Új privát üzeneted érkezett!

na visszaolvastam. nagyon elkenenődtem, hogy mi történt Zsuzsával :( :( most egy hétig bennet kell lenniük? ez iszonyú már tényleg, de most már muszáj, hogy jobb legyen! é is csak kitartást tudok kívánni és rengeteg gyógypuszit küldünk!!!!!

most nem is reagálok többre, de képek édesek :) Panda igazi nagylány!!!

mgyek aludni, sziasztok
akkor holnap :)

KépKép
KépKép
and

jajj, Megann, még akartam neked írni az alvástanításoddal kapcsolatban, hátha szükséged lesz rá.
az aludj velem c. könyvben van a vándorló szék módszer. megvárod, amíg elalszik a baba egy széken ülve, és a széket egyre közelebb teszed az ajtóhoz, legvégén kikerül a szobából a szék. közben nem beszélsz hozzá.
közben megszólalt apa telefonja, nem tudom miért állította be az ébresztőt este 11-re :shock: lehet, hogy az Eszti volt...

jóéjt

KépKép
KépKép
and

Huuu Barbapapa neked milyen irigylésreméltó!!!!!!! És nem rossz amikor nincsenek otthon? Vagy gondolom már megszoktad, nem?
MEg ilyen rendi Anyukát(mint a tied).

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Noémi!

Hát, őszintén szólva nem rossz, mert annyi minden elintéznivalóm van ilyenkor, ami a fiúkkal sokkal nehezebb lenne. Meg jó egy kicsit egyedül lenni, nekem szükségem van rá, hogy egy kicsit magam legyek, ne a gyerekekkel foglalkozzak. Ilyenkor megyek vásárolni, fodrászhoz, kozmetikushoz, ügyeket intézni.
Ha ez nem lenne, szerintem bediliznék, én sem vagyok az az ősanya típús, aki csak a gyerekeinek él.
Persze a 3. nap már nagyon rossz, ezért át is variáljuk az egészet és csak egyet alszanak majd anyuéknál. :wink:
Anya meg imádja őket, ő is alig várja, hogy mikor "lophatja" el a fiúkat :lol:

Ja és minden csütörtökön Gabi anyukájánál vannak a fiúk, igaz ott nem alszanak :P

Most mondjuk ez megint szünetelni fog pár hétig, mert Gabi öccsét műtik újra és addig nem mehetnek a fiúk.

Na én is elteszem magam, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jóreggelt!

Valaki tudja Prüntyi számát?
Enyém: 70-450-1500

köszi, majd jövök

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta, PÜ ment

Barbi mi is 10-11- közt érkezünk...a telcsidet add meg kérlek pü-bem

Kép

Kép
prüntyi

Helyszíni tudósítás a katasztrófasújtotta Nagykovácsiból.

Andrisnak nem lett lényegesen több pöttye, de ő is belázasodott éjszaka :(.
Lili is 39 fokkal zárta a napot. :(
Mosógép xar. :evil:
Hűtő xar. :evil: Így ma lakodalmi fogások lesznek, hogy a mélyhűtő tartalmát valamennyire megmentsem. Úgymint: kacsacomb kápsztás tésztával, vadasmarha, meggyes piskóta, sajtos rúd. Kár hogy a gyerekeim semmit nem esznek, mert fáj a torkuk. :evil: :evil:

Ayse

Babnet Klub, Nagykovácsi

ayse

Ayse!

Sajnálom, hogy ennyi fránya dolog jött össze! Srácoknak jobbulást! Amikor írtad, hogy pöttyök vannak Andrison volt egy érzésem, hogy bhimlő, de nemfestem az ördögött a falra, így nem írtam. A rosszban a jó, hogy hamar túl lesz rajta.
Most már csak jó fog következni.

Írtam tegnap, hogy nekünk is rosszul indult, anya kórházban Nyíregyházán, céges autót előzték a tükröt kitörték, lányom fényesen indított az iskolában. Nem hagyom magam, mert most már csak jónak kell következnie.

Megann, Léna édes a macijával.

Jucc, juci köszi.

No, most megpróbálom összeszedni magunkat és elmenni Barbihoz.

Beteg skacoknak gyógyulást!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Juci, bocs a kisbetű miatt!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta!
Hát Nektek még nehezebb...
De Kincső gyönyörű :):):) igazi kis angyal :)

Szerintem Andris úgy kapta el, hogy a gyerekek az oviban állandóan simogatják. Gondoltam, hogy valamit tuti összeszed emiatt. De a bárányhimlő elmúlik, a bizalom az emberek iránt, meg az érzés, hogy szeretik, megmarad.

Megann!
Látom a többiektől kaptál hideget-meleget.
Most hideg következik, remélem nem haragszol meg rám érte. (De ismersz, ha mégis, én akkor se. :D)
Szóval remélem, hogy Léna a Te természetedet örökli, és ugyanilyen határozott elképzelésekkel, ugyanilyen erőszakossággal lesz képes érvényesíteni az akaratát, ha kell Veletek szemben is, mint ahogy most Te teszed vele. Ezt az ő érdekében gondolom így. Máskülönben sok olyat is megenged majd, másoknak is, aminek Ti sem fogtok szívből örülni. Az első kötélhúzásokig már nem is kell sokat várni :wink:

ayse

És még egy gondolat a szopási ingerhez. Az bizony van, nem csak ennyi idős korban, hanem sokkal később is. Pontosan erre épít a szívószál (és vele együtt a gyorsbüfék). A gyerekek, sőt még a felnőttek is sokkal nagyobb mennyiségeket hajlandóak beszipkázni bármiből, ha szívószálat kapnak hozzá (vagy a babák a cumisüvegből).

ayse

Bkriszta!

