Megőrültek nálam a nagyok, mert vendég jött, rohannom kell)

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Nemtom, de megkérdezem azt, aki biztosan tudja :)
M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak tegnapra hoztam egy kis "házifeladatot" haza :) Ha minden igaz a honlapon reggelre fel is kerül az eredménye! Meg a kirakatokra.

Timi
Az üzletkörbejárás oka az áruheltöltés volt meg, hogy minden ok-e.

Liza nagyon szééép (vagyis szépek vagytok)! Az alvós kép nagyon cuukiiii!

Samu kacsás képei nagyon jók :lol: A babakocsis kukucskép :lol:

Márk pockos képe csúcs :lol:

Nálunk is eseménydusan telt ez a két nap.

1. Ha jól értem Niki első szava goj (azaz golyó).
2. "Cuppog" (hangosan puszit dob), olyan cuki :lol:
3. A járássegítővel megtette az első lépéseket előre (4db lépés egyszerre!!!) Lásd kép!

Most csak így gyorsan, bekukk, mert apa balhézik, hogy mindég a net előtt ülök :roll: :oops: :lol:

Üdv!
Reni

Kép
Első lépések!

Kép
Pucéran fürdés előtt!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?