Micsoda haja van Kincsőnek :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P
Gyönyörűszép, gondolom folyamatosan söpritek be az elismeréseket... :P :P :P :P
És a cicacsalogatós kép haláli(vagy épp ő üldözte fel cicmicet a fára???? :lol: )

Ayse!

Nem nem haragszok.... :wink:
Csak épp a felét értem annak amit mondani akarsz :oops: :oops: :oops:
Szóval az első felét igen...a másodikat nem.... :oops: :oops:
Szóval ez nem igazán kristálytiszta....:
"Máskülönben sok olyat is megenged majd, másoknak is, aminek Ti sem fogtok szívből örülni."
(vagy csak én vagyok "szőke" bocsika "nszoke" :oops: :lol: )
Ha lennél szives ezt kifejteni azt megköszönném....

Barbi!

Jó bulizást nektek... :P aztán a képekkel ne fukarkodjatok ám... :wink:
A verdát már felhozták(sógorét) úgyhogy épp már mehetnék én is, de kismillió dolgom van és már elkezdtem pakolászni is...
:oops:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Oké, akkor mondom nyíltabban.
Ezzel a módszerrel akarat nélküli bábot lehet nevelni. Gondolom ezt Te sem szeretnéd, pláne, ha felnövekedvén már nem a Te akaratod fog érvényesülni rajta, hanem mondjuk egy gonosz pasijé.
Amit Te csinálsz az az autoriter nevelési módszer. A másik véglet a laissez faire (Anikó, most Te javíts engem), amikor mindent megengedünk a gyereknek. Ez nagyon káros, gondolom ezt szeretnéd elkerülni. DE van a kettő között aranyút, ez pedig a régi, jól bevált demokrácia. Hogy is lehet ezt érvényesíteni olyan esetben, mint mondjuk a cumizás? Úgy, hogy amikor már van értelme a gyereknek, rávezetni, hogy közös akarattal tegyük le. Kompromisszumkötés, ez nagyon fontos. Mindkét fél számára legyen elfogadgató a szituáció.
Természetesen vannak olyan kérdések, amibe nincs beleszólása a gyereknek, ilyen például az alvásidő, az evés, vagy hogy nem ugrunk autó elé. De az olyan dolgok, amik nem az életvitel alapkérdéseihez, illetve az életben maradáshoz, azaz a veszélyekhez kapcsolódnak, nem ilyenek.
Különben Léna tényleg sokkal cukibb a macival, gondolom, amikor mondja, hogy macc, egyenesen olvadoztok. :wink:

ayse

Megann!

Nekem a véremben a szőkeség. :D

Nem a hajam szőke hanem a nevem! :lol:

Amúgy pedig nagyon jó a természeted ez a "szigor". Igen is valósítsd meg az elképzeléseidet és úgy cselekedj ahogy tervezted.

Barbi nem adod kölcsön anyukádat? :wink:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Csak gyors bekukk,,

Minden beteg babanak nagyon gyors gyogyulast kivanok.

Rokicanak pedig talan ez volt a legjobb megoldas, hiszen legalabb bizzunk benne, mar jo kezekben van Zsuzsa! Nagyon remelem, hogy csak tullesznek mar ezen a kalvarian!!

Ayse :oops:
Te szegeny, remelem nem en kuldtem at a baranyhimlot interneten!
Nagyon gyors gyogyulast es jobb most elkapnia mint kesobb, ilyenkor meg nem kaparjak el annyira a sebeket. Lilinek is jobbulast, szegeny ez nem hangzik jol ez a hurut! Franya ido, tele van virussal.
Laisser aller, majdnem jo volt :roll:

Megann,
Ayse-nak adok igazat, bar talan mersekeltebben, de valoban az eros akaratnak lehet olyan kovetkezmenye, hogy a gyerek nem fog csinalni semmit, ha nagyobb lesz, a te helybenhagyasod nelkul. Bar szerintem ettol meg kicsit messze allunk, kicsi meg Lena.
Ezt a cumiugyet meg nem ertem, egyebkent is kitolas egy kicsit vele szemben, meg hat most peldaul a repuloutak alkalmaval igencsak hasznat vehetted volna, hiszen a gyerekeknek ragniuk kell valamit fel es leszallaskor, a fulproblemak elkerulese vegett, hat ragot gondolom csak nem adsz Lenanak.
Matthieu nagy cumis volt, megis harom evesen o maga dobta ki a kukaba. Balazsnal meg elkepzelhetetlen az alvas cumi nelkul.
Dehat, mindenki azt csinal, amit jonak lat, csak velemenyt nyilvanitottam, bocs!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

valaki megadja nekem Majola számát?????
mert nemtom,hogy akkor most akar e tényleg menni orrszívásra vagy sem???????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nagyon szorítok Zsuzsáéknak! Gyógyuljon meg végre, már nagyon legyűrte ez a fránya betegség!

Ayse
Azta! És ki eszi meg ezt a sok ételt! Jobbulást Nektek is!

Kuha
Gergő hogy van? És párod? MIért kellett rajta a gyomortükrözést elvégezni? Bocsi, ha írtad már.

Davailla
Marci Márton. De azért köszi :wink: Ágyikó nagyon édes.
Nem tud belőle kiesni? Marci néha hatalmaskat forgolódik.

And
De ügyesek vagytok! És ezt hogy sikerült elérni?
Kutyuli nagyon aranyos, bár én nem szerettem volna ha "választhattam volna". De képtelen vagyok nem segíteni ha megtehetem a kóbor állatkákon. Ezt a kutyust tényleg az utunkba pottyantották fent.

Megann
Marci még ezerrel cumisüvegezik. Igazából pohárból nem akar inni túlzottan. Majd fog. Azért gyakoroljuk evéseknél, de még messze van a sikertől. Neki a cumisüveg a cumi is. Vannak hátulütői, de még picinek tartom a leszoktatáshoz. Kis totyikám. Irtó szélhámos, de azért még olyan apróságok Ők.
Léna ezzel a popókitolással olvasztó! :lol:

Kriszta
Nagyon nagylány lett Kincső!

Ayse
Lehet, hogy hülyén hangzik amit kérdezek, de milyen az amikor egy ennyi idős gyereknek mindent megengednek szerinted?

Majola, Bodza
Hogy vagytok?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És persze nagyon szép is Kincső! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi
Nolcsi egy tündér!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse!

Már értem...valami ilyesmire saccoltam én is...

Én sajnos nem vagyok ennyire jártas a tudományos gyereknevelésben és ebből kifolyólag egy életig tartó eszmecserét lehetne folytatni bármiről velem.. :oops:
Nem tudom hogy milyen szakirodalmak vannak meg milyen tipusú gyereknevelések... :oops:
Egy biztos, én úgy gondolom hogy jelenleg hogy csúnyán fogalmazzak "a főnök én vagyok" tipus vagyok...
A legtöbb "szigoromban" vagy dilimben, vagy heppemben,van alternativa, alku, kompromisszum, de van olyan is amiben nincs..
Én úgy gondolom és úgy tervezem, hogy ahogy nő Léna úgy fogok neki egyre többet és többet megengedni, folyamatosan kivánom kiterjeszteni neki a világot egyre és egyre több teret engedve neki arra, hogy az akaratát az elgondolásait érvényesitse, hogy igenis ő is érvényesülhessen...
De azt gondolom hogy ezek a kolátok és határok most kell hogy szűkek legyenek (mert később már úgysem lehet) és akkor úgy gondolom, ő is értékelni fogja ha lépésről lépésre egyre több "jogot" és engedményt kap, hogy maga dönthessen dolgokról stb...
De ne haragudj ebből a cumitémából eszembe se jutott ilyen messzemenő és a véleményem szerint túlzó következtetésre jutni...hogy szatir meg stb... :oops: :roll: :roll:
Tény hogy talán valamilyen dolgokban szigorúbb vagyok Lénával, néha én is megtorpanok..de én eddig úgy vettem észre, hogy Lénát ezért hátrány nem érte......sőt, talán még némi előnye is származik belőle...

Na de visszakanyarodva a cumitémához...ugye van pozitiv és negativ tapasztalat pro és kontra...Én is tudok ilyet is olyat is...
Szerettem volna ha Léna is kiköpi a cumit 10 hónaposan(mint én) hogy köszi nem kell...,azt meg mégjobban szerettem volna, ha a szopási ösztönét cicin éli ki...de nem igy lett...

Most viszont tényleg azt látom jónak hogy ha "előbb" megszabadulunk tőle, mint később...(és lehet hogy ez tényleg csak az én félelmemből fakad..).

Bizom benne, hogy Léna is elfogadja ezt az állapotot....szerintem jól haladunk...

And!
Jó ötlet ez a székes...
Jelenleg azt a taktikát alkalmazom hogy mesélés, puszika, aztán Maci,kutyi és az összes dög odabújik Lénához..Léna szépen le is fekszik velük..én betakarom, mondom neki hogy Csucsi van(alvás)..és hogy alszik már a kutyus is, maci is..lekapcsolom a lámpát..és kijövök..
Ha Léna fölpattan, akkor 5 percenként bemegyek, visszafektetem, mondom hogy aludjon szépen, kutyussal macival..mert már ők is alszanak stb...
Eddig tényleg csak egy gázos nap volt...szerencsér a többi napon 5-10 perc a maximum..
Ennyi remélem még belefér...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Én nem szatírra gondoltam. Hanem arra, hogy kifog mondjuk egy bazi erős akaratú férjet, és végrehajtja az utasításait, amelyek lehetnek nagyon rosszak is Léna szempontjából gondolkodás nélkül. De igazad van, ez már nagyon meszire nyúló ködös jövő. Jobb példa lett volna a saját akarat érvényesítése a bölcsödei kortárscsoportban.

ayse

Elvették a játékomat, elvették, nem baj.....

ayse

Sziasztok!
Gyorsan bejelentkezem, majd visszaolvasok később.
Tegnapelőtt megint lázas lettem, felhivtam az orvosomat, aki rögtön berendelt a kórházba. Kiderült, hogy valami van a méhemben, valószinűleg bent maradt egy lepénydarab. Bent kellett maradnom, reggel kiszedték altatásban, ma délelőtt jöhettem haza. Anna végig velem volt és nagyon-nagyon jól viselkedett. Én kevésbé, jól kiakadtam, eleve a helyzeten, aztán a körülményeken, de már vége, és végre jól vagyok, itthon vagyok és Julcsi is megint velem van.
Na visszaolvasok,
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Majola!
Te jóóóóóóóó ééééég!!!!
Szörnyű! Az ember nem is hinné, hogy ilyen van, pedig de! Szegény Hari is így járt anno. Hogyhogy nem vették észre a szülésnél?

Lili kihányta az antibiotikumot, hurrá!!!

ayse

Majola :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil:
rémes tényleg,nem csoda,hogy kiakadtál,neked most nyugira lenne szükséged,nem korházi ápolásra.....vagy mire :evil:
lényeg,hogy már otthon,menjen minden simán most már!
és ha olvasnál esetleg :roll: ....akkor majd szólj,hogy akkor mi legyen az orrszívással! :wink:

Ayse :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola!

:( :( :( :( Hát ez gáz...
De örülök hogy már jobban vagy :)

Ayse!
Értem.
Egyenlőre nem látom hogy megtörtem volna Léna akaratát :wink: :wink: :wink:
De azért majd észben tartom amit irtál.

Juci!

Igen Léna még mindig igy alszik 100 ból 99 szer...
Bavallom hullámokban ránktör apával, hogy lenyomjuk a popóját álmában...de cuki mert azon nyomban vissza is gömbölyödik de ha nem azonnl akkor 5 perc múlva :lol: :lol: :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Jesszus, mik történnek itt! :shock: :shock:

Zsuzsa!
Nagyon sajnálom, hogy így jártál! Nálunk sajnos nem ismeretlen ez a dolog, a nővérem az első két szülése után járt így! :(
Aztán kórházat és dokit váltott..

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok!

Húú, Rokiék 7 napos kórházi tartózkodása biztos nagyon megterhelő lesz szegénynek! Mindenkit megviselne, hát még egy várandós kismamát! :( De Zsuzsababa végre egészséges lesz!!

Ayse, Megann!
Nagy érdeklődéssel olvasom a párbeszédeteket! :)
Valahol mindkettőtöknek igaza van sztem! Bár én inkább Ayse nevelési módszere felé hajlom.

Sajnálom Ayse, hogy ennyi baj összejött nálatok! Tarts ki, ennél már csak jobb lehet!! :wink:

Nálunk nincs különösebb újság, Nati huligánkodik.
Utánoz bennünket, ismétli utánunk a szavakat! :) Ha éneklek neki, ő is halandzsázva énekel! :shock: Nagyon édes pofa! :lol:
Ja és mondja, hogy "sze", vagyis szeretlek! És közben bújik! :D
Én meg olvadozom! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Na itt vagyok, végigolvastam.

Bkriszta, jó, hogy előkerültél!

Ayse, szegény Lili és Andris! De igazad van ezzel a simogatásos dologgal, fontos, hogy a bizalmat megéljék.
A gépek meg már csak ilyenek, elromlanak (Boribon lufijai meg elfogynak :) )...na jó, tudom, bosszantó.

Nyúlné, köszi, mennénk orrszivásra, itt vagyunk a közelben. Apa vinné Julcsit, mert Annát nem akarnám még orvosi rendelőbe vinni, nehogy elkapjon valamit.

Na most kifakadok: a szülésnél a méhlepény sérülten jött ki, utána jött még egy vagy két kis darab. Apa látta, és a doktornő is mondta. Ez persze nem került a kórlapra vagy mire. Én nem foglalkoztam vele, ott szuszogott rajtam Anna, eszembe sem jutott, hogy baj lehet. most persze erről senki nem beszél, az orvosom nem is tudta, hogy igy jött ki a lepény. Kérdeztem, mit talált bennem és nem mondja meg, majd a szövettan eldönti, hogy lepény, burok, vagy alvadt vér. Ezt nemigen értem, csak meg lehet különböztetni szemre is a lepényt a vértől.
Ugye, az ügyeletesnél szültem. Kiváncsi vagyok, ha a saját orvosomnál szülök, komolyabban veszi-e a kéréstmegvizsgál-e ultrahanggal hazamenetel előtt. Illetve nem szabály-e hogy ilyen esetben vizsgálni kell.
Ráadásul én igazi hipochonder vagyok, igy altatás előtt sokáig azon gondolkoztam, mi van, ha nem ébredek fel belőle. Gondolkoztam, ki fogja szeretni a gyerekeimet, ki segit apának ..áááá, nem vagyok normális.
Másnap ki kellett volna cserélni a branült, amibe az antibiotikumos injekciót kaptam. Bejött az a nővér, akinek a szülés után katéteres vizeletmintát kellett volna venni belőlem, de nem sikerült neki, viszont jól megkinzott. Megszúrta a kézfejemen a vénát, ami kidurrant, hatalmas lett. Nem baj, mondta, hamar meggyógyul, 1-2 nap. Aztán a könyökhajlatomban próbálkozott, az esem sikerült. Vagyis összesen háromból nulla találat. Na erre mondtam, elég volt. Mire ő: nem ilyen lázasan kellett volna bejönni, most nem lenne ez :shock: Na, ez kellett csak nekem: egyrészt bőgtem mint a kövi patkány, másrészt jól kiosztottam és közöltem, hogy nem szúrhat többet. Hivta a kolleganőjét, de neki sem engedtem, mondtam, hogy szájon át kérem. Hivattam az ügyeletes orvost, de véd- és dacszövetséget alkottak. A csaj ráadásul kedves volt, még elnézést is kért, de nem szeretem az ilyen alattomos kedvességet, kint biztos elmondta, milyen hisztis p... vagyok.
Na szerintem meg ő alkalmatlan a pályára, annyira ügyetlen. Biztos sokakat megkinzott már. Ja, és mondta az elején, hogy milyen jó vénáim vannak, utána meg, hogy hát a vénámtól függ, az hozott anyag. Eddig minden vérvételnél azt mondták, milyen könnyű szúrni.
Ugyanazon az estén fél 10-kor kérdésemre közölte a csecsemősnővér, hogy nem fürdethetjük Annát náluk, mert kintről jön, fertőzésveszélyes. Fürdessem a csapban. :shock: Az talán nem fertőzésveszélyes az én gyerekemre nézva? Ki tudja, ki mit mosott a csapban. Végül megfürdették.
Ma reggel már mindenki tudta, hogy én csaptam botrányt tegnap este, a főnővérnek is el kellett mesélnem. Sajnálom, mert soha nem mószeroltam be még senkit (illetve egyszer véletlenül a postást, de azt jóvátettem), de szerintem ilyen ember ne szurkáljon vénákat, se az enyémet, se másét. Ha apa háromból hármat téved a szinpadon, akkor játszott utoljára az életben. Ha én tévedek, szégyellem magam, és próbálom jóvátenni. De hogy valaki téved és öntudatosan közli, amit közölt, az már túlzás.

Na, abbahagyom, már biztosan unalmas.
Viszont: egy tüneményes doktornővel találkoztam, ha újrakezdhetném, csak nála szülnék. Jó, hogy ilyen is van. Az orvosommal sincs bajom, csak a dacszövetség nem tetszik, meg hogy kevesebb időt szánt rám műtéttel együtt, mint ez a doktornő, aki felvett.

Ja, és megvolt a hányatott sorsú kismamák találkozója. Róki épp vérvételre jött ma reggel. Szegény, jól megszenvedi ezt az időszakot. De azt mondta, a Madarász nem olyan rossz, mint a hire, jó a szobájuk is. Szegény Zsuzsa viszont jól megszenvedi ezt a betegséget. Remélem, jobban lesz a kezeléstől mihamarabb. Ja, és szerencsére megeszi a kórházi kaját, végre!

Na majd még jövök...

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Micsoda rossz híreket olvasok.... :( :( :(

Zsuzsa,
De borzalmas! Ilyen műhibát véteni! De már túl vagytok rajta és ez a lényeg! Újra otthon lehettek Julcsival, ez a legfontosabb! :)

Ayse,
Jobbulást a gyerekeknek! Sajnálom, hogy megint sikerült benyelnetek valami csúnyaságot az oviban! Milyen jó, hogy Andris még aktív szopizó, legalább az evése miatt nem kell idegeskedned.
De olvasom, hogy ma Apa evése is meg van oldva. Hűtő :( :(, mosógép :( :(
Egyébként, mióta Beni nem jár oviba, lassan másfél hónapja, teljesen jól van. Koppkoppkopp.

Rokica,
De sajnálom, hogy egy hétig bent kell maradnotok. Ez szörnyű! Remélem, hogy makk egészségesen tértek haza és egy jó időre elkerül majd titeket a betegség!

Barbi,
Közben átküldtem újra! Remélem, most át is ment! :)
Jó talizást! Kár, hogy ilyen hamar programot szerveztem, amikor úgy nézett ki, hogy elmarad. Csak egy miatt nem sajnálom, hogy lemaradtunk, mert annyira gyönyörű tavaszi idő van ma, több mint két órát lent voltunk a fiúkkal. :)

Mea,
Neked nem tudtam átküldeni, pedig legalább 5-ször próbáltam, két mélcímről. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsuzsa,
Elolvastam és szörnyülködöm! :( :( :( Borzasztó, min mentél keresztül. :( :( :( Felháborító a hozzáállása az egész bagázsnak! :( :( :( Nagyon sajnálom, hogy ilyen kellemetlenségek értek!
Remélem és kívánom neked, hogy a két szépséges kislányod annyi örömet okozzon, hogy hamar túl legyél lelkileg ezen a csúnya ügyön. :) :)
Boribont imádjuk mi is. :)

benianyu

Majola,

Jezus, meg jo, hogy legalabb most eszrevettek es nem lett valami komolyabb baj!!!!!!!!!

Davallia
Gyonyoru lanyod van, azt a hetszazat!!!!!!!! Es ez a haj :lol: :lol:
Nagyon tetszik az agya, de nekem meg az jutott eszembe, hogy nem esik keresztul a magasitott oldalon, ha netalan felall?? Biztosan nem egyebkent, csak en vagyok ilyen gyagyas?? :lol: :lol:

Ayse,
Kitartas! Imadom ezeket az antibikakat, mi a feneert nem talaltak ki valami eheto valtozatot!!!!!

Duda,
Biztosan ari lehet Julcsi!!!!!!!! Eszmeletlen miket talalnak ki naprol napra. Tegnap reggel peldaul, amig felraktam a levest, Balazs bekapcsolta a szamitogepet es nagyban utogette az egeret, mire a szalonba ertem! Es meg o volt megsertodve, amikor erelyesen kioktattam, hogy ezt nem szabad!! Csak ket egeret vagott tonkre eddig! :oops:

Megann,
Popsis kep halali!! Alvos kep meg irigylesre melto, lettem volna a helyeben! Egyebkent szerintem meg ne aggodj, nagyon jo anyukaja vagy te Lenanak, hiszen ha nem, akkor csinalnad a magad feje szerint es nem kernel tanacsokat egy-egy dologhoz, mint ahogy azt teszed! Az eteren sem ugy jon le a dolog mindig, ahogy szeretnenk, erzelmeket sem lehet belevinni csak neha ezekkel az dilos ikonfejekkel :roll: :oops: :lol: :shock: ugye.

Barbi,
De jo neked!!!! Igazad van, jo megoldasnak tunik, szerintem ne aggodj, beszeld meg vele miert volt ilyen, de nem hiszem, hogy nagyobb dolog rejlett volna a hatterben!

Benianyu,
Gyerekek a fogkefevel"harapnivaloan" edesek! Milyen szinure festettel??
En is voltam fodrasznal az elobb, levagattam rovid kleora a hajam, majd dobok fel kepet ha sikerul!!! vegre lefenykepeznem magamat is :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu, én sem vagyok ám egyszerű eset, mert rettegek az éles, szúró fájdalomtól, na meg a Baby Blues vagy hogyisirják....

Hú, ma van tali? De jó nektek!

KépKép

KépKép
majola

Anikó,
Köszi :)
Hogy van a kis (fején is bekötött) hősöd?
Visszafestettem az eredeti barnára és sötétszőke melírcsíkokat kértem bele. Egész jó lett. :)

Megann,
Nagyon édes Léna, ahogyan alszik. :)
Beni aludt így sokat, amíg pici baba volt. :)

Davallia,
Nekem is nagyon tetszik Panda ágya. :)
Daninak még nagyon korai lenne, ő is össze vissza forog. Éjjel is, de főleg elalvás előtt. :)

benianyu

Zsuzsa,
Remélem, több éles, szúró fájdalom nem lesz.
Baby blues-ra meg úgy sem lesz időd két pici mellett. :)

benianyu

Sziasztok Csajok!

Juci!

Köszi az érdeklődést, Gergő látszólag jobban van. Köhög még mindig nagyon, és sokat tüsszög, és az orra is folyik.
De legalább eszik!!! Kopp-kopp-kopp.

Legalábbis ma ebédelt rendesen!! Annyit, mint amennyit az elmúlt kb. 1 hét alatt összesen sem evett!
Úgyhogy most nagyon heppppppi vagyok!!!

Attól nem, hogy még mindig nyavájás, és ezt a doki számlájára írom.
Ma délelőtt épp azt beszéltük Robival, hogy akkor most eldöntöttük, utána kérdezünk, és keresünk egy másik dokit. Tudom, hogy nehéz lesz, pláne, kocsi nélkül, de megpróbálunk megbírkózni vele.

Úgyhogy figyelem!!!
Aki tud valami nagyon megbízható dokit (aki néha napján akár házhoz is jön), annak nagyon megköszönném.
A lehetséges körzetek: Gödöllő, Fót, Veresegyház, esetleg a XIII. kerület (onnan azért nem kívánom, hogy házhoz jöjjön)
Köszönöm előre is.

És mégegy kérdés: mi a jó fenét adjak Gergőnek köhögésre? Rinathiol kb. annyi, mint halottnak a csók.
De most ezzel nem fogom levinni a dokihoz...

Robinak azért kellett a tükrözés, mert kb. szeptember vége óta nagyon szar a gyomra.
Egyfolytában fájt neki, puffadt, és az ezzel járó elég kellemetlen tünetek.
Vérképe tökéletes, széklet minta is, hasi uh semmit sem mutatott ki.
Eléggé zavarja őt, és legfőképpen az, hogy ugye a tünetek nem múlnak, sőt, van, amikor eléggé intenzívek.
A doki az epéjére gyanakszik, Robi iszik is kb. szeptember óta epehajtó teát, de ez sem segít.
A doki próbálta húzni néhány hónapig a dolgot, mindenféle gyógyszert felírt neki, hogy ne kelljen még tükrözésre mennie, de semmi sem segített.
Épp most van a leletével a dokinál, kíváncsi vagyok, mit fog mondani!

Még azt akartam mondani, hogy nagyon szép dolog, amit a vizsla kutyival tettetek! Egyébként szándékotokban is áll megtartani, vagy kerestek gazdit neki???

Davallia!

Nagyon szupi kis ágya van Pandának!!!! MIt szólt reggel, mikor felébredt? És megkérdezhetem, hogy mennyiért csinálta meg az asztalos???

Megann!

Léna tényleg tündér-bogár a macikával!!!!
Ja, és Gergő is csak cumisüvegből iszik még. Nagyon ritkán hajlandó pohárból, de nagyon - nagyon kis béna még, és több megy mellé, mint a szájába!

Ayse!

Hűtő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mosógép :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szegény gyerekek, remélem, mihamarabb jobban lesznek.
Bárányhimlő... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Majola!

Jézusom, mik történnek veleted is!!! Még jó, hogy nem lett nagyobb baj! Nekem ez volt a parám szülésnél, hogy csak egyben kijöjjön a méhlepény, és nehogy bent maradjon egy kicsi, és valami baj legyen (pont abban az időben hallottam erről egy szomorú történetet)
Jobbulást kívánok!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Iszonyatosan kezdődik ez az év, úgy látom :(

Zsuzsa :) Sajnálom, ami történt, és jó, hogy leírtad, én nem untam, bárcsak ne kellett volna leírnod. Remélem, Nektek is csak a jó jön innentől!

Ayse :) Tetszik a hozzáállásod a betegséghez! / simogató gyerekekre gondolok/. És a nevelési elveid is továbbra is :wink:
Antibiotikum :( Gondolom, mondanom sem kell, mekkora öröm nekem, hogy még nem volt szerencsénk egy darabhoz sem. Gyors javulást Nektek!!!

Kriszta :) Nagyon jók a képek, tényleg nagylány lett Kincső!

Totka :) Jól látom, hogy rég nem láttalak??? Remélem, Veletek minden rendben!

Szegény Rokica tényleg jól megszenvedi Zsuzsájával együtt ezt a rohadék betegséget! Hét nap, ezt nem is gondoltam volna!!!

Tegnap férjem két ingatlan hirdetési újsággal jött haza :) Nincs még meg rá a pénz, de lassan el lehet kezdeni érdeklődni. Kicsit mondjuk kiakasztott, mert már decemberben nézegettem a neten kicsit, és küldtem is neki képeket érdi házakról, tetszettek neki, nem is szólt egy szót sem arra, hogy Érd. Most meg közli, hogy Érd csak végső esetben. Mondjuk szerintem ez a végső eset, mert ami neki szóbajöhet helyileg, az megfizethetetlen. De Érden tényleg nem valami fényes a helyezt, találtam olyan 115 Milliós palotát, ahol nincs csatorna! Vagy ez nem is olyan gáz? Ha ezeket az újgazdagokat nem zavarja, akkor nekem is jó, nem? Nemtom.

Ma is gyönyörű idő volt, hatalmasat sétáltunk, fényképeztem is kicsit:

Fiúk...:

Kép
Kép
Kép
Csak komolyan:
Kép

Ealalvás előtti vigyorgás:
Kép

Elaludt :)
Kép

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu,

Koszonom kerdesed, mar egesz jol!!
Olyan edesen turi, amikor kotom at neki a sebet, mintha tudna, hogy ez csak jot tesz neki, sot o adja mar nekem a kellekeket hozza :lol: :lol: Jelentem mar 9 fogunk van kinn es a 10. is igencsak szurkal mar :lol:
Akkor biztosan jo a szine, nekem is barna, atfestettem a tovet, nekem elojottek a regebbi melircsikok egy kicsit rezes arnyalatban :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Jucc,

Nagyon aranyosak a fiuk, furcsa, hogy nem motorral vagy miegymassal, hanem babakocsival kozlekednek :lol: :lol:
Olyan szep Gergo az alvos kepen!

Majola,
Hu de begurultam volna en is! A szar az, hogy teljesen kihasznaljak neha a helyzetet es olyan szarul tudja magat erezni az ember, amikor igy osszefognak! Remelem most mar minden rendben lesz veled es vegre babzhatsz kedvedre :lol: :lol:

Szegeny Rokica!!!

Ayse,
Gepek, most olvasom, hat kijar a rud, de majd csak elmulik mar!

Juci,
Nem mondom, szegeny kutya, hogy tehetnek ilyet az emberek, sak ugy kicsapni egy allatot! Tegyel fel kepet, ha van rola!
Nem is raktam meg fel kepet a mi csaladunk udvoskejerol, na talan holnap(ma kutyakozmetikusnal van) :lol: van, a mi kis 13 eves kutyinkrol. Egy chi-tzu(leirni lehet, hogy nem igy kell!)

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kuha,
Orulok, hogy Gergo legalabb mar jol evett ma!
Ferjnek pedig szoritok, hogy ne legyen semmi baj. hat szegeny biztosan nem volt egy mulatsag ez a tukrozes, nekem egyszer meseltek el, de ha lehet, koszonom nem kernek belole!
Homeos szerek kohogesre?? Patikaban valami masmilyen szirup?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Juci!
Szerintem ha ennyi idős gyereknek mindent megengednek, az úgy néz ki, hogy ha egy kicsit is nemtetszését fejezi ki, akkor már veszik is ki az ágyból, sőt, bele se kerül, nem kell megennie a főzeléket, csakis amire mutogat, mondjuk a túrórudit keksszel, csokival, áthághatja a szabályokat egy erős sikítás, vagy netán földön fetrengős hiszti hatására. Mondjuk nem szabad játszania a távirányítóval, mégis megszerzi és ott hagyom nála. Következmények nélkül csapkodhatja rokonait és egyéb üzletfeleit...a teljesség igénye nélkül.

ayse

Jucc!
Babkocsis képek (is) szenzációsak. :)
Merre menne a férjed szíve szerint?

Kuha!
Hamarosan megint enni fog Gergő, ez meg csak egy rossz emlék lesz!
Nagyon szurkolok, hogy ne legyen baja a férjednek! ?ajd megírod, mi a diagnózis?
A mi doktornénink a XIII. kerületben rendel, őt j szívvel ajánlom, de Mogyoródra tényleg nem hiszem, hogy kimegy :(.

ayse

Ayse :) Budaörs, Törökbálint, Budakeszi...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Majola
Nagyon sajnálom, hogy ilyen kálváriának voltál kitéve.
Remélem már teljesen jól vagy és végre a lányaiddal töltheted nyugodtan a napjaitokat!

Kuha
Örülök nagyon Gergő étvágyának! Mit evett ma és mennyit?
Kutyulit le fogom fotózni. Az lenne a legjobb, ha megtalálnánk az eredeti gazdiját, feltéve ha nem kidobták.
Nagyon ragaszkodik már és persze a mi szívünk sincsen kőböl. Majd meglátjuk, kosarat tegnap már kapott, mert utáltam, hogy az egész előszobában rongyok hevernek. Meg különben is, szegényke. Csak hát irtó nagy a mozgásigénye. Én meg azért kicsit kötve vagyok Marci miatt. Arról nem is beszélve, hogy a lakásba nem szeretném beengedi a cica miatt. Meg azért sem mert azért felhord három vödörnyi koszt a drága. Na ez jó hosszú lett. :oops:
Férjeddel remélem minden rendben lesz. Dokit sajna nem tudok ajánlani.

Aniko
Lássuk azokat a fotókat!

Ayse
Értem. Tehát ez alapján mondhatjuk, hogy ha nincsenek szabályok akkor engednek meg mindent a gyereknek szerinted (is).
Főzelék kicsit érzékenyen érintett, Marci nem eszi meg :lol:

Jucc
Nagyon édesek a fiúk. És nagyon hasonlítanak egymásra.
Gergő kicsit jobban hasonlít apára, ugye?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse!

Köszönöm a drukkot, aranyos vagy!
Közben megjött Robi, azt mondta a doki, amit mi is ki tudtunk silabizálni a tükrözés leletéreől, hogy a nyelőcső alsó szakasza van begyulladva.
Kapott gyógyszert, ezt szednie kell jó ideig, állítólag ebből többféle betegség is kialakulHAT , pl. a fekély :? :?
Szóval, most gyógyszert kell megint szednie, ezen kívül le kell szoknia a kávéról és a teáról. Csak gyümölcsteát ihat.
Ennek én külön örülök, mert én nagy gyümölcs teás vagyok, ő viszont a lila dobozos Earl Grey teán kívül semmit sem hajlandó meginni az ég egyadta világon. Így főzhettem mindig kétféle teát.
Ezen kívül lehetőleg du. 4 óra után ne egyen (ez jó, mert kb. fél 7-kor szokott hazaérni a munkából), mert megterheli a gyomrot, stb.

Szóval, úgy tűnik, semmi komoly, és ennek örülünk. Robi is megkönnyebbült szerintem, azért is akarta már ezt a vizsgálatot, hogy minél hamarabb kiderüljön, ha van valami.

Ja, képzeljétek, mondtam Robinak, hogy ha úgyis megy a dokinkhoz, kérdezzen már rá, hogy nem tud-e ajánlani egy megbízható gyerekorvost a mostani, és az itteni egyetlen helyett.
Erre mivel jön haza a Robi???? Azt mondta a mi orvosunk, hogy ma már ő a második, aki ezzel a kérdéssel fordul hozzá.
Hát jó, nem?
Egyébként kaptunk egy nevet, állítólag nagyon jó gyerekdoki, a Bethesdában dolgozik. Dr. Pácz Ferencnek hívják.
Ismeri eseteleg valaki?
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy itt lakik a szomszéd utcánkba, ha kinézek az ablakon, látom a házukat.
Jó tudni, mostmár csak azt kéne kitalálni, hogy mit is mondjak neki.

Egyébként, Ayse, a ti dokinénitekhez is leadhatnám a gyerek kartonját?? Az nem baj, hogy nem vagyok kerületi lakos?? Báár, most jut eszembe, hogy ideiglenese már be vagyunk jelentkezve a XIII. kerületbe, hiszen a bölcsőde miatt be kellett jelentkezni.

Kép
kuha

Juci!

Hát igen, megértem aggályaidat a kutyussal kapcsolatban...
Merre találtátok egyébként? Valahol a környéken?

Gergőnek ma csináltam tojásos tésztát (olyan, mint a tojásos nokedli, csak neki nem nokedlivel szoktam, hanem tésztával), azt evett, megette mindet, amit a tányérjára szedtem. És azért ez egy olyan adag volt, amit általában enni szokott.
Ezen kívül benyomott két mandarint is, ennek is örültem, mert az elmúlt napokban erre is elfordította csak a fejét, pedig ezt is szereti nagyon.

Kép
kuha

Cleo, ezt neked!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Privi ment!

És talis csajok!

Mi a helyzet a talis képekkel??? Tessék minket elárasztani velük!!!

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?